Hos Sofia..

...jag ska sova här och fjanten fyller år om 7 minuter (i skrivande stund) och hon har en champagne på kylning.. får se om den blir uppdrucken eller inte ;) Hoho här ska firas! Min lilla Dodiprutt blir 19 år snart! :D



Hoppas du inte blir sur för att jag rotade i dina bilder ♥

Grattis Sofia (a.k.a Dodi) Eriksson! Du betyder mycket för mig!

Världens bästa Dodi ♥

Nu har blommorna kommit fram och dom var från Sofia! Tack så mycket gumman, det hade du inte alls behövt! Du anar inte hur glad jag blev när jag läste kortet!! ♥♥♥


ser lite galen ut på kortet men det var jag inte, bara väldigt glad!!!

Masaa elkheer

Sitter nu och gör ingenting!! jo det gör jag.. jag väntar på mina blommor som någon snäll själ har skickat till mig! Undra vem det är som tänker på mig och uppvaktar mig när jag har kommit hem till tråkiga sverige igen.. JAG ÄR NYFIKEN SOM FAN!! hatar att vänta, tålamod är inte min starka sida precis.

Igår satt jag uppe rätt länge och snackade med Hussien på msn, han lärde mig en massa arabiska. Han är en riktigt bra lärare må jag säga!! Så nu hoppas jag att vi fortsätter snacka varje kväll så jag kan använda det lite mer nästa gång jag åker!! Det vore riktigt kul att kunna "tjuvlyssna" och verkligen höra vad dom snackar om :) Spännande!! Jag har allltid sedan jag var i egypten första gången, velat lära mig arabiska och nu kanske jag äntligen lyckas!!

Här har ni en bild så ni blir lite avundsjuka..

men för att ni ska få lite skadeglädje så fjällar jag som ett as :D

Empire hotell..

Sitter nu pa det hotellet som jag var pa forra gangen jag var har.. Skulle se om "min khalil" var har, men det var han inte .. Han ar och halsar pa sin familj.. formodligen i Kairo!

Varfor jag sitter vid internet ar for att jag skulle visa bild pa han for jag har glomt hans namn, men sa traffa jag tva andra som jobbade har sist och dom visste vem jag menade utan nagon bild.. Sa jag fra val sitta har mina 30 minuter som j...

(detta hann jag skriva innan internet cpa sönder i onsdags tror jag det var.. as kul)

I'm sorry and I am alive..

Sitter nu på planet och det är ca 1.30 minuter kvar.. Vi flyger just nu över Kairo.. Kan tyvärr inte kolla ut då jag sitter vid mittgången, jag sitter faktist med två tjejer i min ålder, men dom ska inte bo på samma hotell tyvärr :/ men men, jag får väl hitta någon annan kompis och i värsta fall så får jag umgås med Ali varje dag, hoho!

Fan är jätteförkyld, det är nog värre här uppe också, hoppas det går ner efter vi landat!! Ikväll blir det nog till att kolla runt lite, ska bara checka in och sen dra ut med en gång!! Så det blir nice, får se om jag hinner se Ali idag också :) (skrev dett på planet..)



Sitter nu på mitt hotellrum och skrattar åt min solbränna, ryggen är kolsvart.. det är inte magen vill jag lova, haha!
När jag kom hit gick jag runt lite för att träffa alla från förra gången jag var här, lite förvånad över att alla kände igen mig.
Jag menar jag är ju inte den första dom har träffat precis, så det var väldigt kul att träffa alla igen :) Hade lite problem när jag skulle gå in till Empire hotellen, men jag kom som tur var in i Empire hotell..
Dom verkar inte ha så bra koll där, haha!


Dag 2
Idag gick jag till Empire beach för att spendera dagen där, men först sa dom att det var fullt på stranden och att jag inte fick komma in..
Men så fråga dom vad jag skulle göra där, då sa jag att jag skulle träffa en kompis och då fråga dom vem. Så jag sa att jag var kompis med Ali i poolbaren och då minsann fick jag komma in.
Så jag satt där och pratade med han ganska länge, så det blev inte alls mycket sol för mig den dagen.. men jag har ju nästan en hel vecka på mig att bli brun. så det är lugnt!
Vi bestämde i alla fall att vi skulle träffas på kvällen  och så blev det, vi gick till matrix och satt där och pratade.. Sen gick vi hem till hans "flata" som han så fint kallar det (jag översätte det till arabiska åt honom, så nu kommer han nog aldrig mer använda det ordet mer, haha) och kollade på en arabisk film. Den var så tråkig att jag deckade i soffan, jag fattade ju ingenting mer än när dom sa habibi och walla.
Sen gick jag hem och sov för jag skulle upp tidigt!
Innan jag träffade Ali så satt jag och pratade lite med mohamed, väldigt trevligt.. Känns som att vi har känt varandra as länge, men icke!

Kusinen och Mohamed på Cacao bar

Vet ej namnet & Mahmoud

Ali latar sig..

Dag 3
En härlig båttur stod på schemat idag och jag använde min undervattenskamera för första gången.. Den var riktigt bra faktist!
Vi åkte till tre olika ställen där vi fick snorkla och jag vet att jag har sagt det förut men Egyptens vatten slår INGET annat hav. Även fast det blåste jävel idag så var det ändå relativt klart.
Jag hittade i alla fall en massa fina fiskar och fick endel bra kort.. men eftersom det blåste som det gjorde så när vi var på stranden så flöt sanden ut, därför endel bilder blev lite halv dassiga tyvärr :/

Mohamed (ja, alla heter fan så här!! haha :P) blir uppäten av fiskar..

Hoho, jag är ganska snygg!! hahahaha

Ingen tröki bild det =)

ne nu får det räcka för idag.. ska gå till rummet och duscha av mig allt  salt, inte för skönt att gå runt med det!

Ha det bra allihopa nu!!

Kram Sarah!

Om my way to the best country in the world..

..och det är ju självklart Egypten!! SOm ni alla redan vet att jag tycker så jag ska inte tjata mer om det, haha!

Jag sitter nu på gaten och inväntar mitt flyg som avgår 09.50 och jag hoppas inte på några förseningar.. det pallar jag inte med.. Jag hatar att vänta, har alldeles för kort tålamod för det!! Men som det ser ut nu så blir det inga förseningar.. Satt ju i två dygn en gång, mindre kul vill jag lova. Men då hade jag min bror med mig, nu är jag ju själv.

Jag ska som sagt försöka uppdatera minst en gång per dag där nere.. men det beror helt på om det finns trådlöst, finns det inte trådlöst så blir det bara en gång per dag MAX.. men vi hoppas på det bästa, det brukar ju finnas trådlöst.. men dethär är egypten och dom har inte kommit så långt i utvecklingen än, men dom är på G

Hade egentligen viljat lägga in lite bilder, men jag sitter inte vid min dator nu utan vid en "sidewalk express" dator!!

men håll tummarna för att jag hittar någon i min ålder att umgås med där nere, annars kommer det bara bli en massa filmer alt. gå ut på upptäktsfärd=farligt för en tjej, men vad gör man när man är rastlös!? :P Hahaha ne men jag lovar vara försiktig!! Har lovat många det nu så jag får väl hålla det :) Men om det är någon som är spontan så är det jag.. allt kan hända!!

Ha det nu så bra i Sverige!!

Kram Sarah

Och Emilie!! I had the time of my life i lördags, fan det var svinkul!!!! Och vi SKA göra om det.. kommer nästa helg ingen.. haha skoja, ne men kommer efter thai (om jag har pengar kvar då :P)

besök på scandic och emilie

helvete, skrev massor, men allt raderades!!! jag orkar inte

Destination Stockholm!

Uff, nu är jag redigt trött!!!! Jag gick inte och la mig förrens  05.40 i natt, resfeber? nja snarare pigg. Har vänt lite på dygnet om man säger så..


Men jag får väl ta och vila lite när jag väl kommer fram.. måste köpa SL biljetter och dra till norra station (tror det hette så!?) och hämta nycklarna.. sen "hem" till spökhuset "franska värdshuset", ser redan fran emot att sova där själv.. Har dock aldrig sett spökena men Frida Ekman och Marica Nylander har det, haha sa inget innan att det spöka där sen sa Marica att hon tyckte hon såg någon som satt vid fotändan på sängen och kollade på henne.. sen ett par år senare var jag där med Frida och hon sa att hon drömde att det satt någon vid hennes fötter och kollade på henne... Haha likheterna är slående, sen så har min farbror ett tidningsutklipp där det står namnen på spökena osv.. Spännande! :D

ne nu ska jag lägga ner datorn, bara 10 min kvar nu..

Kram på er!

On my way to stockholm..

Sitter nu på tåget från Hallsberg som ska ta mig till Sthlm.. Jag måste erkänna att fjärilarna har kommit nu och jag känner mig lite smått nervös.. Men det kanske är ett bra tecken, jag brukar nästan aldrig vara nervös.. men när jag väl är det så blir det oftast bara fel, vilket är väldigt jobbigt för sist jag var nervös så var jag på en arbetsintervju och nervositeten förvandlade mig helt och jag blev en liten tönt som satt och log som ett fån på hela intervjun. Vilket inte var speciellt populärt... jag fick inte jobbet!! Men jag lovar, hade de anställt mig så hade dem varit helt efterblivna!! Jag skojar inte, jag blev som helt förändrad.. ni hade inte kännt igen mig, jag lovar. Jag blev 12 år igen för 15 minuter och vemfan vill anställa en töntig tolv åring!? Inte jag i alla fall!

Jag är framme i sthlm 15.30 och då måste jag dra till min farbrors jobb, för där sitter hans jobbarkompis med nycklarna till vindsvåningen på djugårdsslätten.. Min farbor är nu i västergötland och ska hälsa på allas vår Margareta (min s.k faster), henne kan man ju diskutera... haha! Ne men jag ska i alla fall bo där själv i helgen.. Det ska bli nice!! Synd bara att ingen följde med.. Men det gör inte så mycket, jag har ju andra kompisar där uppe.

såhär seriös känner jag mig nu.. måste skärpa till mig innan jag ringer F.S :p (och madde om du läser.. NEJ, jag är inte full ;))


På lördag ska jag, Emilie och hennes bög kompis dra på bögklubb, haha i can't wait!! Tror det kommer bli jävligt nice!! Har min bag in box med mig så här ska det supas :D

Men nu måste jag ringa flygspecialisten i skövde.. ska beställa resan till thai idag är det tänkt!

Ha det fint allihop!!

och jag lovar att uppdatera där nere, varjedag om det finns trådlöst!! so stay tuned if u want a piece of Egypt ;)

NeoCube..

Jag sitter nu med Sandra och hon försöker sig på min NeoCube, fan den var inte lätt alltså! Det såg svinlätt ut när jag kollade klipp på internet.. men icke, haha det tog fan 2 jävla timmar för att få till en kub men nu serni, nu har jag fått till en cub och jag har bevis...


och för att ni ska tro på att det är min bild så ser ni mig i spegeln :p

bara 5 dagar kvar nu..

.. sen är jag påväg till egypt, I can't wait!!
Även fast jag ska åka själv så känner jag att jag behöver det, jag behöver sol för att fungera känns det som. Ända sen jag var i egypten första gången så har jag alltid längtat tillbaka till värmen, de vänliga människorna, de smutsiga gatorna, dofterna.. ja allt! Det är nog ingen (förutom de som också älskar egypten) som förstår hur mycket jag tycker om det landet.. det ligger en mystik över landet som man bara vill ha mer av.. jag kanske har blivit förtrollad, vad vet jag!? det verkar nästan så.. De flesta av mina kompisar tycker nog att jag är lite besatt, det vill jag inte säga att jag är, men jag ljuger om jag säger att det är som vilken semesterort som helst!! För det är det inte, verkligen inte!!!





Dethär säger i alla fall inte jag nej till!!

hahahahha i'm dying!!!

Denhär "fina" bilden hitta jag i vår lokala tidning idag...


ser ni vem det är?? inte!? denna bilden hjälper er...

Hahahaah, yes!! Allas vår Anita.. jag talar nog för alla som haft henne, VI ÄLSKAR HENNE!!!! not

EDIT: gillar hennes finfina hållning!!

hajjee..

Jag kanske ska precis som mogi börja med mina egna ord.. för som de flesta som känner mig vet att jag har lite konstiga uttryck som jag nämner med jämna mellanrum.. kankse ska dra en videoblogg någongång med mina egna ord.. skillnaden är väl att mina ord äger hennes räääääätt hårt, hahaah!! Ja vi får väl se hur det blir med det!

Nu ska jag bara göra mig iordning lite för att sedan dra till stan. Ska bla annat köpa ett thaikort, så jag kan ringa billigt till pappa som befinner sig i thailand just i skrivande stund.. Han ska vara där till December så det kan vara bra med lite telefon kontakt. Vi "barn" ska ju åka och hälsa på han snart.. har dock inte bestämt hur länge jag vill stanna, men det blir nog "bara" 3 veckor för jag vill gå på fotbollsgalan som är den 15:e nov.. det är den bästa fotbollsfesten på hela året så den vill jag ju inte missa!!

Här är en bild från förra årets fotbollsgala..


Ikväll sen ska jag dra till Carro, vi ska byta presenter och ha det lite mysigt med film och massa gott att tugga på.. kommer inte ihåg vilka filmer hon hade laddat hem men, dom är nog bra!

Men nu måste jag dra.. mamma tjatar på min om att ta ner tvätten från tvättställningen *suck*!

- Varför måste jag göra det?? Timmy gör ju aldrig det!!

- Men du är ju för helvete arbetslös!!!!

- okej då!

Nya ipod nano..

Jag blev nu sjukt sugen på att köpa den nya nano med videokamera, verkar vara äkta flashig!!

 

hade isf tänkt mig antingen den gröna eller den gula (man vill ju inte ha samma färg som alla andra!!), eller kanske den turkosa!? hmm

irriterande objekt.. jag!?

Jag måste bara säga att jag älskar när folk som inte tycker om mig blir irriterade på mig! Haha jag vet inte varför men jag älskar att reta upp dem.. Det bor nog en liten djävul i mig trots att jag är som en oskyldig liten ängel som inte kan sluta le som ett fån på mina (läs: min)anställningsintervju(er). Hahahaha love it!!!

Hemklickat

Jag kunde inte motstå frestelsen att handla på internet igår.. Jag beställde nämligen hem en Neocube, det är 216 st magnetiska kulor som man kan forma hur man vill.. Med lite fantasi kan man forma den på hur många sätt som möjligt.
Jag hoppas bara den kommer innan jag drar till Egypten, vill ha den NUUUU! den verkar vara så rolig, eller ja .. ett väldigt bra tidsfördriv i alla fall, haha!

Såhär der den ut..
 

Men som sagt, det är bara ens fantasi som sätter gränserna på hur den (dom!?) ser ut. Köpte den i alla fall på Coolstuff för 318 kr inkl. frakt

Parteeeeeey!

Nu sitter jag och Sandra hos min bror och pimplar lite vin och väntar på Amanda!
Vi har käkat nachochips med ölkorv och smält ost på, det var mums.

Det blir utgång idag, stadt.. Sandra är ju hemma så man får ju gå ut och festa te't lite även fast man är lite sjuker..



Kram Sarah

Nya klänningar!!

I veckan fick jag hem ett paket från nelly och i det fann jag dessa godingar:

Det är ju inte den lilla svarta som gäller nu, utan den lilla vita, vad den kosta får ni kolla på nelly.se för jag vet inte vad den kosta..

hittade även denna läckerbiten..

den är från märket Lipsy och kosta 749 kr om jag inte minns helt fel.. (och ja, jag beställde den INNAN jag såg att blondinbella hade en likadan!!"

Så ikväll får det bli den svarta klänningen och dehär klackarna..

Dom köpte jag på Nelly (tror jag) för ett tag sen.. kosta ca 400 kr

Ursäkta bildkvalitén men jag har tagit dem med min gamla kamera..

Ne men nu ska jag skynda mig med bussen till stan, ska städa brors lägenhet för vi ska förfesta där =)

Kram Sarah

Mysig sensommardag..

Idag har jag först och främst hämtat min kamera!! så nu kan jag fota under vatten :D:D testade den lite förut och den var helt okej :D det är en Canon d10, köpte en olympus först (undervattenskamera) men jag tyckte inte alls den var bra.. riktigt kass om du fråga mig, men denna var det klass på..

köpte den på elgiganten och fick lite rabatt av killen, hoho så jag fick den för ca 4200 (kvittot ligger i hallen så vet inte exakt)

Sen efter jag varit på elgiganten, drog jag till Sandra och drog till skolan och lämnade lite böcker samt hämtade mina grejjer som jag haft i mitt skåp (hann inte tömma det innan jag sluta).
Sen drog vi i alla fall till stan och shoppade lite.. köpte två linnen och två tröjor, så nu skippar jag shoppingen tills jag kommer till London.. där ska shoppas ;) Känner att jag har släppt lös plångkan lite det senaste.. inte okej!
Sen i alla fall drog vi till småbåts och satt i solen, käkade lite glass och hade det mysigt och pratade lite.
Sen bar det av till Sandra en stund för att sedan åka hem till källby för sandra skulle hälsa på sina kusiner.


(klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

Dagen har somsagt varit väldigt mysig och jag är glad över att jag har Sandra ♥

Nu ska jag sova, god natt!
Kram Sarah

Ormfobi?

Jag hitta detta klippet på NRJ's hemsida och jävlar vad stor den är eller.. Även fast den är död så skulle jag inte vilja vara nära den ändå!

Madde på osten...

Hahahaha jag kunde verkligen inte sluta skratta när jag såg dethär..



Och för att svara på frågan... Nej Madde, jag var inte full möjligtvis trött och förkyld! haha jag har faktist inte druckit sen förra lördagen! Så full var det sista jag var ;)

videoblogg #2 (Sofia "tvinga" mig)



♣ Sarah

sharm el sheikh

För er som har tvivel på egypten.. kolla in denna fantastiska video!!! kolla vattnet, helt underbart!!!

Sharm el Sheik from Kent Karlsson on Vimeo.

...And here it is!!!



Jag kanske ska skita i videoinlägg i framtiden!!? hahaha

Nu ni...

... snart kommer mitt första exklusiva videoinlägg!! wohoo ÄNTLIGEN haha!!

videoinlägg..

Hahaha ja ni läste fan rätt!! Snart kommer mitt FÖRSTA videoinlägg!! HUr det kommer sig?? jadu fråga fan inte mig.. det bara blev så.. eller ja! det är väl för att jag tycker det är jobbigt att skriva, så jga hade istället tänkt att börja videoblogga.. det är lite mer mystiskt också.. för kolla man inte på klippet så vet man inte vad jag ska säga.. i en text kan man ju läsa mellan raderna men det kan ni ju försöka göra med mina videoinlägg ;) hahah eller borde jag skratta såhär.. moahahah ;) det kommer i alla fall upp snart... STAY TUNED hoho :p

här har ni en ledtråd på vad jag kommer snacka om..

DIOR smink??

Pop That feat. David Jassy



Jag kan inte riktigt greppa låten.. vet inte om jag tycker den är bra eller inte!! Gillar inte att han kör falsett genom i princip hela låten.. DARIN SKIPPA FALSETTEN!!!!!

Håll i er för här kommer lite NEWS!!!

Jag satt med några kompisar och chillade lite tidigare idag och så satt jag och kollade lite resor.. Ni vet ju hur jag är, älskar resor och kollar jämt hur priserna ligger osv. Sen helt plötsligt så går jag in på en resa som jag har haft lite koll på dagarna innan. Jag skriver i alla fall i alla mina uppgifter för jag vill se vad slutsumman blir med transfer och flygmat osv. Sen utan att jag tänker mig för så klickar jag på Bekräfta.. Och då kommer det upp en sida där det står "Här är ditt bokningsnummer". ...

SAY WHAAAAAT???

- Va!? Jag har beställt en resa!!!? (fattar typ inte vad jag har gjort)

- Va? vadå? (dom fattar inget)

- Jag har beställt en resa!!!!!!!?

- Men vadå? har du beställt en resa!?

- Ja!!???  (helt chockad)

Hahaha så jävla kul, ingen fatta nått!! inte ens jag fan, fattar inte vad jag tänkte med!! Men nu är det gjort och jag betalade faktist resan för några timmar sen..

Här har ni hotellet..




Hitta inte så många bilder, men jag lovar ta många bilder när jag är där.. Ska köpa ny kamera innan också för den jag har nu är ju katastrof med en jävla smula(?) innanför linsen, så jag tänkte köpa en vattentät så jag kan ta kort på många fina fiskar =)

nu ska jag sova! haha god natt =) godmorgon mena jag ;)

Bulldog vs. STOR skalbagge!!

Hahaha jag skrattar så att tårarna rinner!! så jävla söt!!! :')


Uff kan man vara sötare eller?? ;)
RSS 2.0