GAY

HEJ

Dodi Speaking

Hello nerds! Nu sitter jag här i Sarahs mycket strukturerade och städade rum (vi kan låtsas det iaf). Som alla vet är sarah en jävel på att säga roliga saker, jag skulle kunna hålla på i evigheter, men det har vi inte tid med nu så atteeeeeeeeeee.

Nu är det så att hon ska skriva ut ett papper och ska koppla in skrivaren, men såklart hittar hon inte sladden, då blir sarah lite aggro. och säger till sin mamma följande, jag citerar;
- "Fan det är erat fel att det ser ut som ett helvete i mitt rum hela tiden, när ni håller på och går in och kopplar ur skrivaren". Det var ta mig fan den smartaste undanflykt för stökigt rum jag har hört. Den ska jag köra med jämt i fortsättningen haha.
Jag är glad att jag har dig, så jag kan få mig ett gott skratt då och då (typ jämt)
Love Dodi

För vet ni vad...

Jag ska tillbaka till sthlm idag och jag är så glad, haha töntig jag är jag vet! MEN nu är det så att det är där jag trivs bäst!! även fast det är mycket stress och otrevliga människor.. haha sånt biter inte på mig, stress är aldrig något jag har hållit på med (förutom när jag ska med bussar/tåg, haha) och otrevliga människor skrattar jag bara åt, tycker lite synd om dom med!!

Fan, det hände en riktigt hemsk grej inatt.. Det var en 24-årig kille från stockholm som blev mördad av en 19-åring kille från lisch skulle jag tro. Han hade mördat honom med kniv, ett hugg i magen och en i bröstet. Alltså vadhelvete händer med folk eller!? jävla idioter som bara håller på med våld hela tiden, vad hjälper det dom att vara som dom är!? INGENTING, TVÄRTOM FAN!! dom förstör ju sitt liv, men kan man inte ens tänka så långt när man är full så ska man fan inte dricka heller.. HELVETE!!

Aja påtal om annat... har egentligen inget mer å säga att det har varit riktigt skönt och vila hjärnan en vecka nu.. Sen att jag och Sandra har pratat ut om allt känns jävligt bra också.. hoppas bara inte det händer igen, vilket jag inte tror att det kommer göra men!!!
Snart kommer Sofia aka Dodi hit och joinar mig medans jag packar.. helvete har inte träffat henne på 4 äckliga veckor.. hemskt egentligen!!!
Jaja men nu ska jag hoppa in i duschen för att sen packa lite grann.. hoho smell you guys later!!


kristin och jag i TL-lägenheter, vi gick till stureplan (alla andra hade stängt) och köpte glass mitt i natten typ..

DYBLÖTA KYSSAR PÅ RUMPAN

Utkast: Maj 10, 2010 / Maj 13, 2010

åh vad jag inte pallar med allt just nu, blir fan förvirrad!! ena dagen är man si och andra dagen är man så.. vad är grejen!? fattar inte det riktigt!! livet är fan inte lätt alltså och den som tycker det kan ju ta sig i arslet.. jävlar vad skönt det är att bara få detta ur sig eller.. är så jävla övertrevlig hela dagarna att det är sjukt!! dehöver få ut lite aggression för att kunna jobba vidare där.. tur att jag är ledig en vecka nu!! Stackars nästa person jag kommer träffa... tycker synd om han redan!! haha jajahoj hoj hoj, så aggressiv man kan vara.. detta skrev jag för några dagar sen men var antagligen så irriterad så jag inte palla lägga upp det.. sen kan det också ha varit att jag däckade i och med att klockan antagligen var mycket.. men men ny dag nya tag.. eller hur är det man säger på event (A) haha jaja!!
Ne men kära damer och herrar, idag har jag shoppat kors i taket säger jag bara.. det blev inte så mycket men ändå lite grann.. alltid skönt med lite nytt i garderoben.. "elle va säjjer i"? "horåå så attehhh" skämt åsido.. men det var nice, gick på stan med underbara carrobarro sen vid två gick vi åt olika håll, hon skulle träffa sin mor och jag skulle luncha med "malle the mus" och på vägen hittade jag jonna och karro så dom fick hänga på också!! Det var mycket trevligt.. något som inte är lika trevligt är att jonna inte kunde följa med ut på fredag, men men det kommer fler tillfällen!! weyyy, yeah vad ska man skriva mer!? är jätte flum just nu och ganska över trött.. sitter även och camar med falken. han sitter och super i sin ensamhet.. stackars björnen!! buhuu!! men men man gör sina val här i livet

och nu känner jag vilken osammanhängande text detta blev men det blir bättre nästa gång, det kommer ju som sagt "fler tillfällen"
PUSS OCH SMEK "springa bil snö penna" på er!! nhaha det var groteskt märkte jag (läs orden på engelska så fattar ni trögtänkta också"

"jag är ju en såkallad sextitalist kan man säga!"

hahah det kom fram en ensamvarg idag som kom fram och fråga om hon fick säga en sak och vi sa visst kör på..
"Ja, jág är lite ensam och har inga kompisar"
- aha okej, vad tråkigt!
"jaa, men vet ni jag mådde dåligt för ett tag sen så jag städade inte på 10 år jag tyckte det var så tråkigt.. Men vet ni vad, nu städar jag nästan jämt för jag har köpt citronsåpa så nu är det mycket roligare att städa. Jag älskar ciotronsåpa så det gör det mycket roligare att städa nu för tiden.
-Jaha, där ser man det var ju bra då!

sen kom hon tillbaka med en japp i handen och sa "det här är gott ser ni, jag är ju uppvuxen på 60-talet så jag är en sexti-talist kan man säga.."
-hehe aha okej!!
"Mmm, det är goda grejer dethär, men vet ni.. jag har inte råd med någon mobiltelefon för jag har kronofogden på mig och så ringde dom och sa att jag hade 5 kr på mitt konto och så köpte jag denna (håller upp japp-en). Den kosta egentligen 3 kr men hon lurade mig på en krona så jag fick betala 4 kronor"
-Oj då, det var inte snällt gjort!!
"nää, men det är gott! hejdå"
-hehe hejdå!!


knepigare människa får man ju leta efter!!! hahaha
RSS 2.0