thaiiii

Hej jag heter sarah och jag 'r fett tr;tt... timmy och robin 'r ute och festar, jag gick ifran dom vid 12.. var nykter.. men jag palla fan inte..s[ nu sitter jag har coh ska snart g[ och lagga mig.. sjuuuukt tr;tt.. shit allts[.. and im sorry to mix all the letters but im tiderd.. it's easier to write in english... Soooo, it's christmas eve tomorrow.. We're going to a swedish restaurant to eat some swedish christmas food :p niceee!!

We were at the same restaurant yesterday.. it was my fathers birthday so we ate a 3 meal dinner, the food were soooo nice!!! mmm  haha.. anyway, i hope you're all fine and see u soon!!!

PUSSSSSS pa skinkorna, bada tva!!!!!

fri frakt på nelly.com

Nu är det fri frakt på nelly, så passa på  att köpa din nyårsklänning.. Dom har även erbjudanden på nya plagg varje dag.. det är bara att klicka på bilden så kommer du direkt till nelly!

..

Nu har det nödvändiga gjorts och inläggen är förflyttade till en annan lösenordsskyddad blogg.. och grattis till er som har gottat er i vad jag skrev!

Såhär ska en tjej behandlas..

Träffa denna london-kille på ett uteställe i egypten när jag var där med Matilda, vi lärde han och hans bror att säga "Så att säga" haha som med alla.. Ne men detta gjorde min dag även fast jag inte ens känner grabben!!

El salam aleikum!

Ana asmi Sarah wa ana 3andi achrieen sana, ana bititkalimi arabi shuwaya...


i brist på annat att skriva..

Aftonbladet .. snälla sug mina tår!!!!

Jag blir så jävla irriterad, helvete vad Aftonbladet ska provocera då eller!!!!!!!


Visst, det är ingen stor sak, men hajen på bilden visa dom på tv:n och sa att det INTE var den hajen, alltså den arten som hade gjort attackerna vid stränderna i Sharm el Sheikh.. Men ändå måste dom ta och skriva "SKRÄCK HAJEN", hur löjligt är inte det (jag vet, lika löjligt som att jag ens reagerar) eller!?!?! No body puts baby (egypt) in a corner, för då får dom med mig att göra!!

Vafan hajar finns ju förhelvete överallt nästan, fan i och bada med er det är ju inte så att dom kommer komma tillbaka för att käka upp er!! Hur ofta spärrar dom av stränderna i tex Australien i flera veckor bara för att det har varit en haj attack där!? Vadå, är hajarna i Egypten mer aggressiva än i andra länder!?!? ne jag skulle inte tro det va!! Sluta lipa och framför allt sluta skriv om det.. Har idioterna som skrivit dessa artiklar ens badat/snorklat i röda havet utanför Sharm!? Dom vet inte vilket jävla underbart vatten det är där... Så det jag vill säga till idioterna är att sluta skriv en massa strunt bara för å tjäna massa cash och snälla ÅK DIT innan ni skriver något mer...

Så tack för mig Idiot Aftonbladet!!!!

"You know, u gotta keep up the good spirit"

Har kommit på en sak när jag är här borta.. Jag hatar att vakna för sent, för jag vill inte missa dagen typ.. MEEEEN ändå hatar jag tiden mellan jag ätit frukost och klockan 18.00, gillar inte dagar, jag är en nattmänniska och det kommer nog aldrig förändras.. Inte så länge det är vinter i vilket fall!
Så egentligen borde jag gå upp 18.00 och gå och lägga mig runt 04.00 på natten för att jag ska vara så glad som möljligt, men vi vet ju både du och jag att det inte fungerar så i dethär samhället tyvärr.. Men visst är det skönare att sova när man inte ska sova!? Jag hatar att gå och lägga mig i tid, även fast jag inte har något att göra.. Sjukt konstig, jag vet!! men jag kan inte rå för det.. faktiskt!!

Aja, jag är konstig, men jag står för det man ska inte va som alla andra=TRÅKIG!


En annan sak jag tänkt på är att många frågar mig när jag kommer hem.. varför egentligen!? Det är ingen av dom (okej det finns undantag) som tänker höra av sig när jag väl är hemma.. Det är alltid så.. jag drog för jag hade inget att göra hemma, vafan ska jag göra där då!? Kan lika gärna vara här och inte ha något att göra mer än å samla tankarna och bara va.. Fett skönt att vara själv, jag är lite egen av mig och det kommer jag nog alltid att vara..

Visst det var lite småjobbigt i början, men man vänjer sig och nu känner jag inte för att dra hem!! Kommer jag hem så är det för att jag saknar mina fina vänner och dom är få har jag fått lära mig!!

Längtar efter att få träffa Carro och Gustavs lilla Lucas, gud vad jag är glad för deras skull!! Det är så jag får tårar i ögonen på att tänka på det, ja jag vet jag är fjantig men jag kan inte hjälpa det.


Nu ska jag kolla på halv 8 hos mig så jag sätter punkt här.. Lika bra annars hade jag skrivit något dumt och ett krig hade utlösts och det orkar jag inte med!!


här har vi en gammal bild från vårt gamla hus, jag och pappa! - 2006

denna också bara för jag är så söt på den ;)
Update!!!
Jag vill inte att någon ska ta illa upp vid vad jag skrivit, då detta bara är tankar om hur jag ser på hela situationen med att vara borta hemifrån...
puss på er!!!
RSS 2.0