Heeej

Jag är på bättre humör idag, eller ja efter jag kom hem från skolan! Tror ni inte att jag glömde byxor till gympan eller!? FAN! Ha ne så jag fick gå en promenad istället, hur kul var det då på en skala!!

Sen när jag kom hem så va mamma hemma och fikade med Klaes (hon är personlig assistent) och det var trevligt. Han kan inte prata så bra, så det är ju en utmaning att försöka förstå. I början förstod jag nästan ingenting, men nu går det lättare!

Han är så söt, när dom skulle gå igen så kramade han mig och typ vaggade mig från sida till sida. :) Att han hälsade på gjorde fan min dag, han är så snäll och omtänksam!

Godnatt  gottfolk =)

/ Många kramar Sarah

arbetsmiljö och säkerhet

Nu sitter jag på lektion och jag vill ju inte säga att jag är speciellt koncentrerad. Jag vet inte vad det är men jag har fan svin svårt för att koncentrera mig. Det är fan illa, sista året i skolan och allt! Men jag ska fan klara detta, jag måste klara det!!!

jag har gympa efter denna lektionen och då ska vi ha cooper test och jag är inte spec taggad . .

jag ska ju träna ikväll också, ska springa med laget. Måste ju hålla igång nu över vintern. Aja iaf, jag skriver mer sen om hur dagen har gått!

Ha det bra allihop!
kram Sarah


falska människor . .

En sak som störde mig fruktansvärt mycket idag var när jag satt med min lärare och pratade om mitt projekt arbete. Ett projetktarbete är ju en viktig del i skolan och sär satt vi och diskuterade när jag kommer på att jag inte hör vad min lärare säger. Utan jag hör en massa skrik "bara för att vi tar studenten i år!!!!!!!" bl a så jag skriker tillbaka: TYST!
Och bara för att denna lilla hönan störde sig på att jag sagt till henne så säger hon lite tyst: Tyst själv istället.

Vafan eller!?????? Jag var ju förihelvete TYST innan hon öppnade sin stora trut :@ gaaah jag blir så förbannad!!!!

Och det roliga var ju egentligen att hon inte vågade kolla på mig efter hon öppnat käften . .  folk alltså!´


Jag har funderat väldigt mycket idag på en massa olika saker, varför bryr vi oss inte mer om varandra!? det är fan sjukt egentligen! 90% av alla jag känner bryr sig inte ett dugg om hur andra mår osv. Ser man att en kompis ser ledsen ut, inte fan skiter jag i det. Utan jag frågar ju lite diskret om hur personen mår.

Största delen av denhär dagen har varit katastrof! på sista lektionen satt jag och det var så jävla nära att det brast alltså. Jag ville bara ta och springa därifrån och springa ända tills alla tårar bara var försvunna, men jag höll det inne och klarade av hela lektionen.
Efter lektionen skulle dom tjejerna som jag umgås mest med i klassen ut på stan, var det någon som frågade om jag ville hänga med!? ne det var ju inte det!

Jag ska fan försöka klara detta året utan en massa ig:n sen ska jag bort från sverige och träffa nytt folk, det behövs! jag klarar inte detta mycket längre till, det är riktigt jobbigt!!!

Jag fick hem ett paket idag och i den fann jag denna pennan, den är från vistaprint! Superbra och billig sida där man  kan göra personliga t-shirtar, calendrar, pennor, visitkort, bervpapper, stämplar mm.

"You know, you gotta keep up the good spirit"

Ne nu ska jag inte uttråka er med mina negativa tankar!

Sovgott!

kram sarah

Tjena tjena mittbena!

okej den var tråkig men skit samma, kännde att jag var tvungen att skriva av mig lite, har ju inte skrivit på tre dar eller vad det nu blir. Längesen var det i alla fall!
I helgen har jag varit Malin's mentala stöd Vi drog till götet där Malin pircade sin tunga för andra gången, haha! Jag vet inte riktigt vad jag tycker om att ha två stavar i käften, men det är inte jag som har det så :P jag säger inte att det är fel, men jag fattar inte riktigt vitsen (A) Så jag var i alla fall hennes moraliska stöd! :P
Han som piercade hette Ed och var skit schysst och svin cool!

Fast ska jag vara ärlig så tyckte jag han såg lite läskig ut i början, först när jag såg han så fick jag tårar i ögonen xD Hahaha nervositet kallas det (A)

Sen efter det så shoppade vi =) maha shoooopppaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D Haha ne men det var nice, brände ca 4500:- det var mindre nice haha men det är kul att shoppa (A)

Sen när vi skulle åka hem så gick det inte att köpa fritidskort på tåget så vi sprang runt som ett par dårar med 5 min kvar till tåget skulle avgå och vi hitta inget fucking ställe att köpa skiten på, så vi hoppade på ändå. Vi skulle byta tåg i herrljunga, men när vi anlänt till herrljunga så hade inte konduktören hunnit fram till mig och malin så jag åkte gratis (A)

Sen i herrljunga så fungerade inte maskinen som fixade fritidskorten så jag fick åka gratis där med ;) Så jag betalade 60 spänn tur och retur till götet. Rätt nöjd =)

Sen i lördags jobbade jag på rörstrands, fick då också reda på att therese väntade en unge till :P fan så har hon inte sagt något till mig, hon är redan i 5:e månaden ju :O

Sen idag, eller ja igår blir det ju . .  I alla fall, i söndag så var jag på dop, det var min kusin "Merlin" som blev döpt :) och jaa det är från filmen xD haha vafan :P

Här ser ni lite av Ed och när han piercar Malin


Resultatet


Det moraliska stödet testar britsen


Ha det bra allihop =)

love, sarah from da hood (eh japp, hejdå iaf xp)

Darin reprecents "Flashback" . .

Nu är han ÄNTLIGEN tillbaka i Sverige och fan va efterlängtad han är! Det är fan sjukt! Man hade inga konserter att se fram emot eller nått, hur jävla kul var det, en skala 1-10 då . . Ne juste, inte kul alls!

Men nu jävlar, nu blir det konserter om inte annat så blir det i alla fall en massa signeringar nu när nya skivan "flashback" kommer ut den 3 december. Ska bli kul att få prata lite med han igen och se hun han är nu!
Sen kommer han släppa en singen nu 13:e oktober med låten "Breathing your love". Nu är jag så j*vla förväntansfull så det finns inte :D

här har ni länken: http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article3370505.ab

Nu





Hoppas ni har det bra allihop och nu har ni något att se fram emot :P
och glöm inte köpa nya skivan!

/ Your S'

Baseball . . .

Nu sitter jag i köket och försöker mig på min idrottsplanering. Som sagt så ska jag ju ha hand om en idrottslektion, baseball. rööv, jag fattar typ inget. men jag är fan glad att jag slipper skämma ut mig genom att behöva vara med på lektionen . .  så på ett sätt är jag rätt glad (A)

idag gick jag till kl.16 och efter skolan drog vi till söderströms och tog en grillad med sallad, mums =) sen gick jag till gina och köpte ett par leggings och en bastopp!
Köpte även en mysig tröjklänning på VM. Så nu har jag iaf kläder att ta på mig imorn.

Det är fan mitt problem alltså, jag har inga kläder!!! vartfan tar allt vägen!? Sen nu när jag har jobbat i sommar så har jag blivit sjukt snål. Aja det kanske nästan är bra eftersom jag har planerat in minst tre resor, så dom pengarna kan behövas ;)

ne nu måste jag börja på baseballskiten!! Ha det bra allihop!!

kram Sarah!!!!!!!!


tjaaaaaaaaa

idag har jag inte gjort ett piss, jag har i princip bara gått i skolan till kl.16, sen när jag kom hem la jag mig i sängen och stensomna till kl. 20.15. sen har jag käkat lite också . .  så har min dag sett ut och fyfan va tråååååååååååkig dag :S

Imorn ska jag göra lite mer, ska bla. ut och springa, sen ska jag göra en planering till min idrott B lektion som jag ska hålla i. Och gissa vad jag fick att ha en lektion om . . .BASEBALL!!! har jag ens spelat baseball någon gång!? eh nej, det har jag inte . .och nu ska jag hålla i en baseball lektion och lära ut reglerna till dom i min idrottsgrupp, jag säger bara lycka till!! Aja det är väl bara att bita ihop och göra mitt bästa. Får väl sitta vid datorn hela dagen imorn (efter jag har sprungit) och leta fakta om baseball. fan!

Ha det svinbra så hörs vi ;) so stay tuned!!!!!!

/ S'


dethär ser ju lovande ut . .

kalas

Kom hem för en stund sen, mormor fyller år imorn så hon hade kalas. Hon bjöd på smörgåstårta, vanlig tårta och godis. Så nu är jag ganska mätt vill jag lova!

Jag ska snart gå och lägga mig, ska bara kolla klart på miss secret agent. Är så jävla seg idag, hård kväll igår i guess!

Godnatt och sov gott allihopa!


kramar Sarah

Seriesegerfest . .

Idag är jag lite seg, men ändå mår jag förvånansvärt bra. Det blev lite för mycket av det goda om man säger så..
Först var endel av laget hos Evelina på förförfest (som blev en förfest, kom aldrig till festen), där vi tjöta, dansa, drack och var allmänt flummiga. Sen vid kl. 21 så drog vi till Hanna och Mattias. Det var riktigt trevligt, även fast det mest bestod av 25+ folk. Men sen vid 22 så kom några från herrlaget och dom var i vår ålder, så lite grupperingar var det ju, men det var trevligt ändå.
Sen framåt kvällen när vi skulle dra till nästa fest, så gick vi och sa hejdå till de man kände . .  Ochvafan hände då liksom!? En kille (som jag inte tänker nämna namnet på) ställer mig mot väggen och börjar hångla med mig. .  Vafan, så kan han ju inte göra :O

Sen iallafall så var det ju meningen att vi skulle dra till skara . .  men icke, en hade spytt och dratt hem, en annan skulle jobba dagen efter, sen ville endel till stan . . och ja alla gick åt olika håll.

Jag och Kristin drog iallafall till stan och när vi kommit fram så hittar vi ett par vakter som vi pratar lite med. Den ena vakten trodde jag först var en vakt som Malle flörta som fan med en gång (haha vakten hon flörta med var 35 år!!) men det var det inte . . Men sen kom jag på vem vakten var! Det var den jäveln som slängde ut mig från måndax på min födelsedag, fan!

Efter vi snackat med dom så drog vi till allvideo och prata lite med ägaren där, han pratade arabiska så jag körde på de få fraser jag kan. 
Han: men du kan ju!
Det var kul att höra!

hehe, de flesta orden jag kan är fula ord. Men jag ska be min lärare, att lära mig lite mer användbara ord och meningar. Det vore bra, så jag kan prata lite när jag åker till Egypten i februari!

Lite bilder från igår:




Hoppas helgen har varit bra och att ni tittar in igen ;)

/ S'

Segern är vår, segern är vår, vi har vunnit segern är vår!!!

Yesssss, fyfan va skönt! Nu har vi VUNNIT serien och går upp i 4:an nästa år! ÄNTLIGEN . . förra året kom vi 2:a och det sura var att vi inte fick kvala till 4:an. Men nu så, nu är vi där! Känns riktigt gött.

Så nu ikväll ska vi ha en riktigt jävla SEGERFEST eller ja en vi ska först på förförfest till evelina, därefter drar vi oss till hanna och mattias fest och sen kommer själva festen. Vi ska till oktoberfesten i skara :P Vi hoppas självklart på en rejäl kväll/natt.

Ne nu ska jag gå och göra mig i ordning, ska vara hos Evelina mellan 18-18.30. Kanske bloggar en gång innan jag drar..


Vi hörs!!

/ Your S'

(glömde visst publicera det, men ska dra nu i alla fall)

invignings spexet

Fyfan . .  Det var det tråkigaste spexet någonsin, hände inget roligt alls!! Det enda roliga var fan komikern Johan som gymf hade bjudit in. Haha han var fan höjdpunkten på hela dan' :P Svinrolig verkligen!

Flickvännen till sin nördiga pojkvän: Looooser!
nörden: ursäkta!? vem är loosern här egentligen!?  . .  det är ju inte jag som är ihop med en nörd utan det är du!!
nörden: Haha ÄGD!!!
flickvännen går frustrerat därifrån . . .


Gjorde om ett skämt han drog, jag kanske inte lyckades så bra men :P I alla fall han var svin rolig :)

Ikväll ska typ alla mina kompisar festa, men här hemma sitter jag coh ska snart dra med mamma till hennes kompis. Anledningen till att jag inte går ut idag är för att vi har seriefinal imorn och samlingen är kl 09.30. Så jag vill gärna vara pigg när jag ska spela imorn. Vinner vi matchen så har vi seriesegern säkrad ;) och efter där sen på kvällen/natten så är det FEST =) och då blir det verkligen fest också. Vi ska dra till oktoberfesten i skara så det blir nog kul =)

Ne nu sk ajga dra mig :P Ha det så kul ikväll allihopa och festa lugnt ;)


(Emma och jag på lagfesten förrahelgen:P)

nyvaken med röda ögon

Nu har jag precis vaknat och mina ögon är verkligen röda :S jag sitter här med tårar i ögonen efter alla gäspningar, lite jobbigt kanske . . .

Det är i alla fall sista dagen på praktiken och jag ska hjälpa Nettan men frukosten, skönt då slipper jag kärringen!!!

Ne nu ska jag sminka mig lite och börja dra mig mot Edward hotel.





Ha det bra sålänge så länge :)                                                                       

kram S'

glömde . .

Jag glömde säga att jag var ute och sprang . .  var ute ungefär 1.5 h, svin gött
Fast jag sprang inte hela tiden utan jag gjorde olika moment som tex, sprang terräng, dansade (A) haha, körde lite styrka (mage och rygg), körde även lite ruscher. Så jag var lagom trött när jag kom hem! nu ska jag bara få in detta som vana, så jag är fit for fight beach -09 hahaha ne skämt å sido. Men nästa fotbollssäsong i alla fall :)

Nu ska jag sova för jag börjar klockan 06.00 imorgon - sista dagen på praktiken, det ska bli både skönt och tråkigt att sluta . .


ne fan, sängen väntar . . har precis bäddat den med rena lakarn, mysigt!

Godnatt och sov gott!!

kram S'

boyceavenue

AJ, vad bra dom är!!!!!!!!!

temadag

Tjaaaaa!!!
Vi hade ju som sagt temadag idag och skulle läsa böcker var tänkt . .
Men läste vi något!? eh nej! Vi kollade på film och var på studiebesök på ungdomsverksamheten inne i sockerbruket. Det var rätt intressant, har inte varit där förut så!
Anyway, filmen vi kollade på var "Ett öga rött". Jag trodde att jag hade sett den men det hade jag antagligen inte.

Hur gick det med läsandet då . .  Jadu, för det första så fanns inte boken som jag tänkt låna och för det andra så läste vi INGENTING, vafan nu har jag lånat en kass bok i onödan :P
Men jag ska dra till stadsbiblioteket för å låna den andra som jag visade igår! (om den finns där)

Jag lovade ju migsjälv igår att jag skulle dra ut och springa en sväng idag, så jag får väl göra de nu! :)

Ha det så bra så länge så kanske det kommer upp en liten videoblogg sen, vi får se om jag orkar/vill ;P


visst är vårt skolbibliotet lite mysigt!?

take care everyone ;)

/ S'

godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig, det är en lång jävla skoldag imorn, fast vi har någon temadag så vi ska läsa en bok hela dagen. Hur jävla kul är det då på en skala 1-10!? typ 0!!! Tänk er att läsa från 8-16 . .  FYFAN! :O

Imorgon när jag kommer hem ska jag nog dra ut och springa en runda, eftersom vår sista träning var i tisdags. Så det ska bli gött och eftersom att jag har skrivit det här i bloggen så är jag ju tvungen att göra det med :P Kan ju inte sitta här och mytta mig igenom alla inlägg, det funkar ju inte i längden. .  Fast å andra sidan så finns det ju en massa som har myttar sig till framgång så varför inte!? haha nee det är fan inte min stil, var ärlig och tro på dig själv så ska det nog funka!


om denna boken finns på bibblan, så blir det den imorn!

Ne nu är det sängen nästa som gäller!

godnatt och dröm lugnt!

kram S'

City Lips lip plumber

Jag köpte City Lips i förra veckan för alla säger ju att den ska vara så himla bra . . .

Jag själv tycker inte att den gör så mycket skillnad på mina läppar, med det står ju att om man applicerar varje morgon och varje kväll i 30 dagar så ska det ju bli ett synligt resultat. Så jag hade tänkt att testa detta, jag använder den självklart mer, (är typ beroende av just läppglans, lypsyl, läppbalsam och allt vad det heter) då tycker man ju att det ska bli resultat. Men vi får vänta och se helt enkelt ;) man vill ju så gärna att det ska fungera iaf när den kostar som den gör. Jag köpte den på Kicks för 499:-



Ha det gött sålänge :D

sitter på praktiken

Eller ja, jag står här med Helen och vi har precis pratat lite om lite olika bloggar. Hennes dotter är faktist kompis med Stinalee, blev ändå inte så förvånad iochmed att vi bor i Lidköping!

Ne nu ska jag göra helen sällskap när hon käkar (A)

Ha det bra allihopa :P

kram Sarah

Nyvaken!

Godmorgon!
Nyvaken och nyvaken, jag vaknade för en timme sen ungerfär. Var uppe till kl. 3 inatt, inte så bra kanske men jag börjar inte förrens kl. 15 idag.

Praktiserar fortf. på Edward Hotel och idag är det sista gången jag jobbar med Helén :/ Ganska tråkigt faktist för hon är min lilla favorit (A) Men jag får ta och hälsa på henne nån gång! Hon jobbar ju kväll själv så det är bara å dra dit, utan risk att träffa på kärringen!! För det vill jag inte. I fredags så frågade hon vad jag hette och då hade jag varit där i 3 VECKOR och hon var osäker på vad jag hette, det säger väl fan allt eller :S

Men i alla fall så har jag bara idag och fredag kvar på praktiken. Det ska bli skönt att slippa kärringen men ändå vill jag fan inte tillbaka till skolan, jag tycker inte direkt om att studera. Inte min grej, men det är ju sista året och jag hoppas att det blir kul. Även fast jag vet att det kommer bli jävligt jobbigt då vårt schema är proppat!!!


tycker synd om mig själv just nu . .

ne nu ska jag käka innan jag drar till praktiken!
 
kram Sarah

väntar och väntar . .

Han kan va riktigt jävla seg ibland lilla mr El-blasi . . men jag väntar gärna, han är rätt roliga att prata med ändå :P

Medans jag väntar så kan jag berätta att förut så blev jag sugen på te, så jag kokade vatten och hälde upp i en kopp valde grönt te som vanligt, det är godast! Men i alla fall så till min stora besvikelse så fanns det ingen mjölk . .  Jag kan ju inte dricka te utan mjölk, det går inte . .  I kylen fanns det yoghurt och inte fan kan jag ha yoghurt i teet! Hm. .  så kollade jag i kylen igen och vad hittar jag!? Jo dooley's  :D So dooly's it was. det blev rätt gott fast en aning för sött.

Ne nu är han på ingång och som vanligt är han inblandad i problem *suck* jaja han skulle berätta vad det var när ha loggade in. . .

Jag bloggar nog inte mer ikväll/inatt så jag säger godnatt och sovgott!

kram sarah


har jag sagt att jag älskar ögon? (A)

nyduschad

nepp det blir inga bilder till detta inlägget, jag vill itne att ni ska få mardrömmar ;) haha nedå, skämt åsido . .

somsagt, är nyduschade har tränat och kollat på idol. Fan måste erkänna att jag blev lite rörd när han som hade förlorat synen, kom in där för och sjunga :') Till och med juryn lipa ju, härliga människa! =)

Nu ska jag kolla runt lite på internet och vänta på att mr El-blasi loggar in, så ska jag tjöta lite med han . . . Börjar ju inte förrens halv 2 imorgon so I don't have to get to bed early ;) känns sköönt, nattmänniska som jag är. :D



en bild på mig idag, för jag hade ju så mycket att göra förut menar jag ;p

fotbollsträning

Har vaknat precis, var så jävla trött så jag var tvungen att vila lite (A) haha och kalla mig inte lat för jag ska dra till träningen snart, den börjar kl.19 så jag får väl skynda mig lite. Inte för att jag bor långt ifrån fotbollsplanen men ändå!

Sen ville jag bara säga att vi ligger 1:a i serien och kommer förmodligen vinna den . .  Ska inte säga säkert att vi gör det, men gör vi inte det så kommer jag lipa sönder haha och det vill jag ju inte (A)

hee, jag får väl dra nu! :)

Ha det bra sålänge!

    en del av laget
(nästan hela laget på lagfesten i lördags, firade seriesegern i förväg ;))

Cypern -09

Glömde säga igår att Sid hörde av sig och sa att vi fick låna Villan i cypern, yesss! Så i april drar jag till cypern själv, för att sedan möta upp Sid där! Han bor ju i London så det är ju inte direkt så att vi kan åka dit tillsammans, eller ja . . kan och kan, det är ju lite bökigare!

Är det någon som har varit i Paphos?


här är en bild iaf . .

för slapp praktik!?

nu har jag varit hemma i 1,5 h och jag slutade halv 12. Så jävla skönt, fast ändå samtidigt vad lär jag mig på att sluta tidigare varje dag!? hm eller ja, vad lär jag mig på att sitta och glo på klockan. .  . Ungerfär lika mycket som jag gör när jag  slutar tidigare!!
Förresten, vem tror ni kommer när jag går mot stan efter att jag slutat . . .  Jo min "praktik lärare" Anita, haha ops (A)

I alla fall det är skönt att vara hemma och ta det lite lugnt innan jag drar till träningen.

Kom nu och tänka på min och Ew's msn konversation igår, om att underhålla er läsare så ni tycker att det är intressant och läsa . . Det är nog fan inte det lättaste, se bara på detta inlägget hur jävla intressant det blev (A)

Aja, jag återkommer när jag har något intressant att berätta och har jag inte det så lovar jag att dra en vits! haha

kram Sarah

vart tog jag vägen!?

Jag hade ju tänkt att börja blogga, men jag har verkligen inte haft någon jävla motivation till det. Sen har jag ju inte "marknadsfört" den heller så har ju inte en jävla läsare :P hur kul är det då på en skala, haah inte alls kul!!

Idag har jag praktiserat igen i alla fall och jävlar vad jag ogillar en där eller!! Och det är fan enbart för att ´hon är som hon är mot mig. En dag när jag kom dit så sa hon inte hej, hon kollade inte ens på mig och hon behandlade mig som luft. Jävla kärring!!!

Sen kom en som jobbade där, som också såg vad hon gjorde . .  och fråga mig vad det var om osv. . .  jag hade ju ingen aning utan sa att hon har vart konstig hela tiden. .  sen berättade hon att hon brukar vara sån ibland. Sen berättade hon för en annan ¨som jobbar där vad kärringen gjorde mot mig och hon blev INTE glad kan jag meddela :P Så dagen idag har bestått av en massa skitsnack om kärringen.. haha fan vad jag tycker att hon jag snackade med (kan ju itne skriva hennes namn, utan jag skonar henne eftersom kärringen är en av cheferna :S) är så jävla underbar, helt genom go och snäll på alla sätt. Sen är det ju ett + att hon är så jävla skön också :p hehe!!

Nog snackat om praktiken . .  I lördags hade vi lagfest och den var rejäl :P ne men den var riktigt trevlig, vi firade vår eventuella serieseger ;)

Ne nu orkar jag inte skriva mer (A)

take care everyone!!!!
RSS 2.0