sxdcvfrgojinbvfijdksnm

pfngkdf sitter nu i baren på ibis och super ner mina sorger... NOOOOT! sitter här och chillar sönder, har tagit några kaffe och nu ör min mage katastrof, tror jag har blivit laktosintolerant.. inte okej!! Sen så beviset på att jag nu är trött är att jag frågade om dom hade glutenfri mjölk... knasigt det kan bli ha ha haaaa vad kul.. nu orkar jag inte skriva mer men ni kan ju skriva en kommentar eller två om min fantastiskt nödvändiga inlägg!! 

så GODNATT SVERIGE!!!!
här kommer issa som ska tillägga några ord..
hej kära dagbok!
idag mår jag bra. nu ska jag gå ut o röka en cigg. cant wait tills sarah o jag ska gå o lägga oss så jag kan få höra på hennes snarkande stämma när hon sover. det låter heeeelt underbart (för att citera sarah: NOOOOOT!!!)
puss o kram o nyp i stjärten.
/ Fantastiska Isabell :)
och sist men också minst johan...

Ja du vad ska man säga idag så sålde mitt eget record jaaaaaa!!! det var helt underbart har aldrig känt så här!!!!!!!!
Nu så sitter jag dåsig och försöker hitta ork att resa på för att hämta lite tee ''Pust'' detta här känns jobbigt vad ska man göra kommer nog aldrig klara av att bestämma mig, eller ska jag gå ut och röka. hur ska jag klara av detta.
det är sjukt att jobba med Issa jag har aldrig skrattat så mycket på jobbet.!!!!!!!!!!

Willy med sinne för dans!?

Idag gick det inte så bra på jobbet, mycket som händer runt omkring, vet att jag inte ska tänka på mitt privatliv när jag jobbar men idag blev det lite för mycket bara.. Usch det var lite jobbigt så jag gick ifrån en stund..
En rolig sak som hände idag var att jag blev bundis med "bygglovs willy" kanske mer känd som "let's dance willy". Pitcha på han tre gånger haha jag ger inte upp så lätt.. Första gången sa han att "äh, vi skiter i det".. andra gången så hade han varit på systemet och köpt en jävla massa öl.. Så han fråga om jag kunde vakta dom medans han var inne på coop och handla. Och snäll som jag är så gjorde jag det.. Sen tredje gången kom han ju tillbaka för han skulle hämta sina öl.. 
- Har du drukit upp mina öl nu eller!?
- haa det har jag gjort, hällde i lite vatten i dom så du inte skulle märka
Vi (han) kom fram till att det var bäst för han med en kontantkort då han reser så mycket och vill inte ha räkningar liggandes hemma.. Mycket förståeligt! SÅ jag tipsade han om billiga kontantkort istället (självklart comviq). Sen sa han att han skulle ringa och bjuda ut mig på middag, haha det kommer säkert bli av..1. Han fick inte mitt nummer 2. Han vet inte vad jag heter 3. För honom är jag väl en nobody, fast nee, vi kom rätt bra överens.. han kommer säkert tillbaka imorn och ber om mitt nummer och fixar jobb till mig på tv också!! haha PERFEKT, då ska jag göra smygreklam för ceviell och tele2! hoho

Ibland är jag sjukt rolig alltså, undra vart jag fått min humor ifrån!? jag är måste nog vara brevbärarns barn!!

GODNATT! PUSS OCH KLÄM PÅ RUMPAN!!!!

Quality vänersborg

Jaha jaha, vänersborg alltså!! Riktigt nice hotell bor vi på, grejen är bara den att Maik är magsjuk och har legat på rummet och kalvat hela dagen. Det är inte riktigt okej, stackarn. Fast det är faktiskt synd om oss också, mig och August.. Det är ju vi som får ligga i rummet och låta oss smittas. Hotellet är full pga mässan+ någon fotbollscup så nytt rum kan vi ju inte få heller.. Så vi sitter nere i lobbyn och glor på talang, skit program! Haha jävlar vad negativ jag känner att jag är.. Men det skyller jag på att jag är så trött+att jag inte är helt på topp, kan det vara så att jag inbillar mig att jag är sjuk!? tror så.
Jaa vad ska man säga mer..!? mässan, ja den var bra, synd bara att folket dog ut efter 3-4 tiden. Men vi fick ihop ett gäng i alla fall så det var gött!!
N u   ä r   j a g   s å   t r ö t t   a t t   j a g   d e c k a r   s n a r t ! ! !
PUSS OCH KRAM PÅ ER LOVERS

Vänersborg nästa!! wihoo

Nu är det klart! Åker till vänersborg imorgon bitti 08.58 från Lidköping.. Jag vet inte varför dom har börjat beställa resor till och från Lidköping helt plötsligt.. Får ta och säga till nästa gång jag ska boka resa, haha! Men som tur är, så är mamma ledig imorgon så hon kör mig!
Helvete vad tidigt jag vakna imorses (på tal om annat liksom!), jag vakna väl vid 8.. Har blivit jobb skadad tror jag, haha! Men jag gick upp coh käka frulle med mamma, men hon skulle iväg på ett möte så jajg gick och la mig med datorn brevid mig och däcka.. Det mamma sa när hon gick hemifrån var att jag skulle vara klar tills hon kom hem för vi skulle till stan och hälsa på mormor+handla lite.... Ja vad tror ni händer!? jag vaknar upp när hon kommer hem igen.. Så det blev till att slänga på sig kläderna!!
Sååå nu ska jag käka och sen dra mig mot Kristin, Towe är även där så det blir mys!
sådär nu fick ni en liten uppdatering av min sååå intressanta liv ;)
KYSSSS

Tjejers skitsnack är alltid mest intressant!!

Tänk hur skönt det är att bara sitta hemma med sina fina vänner och bara prata en massa skit.. Kristin och Jonna har varit här idag och vi har inte träffats på ett tag, så man måste ju uppdatera varandra om både det ena och andra.. hahah fan vad jag tycker om dom två alltså!! Vi kan sitta i flera timmar och snacka om skit och ingenting men ändå ha kul och garva sönder. Så nu är vi relativt uppdaterade om varandras liv, så det känns bra!!

Ja vad ska man skriva mer!? har inget skvaller jag kan ge er, får ju vara lite på min vakt nu när jag fick reda på att någon på kontoret (i alla fall på företaget) läser min blogg och sprider ut falska rykten.. Men vad ska man göra!? sitta och titta på när skitsnacket virrar runt!? kanske bäst så..
Bara för det så skriver jag ut vad vi har pratat om.. Allt från rädda tanter i 60 års åldern, till små kukar, till 12 åriga tjejer som har häsbloggar och inte kan stava, till "äckliga" brats, till fylleragg, till killar, till skrattretande fjortisar, till mansliknande tjejer, till jobb, till förhållanden till ja ALLT helt enkelt.. Och vi har säkert pratat om just dig.. haha that's life.. nu vet ni det också!!

PUSS OCH KRAM ;)

och här har ni oss..

Omval till gymnasiet!?

Jo men jag tackar ja!! Även om jag nu hade ångrat mitt val så hade jag ändå inte gått 3 år till på gymnasiet... PUCKON! och vadå där jag sökte i februari? är dom fulla på den sidan eller?

alkoholens fel..!?

Hahaha jag pallar inte att jag blev så rund under fötterna som jag blev i lördags.. detta kommer låta väldigt desperat MEN det skiter jag i.. datanörd som jag har varit så har jag ju också läst en massa bloggar lite här och var och de bloggar som man har följt har ju blivit lite av kändisar för en så att säga, så nu till saken.. Jag har nu läst i tre bloggar om att dom var på Collage i lördags.. Kenza, Gay-Amir och Devin, Devin hade även med sig Idol-Eddie som sällskap och jag missa ALLA hahah vaska man göra!?
Träffa i alla fall sean banan, men han var ju fett lam i verkligheten.. Vilken besvikelse, visst att jag gick fram till han och sa "MEN DET ÄR JU DU!! TJAAAA!" haha ja det är jag i ett nötskal när jag är onykter.. kläckte även ur mig "Säg roooompaaahhh". Han tyckte säkerligen att jag var jävligt jobbig, men det var verkligen inget jag tänkte på då.. Jag tror jag känner alla när jag är full, vilket kan vara bra ibland och ibland inte, haha skrattar åt mitt egna beteende!!
Jaja det är inget jag kan ändra på nu, utan jag får leva med detta och göra det lite smidigare nästa gång. Vilket innebär att jag inte ska gå fram alls!! HAHA

Sen vill jag tillägga att det är jobbigt att vara hemma.. vill ni veta varför!? skiter i vad ni vill, jag tycker det är jobbigt för jag blir så jävla förslappad!! inte okej! Men sen var det ju iofs skönt att klockan inte ringde i morses, gick upp halv ett.. gaaaaanska skönt! Men jag längtar ändå till torsdag, då jävlar! hoho

Ne nu ska jag kolla på tv, ni får heller inga bilder av mig idag för jag har två väldigt oattraktiva finnar i fejjan, en på hakan (som f.ö har suttit där ett par dagar nu) och en "ny odlad" ovanför läppen på vänster sida.. Känner att denna informationen var väldigt viktig och ser gärna att ni skriver upp det så ni inte glömmer!!
Ne skämt åsido, men eftersom jag ändå är igång så kan jag säga att jag upptäckte en annan intressant grej idag...
....
...

...


...


...


...


...


...


...


...
Maria montezami (vad hon nu heter) är vänsterhänt, precis som jag!!

Och tillslut vill jag bara påpeka hur rastlös jag är just nu!!
PUSS OCH KRAM

Jackie boyz - stick up

SÅ JÄVLA GRYM LÅT!! vill bara dansa sönder när jag hör den!!

elfteapriltjugohundratio

sitter nu på tåget hem, ska vara ledig till på onsdag för mamma fyller år då.. sen ska jag dra till jönköping för att jobba på en mässa där!! Det kommer bli fett!!
Helvete vad trött jag är nu, sitter och halv sover ska bara skriva några rader och sen sova lite..
Igår hade vi fett kul och som vanligt när det bjuds på alkohol så blir jag så jävla full.. men det var nice, hade kul alla var glada och nöjda osv.. riktigt nice!
ufff ni ska se mig nu, riktigt härligt sliten efter en firmafest i världsklass!! hoho nu ska jag sova!
PUSSS

rykten hit, rykten dit

Jag orkar inte att folk sprider falska rykten baserat på vad dom läser i min blogg... Ofta jag ens skulle svriva ut någon ledtråd till vad jag har gjort och inte gjort.. Såhär skrev jag: "Hotellet jag egentligen skulle bo på var fullt så jag fick en lägenhet på drottninggatan (102 för att vara exakt) och det är inte vilken lägenhet som helst, utan min chefs gamla lägenhet.. i don't like it!!"

Vad är det för jävla rykten också eller!? Så fort man yttrar något eller gör något så tror folk automatiskt det värsta om en.. är dom så jävla osäkra på sig själva så dom måste prata ner andra för att själva må bättre!? Jag vet inte hur många det är sm tror att jag har haft sex med personer(na) i fråga, men dom som tror det kan ju komma till mig och fråga om det så lovar jag att jag ska yttra sanningen!!!!

Ja, jag är förbannad, men är det så konstigt när jag hör nya rykten varje dag om att jag och andra gjort en massa saker som vi själva inte visste att vi gjort.. Chefen har till och med frågat om ryktena och sagt att jag kunde säga allt till honom.. VAD ÄR DETHÄR!?

Ne nu ska jag inte lägga mer energi på detta skit ämne, var bara tvungen att få ur mig det!!!

Ha det bra nu allihopa och tänk nästa gång ni säger något!!
RSS 2.0