jag lever..

Jag jobbar och står i.. jag återkommer när jag har något mer intressant att berätta

Första arbetsdagen avklarad..

Ahhh jag är så trött nu.. det gick sådär idag, blev trött väldigt fort och jag gillade inte platsen vi stod på.. men det får jag ta och skita i eftersom, vi ska stå där ända till torsdag.. Så imorn blir det till att ge järnet!!! Har några kunder osm förhoppningsvis kommer imorn också.. En av dom skulle köpa mobil också och det är ju inte helt fel, varken för han eller mig :P

Men nu ska jag ta och sova så jag orkar med morgondagen.. Ha det så bra allihop!!!

KÖSS

Fick jobbet som eventförsäljare

Nu sitter jag och är alldeles trött har varit iväg i princip hela dagen.. åkte härifrån 09.30 och var tillbaka 19.00 ungefär...

Det började med en intervju med en annan kille som blev hemskickad efter 5 minuter.. Sen var det min tur, inte att bli hemskickad då utan att bli intervjuad.. Så han intervjua mig och efter ett tag säger han att vi tar paus på 5 min.. Jag gick då ut och satte mig i soffan och så kommer han efter någon minut att det finns kaffe om jag vill ha.. Så jag tog för mig och det smaka väldigt starkt och eftersom jag är mesig när det gäller kaffe så var jag glad att jag bara tog en halv kopp.. Sen så efter några minuter så säger han.. "Haa nu ska vi åka iväg!!" okej, säger jag och fattar i princip ingenting.. "Ja vi ska dra och käka tänkte jag". Så jag följde snällt med och vi prata en massa allmänt och sen när vi käkat skulle vi hämta upp Maik på centralen.
Sen när vi hämtat Maik så åkte vi tillbaka till kontoret, träffar några killar till samt en tjej som verka vara riktigt trevlig.. Sen går vi in i ett rum och då säger en av de ansvariga att vi skulle ha en introduktions utbildning/möte..
Det var här jag verkligen börja tänka efter.. "varför ska jag vara med här" tänkte jag.. Sen när dom pratat en stund så slänger dom fram anställningsavtal till oss.. Det var då det slog mig.. Jag har fått jobbet!
Det var ett lite anorlunda sätt att få reda på att jag fått ett jobb också :)

Detta företaget verkar vara riktigt bra, det är inte som TPH, utan domhär bryr sig mer om sina anställda och vill att dom ska utvecklas. De utbildar varje anställd individuellt vilket gör att man läs sig bättre.. Så detta blir nog super!!!



Åhh, jag är så fiiiin!!!






Snart, snart, snart...

Snart är det dags, Carro och Gustav kommer om 20 min.. Ska ta mig något att käka nu så jag står mig tills jag kommer upp.. Bloggar kanske på tåget.. beror lite på om jag har nått att göra eller inte. Är framme 17.30 i alla fall och bara så ni vet så blir det inte jätte många uppdateringar i början eftersom min farbror inte har internet (hans tjej har, så ska försöka skriva 3 /dag!) men den 5:e drar jag igång på riktigt (det är då jag får lägenheten)
So long!!

Bananlack euwww

Jaha, ingen skillnad från förra gången typ..
några citat:
- "Ja men det här ser fint ut"
- "Jag tycker du borstar väldigt bra" (i know, i'm a pro)
- "Mmm, det är ett hål här som är lite tveksamt om vi ska laga det i år eller om vi tar det nästa gång!?"
- "Vi ringer till dig isåfall!"
- "Det går i perioder elle?" (haa det göre nog)
- "Jag ska inte sticka dig nu!!" (det trodde jag inte heller)
- "Ät och drick inte på en timme nu och sen borstar du bort det ikväll.."
JAG: Ikväll!? (det brukar ju vara så att man inte får borsta tänderna på kvällen!?)
- "Ja inte tidigare!!" (blåst är jag inte i alla fall!)

Det såg ut typ så... hon var lite knepig tycker jag.. sen var hon ny också.. hade inte sett henne förut.. hmm
Såhär fin är jag nu i käften...

HON TOG FAN BANANLACK TÄNDERNA!!!!! jag vet någon som inte kommer le idag i alla fall....

Uppe med tuppen (för en gångs skull)

Nu ar jag varit vaken i 1½ timme, inte likt mig men men bättre att vara uppe i tid än å stressa som ett as!
Vakna i morses av att min bror kom in i rummet ..
Bror: Hejdå Sarah!!!
Jag: ehhe Hejdå!!!
han går ut men ångrar sig..
Bror: Eller vill du ha en kram?
Jag: öhhh ahhh!
han kommer in i rummet igen och ger mig en stor kram
Bror: Men vi får höras!!!
Jag: Ja!
Bror: Aa hejdå
Jag: Hejdå
Ni som vet, vet att min bror verkligen inte är sånhär annars.. Han inser väl nu att han kommer sakna mig, bara positivt att han fattar det nu än inte alls :)

såhär trött borde jag vara (okej, det känns så i hela kroppen)
men jag håller tröttheten inom mig, kan sova på tåget sen .. jag verkligen FASAR inför att dra mina väskor x)
Snart väntar tandläkaren.. uff har säkert en massa hål!!! vill inte..

nu blir det natten..

ska göra mitt bästa för att försöka sova nu.. har nog packat det mesta nu.. jag kna ju säga att mina armar kommaer vara 10 meter imorn efter att jag burit på väskorna!!! Aja Jag är väldigt glad över att carro och gustav ska köra mig till tåget, slipper jag den vägen.. Verkligen jätte snällt gjort av dom!!!!!
ne, god natt!!

flytta!?

Jag orkar inte flytta... uff varför kan man inte frysa tiden för!? då hade mamma kunnat köra mig till sthlm.. låter inte det som en bra idé!? Jag tycker det låter strålande.. synd bara att det är lättare sagt än gjort.. Jag har i alla fall tänkt släpa med mig två väskor på tåget.. jag kommer vara död när jag kommer fram!!!!
Ville visa hur fint jag har stökat i mitt rum nu när jag rensat garderoben... *suck*
Måste jag tillägga att jag inte ens fick upp dörren helt!?
Här var det lite (ganska mycket) prydligare.. hehe det går bara man vill, men just nu är jag så hungrig att jag inte orkar..

Ohoo nu är det MAT!!!!! :D

Sjukaste huset..

.. det var alltså ett försök i att vara rolig om ni undrar, jag kom alltså hem från sjukhuset för någon timma sen. Läkaren undersökte mig och friskförklara mig, så det känns skönt! Han hälsade även "lycka till" inför sthlms flytten.. Att han ens kom ihåg det.. Det var bra gjort av han, visiten blir lite mer personlig då.
Tänk att jag flyttar imorn, känns lite halvt sjukt.. men jävligt skönt på ett sätt. Detta kommer ge mig så mycket och jag är riktigt glad att jag vågade ta steget..
Så idag blir det till att packa packa och åter packa.. uff vad jag hatar det! Men men sånt måste också göras..
han ser inte så glad ut.. haha

Gamla godingar (bilder)

























bara lite bruna...













































Nu får det vara bra, helvete vad jobbigt.. hoppas ni njöt!!! ;)

Sandra och Molly på besök..

Jag har varit iväg på ännu en utbildning och det gick bra, men det var så lite luft i rummet så alla satt typ och gäspa, haha mindre bra kanske! Men men, det börjar sätta sig lite nu.. Får väl ta och läsa lite i broshyrerna å så för att lära mig helt så jag kan köra egna KPn sen.
Sandra och Molly var här en sväng, gjorde klart sandras header.. är inte så jävla bra på det men den blev ju bättre än innan i alla fall för då var den bara tråkig.. Men som sagt, den blev inte bra.. Sen kan man ju lägga ner mer tid också men jag som inte är så bra på photoshop längre, kan inte så mycket om effekter å sånt grejs..

Detta är i alla fall resultatet...


Ska gå och lägga mig snart, ska vara på kss kl 09.00 imorn :S uff alldeles för tidigt för mig!! Men det är bäst att jag vänjer mig.. Sen måste jag PACKA imorn med.. buhuuuu hatar att packa!!!

Dagens "vill ha"...




Allt är från forever21.com... någon som vill köpa till mig!? =)

knepiga drömmar.. godmorgon förresten!!

Jaaa, först och främst ska jag berätta lite om mina drömmar i natt.. Den ena var helt sick, jag vet inte ens om jag kan berätta den här alltså!! Haha jag skrattar sönder.. ok, here we go..
Det började att jag var ute och gick tror jag.. Ni vet att i drömmar så känner man igen sig o sådär.. Men när man sen tänker efter så är det inte alls sig likt...
Jag var i alla fall på en promenad och helt plötsligt träffar jag Bave Amin på något konstigt vänster!? Sen börja vi typ reta varandra, fast inte mobba men typ tjaffsa lite.. Sen helt plötsligt så kommer han närmare och lyfter upp mig (sånthär händer verkligen bara i drömmar annars hade han ramlat ihop för längesen :P) och börjar naffsa(!!!) mig på magen och helvete säger jag bara..Det var väl ungefär någonstans efter detta jag vaknar att att jag säger snuskiga saker.. Kommer inte riktigt ihåg vad det var exakt.. men ni kan väl gissa er fram lite, haha! Men sen vaknade jag i drömmen och insåg att jag hade drömt att jag hade drömt.. Eller alltså, svårt att förklara för jag var ändå hemma hos han när jag vakna(!?) haha helt sick.. Sen var vi helt plötsligt i källby och stockvägen och hans.. husvagn(!?) eller om det var en båt(!?) rullade iväg och pajade.. sen mitt på dagen var carro där helt sönder packad och hon och bave hade samma favoritlåt osv.. haha

Andra drömmen.. eller ja jag misstänker att det var samma eftersom vi nu var på det stället som vi träffa Bave från början.. Och när jag och Kristin(!?) är ute med någon hund så ser vi Mattias Sundqvist komma gående med en resväska och ska antagligen flytta till källby igen(!?) helknäppt.. Först sa jag inget men då kom han på sitt halvblyga sätt och ställde sig framför mig och vi började kramas lite men sen fick vi ur oss några meningar och helvete vilken mysig kram det var.. Växt hade han gjort också och fått lite muskler, he he!

Haa detta var alltså mina drömmar, inget annat!!
EDIT: Jag glömde ju för helvete av det sjukaste i hela drömmen/drömmarna.. Bave lyfte upp mig (han stod bakom mig) och bet mig i skinkorna!!! Haha jag dör hör snart x) tänk om någon hade spelat in vad jag sa i drömmen.. helvete vad kul det hade varit att lyssna på :P HA HA HA


Lunch med Malin och Sandra

Kom på att jag glömde av att skriva att jag var i stan och kökade med Sandra och Maliin. Vi var på Henrys, så det blev en grekisk sallad med pasta utan lök.. he he! Det var riktigt mysigt och Mallemus var det ju längesen jag träffa, har nästan glömt av hur mysig hon egentligen är den lilla sötingen :) Har inga bilder på det men jag kan väl slänga in en gammal..
haha denna är lite gammal.. gick vi i 2:an eller!?
från kilsbergen.. mycket fin ;)
Till sist vill jag bara tilläga att Sandra ville att jag skulle göra en header åt henne och här är hennes skiss som hjälpte mig oerhört mycket...
okej, den hjälpte mig inte spec mycket.. men jag ska göra mitt bästa!!! ;)

Dedikerat till Mallemus!!!

Nästan likadana, coola i vilket fall ;)

Heeeeeeeej!

Usch, min uppdatering har inte varit den bästa det vet jag.. Men jag har mina anledningar... Jag hade sån bakfylla igår så jag trodde jag skulle dö, okej inte riktigt men jag kände min inte alls på topp. sen hade jag möte/utbildning i 5 timmar igår också.. Mindre kul men skönt att ha det gjort nu innan flytten!
Idag förde jag över depositionen till han med lägenheten + att jag postat kontraktet och en kopia på mitt pass.. Så det känns bra! Hoppas bara han inte är en sån som tar pengarna och drar, men det tror jag inte.. Han verkade väldigt trovärdig och så på telefon. Visst att jag kan vara lite väl blåögd ibland men, det känns bra nu i alla fall!
Tänkt visa lite bilder från i lördags, haha vad jag skratta när jag kolla på dem..
I början.. lite halv segt..
slutade lite (ganska mycket) vildare... han bet mig i benen och jag slog han.. men jag varnade först såklart och ja, jag är lite våldsam! Haha har blåmärken på benen!! Hämnden är ljuv...

Hos Daniel...

... Sitter nu hos Daniel hamrén och har tagit mina första glas vin på en månad.. men jag och sandra har kommit fram till att det var 5 veckor!? jag är inte säker men antingen är det en månad eller 5 veckor!? Jag vet inte men stolt är jag ialf.. och jag är JÄVLIGT suge på att gå ut. men jag och Sandra kommer inte in... buhuuuuuuu!!

GÄST BLOGG ANDREW:
Det här är väl egentligen inte mitt forum men här kommer sanningen:

- Sarah kan inte ta blicken ifrån mig.
- Sarah brinner inombords för Andrew.
- Gud, hon är sugen.

Tack för mig!


Hahaha Sarah igen... men visst ni får tro på det som trår om ni vill.. jag bryr mig inte ;)
Nu festar vi!!!

Hos fjanten

japp, fjanten är alltså Sandra för er som inte fatta det ;)
Hon håller på att laga mat till oss, visst är hon duktig min lilla fjant, hö hö
Jag bad henne precis komma och hon typ nee jag smsar, eller alltså hon kom hit men hon ville inte vara med på bild.. Men min braiga övertalningsförmåga gjorde att hon ställde sig så fint bakom mig, här är resultatet:

aww vi är så fina!!! ha ha ha chineseeee

Godmorgon/Godmiddad/godeftermiddag!?

Jaa.. jag vaknade i alla fall för någon timma sen.. Ja är så kass, jag skulle ha varit i stan för en timma sen.. icke bra!!! Jag känner nmig halft stressad nu ioch med att min buss går om 11 minuter.. så nu måste jag dra.. men jag hör av mig när jag landat hos sandra!!! Goodie!!!
i know, i'm a very beautiful creacher (stavning!? hinner inte kolla)

Ett inlägg till alla killar där ute..

Detta är vad jag inte tror ni killar vet.. bli inte ledsna, äcklade eller arga för detta är helt normalt!

Visste ni att ..
.. ALLA tjejer bajsar??

.. alla tjejer fiser?? (de som säger att de inte gör de ljuger, alla fiser!!)

.. tjejer spottar (om ni killar kan göra det.. varför får inte tjejer göra det? tror fan det är mitt spott som gjort det så halt på uppfarten här hemma..)

.. alla tjejer har mens (tro det eller ej.. och ni behöver inte vara rädda blod är inte farligt och inte heller orent, fråga UM* om ni inte tror mig ;p)

.. alla tjejer spenderar onödigt mycket tid på att tänka på vad andra tycker om en, speciellt killar!!!

.. många tjejer rådfrågar sina kompisar om killar! (så om du är smart blir du vän med hennes kompisar)

.. Ingen tjej i hela världen vill aldrig bli kallad slampa/hora (om du som kille får knulla runt hursomhelst, varför får inte vi tjejer det!?)

.. alla tjejer undrar hur fan killar tänker ibland (eller ska jag säga vad ni tänker med!? fast det blir så lätt då)

.. vi tjejer är inga leksaker, utan vi har riktiga känslor PRECIS som ni innerst inne också har!!! (så varför playa tjejer när ni själva inte vill bli playade!?)

.. vi blir avundsjuka på era tjej kompisar!!! (alla mer eller mindre)

.. de flesta tjejer letar efter sina egna komplex

.. tjejer vill inte att ni ska kommentera deras vikt (detta är en väldigt viktig punkt för er killar att förstå)


*Ungdomsmotagningen


Ja listan kan göras väääääldigt lång, men nu ska jag sova så ni får lista ut resten själva!!

Godnatt på er!! =)
hitta bilden här, men jag redigera den lite för att det skulle likna mig.. lyckades inte särskilt bra ;)

The Proposal

Emma åkte precis hem, vi satt och titta på The Proposal på Voddler.. Men hon hann tyvärr inte kolla klart på den men hon hann i alla fall se dethär...
Haha så jävla rolig, kolla farmor.. hon försöker verkligen dansa med :P jag vet någon som kommer skratta nu i alla fall.. he he!

Happy Emma!!!

Nu drar vi till pizzerian, Emma ska käka och jag ska titta på!! Har själv precis käkat, det blev klyftpotatis och kött.. mycket gott vill jag säga :)
Dagens citat: "Där såg jag iallafall glad ut så det kan du inte klaga på" haha hon är för skön hon!!

Hora!? jag!?

Den dagen jag blir en hora finns inte, Kan inte fatta att du just sa det ordet till mig.. Trodde att jag betydde mer för dig än en slampig äcklig hora på bankoks gator!!!
Jag trodde verkligen bättre om dig och du var den som jag kände att jag hade vid min sida i allt detta jävla kaos. Även fast vi inte pratar ofta så älskar jag dig.. eller ska jag säga älskade!? jag är jävligt sårad nu i alla fall!! Hoppas du är nöjd!

Ganska nyvaken..

Vakna för någon halvtimma sen, har käkat frukost med mamma. Skönt att hon är ledig ibland så jag slipper käka själv, för det är nog det tråkigaste som finns.. Sitter nu och gäspar som en idiot, är så jävla trött även fast jag gick o la mig vid ett igår.
Idag .. fredag, ja jag ska kanske gå ut, har inte bestämt än.. Går Sofia ut så drar jag med.. Men vi får se, går jag inte ut så ska jag va med Emma ikväll.. Och vad vi ska göra har jag ingen aning om.. kanske blir en film!?

happy moment typ

Vet inte varför, men jag blev jävligt glad för denna kommentaren.. thanks "Bejv" haha!

FETT TRÖTT!!!!!!!!!

Jag avlider nästan snart så trött är jag, har till och med fått huvudvärk.. då är det illa!!
Kom hem för ett tag sen, satt och var social med tjejerna. Haha det var nog den lamaste förfesten alltså, en labtop som högtalare... Det säger väl nästan allt ;) Men det var trevligt i alla fall och det är ju huvudsaken!
Jag sminkade förresten Sara's ögon också, Sofia gjorde basen och jag fixade ögonen.. Så hon blev en riktig sexy mama bokstavligt talat ;p Kolla bara...
Nu ska jag bara vänta på att mamma kommer hem, sen ska jag nog fan hoppa i säng.. for real!!!
Kösssssss hej

Sitter hos Sara..

Fjantarna Sara och Sofia står/sitter och gör sig iordning för dom ska ut ikväll .. Jag vill också dricka, haha jag har ju fan abstinens nu efter en vit månad.. Det är fan på tiden alltså, haha!! Men på lördag är det bestämt att jag ska dricka, i alla fall OM jag nu inte festar imorn istället.. Dino sa att han ville dra ut så jag får se lite hur jag gör! Sugen är jag i alla fall, jag ska göra en fuling och hoppa över en tablett och ta den på morgonen istället.. Hehe så får man göra ibland!

Jag ringde till Sofia när jag väntade på bussen imorses och frågade om hon ville hänga med mig lite och det är klart att min fjantis ville det ;) Så vi har hunnit med att både luncha och fika.. Det har varit en riktigt mysig dag om jag får säga det själv! Träffa även Carro och Kela på stan, helvete vad Mio har växt!! han var så söt den lille skiten =)

Lite bilder från idag:



träffa Sandra också, sen satt vi och fika hos henne när hon jobba på söderströms..


Sara gör sig iordning


redan inne i dimman, hon är kass denna söta tösen ;)

Ne nu ska jag vara lite social.....  Men HASTYAR du får ha det så bra, så hörs vi senare i nästa inlägg ;)

Stan nästa..

Nu är jag färdig och väntar på att tiden ska gå.. jag har sagt det förut och jag säger det igen, JAG HATAR ATT VÄNTA! Får fan ta och skaffa körkort alltså.. i sommar ska jag ta någon jävla snabbkurs på 2 veckor.. sen jävlar då kommer jag har körkort och det betyder MÅNGA nya möjligheter.. Längtar redan!!!!
I alla fall . . I stan ska jag till banken och sälja mina aktier, i really need these money!! Måste ju ha till hyran, hoho!
Ne nu ska jag (i brist på annat) först röka sen blir det till att borsta de små gaddarna jag har i käften.. ska ju till tandläkaren den 21:a .. måste .. borsta .. tänder! Haha jag är så rolig.
rastlös!?


sarah á la gayblogahh style (bara att han använder sin puderborste, haha)

Godmorgon alla glada, pigga människor och mmindre glada monster..

Vaknade för en stund sen.. 4 ½ timmars sömn är inget jag rekommenderar.. funderar på att lägga mig en stund till, är riktigt jävla trött alltså.. Sen blir det en varm och skön dusch, längtar redan nu hahah! (sa i förra inlägget att jag skulle gå och lägga mig.. kom på mig själv när jag hade publicerat det, FAIL!)
Stod ute förut och kom och tänka på när jag var sjuk och hur jävla ont det gjorde.. Och sen när det inte fungerar med värktabletter och man knaprar och knaprar men det händer inget.. Fy fan! ne det är heller jag inget rekommenderar.. >Det jag rekommenderar är att tjata som fan på läkarna så dom verkligen gör något.. Tänker dom skicka hem er utan röntgen och utan gyn eller what ever... TJATA SOM FAN!! För så fel som lidköpingssjukhus hade när dom undersökte mig får det inte bara va!! Don't take no as an answer!!!!!!!!!!!
Sen när man låg i sjuksägnen efter operationen med sexiga underkläder och särk är något jag rekommenderar för det var riktigt chill, haha! Ne visst jag hade ont, men jag hade service 24/7 och det var nice (det tråkiga är att jag inte gillar att köra med andra så jag tryckte bara på knappen några gånger när jag verkligen behövde hjälp).
Kom på mig själv med att grimasera när jag tänkte tillbaka på hur det var att försöka komma ur sängen som nyopererad, man är ju så klen att man knappt orkar det.. Det tog seriöst 2 min för mig att komma upp, var nära på att börja böla!!
Men men nu ska jag och min älskling ta oss en powernap =) (halvt på riktigt denna gången)



uff inga kyssar här inte, "måste.. borsta.. tänder!" (citat: djungel george)

Billig resa, Egypten..

Uff jag hitta en jättebillig resa till egypten idag.. Jag blev såklart ledsen! Varför!? JO det ska jag berätta för er att jag skulle ju kunna åka, men det är inte så smart i och med att jag har återbesök till sjukhuset den 20:e och tar jag denna resa, så missar jag det och det vill jag inte! + att jag sparar hellre lite pengar så jag slipper leva som en fattiglapp första tiden i sthlm, hatar att känna sig pank.. Så för en gångs skull så ska jag lyssna på min lite mognare röst inom mig.. (dock så fanns det en resa för 789 kr lite tidigare idag/igår)
Hade jag tagit denna resan så hade jag bokat det hotellet som jag bott på redan två ggr nu, det är helt okej och man har tillgång till alla 3 hotellen. De ena två hotellen ligger precis intill varandra och det andra hotellet ligger ca 100 m bort och det är även där stranden ligger..
Strandhotellet "Empire beach hotell"
"Empire hotel" (har inte så många bilder på just detta hotellet)







"Empire hotel inn"



helt klart skönare sängar på detta sk. "skit" hotellet mot vad det var på det 4*:a hotellet jag bodde på när jag åkte helt själv

Här bokar jag hotellet threecorners.
Vill jag gå ut och äta så äter jag helst på Red Sea Reunion där dom har i stort sätt allt från egyptisk mat till italienskt, sallader, maffiga köttbitar, pasta mm.. Ett väldigt mysigt ställe med god mat!
Party finns det också för dem som vill, Ministry of sound är en club som jag har varit på flest gånger, det är ett discotek precis vid stranden så om man vill kan man ju bada men jag har inte sett någon bada där någon gång.. Men varför inte!? haha
Sen har vi ju Black Out Disco som är ett av de mest populära discoteken i stan, Black Out är känd för sina Ibiza-inspirerade skumpartyn och den lika populära Ladys Nights. Har aldrig varit där.. men nästa gång ska jag nog kolla in stället och se om det är något att ha..
(detta är som ni kan se på Ministry of sound)

Nu ska jag sova, men om det är något ni vill veta kan ni bara fråga på, jag ska försöka svara så gott det går.. Älskar att prata/diskutera om Egypt!!!

Min berömda köttfärs..

Nu står jag och lagar mat, men medans det puttrar i köttfärsen så tog jag en liten blogg paus.. Kom på att jag hade bloggen också, jag har inte riktigt vant mig än.. men jag kommer nog in i det snart..
Som sagt, köttfärsen står på spisen och puttrar och den blev inte lika god idag som alla andra gånger, men den är ändå jävligt mycket bättre än mammas, HA de ni!!
Idag vaknade jag väldigt sent, fast jag gick iofs inte och la mimg förrens vid 8 på morgonen kanske.. Så halv tre var kanske inte så farligt trots allt.. Senare ska jag nog inte göra så mycket.. Fan jag har börjat bli rastlös här hemma, men imorn då ska jag fan åka till stan och vara lite social eller om jag stannar hemma i k-by och besöker någon här!? Vad är det för dag idag förresten!? .... Vi fick tidningen idag ja, det är onsdag! Ni ser sicken koll man kan ha.. Aja skit samma, jag uppdaterar mer sen..
usch, det ser ju ut som spyor :S aja det är det fan inte x)

I brist på annat..

.. ja då kan man lösa korsord och kolla vilken fin tidning jag har.. Fast det är bara en halv vuxenpoäng på den eftersom "Fjortis" Darin är på framsidan (och nej ni vet själva att jag inte mena det) ;)
visst är jag fin =)


och jag trivs som fisken i vattnet med min nya färg (jag är medveten om att jag tjatar om det, men kan inte hjälpa det)

About the comment..

Denna anonyma läsaren skriver att det är min första färgning någonsin.. kom på det när jag stod i duschen att det inte alls stämde.. Jag färgade håret när jag gick i 8:an tror jag det var och då ble vjag jätte ledsen för det blev typ rött.. Sen så har jag färgar svart/lila slingor för ett par år sen.. det var nog innan denna misslyckade färgningen.. Sen har jag även blonderat mig när jag var yngre så in your face du "anonym" haha sorry, var vara tvungen :P

lamaste nyår på länge...

.. Ja det var det verkligen.. Jag fick inte dricka och dom som drack var fan mer lam än vad jag var.. Dom gjorde mig fan trött!! Hahah
Här är i alla fall ett försök på att liva upp dom andra....
Vi lyckades inte så bra..

Sid (ej ice age Sid)

Haha älskar rubriken i och med att Sid hatar när jag nämner något om ice age.. Han frågade mig igår om jag hade skrivit något om han i min blogg. Jag svarade ja och då fråga han naturligtvis när!? Och det kom ju inte jag ihåg så jag sa det.. Och då sa han att jag får göra ett inlägg om han igen..
Vi cama lite igår och prata lite allmänt.. förresten vi ska flytta till USA nån gång i framtiden när Sid har blivit rik så han kan köpa ett flashigt hus, haha!!
haha är det cashflow på den bilden eller!?

Och vår konversation behöver ni inte bry er om.. det är bara ironi, haha!
Han kommenterade min nya hårfärg, därför!

Godmorgon på er..

... eller ska jag säga godmiddag!? Jag ni bestämmer själva!
Idag händer inte så mycket, jag ska hoppa in i duschen snart och sen ska jag försöka sysselsätta mig på något sätt, sen kommer Kristin hem vid halv fem, fem och då kommer hon förmodligen hit och kolla på bilder på två lägenheter i Sthlm för hon ska förmodligen med dit.. Ahh fan vad nice, slipper jag sitta själv på kvällarna i lilla tumba. Okej, ska jag vara ärlig så har jag aldrig varit i Tumba så jag vet inte hur stor det är eller nått.. Men jag slipper i alla fall att sitta själv om kvällarna.. Någon från stockholm som vill bli min kompis!? hahah ne så illa är det inte :)
att jag alltid sitter med armarna utåt!!!!? varför? det enda jag kan komma på är att jag tror att jag har muskler.. fast det är klart, det har jag ju!!! haha

Anonyma kommentarer...

JAG HATAR ANONYMA KOMMENTARER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
och jag ska självklart berätta varför....
FÖR JAG ÄR SÅ JÄVLA NYFIKEN x)
sjukt nyfiken också.. så du anonym jag tackar och bugar för att du gillade resutlatet.... men vem är du!? :O
(låter fett desperat men det skiter jag i, är bara nyfiken)

Leave Paow alone!!!!!

Hahahaha jag dör! är han seriös eller är han bara dum i huvudet!? i vilket fall så skratta jag sönder när jag såg denna!!!!
Killen heter tydligen Paris(!?) och han vill att man ska sluta skicka taskiga kommentarer till Paulina Danielsson (Paow.se)
Tycker att killen är väldigt rolig och om han var seriös så är han mongo eftersom han inte ens känner henne+att hon är inte bättre själv...

Redhead resultat.. helt okej!

Jag måste säga att jag är väldigt nöjd. det enda som ser lite konstigt ut är att mina ögonbryn är svarta.. men dom bleknar väl snart hoppas jag!!
Jag färgade håret själv och jag kan säga att jag fick ont i armarna efter 5 minurer, fett jobbigt!! nästa gång låter jag fan någon göra det på mig.. Men som sagt jag är nöjd, hoppas bara färgen håller sig ett tag nu!
Som ni ser så var det ju jävligt misslyckat efter första färgningen. Men visst nu är det fixat och jag ångar inte att jag färga det, dock saknar jag min gamla naturliga hårfärg.. Detta var nog lite dumt gjort men ändå behövde jag en förändring!!

I alla fall.. här är resultatet.....

FÖRE:


EFTER:


det ser inte så lila/rött ut i verkligheten..

Cougar Town

Måste bara tipsa om "Cougar Town", det är en serie om en ensamstående "snygg" mamma som ger sig ut i singellivet.. rätt rolig faktiskt..

Okej redhead!!!

Japp och nu vart jag rödhårig.. som jag skrev på facebook så rekommenderar jag det inte.. MEN.. jag börjar faktist gilla det, tro det eller ej! Visst att mitt hår var finare innan men i needed a change!!! Jag ska ioförsig färga om det idag, ska lägga i en brun färg idag så det kommer antagligen bli brun med lite rött i.. Hoppas det blir nice.. och blir det inte det så är det heller inte hela världen.. Fan det är ju hår, det växer ut igen! Trodde jajg skulle börja böla om det inte blev bra.. men så var inte fallet, jag skratta istället. Det var ganska befriande faktist och jag har alltid varit så töntig med mitt hår och inte viljat förstöra det förut. Så detta var en spontan färgning och jag älskar att vara spontan, livet blir mycket roligare då!!!! (jag har tänkt på att bli mörk förut men visste inte vilken färg å så, men lite spontant var det allt!!)
Meeeeeen nu tycker jag det börjar bli lite tjötigt så jag visar istället:
Haha inte världens bästa färg alltså.. men det blir nog bättre sen!! Jag återkommer med resultatet, fast jag har kommit på att jag vill börja blogga aktivt igen så jag bloggar antagligen lite innan det också!!!

Sjukhusvisit del.1

Inaktiv.. ja det är något som jag har varit det senaste..
Jag berättade ju att jag hade magsmärtor och därför har jag varit inlagd i 3 dagar och om det fanns någon dator där har jag ingen som helst aning om.. Men antar att det fanns någon nånstans, men vart? ja det var vad jag frågade mig själv!
Har lite att berätta därifrån.. lite roligheter sådär, endel pinsamma och endel andra saker..
Det började med att jag kom in, dom stack hål på mig och snodde en massa blod från mig och jag fick ett såntdär fint armband med mitt namn och personnummer på..
Efter den kontrollen fick jag vänta en stund.. 15-20 min kändes som flera timmar pga min smärta, men det var bara att härda ut!

Sen fick jag gå in i ett rum och väl där blev det mer väntan, och efter ca 10 min kommer det in en ung och ganska fräsch läkare. Jag ska inte säga att jag tyckte han var snygg för det tyckte jag inte.. men han såg bra ut..
Ja, så han börja fråga en massa frågor och jag svarade snällt och så bad han att få känna lite på min mage, visst tänkte jag och drog upp tröjan.. det första han kläcker ur sig var:
"Oj, här är det någon som har varit utomlands, eller har du fuskat!?"
- ehhh ja jo jag har varit utomlands *vadfan har det med min mage att göra!? undersök mig istället, helvete haha*

Han nöjde sig med mitt svar och började klämma och trycka på min mage samtidigt som han ställde en massa frågor som jag ansåg vara irrelevanta, men vad vet jag.. Sen hade han pinat klart mig och jag trodde att han äntligen var klar.. trodde jag ja tills han kläckte ur sig:
"Mm, ja nu är det bara ändtarmen kvar som jag vill känna lite på!!!"
-ehhhhh vart exakt sitter den!? i röven!!!!.... ska du känna mig i röven??
"eh ja, om det är okej för dig så...!?"

okej och okej, vafan måste han så måste han.. så det var bara att dra ner brallorna och dra jackan över huvudet och låta han få känna på mitt bajs!!

Jag blev i alla fall inlagd och när mamma sa hejdå till mig blev jag helt knäckt och började nästan böla (det gjorde jag sen när ingen såg).. Tänk er att ha jätte ont och verkligen vill ha närhet av någon man älskar eller i alla fall någon man känner.. Men istället lämnas du själv i ett mörkt rum tillsammans med en sovande tjej du inte har en aning om vem det är! Det var lite jobbigt måste jag erkänna!!!
Dagen efter, det första jag såg när jag vaknade var en överenergisk sköterska som sa att jag skulle till gyn med en gång.. Så helt nyvaken och jäklig gjorde jag som hon sa och följde med henne de 10 metrarna som jag absolut inte fick gå själv och så var det bara att sätta sig i stolen och bresa...
Jag förflyttades till ett eget rum med tv och egen toa/dusch, så det var med lättnad som jag entrade rummet och la mig ned för att titta på tv...

... men så länge fick jag inte slappna av innan en av sköterskorna kom med det sexigaste outfiten jag någonsin sett, haha! En lång typ nattsärk a la blondinbellas pojkvän, ett par knä-strumpor och som pricken över i:et så fick jag ett par mormorstrosor som gick till armhålorna.. det är fan tummen upp på det!
Tänkte att jag tar resten någon annan dag, så får ni vara lite nyfikna tills dess.. (tråkigt bara att jag inte har några bilder på den fina outfiten :/)
RSS 2.0