Utgång . .scotts osv

Okej .. vi kollade inte på Scotts eller jag knökade mig fram längsfram för å få rn bra bild som jag kunde skicka till min kära far, men heeeeeeeeee innan kvällen var slut så hade jag tappat den jäveln. Vafan eller!!! ahh jag blir så irriterad :S Så idag har jag varit handikappad och det har inte varit nice, sen igår så gav sofia ut mitt nr till en och till vilken nytta när jag inte ens hade mobilen, VAFAN . .Haa hee så ni som har försökt eller ska ringa mig . . ring inte för det är bara slöseri med tid!! Hoppas jag får mitt nya kontantkort på måndag i alla fall, inte för kul utan telefon. PÅ måndag ska jag även hämta min mobil som f.ö ligger bland upphittade saker på stadt!! PUST!!!!!

detta skrev jag i lördags tror jag, men orkade inte publicera (så ha överseende med att det är lite gammalt)

Lägger i alla fall in lite bilder som ni kan glutta på:

Kvällen började hos Sara Synne, fast jag kom lite sent för jag hade varit på kalas hos Kristin =)


Jag och min ena favorit :D


Det var ganska många äldre där, typ Scotts groupies eller nått (A)


Hahah detta alltså, hahaha rodde DU ÄR SÅ BIIIIIIIIIIII :P


Haha vi med Hanna Ahlstrand (A) tur att man är så snygg!


Haha shit eller, hon ser helt desperat ut!!


"Hjäääääääääääääääälp!!!!????" haha


PORRRRRRRRRRRR


Han va cp, han spela inte min låt


Hahah dendär jävla stången alltså . .


Sara våldtar mig, haha kolla min fot . . det är som att benet har böjt sig åt fel håll


Dodi vill inte vara med på bild :(


Kan någon förklara för mig, vem var han?


Hahaha så roligt, han kom fram till mig efter:
Han: Hej, jaeg älskarr dej!
Jag: Ne det gör du inte alls!!!!!!!
Han: Varfoor!?
ja undra det du . . .

förresten så är det tur att jag är fett snygg här!!

Hee nu får det räcka med bilder!

Gott nytt år på er :D

Jag känner på mig att denna nyårsafton kommer bli en flopp, tyvärr!! Har lust att dra till skövde ändå, även fast jag knappt känner några där :S:S:S

♣ Sarah

Utgång idag ..

men jag är inte taggad . .alls! Hela "planeringen" gick åt helvete, det är meningen att jag ska på kalas nu, och efter det då . . Jag vet inte vad jag ska göra, känns bara som den ena "delen av kakan" är sur på mig . .Har lust att bara skita i utgång, men ändå vill jag inte det eftersom ALLA går ut idag = drag . .

Jag gjorde ett försök i att styra upp smeten, men lyckades inte . .

Blääääää aja vi får väl se hur jag gör, ha de bra allihop (A)

puss haajeeeeeeeeee!

Im back . . again

Jag har varit i Danmark sen i torsdags och i know that u guys have missed me!! I vilket fall så har jag varit där och hälsat på pappa. Han bor numera i Helsingör, en mysig liten stad som inte är så speciell på vintern. Det blev lite långtråkigt imellanåt men det har ändå varit bra. Jag och Timmy (lillebror) var ute och cyklade runt där och det är en jättemysig stad verkligen =)
Vi hamna i ett rikemans kvarter, med en massa maffiga hus. .  Fast 5-10 mille (DANSKA) för ett jävla hus . . i danmark också, ne fyfan!

Danskarna gilla jag inte heller, inte de jag mötte i alla fall . .t.ex. på Kvickly (typ ICA) så blev hon i kassan typ chockad för att jag hälsade . . Alltså va!? hälsar dom inte på varann i danmark eller!? Sen när man betalar så lägger dom bara pengarna på en grej. och börjar "hjälpa" den som står i kö efter . . ne sånt ignorant orkar man inte med (och nej det fanns ingen lång kö bakom)

Men för övrigt var det en mysig liten stad med massor av affärer, men JÄVLAR I HELVETE VAD DYRT DET ÄR DÄR!! uffff jag gillar sverige lite mer nu efter denna danmarksveckan! Nästan så jag kan säga, Sverige i mitt <3 . . men så långt ska jag inte gå . .

Jaa, det finns inte så mycket mer att säga om denna resan mer än att det var kul att träffa pappa igen, hade hellre sett att han flytta någosntans i Sverige, but it's his choice so . . Det är väl bara å acceptera :) Får väl dra med några kompisar dit i sommar, är nog rätt gött där på sommaren skulle jag tro :D

Lite bilder kan jag väl bjuda på också:
Ojdå, vann jag lite där kanske ;)SÅHÄR MYCKET blåste det, lipar sönder när det blåser x)Det blåste så mycke att jag fick tårar i ögonen, fast iofs, jag lipar alltid när det är kallt ute, cp ögon!
 min sänglampa äger SÖNDER era fjuttiga sänglampor ;)

Ne nu orkar jag fan inte lägga in mer bilder :P Men en sak glömde jag säga . .  Vattnet i Danmark smakar PÄTA, hej flaskvatten!!!

Tjena älgen, fan va sexigt du pratar!

Hello assholes! skoja bara fattar ni väl . .;p

Är fortf. sjukling . .härligt de!
I lördags påväg hem från efterfesten så sa jag till Teddy att jag älskade att vara hes för jag är aldrig det annars.

Hörde tomten mig eller!? för tidig julklapp?


Jag vet inte, men hes har jag varit hela veckan. Fast inte "sexigt" hes som jag var i lördags, utan jag är mest älgnings hes . . Och hur jävla sexigt är det att älga egentligen!? haha svin hett!!

I alla fall, så har jag varit hemma denna veckan, ska nog gå till skolan imorn . . Annars vet jag vilka som kommer "lacky over" som Sofia skulle sagt . .  Och det orkar jag inte med . . dryga människor!

Nu på tv: Tila Tequila
Vad är vitsen!? Det går väl som repris för tredje gången nu!! eller är det fjärde!? Hur kul är det att kolla på ett program där hon ändå blir dissad så hårt i slutet!? Jag tycker inte det är så jävla kul i alla fall. För er som missat det så väljer hon tjejen i slutet (hur ni nu har kunnat missa det vet jag inte!?).

Ne nu ska jag dricka te med min gangsta mormor sen blir det till å slänga upp lite bilder på fejjan (önskemål från Ewelina)



(Skulle egentligen ha publicerat detta för 4 timmar sen men datorn cpa)

Team spirit på hög nivå!

Nyårsklänning, ett måste på nyårsfesten!

Oh shit, jag ääär så trött!! Det var meningen att jga skulle dra till skolan idag, men jag pallade fan inte. har varit sjuk sen i lördags morses och det blev ju inte bättre av att jag gick på årsfesten. Tvärtom!

Det positiva är ju att jag hade jävligt kul, jag tror alla hade kul denna kvällen . . Den bästa årsfesten hittils!?

Nog pratat om den festen, nästa "planerade" fest äger ju rum på nyår . . Någon som vet vad dom ska ha på sig?

Jag beställde denna igår, hoppas bara den är såpas lång så jag kan ha den som klänning! Annars måste jag tänka om vad gäller kläder . . Man måste ju ha klänning på nyår, det hör ju till! :)




Vad tycker ni? Visst är den snygg!!!?

♣ Sarah

Youtube in my heart!!!

Hahaha fan vilken jävla nöt!!!!! morsan är ju skönast "Han skulle dela ut reklamlappar för nazisterna och då bytte jag ut dem mot ICA-lappar som han sen gick och delade ut . . För mig känns det bra.. han vet ju inte vad han delar ut, såatte!"

Hahahaha vafan eller!?

åretsklipp, lätt!! :P

Harrregud, med ett a och tre r!!!!!!

Haha ärligt jag avlider snart!!!!! hur jävla viga får man vara eller!? sen det märkliga är, varför skjuter jag med höger för!? jag var ju vänsterfotad på den tiden!? :O Just ja. .  hade ju skadat den vänstra, var därför sämst i mål det året i gothia!!
I vilket fall så tycker jag bilden talar för sig själv!! hahahaah

ÄNTLIGEN FUNNEN!!!

Nu har jag hittat den!! Jag hade inte slängt den :P Titta och NJUT, eller lyssna för ni lär inte se så mycket, men det är Frida som halkar och ramlar när hon ska sparka på snön. . .  Det är nästan två år sen nu, herregud vad tiden går!!

Källby IF's Årsfest -08

Dagen började tidigt, mycket tidigt . .Jagb började jobba vid 9 så det var bara att dra till jobbet. Självklart missar jag bussen också så mormor får köra mig (slapp betala 40 spänn till bussen i alla fall, det var ju positivt).

Det var massor med folk dagen till ära, och luciorna i Lisch var där och lussade för oss. Det var väl fint . . jag kollade inte om jag ska vara riktigt ärlig.

Sen kom mormor vid fyra och hämtade mig, så jag kom väl hem vid halv fem . . Tänkte hoppa in i duschen med en gång men Timmy och hans kompisar invardera mitt rum, så jag tjöta lite med dom. Men sen fick jag eld i "baken" coh sprang och duscha, sen när jag var klar så var dom ju klart kvar i mitt rum (fan mitt rum har blivit jävligt poppis nu när det är städat). Så jag tjöta lite till med dom, sen fick jag dra till med denna repliken:
-Men hallå, ska ni sitta och glo på mig när jag byter om eller vad!?
Då börja de flina och mumla något sen gick de ut från mitt rum . .

Jag bytte om, och gjorde mig i ordning. Och som vanligt blir jag så sen att nån i laget måste ringa och tjöta på mig, denna gången var det Carro com ringde . . .
- Var fan är du eller!?
haha hej hej på dig med, tänkte jag då . .  nedå, så illa var det inte men :p

Jag kom i alla fall iväg till förfesten vid kl. 18.30 ungefär . .  Väl där han vi inte göra så mycket innan vi skulle dra vidare till Hangelösa bygdegård (ellerhur, tell me about it. haha) ja, ni hör ju hur det låter . .  det var ute på vischan någonstans.
I alla fall så när vi kom dit så sattevi oss ner och väntade på att alla skulle komma. Och som vanligt var det en massa sång som det brukar vara på sådana här tillställningar. . .
"Vem vill spela 5:an nu, ingen ingen . . Vem vill spela 5:an nu, ingen ingen alls. . . Ingen ingen alls, ingen ingen alls. . Vem vill spela 5:an nu ingen ingen alls!!!"

Då kontrade gubbarna med denhär:
"Vem vill gå i 9:an nu ingen ingen . . . ." dom tyckte ju att dom var så roliga . . tills vi kontrade med:

"Vem vill vara gammal nu, ingen ingen . . ." där fick dom allt smaka på sin egna lilla potatis (A)

Sen var det dags för käk, vi fick börja för vi vann vår serie, wihoo . .
Maten var inte lika god som på fotbollsgalan, men den dög väl.

Kvällen fortsatte med dans till "Lucky Dogs", ett dansband såklart! Vad är det med ungdomar och dansband egentligen!? säg någon som inte går igång på dansband . .

sen var det pris uttdelning och grejer, priserna kom självklart från rörstrands *stolt* haha!

Fan vi dansa ju sönder hela kvällen, bugg is the shit!! Sjöng med gjorde vi också  . .  det märktes dagen efter då man inte var lite hes, men det är fan så jävla gött att vara hes ;)

Sen drog jag ut och ringde ett samtal, ett långt samtal . . Sen var det efterfest som gällde, så vi drog till källby och UÖ-huset där alla var på övervåningen medans jag satt på undervåningen och hade det mysigt med levande ljus och två cider och luren i handen. Mysigt hade jag i alla fall =)

Sen kom Carro ner ett par ggr och skällde på mig och sa att jag skulle lägga på, sen tar hon telefonen för mig och börjar tjöta på som fan, lite för mycket om ni frågar mig . .  men men gjort är gjort, så att säga!

När jag hade lagt på så skulle alla dra för det var en viss person (han med nycklarna) som var lam och ville hem. jaha, då var det bara att gå ut . . Vi gick ner mot pizzerian och påvägen fick jag och Rickard nästan bära Carro hem, hahaha hon hade skoskav+var full+klackskor+att det var halt ute, alltså ingen bra kombination alls ;P
Väl nere vid pizzerian gick alla år varsitt håll och eftersom Teddy's föräldrar borte vid mig så gick vi följe . .Haha försökte putta in han i alla buskar jag såg, jag lyckades två ggr faktist (A) *stolt* ne men aa så följde han mig hem, jag gick in och satte mig här och skrev ett jätte "roligt" inlägg och han gick väl hem skulle jag tro.

Sen sov jag gott ända till 13.30 för då blev jag väckt av att mobilen plinga . .  ha jag låg inte och sov x)

Do u guys want some pics!? det får ni ändå, hah! (ni vill inte veta vad Kajsa gör på tredje bilden :p)

hej, vi snusar inte . . Glad Lars och bönner i bakgrundenEvelina snusar  . . INTE (A)Haha fyfan vad seriösa x)SÅ tråkigt var det INTE x)Har någon, någonsin sett Hanna såhär seriös på kort!? :PVilken blick x)vårat

Sådär, jag lägger upp alla på facebook om några dar . . tror jag!

Ne nu ska jag sova, sov gott!
→ Sarah (har inte bestämt min för vilken symbol jag vill ha än)

Fargadelinser.com

Jag får väl också lägga in lite reklam i bloggen då (som att jag inte har tillräckligt liksom).

Men ni bloggare som bloggat i mer än två månader . .  lägg upp ett inlägg om deras linser och få ett par månads linser GRATIS!! i like (klicka här och läs mer om detta erbjudande)

Jag valde denna färgen, ville egentligen ha en annan som jag vet ser naturlig ut, men den passar tyvärr inte till mitt öga då det skaver och har sig :/ men jag får hoppas att denna modellen passar bättre =)


SouthPark

Är det bara jag som tycker att southpark är så jävla tråkig och kasst program eller!? Usch jag tål det inte . . kan kolla på nästan vad som helst utom det. Jag stör mig så fruktansvärt mycket på det!!!! Fan äckelprogram!

Blir ju nästan förbannad här, men sammanfattningsvis så menar jag helt enkelt att jag inte tycker om det programmet!
Den enda som är söt är lille Kenny, men vafan han dör ju hela tiden!?????

Jag lägger snart upp bilderna från årsfesten i lördags, so stay tuned ;)

♣ Sarah

my camera is back again

KOm hem från Carro för nån timme sen. Fan jag fastnade där i 3 timmar, vi satt gå golvet i hallen och tjötade på som fan, det var riktigt trevligt =)

Jag orkar inte lägga ut några bilder från årsfesten idag, men jag lovade Carro att visa hur fint jag städat i mitt rum . .

Före:


Efter:
 

Jag vet vad ni tänker . .  x)

Jag tycker ändå att jag var duktig som tog tag i det, men det blev så stökigt för att jag rensade garderoben. Därav alla kläder som ligger på golvet (A)

Jag flyttade även sängen om ni inte ser det, sover bättre nu när jag ligger mot fönstret också, så det är skönt =)

ha nu har jag inget mer att säga, vi hörs!

♣ Sarah

trött

Det var en hård kväll/natt igår/idag, men kul hade vi vill jag lova. Trpdde min kamera var borta för jag och Carro hitta den inte igår, vi kolla igenom hela väskan men den fanns inte där . . Vart tror ni den låg!? jo i VÄSKAN haha fan alltså!

Ska nu hämta kameran hos carro så jag skreiver mer sen och lägger in lite bilder . . 

btw härligt inlägg jag skrev inatt!!

hörs snart!
♣ Sarah

y o u  k n o w  a b o u t  m y  f e e l i n g s  f o r  y o u ,  b u t  y o u  k e e p  p l a y i n g  g a m e s  w i t h  m e

Bygdegård

Har nyss kommit hem från efterfesen, den ägde rum i UÖ-huset. den var mysig, eftersom jag pratate i tel hela efterfesten, alla drog n'r jag hade lagt på :typ :p haha lama jävlar!!! Sen gck vi typ hem allihopa . .

Kvällen i helhet har varit rolig, vi har dansat till dansband hela kvällen, det är ju mysigt! Min far har ju lärt mig dansa bugg så de flesta jag dansa med var faktist förvånade över hur bra jag dansade bugg (a)

Fan det är rätt kul med dansband, alla går ju lös ådet även fast man egentligen itne borde de. ;)

P¨åvägen hem från efterfesten så ramla jag på en isfläck och paja knäet, sen när jag kom hem såg jag att det var ett sår med blod på knät, Haha  palla, jajaj, kul att någon hade kul åt det i alla fall x)

Ne nu ska jag nog sova, äkta trött, god natt och sov så  gott =)

Föressten . .  jag har ett problem . . . Jag har inga TAMPONGER :o shit fan!!!!!

♣ Sarah :D

Utgång med tjejerna i klassen

Vi drog på förfest hos Ewelina vid sjutiden och där sjöng vi lite singstar, "spela kort" tjötade och sånt mysigt. 
     
Jaa . . det är väl bara att konstatera att man får mycket uppmärksamhet om man är en av två killar i en klass, haha!

     
Sandra är helt klart snyggast på bilden i mitten!! :p

     
Alltså fyfan, hahahahah Aman alltså . . någon mer självgod människa får man fan leta efter alltså x) Jag har ca 20 likadanabilder på Aman i min kamera, som han har tagit SJÄLV x) alltså shit haha :p


Sen kommer jag inte ihåg tiden men den var väl runt 21 när vi drog mot stadt . . Väl där får vi sitta vid ett jävla barbord typ, haha aja men vi fick plats i alla fall . .  Vi blev också serverade av "pingu" the hottest man there så att säga. .  Fast när jag tänker efter så är han fan inte så jävla snygg. . .  Ne han är lite överskattad bland tjejerna!!
 . . . och såhär ser han alltså ut, visst har jag rätt!!?

Vi fick i alla fall vänta i typ 1 timme på dendär jävla maten, sen när man väl satt där och käka så blev man ju mätt efter några tuffor, så ha jag lämnade mer än hälften, Känns ganska ovärt men vafan jävla cider till å ställa till det i maten, heh!
     

Sen så är ju inte Ewelina 18 år så vi satt och snacka på toa ett tag innan vi gick in för å dansa lite . . på ett tomt dansgolv!!! haha just look: (they're having fun, watching Ewelina dancing at the strippole ;p)


Here is Ewelina:


Denna gången var riktigt rolig, dansade, hade kul med klassen, inga jobbiga killar. Så det var nice =) ellerja, det finns ju alltid ett undantag varje gång man är ute. men han kommer nog alltid att ha en skruv lös, han fattar aldrig vinklar . . (A)

Haha vakten som slängde ut mig på min 18-års dag var där, träffade han på majjo's när han var vakt där efter en av våra lagfester (som f.ö inte slutade särskillt lyckligt) han kom i alla fall ihåg mig och om det var positivt!? ne det tycker jag ju inte . . hahaah x)  men han är trevlig när man pratar med han . . det var oväntat att höra det från mig, haha men det är sant.

Sen har jag kommit på att det är kul att dansa vid strippstången och nej nu menar jag inte porra sönder och typ torrjucka på den, utan att hoppa runt sådär (A) haha aja här får ni några bilder:
Roddeliciousssss   och jag!

Haha sen gjorde jag en liten setup på Ewelina och Jesper tror jag han hette, haha kolla bara vad bra jag är:

moahahahaha HÄMDEN ÄR LJUV =)

     
   

När allt va slut så tog vi bussen hem jag och Sofiax2, då ringer en viss person som inte alls ringer ofta och säger att det är efterfest . .  Synd där åkte bussen, ha he det hjälpte ju inte utan då var det efterfest hemma hos mig . . Ahaa det var något nytt, sen när skulle jag bjuda hem han eller någon annan till mitt rum som jag själ knappt får plats i pga klädbombnedslag (läs föregående inklägg)!? det vet jag inte ens själv ska ni veta . .
He men jag pallade inte prata så jag gav luret till rodde, och hon gjorde att han lacka räät gött, hahaha

citat: "Va!? är jag torr!!!!? men gör mig våt dåååå!!!!!

Haha så jävla roligt när hon sa de :D:D

Sen  så la han på och ringde igen, då svara jag . .  han tjöta på om efterfest hos mig och jag sa nej på nej, sen fick jag bästa idén . . .
EFTERFEST PÅ PIZZERIAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (jag säger inte vilken (A) hahahahaha)

Han var osäker och ville typ inte vara där för hans bror skulle "döda honom", men jag gav mig inte och han gav med sig och så tog dom taxi dit vi var. 250 spänn, rätt ner i taxichafförens ficka. .

Sen kom dem i alla fall, han och sin kusin . .  Ha då, ja då skulle vi inte gå in på pizzerian för vi var "för många" (6 stycken, jävla tönt. .  vadå för många liksom!?) i alla fall så tjötahan vidare om att vi skulle dra hem till mig. jag var envis och sa nej . . Tillslut ville doddy hem, så jag sa att han skulle skjutsa hem henne i taxin och det gjorde han 80 spänn rätt ner i fickan på taxichaffören . .
Sen när han schasat bort Elias så kunde vi gå in . .  Väl där, så käka vi pommes fries men schebabbbb sååååssss . .I alla fall, så var hans kusin rätt rolig, kommer inte ihåg något roligt han sa men han var allmänt rolig bara, sen sa han Herregud hela tiden . . . Fast han sa det lite mer Harrregud (göteborgare) Så till slut så bler våra dialoger såhär:

Han: Harrregud, va mätt jag är!!
Jag: Harrregud ja, med ett a och tre r
Han: Harrregud med ett a och tre r

Haha det låter kanske lamt, men det var faktist kul, sen kan ju tiden ha spelat en lite roll i det hela också. Klockan var väl 04.30 eller nått *gäsp*

Hepp, sen kalla äcklet mig slampa ochjag dampa sönder och hoppa på han och brotta ner han . .klenis! gjorde även sjömansbröst, hoppas de gjorde ont för han spräckte min klänning!

Iallafall så när vi varit i där i en timme ellernått så fick han  sig inget, då blev han grinig och ville åka hem . .  Så då var det bara att ta en taxi tillbaka 250 spänn rätt ner i fickan på taxichaffisen . . 250*2=500 500+80=580 kr Härligt!! (A)

Han lovade även att ringa i måndags . . har inte fått något samtal än i alla fall, men glad är väl jag för det =)

Haha det tog typ 2 timmar för mig att skriva detta jävla inlägget, palla x)

Godnatt och sov så gott =)

ψ Sarah

Dålig uppdatering!? yess

Jag vet itne vad som har hänt men jag har blivit av med mitt beroende, mitt databeroende!! Isn't that great!? Jag vet inte hur det kom sig men vafan nu sitter jag framför tv:n och glor, orkar inte sitta vid datorn.
Kan det vara så att min datastol är full av kläder så jag inte kan sitta på den . . och inte fan orkar jag ta bort dem, ohhh ni vill inte se hur mitt rum serut nu . .  Jag började med att rensa min garderob, men sen när alla kläder var ur garderoben så stannade dem utanför . .Det ligger en massa gamla kläder som jag ska slänga/ge bort/skänka bort på golvet och de jag ska behålla ligger i högar lite överallt. En hög i stolen, en på fönsterbläcket, en på tv:n (blandat med en massa skit) och resten ligger på golvet. Jag var ledig idag men städade jag!!? ne det gjorde jag inte. . . härligt

Haha för lite intressant fakta så har jag bakat lussekatter idag för det tycker jag är viktigare än å städa . . . grattis!

nu har jag ont i mina knän (har ju ingen datastol) jag som hade tänkt å lägga in bilder från i fredags . . aja det får bli i nästa inlägg . . när det nu blir . .  Men jag är sugen på att publisera detta och börja på ett nytt (A)

jag gör så, haha! hmmm ska jag bjuda på en bild kanske!? ska kolla vad jag har för smarriga bilder . . hm, ja smarrig och smarrig, skitsamma fan!
Ni får en puss istället, haha



ses snart!
ψ Sarah (ser ni att jag bytt ut hjärtat, jag är ingen hjärtig person, so now i got the devil thing istead ;))

Hahaha

Detta gjorde min dag igår:


Det som står på arabiska betyder USA Sarah och då fråga jag var han menade, men han fatta inte. .
Då försökte han prata "engelska" med mig xD HAHAHAHAHHA

Och nej, jag vet inte vem detta är . .  Men jag tänkte att det kanske var han som är på bild med mig och min bror men tror inte det är han. Han på bilden kunde iaf Engelska haha xp

härlig stavning i alla fall (A)

Hej

Jag är tänd på Sofia Eriksson punkt slut!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Saik x)

Reseguiden

Idag har jag kommit på något riktigt stort . .Jag har varit inne och uggat på reseguiden.se endel de senaste dagarna och kommit fram till att det finns sjukt mycke sköna människor där!!! I liiiike

Nu vet jag äntligen vad jag ska göra efter skolan. Det är en dam vid namn Camilla som har berättat så himla mycket för mig och det är jag evigt tacksam för!! Allt hon har skrivit har varit så spännande att läsa, hon har var med om sådana saker jag har drömt om att få göra!! I can't wait!!!!! Vill bara att det ska bli 16:e juni nuuuuu :D Ahh jag är helt till mig, dehär kommer bli så bra, jag hoppas det blir bra. Med all den hjälp jag fått av Camilla så kan ingenting gå fel, well jag kanske inte gifter mig med någon miljardär eller blir en mega****** nanny, men jag kommer fortfarande ha så jävla KUL på vägen till toppen eller botten (A) haha skitsamma, vill inte leva något tråkigt liv.

Jag vill leva så som jag själv vill. Inte vara beroende av någon/något annat. Just nu är jag ju sjukt beroende av skolan. Det är därför det inte går så jävla bra för mig i skolan. För jag är inte där på mina villkor, visst kan jag gå i skolan osv. . .  Men när de har delat upp schemat som as så tappar man motivationen så jävla hårt!! Sjukt jobbigt!!

Men tillbaka till de positiva tankarna . .  Jag har också kommit fram till att de som reser mycket gillar arabländerna väldigt mycket. Hör sen alla som är anti araber. Det är inget fel på dem, det är inte mer fel på dem än vad det är på dig!!! Tänk på det. . .
Araber är ett vänligt folk som inte vill dig något ont och om du inte vill att dom ska kolla på dig om du är tjej . . tänk på vad du har på dig. Har du på dig korta kjolar och urringning så är det ju fan klart att dom glor, det gör dem i alla länder!! Respekterar du bara deras religion och kultur så respekterar dem dig, så enkelt är det!!

Och om du tycker att försäljarna är jobbiga . .Då är det bara att gå förbi för dom låter dig vara om du inte ger dom uppmärksamhet. Men ger du dem uppmärksamhet följer dom efter dig . . Och du kanske känner dig taskig om du bara ignorerar dom, men tro mig. Du behöver inte känna så. .  Jag har pratar med ett flertal försäljare och dom vet själva hur dom är och har förståelse för oss om vi bara går förbi. Visst endel "oerfarna" kanske tar illa upp men tycker du det är jobbigt så bry dig inte om det, den enstaka individen som tar illa upp, lär sig också såsmåning om!

Nu flög jag iväg lite och hamnade utanför mitt ämne . .

Just nu pratar jag med en as cool gubbe (hm, hoppas han inte tar illa upp! men det tror jag inte :p) som jag började prata med genom just reseguiden.se. Skit härlig verkligen, jag pratar med han som om han vore i min ålder. Ne . . Mer sköna människor till folket!!! Det behövs verkligen i dagens tråkiga samhälle.

Påtal om sköna människor, jag måste ringa till Peter och bestämma en helg jag kan komma upp och hälsa på. Vi kommer ha så jävla kul när jag kommer upp. . Var det någon som sa fest!?

Nu i alla fall så vill jag bara avsluta med en rolig bild :P sen ska jag nog kanske gå och lägga mig . . .
(det var meningen att jag skulle publicerat detta för 12 timmar sen, men inte fan funkade publishme.se då utan PAGE FORBIDDEN, die bitch, DIE!!)
    (utfyllnads bild, Vanessa i somras)

Hahaha, Ingemar är alltså han jag nämnde tidigare. Han är 64 år, isn't that great!? han är ju liksom ungdom i sinnet, vem skulle inte vilja ha en sån pappa som man kan ha som en kompis också!? Jag vill (A) Jag tror även att man lever längre om man har ett ungdomligt sinne :)

I vilket fall så ber jag om ursäkt för ett långt inlägg, men det var lite välbehövligt . .

Ha det bra allihop och boka er flygbiljett till något arabland redan idag, om ni inte har råd så kan ni ju alltid klicka på bilden här till vänster och försöka vinna en resa istället =)

♥ Sarah

RSS 2.0