Häääjjeeee!!

Jag mår som jag förtjänar, som man brukar säga.. Har gått all in 2 dagar i rad nu.. Märker att jag börjar bli gammal.. helvete vad jobbiga bakfyllor, pallar inte!! Men jag har haft kul och det är väl det som räknas eller!? I fredags förfesta vi här hemma hos mig och jag var bartender så det var ingen som gick härifrån nykter vill jag lova.. Haha söp ner lillebror och vi andra var bara glada fullisar.. Vi drog till bowlingen och var där i en timme.. VÄRT.. haha i alla fall så pröva vi dra in på lite ställen.. FAIL 25++++ gamlingarna behöver fan inte festa!!!

Sen igår var vi på förfest hos Rodde ochdet var kuuul.. gick senare till strand och jag sa fel namn till alla verkligen.. Blanda ihop deras namn med andras osv osv.. KAOS i hjärnan kallar jag det, haha!!!
Sen träffa jag en kusin til X säger vi att han heter.. Haaa inte fan visste jag att det var hans kusin så jag tjöta ju på där och sen när jag var klar så utbrister han att det är hans kusin.. Okeeeeeeej.. PINSAMT!! haha japp, men jag är ju expert på att göra bort mig så jag är van om man säger så..

Och såhär slutade fredagen....
Har inte mycket bilder från i lördags.. men jag ska hitta ett par godingar till er..
Snygg-Danijela var ju där också =)
randomfolk jag och towa.. så söt när jag är full hahahahSå nu orkar jag fan inte mer.. helvete vad jobbigt det ska vara då!!!!

Köss å smeeek på era hm-hms ha ha

Danmark.. Helsingör rättare sagt

Ja, nu är vi hos pappa i danmark, har inte gjort så mycket.. lekt lite turister osv.. Sjukt tråkigt i helsingör för mig som har varit här så mycket.. Finns inga ungdommar här.. eller ja, såg några igår!!! Wow kors i taket..!
Ne men det är väl inte så farligt med tanke på att jag inte träffar pappa så mycket..

Imorgon ska vi hem till källby igen, ska festa till det lite med jonna, så det ska bli kul =)
Sen på lördag ska mormor ha kalas för hon fyllde år den 22:e.. så dit ska vi.. Sen vill Sid gå ut innan han åker hem.. Omständiga jävel, haha japp så jag får väl försöka plock ihop ett gäng.. Jättelätt med tanke på att alla jobbar som inte har flyttat därifrån.. Ja ja.. Det ordnar sig....!!


Fick ju en jävla böter för ett tag sen när moa fick mig att planka.. Var tvungen att betala den bara för jag bestred den alldeles försent.. Det är s¨nt som händer.. fitt SL hatar dom!!!!

Sid och jag bråkar hela tiden.. Jag slår honom och han slår tillbaks, vilket gör att jag slår tillbaks då gör han något tillbaka.. Jag blir sur och vi pratar inte med varandra.. haha helvete vad mesig jag är.. Det är alltid jag som börjar också.. Men det är också bara jag som blir sur, måste fan ta och sluta med den dubbelmoralen.. Han åker ju snart hem menar jag, kommer kännas tomt när han har varit med i ca 2 veckor. Det är lååååång tid.. aja vi ses ju igen någon gång.. Haha prata om att åka till egypten tillsammans.. men jag tror inte re va!!! Det skulle sluta med att vi slår ihjäl varandra, vet ni vad detta innebär!? Jo jag har fått en ny bror.. hahaha

Ne nu ska jag sova om jag ska upp imorn.. Ha de bra alla!!! Puss och kraaaam sean banaaaan

Let's party

Blir mycket engelska nu för tiden (höhö konstigt), men det är kul.. Man lär sig ju bättre och bättre ju mer man pratar, så det är nice.. Sen om jag frågar efter ord så vet han själv inte vad det är.. Vad är det för Engelskman då eller!? haha brukar reta honom och säga att jag är bättre på engelska än vad han är.. Heheh wich i'm not!!!
Idag har vi "klassfest" men grejen är att det är bara hälften som kommer.. Järngänget som Malle sa.. Oh yes!!
Haa, har inte så mycket att skriva egentligen, men jaa hat så nice ikväll och sup inte för mycket..
KYSS på skinkan
Förresten.. jag har något att skriva om.. Min far ringde igår och skällde lite på mig som vanligt.. Mne sen fråga han om jag skulle komma eftersom jag ändå var ledig en vecka till.. så jag tänkte att a visst.. med sid då eller.. Så jag sa det.. Jag har en kompis hemma från england..
Han: Ja men det är väl okej.. är det en han eller en hon..

Jag: En han..

Han: Okej, aa visst att det är en kompis

Jag: Jaa vi har varit kompisar i 4 år och har aldrig gjort något så få inte för dig något..

Han: Aha okej, ja men ta med han då..

Jag: Han är neger..

Han: Jaha ja okej, bara han inte är muslim så..

Jag: Ehm.. det är han de också...

Han: Jaha så han är både muslim och neger.. hmm ja men det är ju skit bra sarah

Jag: Ja men han är jättesnäll, han skulle inte ens kunna döda en fluga förhelvete!!!!

Han: Nee säkert.. ni får komma men ni får fan betala själva...... Har du pissenisse där!?


Jag gav luren till Sid och dom prata lite och sådär, sen gav han luren till mig..

Han: Okej, jag betalar er resa, han verkade ju riktigt trevlig ju.. Så kan ni komma några dagar så kan vi sitta och prata lite...
Ha ha ha Sid fick alltså min far (som drar de flesta mörkhyade och muslimer över en kam) att gilla honom!?!?!?! Jag får inte ihop det riktigt :P MKen det var väl bra,, då drar jag två flugor i en smäll genom att ta dit han.. Hatar danmark.. Sid kanske gillar det bättre!?
Så nu är jag klar!! hehe

Utkast: Sept. 13, 2010 japp.. kan vara bra att publicera med!! haha

Jag fattar inte varför jag sluta blogga när jag var som bäst.. Utan att ljuga, jag hade lätt en läsvärd blogg förut. Tyckte själv att den var sjukt bra.. Då måste den ju ha varit bra!! Ellerhur!?!?! Thought so!
Det sjuka är att jag hade abstinans hela tiden, ville blogga hela tiden men det kändes dumt att göra flera inlägg efter varandra.. Sjukt hur man kan bli påverkad av en liten blogg..
Kommer ihåg när jag blev länkad av falsksanning, då sköt antalet besökare i höjden och jag var så nöjd.. oj vad nöjd jag var.. Haha!! Well well, får väl ta och börja igen så folk vet vad jag gör om dagarna.. Inte så lätt att hålla koll på mig när jag far runt hela tiden.. Ena dagen är jag hemma och andra dagen är jag i sthlm, gävle, borlänge, uppsala, nyköping, norrköping, göteborg osv.. Ska faktiskt till gbg idag med Jonna och hänga där lite så kan jag göra Sid sällskap på tåget så han slipper åka själv.. Visst är jag snäll ;) I knoooooow!!!
Och för er som inte visste det.. Sid kommer alltså till Sverige, ni vet han den föööör snälla saken från England. Det ska bli kul.. Festar jämt sönder när han är här.. helt okej.. Jag citerar "You're all so crazy here in Lidköping, party all the time!!!!" Haha glömmer inte när vi körde drick pyramiden och några i min klass gjorde att han fick dricka hela tiden x) Hahaha gissa vem som blev fullast på festen!? HA HA eller när vi skulle gå ut och han skulle vara nykter.. Jag sa till Daniel Hamrén Att "Du Daniel, sup Sid under bordet är du snäll", han ställde upp! Blandade fetaste drinkarna till honom.. Vem var det jag fick gå runt och leta efter halva natten utan att hitta honom!? Hepp då visade det sig att han känt sig för full och skulle gå ut.. Han gick vilse och spydde och låg och sov ute!! HAHAHA jag var sjukt arg på att han inte leta upp mig istället för att gå ut själv.. Han skulle spela match vid 12 på dagen, han var sjukt bakfull + att han hade dåligt samvete för att jag var arg på honom.. Det borde ha varit tvärtom x)
Sjukt kul!!!

här lurar malle skiten ut Sid så han får dricka hela tiden ;P
Älskar denna bilden!! ♥

Mötet med min framtida man..

... han vet inte om det än bara...
Ja, i söndags var jag i haninge och träffa min (blivande) man.. tråkigt bara att så mycket folk skulle störa oss. Det började med att han kom och skulle sjunga för mig.. jobbig nog så stod det en massa fjortisar i vägen plus att en massa ungar satt på deras föräldrars axlar så vi såg inte varandra så bra.. buhuu

Sen efteråt så tänkte jag att jag måste ju hjälpa min (blivande) man att tjäna lite cash så han kan försörja mig och våra barn sen när vi väl får bran... OM vi får barn.. höhö Så jag fick ju ställa mig i kö!?!?!?!?! förstod ingenting.. varför ska jag stå i kö till min egen (blivande) man för!? Ja ja.. vad gör man inte för familjen liksom!?
Sen var det ju min tur då.. äntligen.. fan för folk som försöker sno och talla på min (blivande) man alltså.. shit!! ingen respekt alls.. he men när jag väl stod där och skulle byta ett par ord med min (blivande) man, så tappa jag rösten så jag tog skivan och sprang efter rösten... Jag sprang ikapp och hoppade på den.. rösten kröp sig sedan upp från fötterna mot munnen.. helvete vad benen skaka alltså.. det var itne dåligt alltså.. sen så sprang jag ju därifrån, gjorde ett snabbt samtal till moa om att jag fått tillbaka rösten.. Sen gjorde jag ett 1½ h samtal till älskade Sofia.. som även ska vara min brudtärna på bröllopet!!!
Så då var denna vackra saga slut.. hoppas ni njöt av en!!


och för er blondies som tror att detta är ett seriöst inlägg kan gå och hoppa från en bro ;)
RSS 2.0