bensinstopp!?

Det gick inte jättebra för oss i helgen när vi skulle åka hem...
Del 1
Del 2
Del 3

sjukt dygn!!

jag orkar inte skriva nu men helvete vad sjukt det har varit!! haha
skriver senare eller imorn om det för nu är jag fett trött!!!

På G

Nu ser ni, nu är vi på G och snart kommer Sandra och Molly!!

Klänningen upphittad

men nu har jag ett annat problem och det är att Sandra inte ska ut och jag lipar, ne men helt ärligt.. hade verkligen sett fram emot denna helgen och nu bara, nehe!? bläää!
aja Jonna kommer hit sen när hon har käkat och så, så vi får väl förfesta här för Patrik.. eller jag kanske ska säga mimn bror cpa sönder förut och sa att han inte skulle komma på patriks fest om jag kom!! Helvete eller, hur jävla mesig får man va eller!? som att vi aldrig har festat förut eller!?
Men jag tror jag vet varför han inte vill det, för när vi var i Danmark så blev han lite full och berättade precis ALLT för mig, att han var kär i en tjej och att han retade mig hela tiden för att han skulle känna sig bättre och att han inte är bättre osv..
Så jag tror helt enkelt att han är rädd för att göra samma sak igen.. för jag vet att han inte mår bra, he's in need of some help!!
Såhär ser han ut:
mysiga tänder har han med!!!

Bara för att..

Ja det är fan "bara för att"..
1. Jag har fått två finnar i fejan
2. Jag har ett sår i munnen som gör att det värker i hela käken
3. JAG HITTAR FANN INTE KLÄNNINGEN JAG HADE TÄNKT HA PÅ MIG IKVÄLL!!!!
Allt detta enbart för att jag har taggat på utgång ända sen i fredagsnatt (då jag inte gick ut!)!!!!!!
HELVETE!

sjukt trött.. eller!?

När jag satt i Sandras bil igår påväg från mcD så kände jag hur tröttheten bara välde ur mig.. men nu sitter ajg ändå här klockan 6 på morgonen och inte sovit en blund!? alltså ibland förstår jag mig bara inte på mig själv!!!
GOD NATT!!!

Nu: Stan och arbetsförmedlingen!


Nya t-shirten 70 spänn!!

Godmorgon

Ja men visst är jag uppe tidigt!? Jag ställde klockan på 11.03 så nu har jag precis ätit frukost och syndat lite.. mycket gott för jag var svinigt hungrig när jag vakna.
Idag ska jag egentligen vara med Line men hon är ju såååååå seg, har både ringt och skickat sms.. men hon kanske går upp lite senare.. hon har väl vänt på dygnet som vi andra arbetslösa har (bara det att jag försöker skärpa mig nu, gick och la mig 02.20 igår, MEN jag vakna ju tidigt!+att jag sökte jobb).
Innan jag ska träffa henne (om det nu som sagt blir så) ska jag till arbetsförmedlingen för att verifiera mina meriter.
Nee nu ska jag ringa galejan och kolla lite med dom!! "smell you later" som Amir säger!!

Ullared stuff

Här är ett litet urval av alla grejer jag köpte i Ullared:
2 st halskedjor 50:-/st (har gjort om det till höger så nu är det flashigt)


2 st nagelack det blåa 65:- och det röda 20(!?):-


Present paket... 50-60 spänn!?


Stickad lång väst 159 kr


Haha håll i er.. kosta bara 180 spänn nice price!

färg refill 30:- nagelfilar glas och plast 19:-(!!!!!!!) en jävla glasfil kostar ju fan 60 spänn annars!!

Måste bara säga detta!!!

Hakim Transby är så sjukt jävla fin!! Jag tror jag har fått en kändis crush!!! inte bra, men det hindrar inte mig från att fortsätta drömma ;) HAHA!
Någon som vet hur gammal han är!? fast det spelar ingen roll.. ålder är bara en siffra :P haha (skrattar åt mig själv just nu, jag skyller alltid på åldern annars!!)

Ullared och Fotboll

Idag var det första gången på ett halvårs uppehåll som jag träna!! Jag är riktigt stolt över hur bra det gick!! Visst var man lite seg i benen men det blir man ju!! Fruktansvärt kul var det alltså!! Helvete, att jag inte gått tidigare! fast det är klart .. varje gång jag har tänkt att nästa träning SKA jag gå på, så har jag blivit sjuk!! det är typiskt.. så fort man försöker ta tag i sitt liv så är det något som strular.. Jaja skitsamma.. det viktiga nu är att jag har börjat igen och framför allt att jag tycker det är kul!
Idag var sandra, jag molly och amanda som sagt på Ullared och jag blev lite mer än en tusing fattigare.. så det var ju nice, köpte två julklappar med, köpte en spikmatta till mamma, perfekt!  fast jag känner att jag vill prova den nu ju..
den var stickig.. kändes konstigt gjorde det med..
Ne nu ska jag sova, om jag kommer ihåg imorn, så kan jag ju visa vad jag köpt idag..
sov gott!!!
förresten.. kom på att min mammas smärtgräns är jävligt låg så hon kommer nog inte palla att ligga på den.. men vägrar hon så tänker jag tvinga på henne på mattan om det så råkar bli ett magplask!!!

Hos Sandra

Nu har jag varit på möte och vi gick igenom lite grejer till eventet och eftersom jag varit med förut så visste jag ungefär det som han sa.. men det kommer nog bli en succé skulle jag tro! För man gör inget på nyår mer än å sitter hemma med sina närmsta och endel har inte ens nått ställe att vara på.. Så då kan folket komma till Club X-clusive partyt istället!!
Jag och Ewelina är ju garderobschefer så vi får göra lite som vi vill.. Om vill vi dra till torget på tolvslaget så kan vi bara säga till de som är i garderoben att stanna där, för vi ska gå iväg en sväng.. Vi får alltså göra lite som vi vill och det är nice, riktigt nice!

Nu är jag alltså hos Sandra och för en gångsskull känner jag mig trött och klockan är bara 18.40 är inte det otroligt eller!? så jag kommer nog slockna snart.. tro det eller ej!!


bara för ni aldrig har sett den bilden förut (A)

Möte nästa..

Nu är jag snart klar, ska bara blåsa håret och sen bär det av mot folkan..

Godmorgon

.. eller ska jag kanske säga godmiddag!? Uff vad jag är trött, det är helt sjukt vad trött jag är!
Idag ska jag i alla fall på möte kl. 17, jag behöver egentligen inte gå dit men jag vill se vad det är för några idioter som väljer att jobba på nyårsafton..
Sen bär det av till Sandra, ska sova där för imorn drar vi oss mot varmare bredd grader... nooot!! ne vi ska faktiskt till ullared och fjanta lite.. jag som inte har några pengar får väl följa med som sällskap bara. Men det är klart hittar jag något intressant så kanske jag köper det.. vem vet!? :p
Ne nu ska jag ringa Kristin så får det bli en "morgon" promenad.
lite trött!?
as pigg

veckans rekord!

Nu är jag så trött så nu ska jag gå och lägga mig.. såhär "tidigt" har jag inte lagt mig på hela veckan.. så det är väl på tiden att jag vänder tillbaka dygnet igen, speciellt nu när jag börjar friskna till och ska börja träna igen!!
Godnatt Sverige!!
gammal bild.. ni vill ändå inte se hur jag ser ut nu! ledtråd: fet nattcréme.. tummen upp för mjuk hy

Macci, Sandra, Molly och Golf

Det är ungefär så min kväll har sett ut.. först drog jag till stan vid kl. 17!? ne 16 var klockan visst.. Kom dit gick av vid statoil.. Någon ville att jag skulle köpa cigg till han/hon.. men jag fick inte för jag hade inte mitt leg med mig, haha ILLA.. jävligt pinsamt att jag ens kunde med att fråga om jag fick köpa fast jag inte hade leg med mig.. I alla fall så kom Sandra och Molly och hämta upp mig.. Sen drog vi till Molly där hon gjorde sig i ordning för att hon skulle ut.. Och Sandra satt och käka sina (eller ja, Mollys) jävla skumtomtar som smakar... inte gott! haha
Sen blev det mcD och lite hamburgare.. fan blir alltid hungrig när jag är där, inte bra.. vi åkte vidare efter lite trevligt tjöt och släppte av Molly på festen.. sen så åkte vi bara och lyssnade på gamla goingar+fjortis musik och satt och "sura" över killars tänkande.. Så åkte vi runt där och tjötade och försökte komma underfund med hur killar tänker.. men vi kom inte fram till något vettigt tyvärr..
Ja å så fortsatte kvällen och jag orkar inte skriva en hel novell om vad vi gjorde så jag tänkte att jag slutar där!
Men jag tänkte på en sak.. KAN NÅGON BERÄTTA FÖR MIG OCH SANDRA HUR KILLAR FUNGERAR!? det hade varit jättesnällt!

Tack och hej!
det är väl bara att följa ljuset.. men hur ska jag hinna komma fram innan det slocknar!?

Åhhh skit för att vara sjuk!!

Jag har i och för sig, låtsats vara frisk denna veckan för den där jävla tanten i telefonväxeln på vårdcentralen sa att jag skulle ta en IPREN för att "det är faktiskt en väldigt bra värktablett"!! H E L V E T E   K Ä R R I N G ! vad är det du inte förstår!?
Haa så jag har knaprat egyptiska värktabletter denna veckan och fungerar det så ska ajg aldrig mer ringa till en svensk vårdcentral mer!!! helvete vad sur jag blev!
Men hade jag inte haft halsfluss så hade jag dragit ut, jag blev skit sugen nu och ångrar att jag inte följde med ut!! ÅHH!!!!
Men för att tänka lite positivt så vet jag EXAKT vad jag ska ha på mig när jag går ut nästa vecka ;)
Det är en "gammal" klänning som jag aldrig använt för att den var för stor och ÄR fortf. för stor men fixar och trixar jag lite med den, så ser den ut som på bilden. Och jag tyckte det blev bra och snyggt när jag gjorde så!!

MJ - The King Of Pop !

Idag var jag på bio, "This is it".. Så jävla bra är han!! kan inte fatta det, när jag satt där och kollade på filmen så tyckte jag att hans dansare var hur jävla grymma som helst.. MEN(!!!!) Michael är ju fan så jävla mycket bättre! Det är sjukt egentligen, det finns INGEN som Han och det kommer aldrig någonsin finnas någon som han!! att han har gjort Historia gå ju inte att undgå, han är ett unikt underbarn!! Ah helvete jag är för kass på att beskriva saker och ting för att kunna beskriva The King of Pop.. Men nu vet ni det och ni som tvekar är fan helt nollställda i huvudet!!!

Jobbsökande

Nu ni, nu har jag sökt mina första jobb!! En massa jobb i sthlm på caféer och endel hotell.. Jag hoppas jag får hotelljobben för dom verkar slappast (Y) haha!!!

Nattbloggning och 2012

Ja det är ju egentligen inte natten för mig än om jag känner mig själv rätt, men vafan för er normala människor så är det ju natten så jag får väl säga det då..
Jag tänkte att jag itne hade skrivit på ett tag så varför inte göra det nu.'Idag var jag Sandra, Marcus och Fredde på bio 2012 blev det! den var ju inte jätte bra vill jag ju inte säga men visst, lite spännande var den ju allt. Jag satt med armen över huvudet när det började bli spännande och Sandra bara skratta åt mig, haha! Men jag gillade inte att dom hade lagt in smyghumor i filmen, det gjorde den lite oseriös på något sätt. Det är liksom en sådan film som man vill lipa sönder till, men hee många skratt blev det i alla fall.. "I'm not scared, do I look scared??? ... Yes you do!!!" och denhär: "Was that the eiffeltower!? heh, i think it was" haha så dåligt!!! men men, jag somnade ju inte i alla fall så sevärd var den ju!

Livets svåra vägval

Jag läste precis på Sandras blogg om att alla ens vänner flyttar osv.. Och jag har ju alltid varit inställ på att efter gymnasiet så tänker inte jag stanna i denna jävla skithålan.. Men hennes inlägg fick mig att tänka efter..
Jag har alltid tänks så att det ändå inte är någon som bryr sig om jag inte bor i Källby/Lidköping längre, jag har alltid varit väldigt egen och egentligen aldrig kännt att jag har någon riktigt nära vän.. Men nu började jag tänka efter och Sandra har alltid sagt till mig att jag inte får flytta ifrån henne och att jag inte kan lämna henne här bara..
Tankarna i mitt huvud nu är att stannar jag kvar här så kommer jag stå och stampa på ett och samma ställe, jag känner att jag måste flytta. Jag trivs inte här helt enkelt!! Men mitt hjärta säger att jag ska stanna för jag vill inte lämna Sandra och jag vill inte heller förlora Carro.. Jag är helt kluven, jag vet att jag borde men jag vill inte!!
Sen det som skrämmer mig lite om jag stannar är att om Sandra får jobb någon annanstans här i vårt avlånga land, då kommer hon flytta.. Jag vet inte om jag vill ta risken.. för då kommer jag i princip vara själv igen som alla andra tidigare år..
Det är ju nu jag har chansen att göra något med mitt (enligt mig) värdelösa liv som jag nu lever, det är nu jag ska välja väg..
Hade detta hänt ett halvår tidigare så hade jag inte tvekat.. men nu, nu jag har ingen aning om vilken väg jag vill gå!
Sjukt underbara vänner som jag vet, alltid finns där när jag behöver dem!!

barnaminnen

Jag satt ute precis och "busa" lite, så kom jag att tänka på hur det var när man var liten.. T.e.x jag spelade gogo's när jag var liten (någon mer som kommer ihåg dom små söta plastfigurerna!?) och så spelade man ju alltid en massa matcher för att vinna för att få så många gogo's som möjligt.. Ju mer gogo's, desto mer status hade man. Jag kommer ihåg så väl när man vann hur glad man blev.. Nästan som på julafton! Tänk att det krävs så lite för barn.. Att bli så glad för en liten plastbit som man egentligen inte ens behöver.
Det är lite roligt ändå att det kan vara så olika på vad man blir glad för, nu är det mest att man blir glad för vilka underbara vänner som man egentligen har
Förr tänkte jag inte alls lika mycket på vilka som var mina äkta vänner, det är mer nu som jag börjar fundera och jag har faktist en ganska klar bild om vilka som är mina riktiga vänner och inte.. Har precis mist en, hon vet väl antagligen inte om det än men jag bryr mig faktiskt inte! Det är hon som har förlorat något, inte jag!

slödag+mys

Idag på dagen gjorde jag absolut inget mer än å sitta vid datorn hela dagen.. Har kollat runt efter lite jobb i Norge och lite sånt..
Men sen på kvällen så hände det mer på 3,5 h än vad som hänt på dagen.
Jag bestämde mig för att gå ut och gå, men när jag märkte att det var så jävla kallt som det var så tänkte jag att jag inte ville gå själv så jag gick till Kristin, men där var det ingen hemma.. Sofia är inte heller hemma och Carro hoppar på kryckor så hon kan inte heller göra mig sällskap.. Så jag luradfe henne lite och frågade om hon var hemma och så sa jag att jag är påväg till hemlig destination med en ännu hemligare kompis.. Så jag drog hem till henne och vi tjöta lite och kolla på grays.. sen efter grays så skicka sandra meddelande och sa att hon var uttråkad och sa att hon funderade på att sätta sig i sin brum brum (raggar bil) och ta en sväng till k-by.. Och det gjorde hon.. så vi åkte runt ocoh kolla lite i källby men det fanns inget intressant så vi drog till stan och busa en stund.. Det var väldigt mysigt som vanligt.. Det som är så gött med Sandra är att man har kul med henne även fast man inte har något att göra!!
NU sitter jag här och har precis kollat lite på zoovillage.. Jag har hittat ett par as snygga skor.. kolla bara:
riktigt jävla fräscha.. tror dom låg på 899:- alldeles för dyrt för en arbetslös fd resande tjej som jag!! haha
MEN... Jag snackade med Sid förut och han bad om ursäkt och var jätte ledsen för att allt blev som det blev, så han sa "I'll make it up to u, i promise!"
yeah right tänkte jag.. Sen lite senare skrev han att han ville att jag skulle komma i april över hans födelsedag och hans systers bröllop.. Han skulle betala min biljett..
Men så sa jag att jag inte hade några pengar.. Då kontrade han med att han skulle betala allt för mig!!
Det låter ju bra, men jag gillar inte när andra betalar för mig!!! Särskilt när jag som nu, inte har några pengar att ge något tillbaka för.
Jag måste erkänna att jag saknar han, men han sårade faktist mina känslor när han inte hörde av sig!! (och JA, vi är bara kompisar without benefits!!)

Hemkommen för 4 dagar sen..

Jag kom alltså hem i Lördags kväll och jävlar vad jobbig resan hem var... NOT hahah först och främst var planet halvtomt så jag hade en hel rad för mig själv (4 säten) så det var bara lägga sig ner och sova lite om man blev trött (A) haha Sen hade vi egna skärmar i sätet, vilket vi inte hade när vi åkte dit.. Och ett utav spelen var ett program där man kunde lära sig arabiska och det programmet satt jag vid ett x antal timmar!! fett nice spelade det flera gånger!! haha så nu har jag lärt mig lite mer. Den första delen var skitlätt! Det var att räkna från 0-20 sen var det 30, 40 osv till 1000.. sen var det månader och veckodagar.. det har jag ju redan lärt mig så det var inte så svårt (A)
Sen den sista delen var ganska väldigt svår, men jag fixade det sen.. kan ju inte säga att upplägget på programmet var särskillt svårt x)

Det roliga på hela resan var helt klart Fullmoon Partyt i kho phanang!!! Det var riktigt jävla roligt!! Det var folk från hela världen där och sköna som få..
För er som inte vet vad det är är det ett JÄTTEstort strand party på en Ö, ca 20 min med båt från Kho Samui. Thailand är känt för sina stora fullmoon partyn, men dethär partyt är ett av de största i landet, om inte det största!! Och där är folk från hela världen.. Australien, England, USA, Sverige, Danmark, Finland, Italien, Thailand, Ryssland.. ja ni förstår.. jag kan inte sitta och rabbla upp alla för det blir bara tråkig läsning..
Men massa roligt folk ochj alla snackar med alla och lite senare in på natten kan man även köpa magic mushroom shake.. Jag testade den inte men jag vet andra som gjorde det..
Endel som testade tyckte att det var underbart och såg en massa regnbågar och en massa fina färger och kände sig helt enkelt på topp.

Det var också många som fick en liten annan upplevelse och blev rädda istället.. Men mitt tips för dom som för första gången vill testa är att inte tveka utan bara tänka positiva tankar och tänka på lyckliga stunder man haft i livet. gör ni det utan att tveka så kommer ni få en härlig och "magisk fylla". (Nu tänker ni väl.. ah men du har ju inte ens testat, tro inte att du vet eller kan.. Men jag "vet" visst för folk har berättat det personligen för mig!
Inte nog med det, så tog jag inte med mig kameran till fullmoon pga stöld risken.. Men HELVETE vad jag ångrar det för allt roligt folk vi träffade och alla minnen därifrån hade jag gärna villat visa för er!!!

Sista dagen åkte vi till bankok igen för att vi skulle åka hem därifrån och när vi kom dit så vilade pappa i nån timme sen drog vi till nana (centrum) och kollade på lite ladyboys, horor, strippbar (som jag förövrigt var i en halvminut för jag pallade inte kolla på äcklena) och så hann vi med lite shopping med.. blev två linnen för 20 kr/st och en laserpenna/ficklampa/penna/pekpinne för ca 25 spänn.. haha jag är så jävla bra på att pruta så det är inte sant.. han ville ha ca 100 spänn för "skiten" först men envis som jag var så fick jag det för ca 25 (Y) Bra jobbat Sarah!
Sen drog vi till hotellet för pappa var trött, då drog syskonen ut för en barrunda.. först var vi på ett inhemsktställe med bara thaipeople och jag kan ju lova att min longdrink som jag beställde var en HINK, haha haa ne men god var den i alla fall, typ Strawberry Daiqiri!
När bröderna druckit upp sina öl och jag min hink så drog vi vidare till "JHONNIE WALKER keep walking".
När vi kom in så blev vi inte så värst förvånade när det var strippor på scen som dansade, så vi gick in och satte oss vid ett bord och bäställde lite att dricka.. Sen efter ett tag märkte vi att vi var de enda "falangerna" där.. Det var alltså bara thaipeople där.. Jag vet inte hur många gånger vi fick höra ordet "falang" under nattens gång, haha!
Sen drog vi tillbaka till hotellet och väl där blev vi hungriga och bestämde oss för att käka en "MAMAS" (nudlar+kryddor som man tillagar genom att tillsätta hett vatten) men problemet var att vi inte hade någon vattenkokare på rummet så vi ringde ner till receptionen om dom kunde värma lite vatten till oss.. Men det gick inte för köket var stängt, jag sa okej och la på.. Men då blev hungern jävligt mycket starkare och jag ringde ner igen och fråga om dom hade en micro så vi kunde värma vattnet vi hade på rummet.. men det gick ju inte och då fråga jag om dom hade ett personalkök
Han: No we don't
Jag: You don't!? don't u ever eat when you're working!?
Han: No
Jag börja asgarva och hörde hur han fnittrade nervöst i andra änden.. Jag bad om ursäkt och fråga igen..
Han: Ok, you can come down and i will help you.. bring some water with you..
Jag och robin gick ner och så visade killen som jag hade pratat med in oss i ett rum.. och vad står där om inte en varmvattens termos.. Haha joo så vi fick vårt vatten tillslut, gav dem lite dricks och gick upp på rummet igen!
Haha my homeboy ;) kan tillägga att detta var på haloween, därav hans konstiga "sminkning" :p
RSS 2.0