Utkast: Hejsan allihopa! ...

Hejsan allihopa!
Nu sitter jag och är allmänt seg, kollar lite på tv och läser lite bloggar!! uff jag är så himla trött, men det blir välö så när man festar 2 dagar i rad och när man inte sover ordentligt.

I torsdags var vi (jag och Jonna) hos en bekant och badade bubbelpool och drack "lite".. Vi var rätt lugna i början, men sen när man hoppa i badet och allt vin var slut och man fick sista drinken i handen, så var det inte så lite längre.. hehe men för övrigt så hade vi trevligt!

Vi fick reda på kvällen efter att det var någon som hade snott DIOR smink för typ 3000 spänn och det som jag tyckte var jobbigt var att dom trodde att det var jag och Jonna.. Fan, jag skulle aldrig kunna göra något sånt, vill jag ha något så köper jag det själv eller så skiter jag i det.. Nee fan sånt är jobbigt.. sen vem kan det vara?? det är fan den största frågan.. vem är kapabel till att snatta på en privatfets där alla känner alla??



för att lätta upp stämningen lite så kan jag köra "kvällens citat"

kliver upp ur sängen och går mot altandörren..

- Ska du på toa?

- hee, hinn'ente

Det kanske inte låter så kul men det är fan så kul om man hör hela historien :p

Härligt att jag publicera detta IGÅR då.. heee här får ni det istället!

porrigt eller bara trasigt??


jag skulle föredra att kalla det för det sistnämnda...

Anställningsintervju och Jönköping

Det som är tråkigt med att skriva blogg inlägg är hur jag ska börja skriva, det känns så tråkigt att se ett vitt blankt papper framför sig som bara skriker efter ord..
Men idag har jag så mycket jag kan skriva om så det blir nog inga problem idag..

Igår var jag ju på anställningsintervju i Jönköping och jag är så fruktansvärt frustrerad på mig själv!! Jag kanske borde berätta att intervjun gick skit, dels för det var min första arbetsintervju vilket ledde till extrem nervositet, sen glömde jag helt av vad jag skulle säga, sen var jag bara förberedd på vilka frågor de skulle ställa.. inte vad jag skulle svara (vilket inte var så smart), jag log som en blyg tönt genom hela intervjun osv..
Varför kunde jag inte ta tag i mig själv och bara vara mig själv?? För sån är jag ju verkligen inte i verkligheten. Inte ett dugg och verkligen inte när jag jobbar!!! Helvete, jag har ju jobbat på både Café och Restaurang, där går det fan inte att vara blyg!!

Aja, igår sket jag i det men idag är jag så jävla sur för jag ville ju så gärna ha det.. men jag sumpa min chans genom att bete mig som om jag vore 10 jävla år gammal!

Jag hade efter omständigheterna jävligt rolig dag ändå.. Sandra jobbar ju i Jönköping denna veckan så jag gick till henne och när jag såg vart hon stod så sken hela jag upp och log ett stort leende vill jag lova. Hade saknat henne jätte mycket!! Det trodde man inte när man gick i skolan att det var henne man skulle umgås mest med efter studenten.. Men jag är glad över att jag har underbara Sandra! :)

Sen för att gå tillbaka till samtalsämnet så gick vi och luncha på ett ganska mysigt fik i centrum. Sen stod jag med henne och bara tjöta en massa+ att jag hann med och gå på stan med.. men jag blev så frustrerad, hitta ingenting förutom ett par jeggings som det så fint heter.. Köpte likadana som sandra, hihi =)

Jo förresten! dethär såg jag på tåget dit...

Leggings, golfklubbssockar och converse.. Hur kluven får man va eller?? och det ser ju fan förjävligt ut!!

Läster även detta i METRO:

Dethär var precis det jag ville göra denna dagen.. men jag failade, förstår ni då min frustration?

Måste fan berätta om äcklet som tog biljetterna på tåget.. När jag hade satt mig så tänkte jag att han/hon inte kommer komma på ett tag, så jag satte hörlurarna i öronen och blundade lite för jag var så jävla trött.
Sen då kommer denhär konduktören, men jag hör han inte eftersom jag hade på musik.. då sparkade han lite löst på min fot och då märkte jag att han var där..

Jag: Oj, öhhh..*tänker*.. till falköping..

han knappar lite på sin apparat

Han: Ja det blir 125 kr

*helvete vad dyrt* (betalade 61 kr när jag åkte dit) jag räcker i alla fall fram 125 kr..

Han: Jaa det hade blivit billigare om du inte hade försökt sova, jag hade kunnat vara lite snäll!!!

Jag blir helt paff och sur

Jag: Ja men ursäkta att jag råkar vara liiiite trött..

Alltså jävlar, inte nog med att jag var helt fuckad i huvudet för att jag var så trött så kommer han och gör mig sur också.. helvete vad irriterande det var.. såg jag fattig ut kanske?? fitthelvete!!

Ne nu kör vi lite positiva vibbar istället, här har vi en bild på söta Sandra när dom håller på att packa ihop montern...


Nu har jag i alla fall skrivit ett jävla inlägg, Sandra är du nöjd? Haha! Jag lova henne igår sen gjorde jag det inte igår sen skrev hon till mig förut och bad (tvinga!!!!) mig skriva ett :) hehe!

Men ni får ha det så bra allihopa!!
♥Sarah

Denmark baby.. eller?

NJa, det är la inte så jävla hipp att vara här helt själv, känner inte en jävel här.. eller jo det gör jag ju iof, Steen.. Men han bor inte i helsingör utan i mariehamn eller vafan det nu hette.. kommer inte ihåg.. Han har flyttat dit tror jag, sist så bodde han i Köpenhamn...

Kanske ska höra av mig och säga att jag är här, så jag slipper vara så fucking jävla mobbad. Då kan vi ju dra ut och festa för det får jag ju fan inte göra nu, pappa: "Du går fan inte ut själv". Nene hade egentligen inte tänkt det, för hur kul kan det vara? haha inte alls kul!!


festsugen? heee inte alls

Ne men i alla fall.. jag kom hit i förrgår (tisdags) och igår var vi i Helsingborg och handlade lite, skönt att vara nära svenska språket ett tag.. Jag fattar inte vad danskarna säger.. sen när jag säger att de ska prata engelska så kan dom INTE prata engelska!!! Vad är dethär? vad lär sig danskarna i skolan egentligen?? DANSKA?? fan bli lite internationella för helvete.

Sen på kvällen blev det i alla fall Yatzy och Thaimat, mumma!!!

Idag blev det stranden, men inte förrens halv två eller nått för jag vakna jävligt sent.. hade varit uppe och kollat på film och efter filmen så orka jag inte sova så jag spela en massa spel yeyyy!!
Stranden var i alla fall nice, satt där med en cider i handen och stekte lite. Man ¨måste ju få unna sig lite nu när man äntligen har SEMESTER.
Pappa drog hem senare för hans mobil ladda ur och han var tvungen att ringa ett par samtal, så jag satt där själv och spana lite.. Idag såg jag ett par ungdomar, hur bra är inte det!!!!? Fast det hade egentligen inte spelat någon roll för jag prata inte med dom ändå!! fan, men nästa gång ska jag fan gå fram och snacka med dom (det vet både du och jag att jag inte kommer göra, men hoppas går ju alltid)!

Sen en fråga bara, varför är alla svenskar så dumma att dom säger stick till en getingar som kommer lite för nära??? jag är en av dom, men jag kan ändå inte svara på frågan bättre än att vi har väl kasst ordförråd! eller så var det idioten som kom på svenska språket som var IQ befriad.. (det var en geting här precis som jag, som sagt var sa stick till.. därför jag kom och tänka på detta!)

Ne men om vi skulle säga hejdå för denna gång då.. nu ska jag läsa sandras blogg och se hur det har gått för henne =)

Puss och smek

Börja blogga igen kanske!?

Det är lite ironiskt faktist, jag har inte bloggat på snart ett halvår om inte mer men ändå är det en massa folk som ör inne och gluttar på min lilla blogg.. Men ändå känns det ju kul att den inte är helt död.
Jag snackar med Sandra på msn nu och fick reda på att hon har börjat blogga! As kul ju, då kan jag hålla mig uppdaterad om vad hon gör på dagarna.. vilket är och jobba, men jag fick höra av en fågel som viska i mitt öra att sist hon var iväg så jobbade hon med en snygging... Och det roliga är ju att de delade rum.. mhmmm jaja undra vad dom gjorde då... Nu tänkte du en snuskig tanke, det vet jag men jag lovar dom kolla bara på tv serru! Hahaha :P

Nog om det, idag var jag på dejt med Evy, vi var och såg "Sommaren med Göran" på bio. Vilket var väldigt mysig måste jag säga! Kommer sakna lilla Evy när jag drar till Danmark.. hoppas hon inte hinner flytta till Norge innan jag kommer hem bara.. men det gör hon nog inte, får hoppas på att hon inte får något jobb ;) hehe ne men vi sa att vi skulle ta en fika någon dag innan hon drar, ser redan fram emot det!

Jag kör allt på en gång nu när jag ändå håller på..
Igår var det fest i klubblokalen för min fotbollsförening fyllde 75 år i år.. då får man ju passa på och festa till det lite (för det har ju aldrig hänt förut liksom!!).
Det var riktigt trevligt med lekar, en massa sjungande, efterfest i en nice båt + topless bad och för att inte glömma alkoholen.. Tack Hanna som räddade min kväll ;)

Lite bilder har väl ingen dött av.. enjoy! (klicka för större bild)


denhär mysiga bilden får avsluta kvällen...

hahaha

Puss och kram Sarah!
RSS 2.0