Rörstrands Café

Jag har varit och jobbat idag, kom hem för nån timme sen, är så himla trött nu. Det blir ju att man står upp hela dan och det tar rätt gött på ryggen och framförallt min stukade fot. Men det gick bra! Jag däckade en stund på bussen, vilket var ganska härligt.

Igår testade jag att sminka mig med en svartglittrig puder ögonskugga, jag har inte fattat förut att man ska blöta borsten lite innan så det fastnar. Men nu gjorde jag det och här är resultatet:



Sorry Sofia, do not klick on play!! he he



Visst är den bra!!

Promdresses 2009

Jag är lite kluven, vilken tycker ni jag ska köpa?

denna vill jag helst ha,
men den är fett dyr. nästan 4000:- men det finns en som är röd istället för rosa, skulle köpa den röda isåfall!!


    
(klicka för större bilder)


Denna är lite maffigare än den första, men är det bal så är de =)


denna är jävligt snygg också!!

Så fram med kommentarerna, vilken/vilka tycker Du är snyggast?

I'm so happy i'm so glad that u fit me . .



  

Jag har ju berättat för er mina kära läsare att jag köpte en strl för liten klänning för att jag skulle gå ner i vikt innan studenten . . och se vad harry har på sig!! JO klänningen!! Är jag glad eller är jag glad?? :P Fan det trodde jag ALDRIG!

Vad tycker ni?
själv gillar jag den fett mycke!! och jag kommer lätt vara själv om att ha den på utspringet eftersom jag beställde den från the US :D

this is me today . .

Så.. nu vet ni vem jag är också ;)

Welcome to my sunny day ..


Akon - Sunny day

Har precis skrivit klart två uppsattser
i engelskan och jag känner mig riktigt nöjd, jag är inte den som pluggar sönder, för jag ser inget roligt i det. Vilket jag ibland önskar att jag var lite bättre på!

Den ena uppsattsen var i alla fall om att man skulle tycka om sig själv hur man än ser ut och inte jämföra sig själv med en massa kändisar. Denna låten är lite så, att man ska tänka positivt och se allt från den ljusa sidan!

sjukhus och fotboll

Jag var ju som sagt på sjukhuset igår och fick diagnosen, att antingen har jag fått en rejäl stukning eller ett uttöjt ledband vilket inte är så skönt. Men igag gör det inte så ont vilket känns jävligt bra för jag pallar inte vara handikappad.

Det riktigt tråkiga är att jag inte får spela fotboll på minst 3-4 veckor. buhuu jag vill spelaaaaaa!!!!

Jag och Elenor var och kollade på min bror när han spelade match förut, fan vad jobbigt det var att hoppa på kryckor dit och tillbaka.
Det som var positivt var ju att jag kommer få jävligt starka armar, för nu är jag så jävla klen i armarna så det är inte klokt. Det tråkiga var ju också att våra fötter var så kalla så det kändes inte som att vi hade fötter. Iiihh jobbigt!!! men vi klarade oss ända hem och jag kan ju söga att vi fryser fortfarande, ändå kom vi hem för ca 2 h sen.

Nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra, jag ska nog åka hem med mamma snart till lilla Källby (A) sen blir det chillkväll!

/ Kram Sarah!

Mitt i all kyla kan jag värma er lite med en bild från när vi var i Egypten i november förra året =)

En misshandlad Rihanna!


Jag läste nyss min kusins blogg och såg att hon hade lagt ut denna!

Fy jag vill verkligen inte tro att det är sant, även fast jag mer och mer börjar tro det. Jag trodde att Chris var en hängiven snäll man som inte vill någon illa, But i guess I was wrong! Han ser så snäll och oskyldig ut.
Iofs så har jag erfarenhet av killar som ser oskyldiga ut. Dom är inte alltid lika oskyldiga som de ser ut, tvärtom! En del är riktiga svin rent ut sagt!!

Alltså, vad händer med världen? Kvinnor blir misshandlade, barn våldtas och dödas, gaza krigar, barn låses in i källare, djur plågas .. jag kan hålla på i evigheter, vad är det för folk som gör sånthär? Och varför gör dom det? Har dom ens någon liten fjuttig anledning till det?

En sak är säker i alla fall, Chris har verkligen hamnat i blåsväder!! Sumpat sin karriär. Min fråga till honom: Var det värt de?

Fuck, jag hatar liftar!!

And this is what happens if u go snowboarding as a beginner ..



Det som hände var att jag åkte i ankarliften för första gången i hela mitt liv och jag klarade det, ända tills jag kom upp till toppen. Då jag var rädd att jag skulle fastna i liften så jag fick lite smått panik och slängde mig framåt och snurrade runt i sidled. Problemet var ju att ena foten var fastspänd i brädan och då vred jag till foten, jag hade inte ont till en början. Jag kunde röra foten och så utan att det gjorde ont.

Och vad Malin skulle ha frågat: Vad har du lärt dig av dethär!? Jo jag har lärt mig att inte få panik i en jävla skidlift, samt att inte röra foten även fast det inte gör ont!! För det får jag fan sota för nu, för det är inte för jävla skönt vill jag lova!!!! För nu har jag jävligt ont!!! Och detta betyder: Ingen fotboll för mig de närmsta två veckorna :(

Jag hatar fötter och knän för dom ska jämt krångla!!!!!

Videoinlägg - mini trippen till Ulricehamns Ski Center



Jag tycker faktist jag är lite bra med tanke på att det är min första gång som jag åker bräda, har heller aldrig åkt skidor! haha fett stolt! Det tråkiga är att min fot gör ondare nu, vilket är jävligt trisst!!

Ulricehamn - Snowboard

usch och fy, jag är så trött nu!! Det är fan sjukt, ändå tycker jag inte att jag har åkt så jävla mycket idag.´Det blev visst inte kinnekulle, haha heee det blev ulricehamn. KUL att jag ens visste att det var dit vi skulle xP 

I morses ..
Jag : Men alltså varför åker vi en sån omväg?
Anna: Vadå? vilken väl åker man snabbast till Ulricehamn då?
Jag: Ulricehamn? skulle vi inte till Kinnekulle??

Det kallar jag bra koll!!!

Men vi tjejer hade i alla fall jätte trevligt och prata fram många guldklimpar i pratväg!
Tack för en svin kul dag även fast jag stuka foten och ramlade i alla liftarna (klarade ankarliften sista gången, det var bara det att när vi var framme så ramlade jag och snurrade runt och vred till foten) Sen måste jag erkänna att jag var lite bra . .. Haha ska lägga in ett klipp senare på när jag åker :P


påväg, lagom trötta! jag var svintrött iaf!! - Johanna på bilden


frulle på mcDonald's - Anna och Malle


det gick lite dåligt för mig där ett tag, haha!


en av 7(?) backar




glöm inte kom in och kolla på klippet när jag åker snowboard sen!!! :D

Kommentarer

Efter man har haft sin blogg ett tag märker man att det finns så många som verkligen slickar ens röv. Som tex denna kommentaren: "fin blogg :) ska vi följa varann via blogglovin :) jag tycker maten ser god ut :) kram".

För det första, fin blogg kan ju iofs varit sant, jag vill tro det i alla fall. haha!!

För det andra om denne personen tycker att min blogg är intressant så lägger hon till mig på blogglovin, tycker hon inte det så gör hon det ju inte.

För det tredje, om jag tycker att någon blogg är bra så följer jag den via blogglovin, tycker jag inte den är bra så följer jag den inte!!

Och till sist, vem skriver kram till någon man aldrig skrivit med förut?

detta är inget påhopp mot denna personen, inte alls utan det finns fler som skriver såhär till mig. Och då kan jag svara till alla er, som undrar om jag vill följa er på blogglovin. . jag följer de bloggar som är intressanta, kommentera min blogg så jag vet att ni finns, för jag läser alla kommentarer och alla era bloggar!

just so u know!!

Ha en bra dag, ska nog ta en powernap, är lite småtrött!
 
Juste ja!! Jag ska förresten inte till Sunne imorn utan det blir till Kinnekulle bara för det var inte så många som ville hänga med! Så på fredagkväll kommer jag komma hem med minst 5 brutna ben .. det är nämligen första gången jag åker snowboard, haha läskigt!!

Kram Sarah!

Detta är jag imorn!!! (i wish)

Mat och engelska


det ser godare ut än vad det var . . och sen "missa" jag engelska provet också! inte bra, inte bra!!

Information och layout B

Och ni som unrar om det är kul . . det är lite kul osm det låter, vilket inte är alls kul! JAG hatar pagemaker!!

Ne nu slutar vi, lunch på G! härligt!

/  Kram Sarah!

ey skolishhh


Här har ni en väldigt vacker bild från när turismklassen var på Läckö Slott.

Ska ha religion nu, fett kul!

Hörs senare
Kram Sarah!

Missa bussen idag ("också")!

.. men jag får väl hoppas att det var som igår att vi börja sent. Men det vet jag själv att så kommer fallet inte vara, tyvärr!
Så jag får väl klä på mig nu för bussen går om 20 minuter. Lagom kul!

Anledningen till att jag inte kom upp i morses är ganska simpel. Jag snackade  i telefon i 5 timmar igår kväll, tur att båda har Comviq säger jag bara. haha! så jag kom väl inte i säng förens vid 5 kanske!? Anna Skipper säger: Du måste vila på nätterna annars mår inte magen bra!" ahh palla!


Got to go now, take care and have a nice day!!

/ Kram Sarah

längtar till sommaren och utefesterna, för när sommaren kommer så tar jag STUDENTEN! ahh and after that .. I'm free to fly!!

Min vovve är nog den sötaste som finns =)


(foto: Sarahinarabic.blogg.se, copyright) Söt va!?

här är hela bilden:

(klicka för större bild)

Jag har nu precis borstat tänderna och ska gå och lägga mig i sängen (har hela ½m till sängen, blir jobbigt de!) och läsa lite ur min bok. Väntar också på att en viss herre ska ringa. Jag som hade tänkt lägga mig tidigt och allt, men jag får väl läsa lite innan :)

Godnatt kära läsare, kul att ni har blivit lite fler! får bara hoppas det fortsätter uppåt :)

/ Kram Sarah!

Cozyyyy

Såhär mysigt har jag det nu ..

.. och jag gillar´t, doftar gott gör det också med doftljus från IKEA, "röda bär". KÖP!!! :)

Ska snart dra till Carro, ska chilla lite först. Kom hem nyss, har käkat och så. Så nu ska jag ta det lite lugnt och kanske läsa lite i min bok: "En shopaholics bekännelser", riktigt bra, man kan inte sluta läsa den och jag som egentligen inte gillar att läsa böcker. Så denna rekommenderar jag starkt, den är skriven av Sophie Kinsella.

Och nu blir det chill time, hörs senare!!

/ Kram Sarah!

Wohoo, skillat säger jag bara!

Jag kom inte försent i morses, utan ingen hade sagt till mig att vi skulle börja 09.50. Så jag kom alltså för tidigt!! Det är itne ofta det händer, men när det väl händer så känns det faktist bra, för då kan man göra sånt man behöver göra. I detta fallet så tränade jag på provet, för igår hade jag ju ingen ork till det.

När det gäller pluggande så hatar jag mig själv, jag gör aldrig mina läxor och OM jag gör dom så gör jag det ALLTID i sista sekunden, vilket är HELT idiotiskt, jag vet inte varför men jag hatar att plugga. Jag är inte ett dugg intresserad, visst det finns vissa ämnen som intresserar mig, men det är inte många. Och det hjälper inte ett dugg, att lärarna inte är något hjälpsamma! Dom skiter i hur det går för oss elever, det är ju meningen att dom ska vägleda oss så att det går så bra som möjligt för oss. Vad händer istället då!? jo man "går vilse" och vet inte vart man är påväg. Enbart för att dom inte bryr sig!

SÅ ALLA LÄRARE DÄR UTE SOM LÄSER, TÄNK LITE MER PÅ ERA ELEVER!!!!

/ Kram Sarah!
och alla lärare ger jag en stor blöt kyss på munnen!!!

(eftersom jag är i skolan så har jag inte så mycket bilder att välja på, tagen när jag och Malin var på stadt i somras)

Försovit mig, FUCK!

Det är som vanligt då . . Så alla värden är helt normala, förutom min hals som verkar vilja gå sin egna lilla väg genom att svullna upp! Fan jag vill inte bli sjuk nu när jag går på min Anna Skipper "diet". Fuck min hals, jag blir så irri!!

Aja det är inget jag kan göra åt saken, men nu får jag nog dra mig mot bussen så jag inte missar denna också, haha! Har prov nu förresten, har inte pluggat nått. So .. Wish me luck!!

/ Kram Sarah!!

(
såhär sur är jag på min hals just nu!!!!!) haha sexigt värre!

High heels are great ..

.. Om man vill ha ont i fötterna vill säga, haha! ne men vafan man får väl stå ut för det är ju så jävla snyggt!!
Dessa underbara skorna är från Rocket dog och kostar ca 600 kr har jag för mig, köpte dom på Nelly.se, men jag tror inte dom finns kvar, men om ni är sugna på dom kan ni ju kolla =)

       

Högklackat .. ja vad säger ni, gillar ni högklackat!? i do :)

Happy Valentines Day to u all!


En fråga bara, hur säger man det på svenska?? Glad alla hjärtans dag till dig Siv!? Haha wierd!

Jag önskar er alla en bra alla hjärtans dag och att ni får mysa med någon ni verkligen tycker om. Jag själv ska "störa" Carro och Gustav på deras dag. Men  vilken tur jag har att dom inte firar det då, då behöver jag  inte skämas för att gå dit :P Juste Gustavs kompis skulle dit också tror jag . . Jag vet inte vad vi ska göra men jag tror det blir att blega på film, as usual (A) Haha men jag ska dra mig mot Carro nu! Men som sagt ha en bra dag och mys lite extra och glöm inte berätta för de  du älskar, att du älskar dem. Ett litet ord kan göra så mycket!!

/ Kram Sarah

HAhahahahahah jag skrattar sönder!!!!!!



Alltså . . Jag finner inga ord! jag vill bara att du ska veta att jag tycker du är jättesöt =)

AHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

Juicy dress


Jag råkade visst ljuga liiiite för er förut, fick visst på mig denna (efter många om och men)

Vad tycker ni?
själv tycker jag den är skitsnygg!! kör jag Anna Skipper metoden ett litet tag, så sitter den som en smäck ;)

ps. jag vet att jag är cool som härmar alla andra bloggare med att kolla ner i marken. ds.

Pakethämtning


Haha förut när jag hämtade mitt paket, ser inte lite butter ut!!! (ville bara se lite oberörd ut, haha misslyckades totalt)

Juste, jag tänkte vara lat förut, but i guess God punish some people directly!! för när manmma hade släppt av mig på statoil så hade jag glömt den där jävla lappen som man måste lämna in. Så det var bara gå hem och hämta den och promenera upp dit igen! haha trökit!!

/ Kram Sarah!

Anna Skipper säger: Ja!


DU ÄR VAD DU ÄTER! - idag är jag alltså en macka, leeeeskigt (ja, med e)


Nu ska jag ut och springa och det jublar Anna Skipper för, här vill vi inte ha några feta ungdomar!! Haha klänningarna jag beställde för ett tag sen fick jag hem idag och dom var för små. FUCK! haha så nu jävlar, så jävla snygga som dom var vill jag inte gå miste om dom bara för att jag råkar ha lite för mycket hull ;)

Så nu ska jag alltså ut och springa, härligt!

Vi ses snart!!
/ Bamse tjockiskram från mig!

Kissie har blivit galen


Klicka på bilden vettja (A)

mini bananas - Jag skojar inte!


Eyy vad väntar ni på?? Spring och KÖP! Godaste bananerna ever!!

hörde jag: humor på låg nivå!?

Haha sitter i köket och skrattar:

Pappa: Vad vill ni ha och äta?
Jag: Jag vill ha en snopp
Pappa: Jahaa, och Timmy vill ha en pussy?
jag och min bror skrattar sönder.  .
Pappa: Haa ah men då får vi isåfall gå ut och fixa det!!
 . . . . . .
Pappa: Fan, ni är ju inte kloka i huvudet barn!!


Sarah & Timmy brister ut i skratt!!

Världen saknar humor

Jag sitter nu och besvarar lite kommentarer och en av tjejerna bara reser ragg och försöker läxa upp mig om att "alla tycker olika" och problemet var nu att denna tjejen antagligen inte har någon humor alls. Varför kan inte folk bara ta lite ska vi kalla det kritik med en liten klackspark? bra fråga dära . .

I alla fall så var jag och Reena på Casino igår och här är lite bilder (man fick inte ta kort dör inne så jag smyg tog kort påväg ut ;p)


det ser ut som ett litet lekrum från denna vinkeln, haha


Här är vi beredda på att man tar kort


Haha dörren gick igen när kortet togs, haha skillat!

Det var två Ladyboys dör inne som kom från thailand och fyfan vad dom såg ut, Den ena var jätteflätig i håret och såg ut som en transa. Sen andra var med proper men hade glömt en detalj och det var att stringen satt en decimeter ovanför byxkanten, lagom fresch! Haha fan vad jag och Reena skratta åt dem, fast vi pratade faktist med dom och dom var rätt trevliga.
Dom hade bränt 200 000 Danska jävla kronor på Casinot . . DENNA månaden!!! Snacka om att loosa pengar eller :S
Men eftersom jag och Reena hade vunnit pengar, inklusive drinkar och inträde, så drog vi hem och kände oss fett nöjda med våra insattser ;)

Innan vi drog dit så käkade vi tacos, och fan vad gott det är med tacos :D:D Vem tycker inte det!?!?

vem läskas inte av denna bilden!? haha särskillt när min datanörd till bror sitter där!!!

/ Kram Sarah!

Tävlingen avslutad!

Sorry att det dröjde så lång tid men igår gick jag och pappas tjej gick till ett Casino här i närheten och vann lite cash, så därför har jag inte valt ut en vinnare förrens nu.

Och vinnaren är Carro, då hon var den enda som hade en motivering till att vinna dem, jag krävde ingen motivering men jag sa heller inte hur jag skulle välja ut vinnare så.
Men eftersom jag är som Carro och aldrig har tur i tävlingar, så tycker jag att hon någongång ska få vinna något! Det är inte mycket men ändå en fin gest.

Ni andra som inte vunnit, var inte oroliga. Det kommer fler tävlingar =)

/ Kram Sarah!

Dagens låt .. om inte månadens låt, love it!!!

Darin - What if



Säg vad ni vill, jag tycker i alla fall att den är svinbra! Just listen to the lyrics!!

Standpromenad i Helsingör

Har precis kommit in från min lilla strandpromenad, och fyfan va kallt det var. Mina händer var som is när jag tog kort.
Idag har jag inte gjort så jättemycket, jag och pappa var på Kvikkly (ellerhur fan det nu stavas, är inte så haj på danska) och köpte lite nödvändigher som mjölk å sånt. Så nu sitter jag här och käkar en minibanan, fett god! Mycke godare än en vanlig banan. .  Gud så intressant. Haha märks det att jag gjort massor idag eller!? Lägger in lite bilder ni kan kolla på istället :)

   



eyy Malle mus på andra bilden!! eller malle . .båt!?
   

sen drog jag till slottet och kollade lite, men fick inga bra bilder därifrån så denna får duga!


Hörs mer sen och då drar jag även en vinnare av örhängena, tänk på att skriva en bra motivering!

/ Kram Sarah!

Inköp från Väla

Dethär köpte jag igår:


Skor: 200:- (rea) någon skoaffär i väla
Borste: ca 60:- coop forum (haha)
linne 99:- Gina
Doftljus 19:- IKEA

Idag ska jag nog inte göra så mycket, kanske gå en promenad till strandvägen kanske eller cykla kanske!? det är äkta långt dit ju. Haha vi får se hur jag gör . .  Blir det så så blir det nog en massa bilder på rikemans villor, haha!

Vi hörs senare!
/ Kram Sarah!

Tävling - Örhängen

Nu är det så att jag ville ge er läsare en chans att vinna ett par fina örhängen (som f.ö inte passar på mig)  värde ca 50 kr
det enda ni behöver göra är kommentera inlägget.

Jag väljer ut en vinnare imorgon klockan 22.00

Väla köpcenter vs frozeen drink

Nu är vi äntligen hemma, OM jag har ont i mina fötter. fan!! men nu ska jag vila dom och softa lite.

Just nu sitter jag och dricker en frozeen drink, mumsigt god är den vill jag lova. Den har jag förtjänat efter allt gående i affärerna!!! Jag köpte ett par skor på rean, 200 spänn äkta billigt så jag slog till. Käpte även ett linne för jag hade glömt att ta med ett. Samt ett doftljus på IKEA, haha jag har kärat ner mig i doftljus!!

ne nu ska jag nog gå upp och kolla på tv, vi hörs senare!

/ Kram Sarah!

Danmark - Helsingör

Vad jag har glömt säga till er läsare är att jag skulle till Danmark över lovet för att hälsa på min pappa, så nu sitter jag i Danmark och käkar frulle med min ibland snälla bror. Idag ska vi dra till Sverige och Väla köpcenter samt IKEA, Väla ligger i helsingborg tror jag . . Haha någon som vet!?

Vi ska dit i alla fall sen om det blir någon shopping, det återstår och se. Jag ska ju kanske snart till London så jag vill ju gärna spara lite så jag kan shoppa där istället =)

Men nu ska jag göra mig iordning. Ha en bra dag!!!

/ Kram Sarah!


 
Dessa äckliga bilder fick jag skickad till min mejl för ett tag sen, någon som skulle vilja ha sådana tatueringar??
Det skulle inte jag vilja i alla fall!!

Kajsa går LÖS!!


filmat på lagfesten

Min och Carro's lagfest

Dagen började med frulle klockan 8, jag tvingade upp carro så medans jag gjorde mig iordning så gjorde hon frulle till mig. Mumma, frukost är fan bästa och godaste målet på dan'.

Efter skolan drog jag direkt till Carro och när jag kom dit hade hon lagat mat, ugnsbakad kassler med annanasskiva på och ris till. Mmm äkta gott!

Vi gjorde iordning oss och drog till klubblokalen för att göra iordning lite och när vi kommer dit . .  Tror ni inte att rummet vi skulle vara i är som en hel jävla byggarbetsplats. Så vi fick vara i det lilla rummet, vi var 30 pers och det var ganska trångt vill jag lova. Men det gick bra och det blev en jättelyckad fest där alla skratta och hade kul, dock sluta det lite olyckligt men det är väl sånt som händer i guess!!

Vi käkade smörgåstårta, det var okej!
    

Carro och jag  är fan sjukt snygga!!


Massa roliga lekar lektes också
   

Jag citerar: "Det är ju så att när man arrangerar en fest och gör en massa lekar så tänker man: gött nu slipper vi göra bort oss. Så därför har jag och Mattias tänkt lite och bestämt att Carro och Sarah också ska få leka lite". Jag och Carro: Oh NO!



    

Bästa bilden på länge, haha!!!


   

Haha vi ÄR så snygga!!!


    

Aww vad söt du är Micke, hahaha!


   
och vad händer på sista bilden eller!? hahaaha


Haha Efterfest, Evelina är på´t :)


Som sagt, väldigt lyckad fest och jag hade svinkul! Hoppas verkligen de andra hade det också, eftersom jag och Carro verkligen suttit länge med detta, var seriösa och verkligen ville att det skulle blir bra. Så nu är jag glad för resultatet!

/ Kram Sarah!

Administration - miljöuppgift

Det låter tråkigt, men ska jag vara ärlig så är det faktist kul. Just i mitt arbete så har jag en undersökning om hur lärare och elever är mot varandra. Det är faktist väldigt intressant att se hur andra tycker. Man har ju själv en bild om hur lärarna är mot en själv och hur jag själv är mot dom. Men jag vet inte, det verkar inte som att de riktigt "vågar" avslöja hur de tycker. Vilket är lite tråkigt då jag ska gå vidare med detta så relationerna mellan elever och lärare verkligen blir bättre. För endel lärare är ju inte alls rättvisa enligt mig. Men men jag går ut snart så jag behöver inte oroa mig så länge till, synd bara för de som går kvar och har samma lärare som jag haft i snart 3 år.


(bild från Kilsbergen när vi var där med klassen. Fan så mycket som jag lärde mig där har jag aldrig lärt mig på en vecka i skolan, det är så olika vad man använder för utlärnings sätt. De på Handels var jätteduktiga på att lära ut)

/ Kram Sarah!

KARMA - What goes around comes around


Idag fick jag hem detta armbandet som jag köpt av Hanna (klicka för att komma till hennes blogg), hon är jätte duktig och jag är jättenöjd med det. Ska lätt slita det med hälsan =)

Så klicka nu in på hennes blogg och köp ett du också, priserna ligger runt 100-lappen .. Billigt med andra ord! 

/ Kram Sarah!

Trollhättan

Idag har treorna varit på högskolan i Trollhättan där det var en minimässa, så vi fick gå runt där och kolla på olika högskolor och universitet. Det var inte alls lika kul som det var i Göteborg när det var inne i Svenska mässan, men det dög! Jag och Ewelina var med i en tävling där man bl.a kunde vinna en ipod touch och en kamera. Så nu är det väl bara att hålla tummarna för att vi vinner ;) Ska jag vara ärlig så tävlade jag flera gånger, men det behöver ju ingen veta. haha!

Jag hitta en söt liten bild på högskolan, haha!

(klicka för större bild)

När vi kom hem därifrån gick jag med Carro och Gustav och handlade allt som vi ska ha imorn på vår superseriösa lagfest. Nämnde jag att vi satt i 4 timmar och planera festen i gårkväll? Det gjorde vi i alla fall och fan va skönt det var när det var färdigt vill jag lova!!! Kommer ju lacka sönder om endel drar därifrån för att gå ut till Stadt!!

Ikväll ska jag träna, ska ev. sova över hos Carro vi får se hur det blir med det. Men det blir nog så :) härligt!


dagens lunch!? trodde skolan ja, jag och Ewelina gick och käka taco och pizza buffé!


jag och Rodde var förväntansfulla på vägen dit  ..

/ Kram Sarah!

Utspringsklänning!?

Jag har en klänning redan som jag ska ha på utspringet, men problemet är, som jag också nämnt förut att jag köpte en storlek förliten för jag skulle gå ned i vikt. (Och innan ni får förutfattade meningar så har jag INTE någon form av ätstörninger eller är för smal, snarare tvärtom :p)

min klänning, från gojane.com. Kommer dock inte ihåg priset

Sen såg jag på en tjejs blogg en annan klänning, den var vit med ett rosa band . . Lyssna nu, jag Sarah Johansson HATAR rosa men jag ÄLSKAR denna klänningen!! Det "enda" som hindrar mig är priset, fuckat dyrt för en klänning som man kommer använda en gång och som säkert kommer bli förstörd.
 
från promgirl.com 2500:-

Visst är den snygg!!!?

/Kram Sarah

bloggtorka eller bara rent uttråkad?

Jo det är nog lite av båda två skulle jag tro. Jag känner inte alls för bloggning just nu, skolan är jobbig och jag känner att jag inte hinner med någonting. Och när jag har för mycket att göra så gör jag ingenting istället, jag blir som en hare man möter på en mörkväg med andra ord helt blockerad! Det är ganska jobbigt för jag kommer alltid efter i skolan när det händer, och jag som redan har en massa efter mig.
Jag hade engelska prov igår, men jag försov mig, jag försov mig ända till 13.30, lite jobbigt eftersom jag inte ens hann till idrotten. Det suger att bo ute i bushen ibland, man kommer alltid minst en timme försent om man missar en jävla buss.

Just nu längtar jag bara till studenten, jag vill vara fri. Fri från skolan, lärarna och göra det jag själv vill!!!


jag och sofia på nyår, gillar den bruden starkt alltså!!


Don't make anyone feel bad about themselves, it's always gonna hit u right back!!! - tänk på de nästa gång

/ Kram Sarah

Sid <3 källby IF




beviset på att Sid älskar våran förening =) hehe!

Ska nog sova nu, godnatt!
/Kram Sarah

hatar mobilbloggen

varför kan aldrig något fungera för? Jag har försökt få igång mobilbloggen hur många ggr som helst men inte fan funkar det! Jag blir så less, det står bara att det blir avvisat hela tiden, screw that shit!!

Om jag ska lägga fram något positivt också så längtar jag till fredag för då har jag och Carro hand om en lagfest och den kommer blir mycket trevlig skulle om får säga det själv. Det är ju jag och Carro som fixat allt så! Imorn ska vi fixa iordning lite med lekar och dyligt. Vi kommer även fixa smörgåstårta, lite snacks och grejer. Mumma!


mormors hemmagjorda smörgåstårta, mmmmmm va gott! haha

Nu ska jag gå och duscha, har precis varit och tränat. Skönt de!

/Kram Sarah!

bad day, but still quite good

Usch! Jag lämnade av Sid på tågstationen imorses och fan vad jag saknar honom. Man känner sig riktigt jävla ensam, fan han var ju vid min sida i 4 dagar i sträck. Inte konstigt att det är ensamt nu, blää!

Ne men jag klarar mig, får jag bara sova lite så blir det nog bra. 

Jag spelade förresten fotbololscup igår, fan va KUL det var eller, vilken jävla laganda. Det var helt sjukt bra igår alltså, det var lite tråkigt bara att vi förlorade i kvarten på straffar. Men vi är inte bittra för det för vi gjorde en kanon turnering och straffar är nästan bara tur. Så det är lite skitsamma!


jag och sid innan han klev på tåget


tillägnar Carro denna bild, hehe!!


/ Kram Sarah!
RSS 2.0