On my way to stockholm..

Sitter nu på tåget från Hallsberg som ska ta mig till Sthlm.. Jag måste erkänna att fjärilarna har kommit nu och jag känner mig lite smått nervös.. Men det kanske är ett bra tecken, jag brukar nästan aldrig vara nervös.. men när jag väl är det så blir det oftast bara fel, vilket är väldigt jobbigt för sist jag var nervös så var jag på en arbetsintervju och nervositeten förvandlade mig helt och jag blev en liten tönt som satt och log som ett fån på hela intervjun. Vilket inte var speciellt populärt... jag fick inte jobbet!! Men jag lovar, hade de anställt mig så hade dem varit helt efterblivna!! Jag skojar inte, jag blev som helt förändrad.. ni hade inte kännt igen mig, jag lovar. Jag blev 12 år igen för 15 minuter och vemfan vill anställa en töntig tolv åring!? Inte jag i alla fall!

Jag är framme i sthlm 15.30 och då måste jag dra till min farbrors jobb, för där sitter hans jobbarkompis med nycklarna till vindsvåningen på djugårdsslätten.. Min farbor är nu i västergötland och ska hälsa på allas vår Margareta (min s.k faster), henne kan man ju diskutera... haha! Ne men jag ska i alla fall bo där själv i helgen.. Det ska bli nice!! Synd bara att ingen följde med.. Men det gör inte så mycket, jag har ju andra kompisar där uppe.

såhär seriös känner jag mig nu.. måste skärpa till mig innan jag ringer F.S :p (och madde om du läser.. NEJ, jag är inte full ;))


På lördag ska jag, Emilie och hennes bög kompis dra på bögklubb, haha i can't wait!! Tror det kommer bli jävligt nice!! Har min bag in box med mig så här ska det supas :D

Men nu måste jag ringa flygspecialisten i skövde.. ska beställa resan till thai idag är det tänkt!

Ha det fint allihop!!

och jag lovar att uppdatera där nere, varjedag om det finns trådlöst!! so stay tuned if u want a piece of Egypt ;)


Kommentarer
EMILIE HASSEL

och KUUUL hade vi verkligen!! PUSS PUSS och ha det toppen i Egypten nu sötnöt!

2009-09-20 @ 23:21:52


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0