Bog er haram, HARAM!!!

haha så jävla bra!!!

Ber om ursäkt i förväg...

Jag har nog dom tråkigaste läsarna EVER, seriöst.. ingen kommenterar, bara en massa nyfikna människor som älskar att veta om vad som händer i andras liv.. eller har jag fel!? försvara er nu medans ni kan!! =)
PUSS OCH KRAM!!!

Happy face!!!!

Bör jag nämna att mitt cvl nr är 074!? ;)
Jag är bara ganska glad idag ;) *catshiiiiing* $D

SÖMNLÖSA NÄTTER!!!

Usch vad jag hatar att inte kunna sova, det är det värsta som finns.. Men jag kan ju säga som såhär att det är nog kontorets val av boende till mig som gör det lite jobbigare..
Hotellet jag egentligen skulle bo på var fullt så jag fick en lägenhet på drottninggatan (102 för att vara exakt) och det är inte vilken lägenhet som helst, utan min chefs gamla lägenhet.. i don't like it!!
Men men vad ska jag göra, som tur är ser det inte likadant ut nu, blir nog bättre imorgon.. Det är alltid första natten i en ny lägenhet som är värst, särskilt när man är själv!
Men men nu ska jag försöka sova, har legat och pratat med Sid en stund nu.. Inte för att han är tråkig, men jag har faktiskt blivit lite tröttare nu.

Changed plans

Japp... jag drar till sthlm ikväll!! Ska bli nice att äntligen få visa framfötterna, kan nästan erkänna att jag inte gav allt sista veckan jag jobbade.. Tänk att man kan bli så irriterad på en och samma människa, helvete jag gick fan ner i en jävla depression den äckliga veckan!! Inte okej! Att dom ens kan anställa sådana nollställda idioter!!! Men men, that's the past now!!
Ja ikväll, då blir det till å sitta på tåget ocoh kolla på film, för det har jag laddat ner massa nu.. plus att jag har internet med!! Det är allt bra å ha dendär lilla stickan ibland, även fast den är dyr (för min ekonomi såklart) :p
Men men.. nu pallar jag inte skriva mer för jag vet inte vad jag ska skriva :)
jag och några jobbarkompisar på pure

Sorgliga söndag!!!

Idag somnade finaste Oskar in efter ha lidit fruktansvärt. Det sista låg han bara och skakade av smärtan han hade, vår lilla Oskar!! Med bara 3 år på nacken dog han av fel på njurarna, något som finns i rasen. Det är väldigt ovanligt och typiskt att det skulle vara just han som fick skiten. Allt gick så fort, det började i veckan och i fredags åkte han in till veterinären och skulle på återbesök imorgon egentligen. Men eftersom det gjorde så ont av att se han lida så åkte vi till skara djursjukhus idag och gjorde slut på han lidande!! Vila i frid vår fina Oskar ♥

oh yeah, it's friday!

Okej, nu har jag fått för mycket skit för att jag inte bloggar, but guess what!! Nu ska jag nog ta tag i detta fanskapet (som om jag inte sagt det förut!!!)
Idag är det FEST som gäller, är jävligt taggad, har inte varit på stadt på ca 3 månader.......... kan ni fatta det eller!? Förr var man ju där jämnt.. Men det är väl bra på ett sätt, har ju sparat en massa pengar på det som jag iofs har slösat på annat håll.. men det är oväsentligt i detta fallet.

Fick reda på igår att jag är ledig nästa vecka med.. Blir så arg!! Anledningen var att min TL (team leader) tyckte att jag hade varit för slö och inte gett 100%, my ass! Så när jag jobbar igen ska jag fan köra ALL IN och visa den jäveln vafan jag går för..
så nu är jag avreagerad och kan fortsätta prata om dagen...

Vi ska börja hos Molly och senare dra till stadt. Idag är det all in som gäller, men eftersom jag inte har drukit så mycket de senaste 3 månaderna så måste jag tänka på att inte dricka som jag brukar, för då kommer jag inte komma till stadt.. Ajj vad dom måste ha saknat mig på det stället, haha!!!!
Ne nu ska jag ringa molly och sen duscha, ni ska se mitt hår.. fett äckligt!!
jag vet att jag är ganska fin =)

finaly

Några är ni allt som älskar mig, även fast jag inte uppdaterat på 3 veckor så hänger ni ändå kvar!! Känns bra, kanske borde börja uppdatera lite nu då..
Jag är hemma nu och har varit det sen i söndagskväll.. Kändes lite deprimerande till en början men det gav sig, jag ska ju trotts allt iväg på söndag igen. Vart vet jag inte, men får antagligen reda på det på fredag!
Det sjuka med att vara ledig är att man har ett fullspäckat schema även fast man inte jobbar.. Man vill ju träffa alla fina vänner som man inte har träffat på 6-7 veckor.
Idag ska jag träffa Emma, vi hade tänkt att fika men eftersom jag inte pallar betala 80 spänn för att åka fram och tillbaka till stan så får det bli en lunch på pizzerian. Haha vad ska man göra när vi inte har något fik!?
okej, detta inlägget har nu tagit över en timme att publicera.. så jag säger väl hej-svejs för denna gången..
OCH FÖRRESTEN.. på fredag är det utgång, blir stadt i lisch.. någon som är på så är det bara å hojta, vi blir ett gäng!
PUSS HEJ!
RSS 2.0