lång vecka..

Föregående vecka var otroligt lång, det känns som om jag varit hemifrån (sthlm) skitlänge, vilket jag inte har.. Igår när jag jobbade så hade jag ingen motivation alls. Det var meningen att jag skulle ha jobbat denna veckan i skövde och karlskoga, men så blev det inte. Utan de sa att jag skulle vara ledig.. sen igår igen skrev dom att jag skulle jobba.. och helt plötsligt nån halvtimma senare så skulle jag inte jobba.. Så när dom gör så är det klart att man inte har någon motivation.. men vad ska jag göra!?
Men sen idag ringde janne mig och fråga om jag ville jobba i veckan, dum är jag ju inte så jag tackade ja.. Så nu ska jag jobba imorgon på LIDL i Spånga.. Fan vad nice, Emre sa att det var ett bra ställe.. Så nu jävlar ska jag visa vad jag går för.. Pallar inte dom ställena som jag redan stått på.. KATASTROF ställen rent ut sagt.. Men imorgon är det nya tag!!!!
Helvete vad lat jag har varit idag, helt sjukt.. gick bara ut för att köpa kuvert och posta avtalen till Kristin och Sandra.. seeeeeeen har det bara varit datorn och tv:n.. men det är gött det med!! Nu måste jag nog fan sova om jag ska komma upp imorgon..

Hittade några fagra bilder på facebook från modevisningen vi hade i 3:an.. ENJOY!!!
fotografen (Youssefs far, tror jag) måste verkligen vara supernöjd med bilderna!!!!! hahahhahahaha jag dog när jag såg dom..

nepp sängen ropar!!!

Min fittlöksås smakar battre än dén, fyfäään!!

Jag säger som Sofia Dodi Eriksson.."I'm dying man".... HAHHA

Skövde/falköping

Sitter nu på hotellet och lyssnar på musik, samtidigt som jag laddar upp klippet som jag och sofia spelade in i samband med detta:
Fyfan vad kul vi hade!! Alltså, vi skratta som idioter!!
I alla fall.. jag och Linn står nu i Falköping och lurar lite folk.. skämt å sido! Ne men seriöst, det går typ 1 person var 15:e minut, känns fett ovärt men vi kämpar på som as!! ska stå där hela veckan så jag får väl stå ut ;) Sen nästa vecka (om jag nu blir schemalagd) så blir det skövde och karlsborg eller om det var karlskoga!? kommer inte riktigt ihåg.. Men vi får se hur det blir!! Nu ska jag sova not, jag ska måla om tre av naglarna för dom är cp.. okej, ne men det var väl allt för mig idag.. Ha't bra nu allesammans era små lovers!! mwwa :*

No more lonely nights ..

.. Ialla fall i helgen! Jag ska nu åka till centralen och möta upp min kusin som ska sova här i helgen.. Vet inte alls vad vi ska göra, men det kanske blir någon bio, spa kväll kanske.. Ja vi får se helt enkelt.. Tråkigt kommer det nog inte bli i alla fall, det ska jag se till ;) hehe stackars Amanda :P

Jag sammanfattar detta inlägg med dessa ord.. Tummen upp för helgen!!!
Tråkigt bara att jag inte kan vara hemma i helgen och fira "lilla" Sandra som fyllde 20 i måndags.... Grattis än en gång gumman!!!! ♥

wana wana wana, wana amel eh

Hisham Abbas... han är allt för bra han!! Jag verkligen älskar arabisk musik, man blir så glad av det.. tycker inte om folk som totalvägrar att lyssna på det.. sån var jag i början, tyckte det var svin töntigt och skrattade när jag hörde det.. Men efter att jag varit i Egypt första gången, så verkligen lyssnade jag på det och blev FAST!! Och det är jag jävligt glad för!! hehe! Japp då vet ni det (som om ni inte redan visste det)!!!

Habibi habibi habibi ya noor el-ein... na na na!!!

Har redan lagt in dom låtarna som jag har nynnat på här, så jag bjuder på en av Amr Diabs nya låtar..
Amr Diab - Wayah
Eller vi tar en till när vi ändå är igång.. denna är bättre tycker jag!
Amr Diab - Ela habibi

NU: Godnatt! IMORGON: Finbesök!

Idag har jag solat och tvättat.. samt diskat men det är sånt som hör till dagsrutinerna.. Gillar inte när man har en massa disk som bara ligger och luktar as i diskhon, bättre att diska efter varje måltid istället!
Var även på ica och köpte götta och påväg dit kom jag just på att let's dance är här på torsdagar.. men jag missa uppträdandet precis.. men jag lyckades få en skymt (eller ja tony gick förbi och log mot mig) Tony Irwing och Snickar-Willy.. det var några fler där som skrev autografer, men inga jag kände igen..
Imorgon får jag finbesök från Eskilstuna i form av min söta kusin Amanda, ska bli kul att umgås lite med henne.. eller ja hon ska ju vara här hela helgen, så det ska bli kul!!!
Nu ska jag läsa igenom alla priser och se om jag blir något klokare.. jag och mitt läshuvud alltså!!!

kollade bara om jag borstat tänderna riktigt.. not

Kändis spotting på hög nivå...

Haha först måste jag säga att helvete vad mina unika besökare har ökat idag och igår.. kan det bero på att jag drev med mina facebook vänner igår!? ;) Jag och Sofia hade inte tråkigt, men vi prata om att det måste hända något på facebook snart. Det är ju helt dött där, så Sofia sa "FAN DODI, kan du inte skriva något oväntat typ att du är gravid eller nått!?" Javisst sa jag och skrev "ÄNTLIGEN!!! Jag har blivit mamma!!". Men det var inte många som reagerade på denna enkla status som många redan har drivit om, så jag tog det till en ny nivå och la ut en bild tagen på min mage... Det var här jag blev BOMBAD, jag skojar inte.. Hahaha jag hade fullt upp där ett tag.. Men det var kul, än tligen vakna folk till liv på facebook ;)
Som ni ser på rubriken så har jag sett hela 3 st kändisar idag.. Jag känner er WOW-feeling ända hit ;) haha! Ne men jag stod på centalen idag och väntade på Linda och helt plötsligt i folk vimlet så ser jag Christine Meltzer stående med telefonen i högsta hugg.. Efter ett tag kom en kille som såg ut som Måns Zelmerlöw, men jag tänkte att "ne fan, önsketänkand från min sida" men icke.. Det var han och då fick jag syn på Linda och hon gick förbi han utan att ens reagera.. Jag som är lite bonntöntig av min tycker ju det är jätte exotiskt att se en kändis så jag sa till Linda "Såg du inte!?? du gick precis förbi Måns Zermerlöv och där borta vid pelaren står Christine Meltzer!!!" hon tyckte ju såklart inte att det var så jätte exotiskt så hon sa lite coolt "Aha vartdå!?" och började kolla runt.
Jag ångrar lite att jag inte gick fram och tog kort, jag har ju bestämt min för att göra sådana saker som jag annars inte gör, enbart för att utvecklas socialt.. Nästa gång, då jävlar ;)
Sen efter vi fikat och snackat en massa och hon lyssnade på mina sjuka historier osv, så drog jag till centralen för Brolle skulle spela där idag, så jag tog lite bilder och gick sedan därifrån.. Gillar ju inte hans musik så mycket.. men han var bra och gav allt på scen. Tog lite bilder åt Molly så hon värmer upp lite tills på fredag ;)

(Såg nu att jag bara tagit 3 bilder och av dom så var det en som såg någorlunda ut, tyvärr!)

Godmorgon gottfolk

Nu har jag precis (för nån timma sen, hehe) käkat frukost och jag lyxade till det lite extra idag, nått måste man ju göra för sig själv när man är sjuk och ledig ;)

Frukost á lá Sarah
* Macka med ägg och två nypor salt
* Macka med skinkost, skinka och avokado
* Hibiskus té från Egypten
* Ett glas Godmorgon apelsinjuice
Mmm gott vare och mätt blev jag!!

Idag, kommer jag antagligen inte göra så mycket.. ska väl gå en promenad och kanske dra in till stan och lämna in mina sl-remsor till kontoret.. Men bara kanske, haha vågar inte gå in till kontoret.. Vet inte riktigt exakt vad som hände i lördags så vi får se hur jag gör!! Dom kanske hatar mig på kontoret, vad vet jag!? haha :P

blek sjukling

Usch, jag är verkligen skit trött idag.. gick och la mig sent i natt som vanligt, satt uppe och kolla på endel serier.. Desperate Housewives, Private practise och Cougar town.. Dom är mina droger på nätterna.. Tyvärr måste jag ju säga där eftersom jag inte gillar att vakna sent på dagarna.

Jag kom hem för en stund sen, har varit ute och gått en sväng.. skulle ju leta efter solariet, men jag följde fel väg.. följde norgevägen istället för danmarksvägen eller gatan eller vad dom nu hette.. så jag hitta det inte, det betyder att jag får sitta här och vara blekfis..
Jag är fortfarande förkyld och det börjar nog ge sig nu, eller jag hoppas på det i alla fall..
blekfis

Party like a rock, party like a rockstar!!

Haha ni som har mig på facebook har väl redan sett bilderna, förutom den sista för den var lite för osnygg för att läggas ut på nyllboken... Haha!!
Sen hitta jag denna vackra bilden på finest.se..

Lägenheten...

Detta är alltså den efterlängtade lägenheten.. och jag kna ju säga att det är redan ganska stökigt, men ni får ha överseende med det. Ganska mysig, dock ganska tråkig då det inte finns några tavlor eller gardiner.. men men jag klarar mig.. Tänker inte köpa det till han.. NEVER!!
Nu ska jag gå en promenad, blir nof först en sväng till onoff, haha! Sen vet jag inte vart jag ska gå.. kanske går och kollar om jag hittar solariet, känner mig fett blek och äcklig just nu.. Sen har jag inget smink som jag kan sminka över blekheten men för det ligger i en påse som i sin tur ligger i tirres bil... FAIL! Måste fan hämta den idag!!!

Massor av inlägg på lager..

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja,.. för jag har ju inte visat hur min lägenhet ser ut än.. så det är ett inlägg, sen har jag ju inte visat bilder från i lördags.. sen finns det massor annat att skriva om nu som jajg inte kommer ihåg.. haha men i alla fall, det kommer ..
Nu ska jag duscha så ni får ta och vänta en stund på dessa inlägg.. Har 2 st inlägg att skriva på min andra blogg också.. dom är mycket roligare att läsa.. men tyvärr så kan ju inte alla den adressen ;) MOAHAHA!!

Varför bajsa ute när det finns toa!?

Det är seriöst någon idiot som har bajsat på innergården utanför mitt fönster...
detta är alltså innergården och för att komma hit så måste man ha ett nyckelkort, det betyder att idioten bor här..


hoppat jämfota han han/hon gjort också!?


ser ni det svart/bruna vid grejen där nere...?


FRÄSCHT!!!!!!!

Flytt dags..

Usch vad nervös jag är nu.. vet inte varför men det känns läskigt på något sätt.. Yin ska följa med mig också, pappa mutate henne med 1000 spänn.. typiskt han!!
Nu ska jag väl packa ihop det sista och sen åker vi.. hoppas han inte är för jobbig idag, för jag pallar inte det!! Men vi får se, jag får väl säga att jag har bråttom eller nått så han drar med en gång.. HOPPAS!! sen hade jag ju tänkt sola ikväll, men det stänger kl.20 idag så jag hinner tyvärr inte det, men jag får väl se ut som en blekfis imorn då.. Baah!

Nee, nu ska jag dra, jag pallar inte sitta här och vara nervös.. Håll tummarna för att allt går bra och att han inte stannar för länge.. Förresten så kanske han läser min blogg.. jag hoppas inte det, vill ju inte vara taskig eller så!! Men det hoppas jag förstår också, om han nu läser detta! Men jag är trött och grinig som ett as idag så jag skyller på det.. Happ, hej svejs så länge.. Uppdaterar sen när jag kommer fram..

Han ringde nu och jag fick inte komma förrens halv nio.. PALLA!!!


Hitta en söt bild på min sötnos, måste erkänna att jag saknar tjockis lite ;)

Detta följde med hem..

.. alltså, just nu känner jag mig råpank.. på fredag ska jag ge hyres-erik 4200 spänn och sen får jag leva snålt hela månaden.. vill jag lova! som tur är har jag skaffat SL-kort, fast iofs så betalar ju företaget mina resor MEN ÄNDÅ.. det känns säkrare!! men här är vad som följde med mig hem..


Shampoo, balsam, inpackning 165:-/st osis 99 spänn (kampanjpris)


kass bild, dom är snyggare i verkligheten 650 spänn kosta dom iaf.. kommer inte ihåg vad det var för märke, något på b tror jag!? bronx!?


rouge från makeup store 150 spänn kanske!?


leggings med bred mudd upptill från vila 200 spänn köpte dom dock i förrgår

Fattar ni nu varför jag känner mig ruinerad!?
JAG RUINERAR MIG SJÄLV!!!!! blää

Jävlar vad jag ska jobba hårt på jobbet nu så jag tjänar MYCKET så jag slipper vara fattig!!

Drop in..

.. det var precis var jag har varit på idag, jag har varit och klippt mig.. Helvete vad jag verkligen behövde det, men nu är det gjort och fan vad skönt det känns..
Tjejen som klippte mig var as skön och trevlig att prata med, så när jag ändå var igång så tonade jag om det, så jag satt där några timmar.. Så nu är jag ruinerad.. eller nej vänta, jag blev det efter att jag köpte skorna. Jag mitt klantarsle glömde säga till Kajsa (som var snäll och skulle ta med dom hemifrån) att skorna låg utanför, så det var bara att köpa nya.. Vet inte om jag har berättat det, vi har kickoff med jobbet på lördag och då måste jag ha ett par klackar. Det går ju inte annars!!

Så nu är jag trött efter en dag på stan, det kan bero lite på att jag bara har ätit en avokado idag. Men jag får skylla mig själv!!




har dustIT i håret så det känns ganska ofräscht men det funkar..

Visar sen vad jag fick med mig hem..

Käkat grodor!

Som ni kan läsa på rubriken så har vi alltså käkat grodor idag, Kermit om jag ska vara exakt.. Haha! Ne det var så att Yin fyllde år idag, så farbror Kenta hade köpt med sig bakelser hem i form av Grodan Kermit. Söta va..




Annars så har jag idag varit i Alvik och skrivit på mina uppsägningspapper på det förra jobbet jag hade.. Lite tråkigt att lämna det företaget då alla var så snälla där.. Men Lisa sa att om det skulle köra ihop sig så var det bara till att ringa henne så skulle hon se om hon kunde hitta något jobb till mig.. Hon är allt för snäll Lisa, vi satt och prata lite, sen kramades vi hejdå..

Jag åkte då vidare in mot city och tcentralen där jag mötte upp Mikaela och vi drog till stan och uträttade lite ärenden som jag hade.. Problemet var att jag kom hem med allt förutom det jag EGENTLIGEN skulle ha köpt, nämligen hårfärg. Tänk att det är en månad sen (på söndag) jag färgade mitt hår mörkt.. Helt sjukt vad tiden går fort.. Men nu tycker jag det har blivit lite vääääl rött, så jag måste färga om det..
Jag och mela gick sedan till waynes och fikade lite, jag fikade en torr bulle som var degig inuti.. sicken överaskning liksom.... Mela fika en brownie, fegade lite och körde på ett säkert kort hehe!

JUSTE!! HA HA nu är jag officiellt en stockholmare.. Jag har nämligen idag, dagen till ära köpt ett SL-kort!! hoho, fett stolt =)

Nepp hörrni, nu ska jag gå och lägga mig!! Sov gott och dröm sött! KÖSsSsS

jag är så jävla känslig


Läste precis Sandras blogg, måste erkänna att det hände något.. jag blev ledsen!
Jag saknar dig med vill jag lova... och er andra med, ni vet vilka ni är! <3

Sandra.. i'm alive and im writing this for u my dear..

Haha jag fick lite skäll av Sandra att jag inte uppdaterar, men jag hade faktiskt tänkt att uppdatera denna gången.. men pga en eller ja flera kommentarer så tänker jag inte skriva/visa det jag tänkte visa.. för då blir det lite av en dubbelmoral från min sida.. Och det vill jag ju inte ska komma från mig.. Såååå det får vara!!

Först vill jag säga att jagsåg världens finaste bilde idag.. gosh!

Sen kan jag ju berätta vad jag har gjort idag.. Jag vakna sent, första gången på länge (en vecka, haha) gick upp, då var maten klar, så det blev min frulle.. Sen smög jag ut och gick en promenad.. ganska lång promenad, gick ända till Emilie, hon jobbade idag (Scandic sjöfartshotell). Det var mysigt att träffa henne igen.. haha vi har jämt en massa skvaller att berätta för varandra, skvaller är kul till en viss gräns.. Vi håller oss kanske inte alltid inom den gränsen men vafan :P
Efter det gick jag hemåt och då blev det té och lite morotskaka.. mm gött de!

Ja vad tror ni inte jag gör efter det då!? jo jag däckar och sov i någon timma eller två.. och nu sitter jag här och klockan är snart halv två.. gött vända på dygnet igen.. helvete vad jag är KASS!!! Får ta tag i det imorn ;)

Nu sitter jag här och har fullt upp känns det som, haha men ändå inte.. Skriver med min kära bror för tillfället, känner att jag är lite osocial mot han efter som jag skriver här också!!

Ne detta får bli sista raden för idag och ni (my closest friends) som vet min andra blogg kan ju checka in vad det var jag inte kunde skriva här ;)

So long lovers!!!


Ska köpa ny färg imorgon så jag är freshhhh tills på lördag ;) (hade heller ingen annan bild på denna datorn, då det inte är min.. får inte igång internet på min dator.. SKIT STÖRANDE!!!!)
RSS 2.0