utkast 28/4 -11

Sitter och kollar på BB, problemet är väl att ett avsnitt på 35 min tar fan en fucking timma att titta på för tele2's mobila internet suger rodneys hästpung.. Utan att skoja! (Och kom inte å säg att just du inte kollar på bb för då vet du själv att du ljuger)
I alla fall, satt ute i detta sköna vårväder i två timmar och snacka med en riktig fjantpropp nämligen självaste Sofia aka. Dodi Eriksson.. Vi prata lite om bloggen bla. och jag tror fan hon är den enda som är någolunda smart att fatta min ironi och min sarkasm här på bloggen (juste Frida Karlberg är en ganska klok brud också).. Tråkigt men sant! Men vad ska jag göra åt det!? Hoho inte så att jag tänker ändra mig som person bara för att idioter inte förstår sig på mig.. Glömmmm!
Något mer? Ja vi snacka om massor men det tänker jag inte ta med er, haha hon är fan fööör skön alltså. Hon vill så gärna se mig i bigbrother huset så redan nu pratar hon om att jag måste söka nästa år. Hon typ "fan du måste va lite mer extrem, kan du inte typ bli en groupie eller nått!?" Hahahahah jag dog, nej sofia jag tänker inte sälja mig för att vara med i tv x) *stonedead*Var en aning seg med detta inlägget, "glömde" (orka inte) publ..

Somewere in Sweden.. on the street kickin' rocks, circling the same block

Fasen, jag har glömt att vara bitter!! men jag ska nämna en sak som jag glömde i förra inlägget!!
Som sagt var jag ju ute i lördag och jag var ju inte ensam där utan det var knökat på hela stället!! Nu vet inte jag alls om jag träffa personen i fråga men jag tror inte det för hade jag gjort det så hade denne fått så den tålde.. Hade sagt direkt ut vad jag tycker om personen! Tänker inte skriva ett piss om det i bloggen för det är ovesentligt för er andra att veta. Jag kommer ta detta någon gång irl med denne person, men eftersom jag nu har flyttat så får jag göra det när jag är på besök om jag nu ens pallar slösa min tid på det.. vi får se helt enkelt! Och ni där hemma kan ju få vänta med spänning under tiden..

Puss på er älsklingar

juste fick ju mina arbetskläder och min namnbricka idag, haha mobbad!

A happy ending isn't always what you think

Trots lite för mycket vin, lite för mycket sluddrande, lite för mycket folk, lite för mycket blåmärken (ni anar inte hur ont jag har), lite för mycket fyllehicka, lite för mycket av.. ja, allt så var gårdagen fan nice alltså!! glömde "lite för mycket minnesluckor idag".. Aja jag minns höjdpunkterna i alla fall så det är lugnt.. Hade lite panik dör när min mobil "försvann".. Den hade inte försvunnit, utan min söta lilla Dodi hade den i sin ficka och jag bomba den med samtal.. Klart att hon inte hör någonting, det roliga var att jag hörde den men inte hon!!
Missa bussen gjorde vi i alla fall och klart jag bestämmer att vi ska gå hem.. varför betala taxi när man kan gå helt gratis, aa typ så var det och vi börja ju traska iväg (jag och sofia alltså, daw var med på ett hörn också :p) och sofia tänkte väl att "vafan håller vi på med", så hon ringde sin mami och snäll som hon är bestämde hon sig för att "vi inte kunde GÅ hem, utan hon kommer och hämtar oss".

Så vi stanna till där på Netto parkeringen och roa oss lite.. hur jävla skön är inte sofia då eller!? "ahhh det här är fan livet asså", tror ni inte hon ligger och schteker i en kundvagn eller!??! hahah fan va jag och Dawit garva.. konstiga människa ;)

Juste gick ju fram och snacka med BB-Annie också, vet inte vad jag ska säga om henne riktigt.. Fick väl bättre intryck av henne irl, det är bara det att när man såg henne på tv så kände man inte hur hon lukta.. tur va la det.. så jag har gett henne ett nytt smeknamn.. Lök-Annie!! bra va!?
Vad jag ville komma fram till med detta inlägget är att kvällen fick sig ett "happy ending, without a blowjob ofcourse"!

så det var allt för mej puss och hej
fråga inte, vet inte ens själv

känner mig inte ensam i alla fall, med min...

0_image_00142 (MMS)

känner mig inte ensam i alla fall, med mina bebisar liggandes på mig :p

There's a spark in you

Jag tycker det är dags för ett fylle inlägg!! Det är såhär att jag var på lunchdejt med Sofia propp eriksson och jävlar vad jag tycker om den tjejen!! synd att hon ionte fattar det den fjanten :p Lunchdejten utvecklades i alla fall till en utgång och nu ska vi köra järnet!! sjukt längesen jag var ute i lilla lisch men nu så!!

Inte trökigt snygga!!! killarna får passa sig ikväll och vad jag menar med det är att om dem kommer nära så blir det inte jättekul för dem, här ska dansas!!!!

Klagande Tanten

Igår var en riktigt bra dag.. ah tills vi fick främmat då! Det var kul att ha mormor här, men den andra tanten kunde lugnt stannat hemma. Denne tanten är mammas killes mamma, komplicerat det lät men i alla fall.. Hon har ett barnbarn som heter Sara (utan H, lika bra), och denne sara har jag träffat en eller MAX två ggr förut så jag vet ju inte alls hur hon är osv.. MEN det jobbiga i det hela är att hon håller på och jäåmför mig med denne, för mig okända sara.. Jag orkar inte lyssna, jag skiter väl fullständigt i vad hon gör och vad hon har på sig!?!? Eller är det något jag borde bry mig om?? najjjj dessutom är hon 92:a och vad jag minns av henne så ser jag 1000 ggr bättre ut också, så jag fattar inte vad tanten håller på med!?!?!

Sådär nu fick jag ut det (eftersom jag inte kan snacka med mamma om det för då blir hon bara sur, som hon alltid blir när jag snackar om den släkten.. kan det va för jag inte tycker om dem!? haha det är nog såååå!), ja men i alla fall.. Mådde riktigt bra igår och var på sjukt bra humör, vart kom det igår!? Skön känsla hela dagen ändå gjorde jag inte något utöver det vanliga utan jag och mamma gick en promme till Anita, fika lite där (mycke fika igår, usch), gick hem .. duscha och åkte till stan, hämta upp mormor handla lite smått och gott, lämna av mormor, kom hem och en timma senare kom mormor och tanten hahaha det var här det gick utför :p


Kvällens bästa citat:

- Men röker Sarah!?
- Ja det ser du väl!!!!

vilka det var som sa det är ovesentligt, det ni behöver veta är att det inte var jag! (sen att jag tänkte svaret på frågan är en annan femma ;))

det var längesen ni fick en färsk bild så här får ni på min morgonfriss, haha den är inte att leka med

Grattis Mami ♥

he he heee jag ska vara ärlig och säga att jag inte läst boken jag tipsa om i inlägget nedan, hoho vad rolig jag är! Jag driver med er fattar ni väl ;) Klart jag har läst.. inte hela för det har jag inte haft tid med (tro det eller ej), min tid har sträckt sig till 3 kapitel kanske MEN det jag har läst har jag blivit helt förbluffad över, för det är faktiskt jävligt lätt att "sälja" (vare sig det är en produkt, tjänst, ett argument osv..) bara man vet vad man ska säga. Och det är ju det som kan vara det kluriga, men denna kommer hjälpa er.. I promise ;)

Sååå, på tal om annat.. jag tjöta hål i öronen på Dawit igår, hahah stackarn! Det var så sjukt längesen jag snacka med han nu så jajg bara babbla på (som jag brukar nör jag snackar med honom) och försökte ge ordet till honom men kom på nya saker att säga hela tiden ahahha tillslut han typ "ne alltså jag måste städa lite nu", bästa dissen :p Ne men vi kom fram till lite vettiga ting i alla fall.. Sen kommer han hem 21 nästa vecka och då bestämde vi en fika i alla fall så jag kan göra hålen lite djupare.. hahaha ne skämt å sido men det ska bli nice

något mer!? hmm Ja mami fyller ju år idag och jag får väl vara lite snäll och ge henne frulle på sängen, lika bra att vara en ängel nu innan jag drar till sthlm.. Fast det är klart, jag är alltid en ängel.. Visst pappa!? :D (nu kan jag tala om för er att han sitter och skrattar när han läser detta). Ne men helt ärligt är jag såklart favorit dottern, sen att jag är den enda kan ju inte jag råför.. visst?
Ne slut på ironi orkar inte, ska nana nu så jag kommer upp före mamma (lär inte hända om jag inte ställer klockan, pust)
Pia Rive
Grattis mamma, snart är du pensionär!! PUSS ♥

Bli prat-smart

Det här kommer låta oerhört töntigt, men jag ska faktiskt tipsa er om en bok.. Ja ni läste rätt(!), det är en bok som jag tror alla människor kan ha nytta av nån gång i livet. När jag nu nämner vad det är för bok så kommer ni tycka att "vafan ska JAG läsa den för, jag är inte S******" och då tänker jag kontra med att man kan göra så mycket mer med denna boken än vad den är till för. Man kan ha hjälp av den för att få som man vill, tänk när ni sitter hemma hos någon kompis, pojkvän eller flickvän och du vill göra något speciellt men idioten du är med inte vill det, Så kan du med hjälp av ord få din vilja igenom.. Smart va!! "That's just soooo Sarah style" som man tydligen säger som bloggare nu för tiden..

Så nu mina damer och herrar, slisk och slusk.. boken som jag ber ALLA läsa är då.. Säljbibeln!

en riktigt kanonbok, det bästa är väl att man kan hoppa mellan olika kapitel och ändå fatta vad som skrivs!!

MESIG

Hahaah idag har det varit så tydligt att jag är en MES, jag skojar inte.. Om det är någon som jag vet tycker om mig så kan inte jag säga att jag inte tycker om den personen.. mer än som kompis då fattar ni väl.. Så jävla töntig haha sitter och garvar åt mig själv.. Tror fan jag har någon personlighetsklyvning!!

men för att snacka om något annat kul.. dessa bilder har jag snott från älskade dodi, men det roliga är att detta är studentbalen, jag hade varit ute och rökat och brukar då lägga mitt tuggumi som en snus.. efter jag rökat klart så tänkte jag väl inte på att det satt där, ja här har ni ju i alla fall resultatet..
OLNi6M
kan inte sluta garva .....

favorit i repris

Har inte haft något att göra nu i 1,5 h så har kollat runt i gamla inlägg..

Blev antastad igår..

Juste jag glömde ju berätta att jag blev antastad igår av en indier.. bara det är ju roligt, för det första kunde han inte svenska så han prata Engelska. sen för det andra såg han ut som en riktigt tönt och för det tredje så var hans brytning inget att leka med.. här är vår konversation i alla fall:

Sitter lugnt på en bänk och väntar på Moa, plötsligt sätter sig någon precis brevid mig..

- Hi

- Hey

- Everything fine with you? (bara engelskan var ju att skratta åt)

- yes, i'm fine

- Are u waiting for anyone?


- yes

- oh okey, take care (han är nära att gå, men sätter sig igen..)
What's your name?


- Sarah

- Oh that's a good name, i like it!


- yeah I like it too

- So Sarah do u have a boyfriend!?

- Yes
(börjar skratta eftersom jag fattar inte var det är med mig och folk som inte kan snacka svenska, det är alltid mig dom ska antasta och fråga om jag har pojkvänn och dom vill ha nummer å grejjer)

- No, i don't belive u

- Why!?!?! (ville så gärna att han skulle tro mig eller i alla fall fatta vinkeln)

- No you're laughing

- So?

- No i don't belive u, tell me the truth (haha lev er in i hur en indier skulle säga Truth=troot hahaha dog av garv)

- Hahaha u don't have to belive me but i', just telling u the truth.

Här kommer räddaren i nöden (Moa) och ringer mig, har aldrig varit så glad över att hon ringer)

- ok sarah see ya!!

(och självklart ska han ju talla mig på låret och när jag ska ta bort hans hand så försöker han ta tagi min hand och jag sträcker upp händerna och skriker till, hahaah så mesig men jag hatar när folk är påflugna.. särskillt idioter jag inte känner eller träffat förut)

Fördelar coh nackdelar med att åka buss..

Häjjeee!! Sitter just nu på bussen och har precis pratat med Moa i tel, vi prata en massa skit som vanligt.. Känns sjukt segt att åka buss när solen skiner som bara den, man riktigt sitter och hoppas på att den ska skina genom fönstret så att man äntligen kan få lite färg. Hee det gäller ju att inte önska för mycket.. Men nu när jag har suttit här och filosoferat så har jag kommit på lite brister med att åka tåg.. here it comes:
 1. Det är trångt (det ar en tant som var riktigt nära på att göra skrot av min dator)

 2. Man får träsmak i röven

 3. Grannarna har lättare för att tjuvlyssna på telefonsamtal

 4. De har också en tendens till att glo jävligt mycke 

 5. Man har inte tillgång till sin resväska (där min mat ligger, buhuuuu)


Tro det eller ej, det finns faktiskt fördelar också:
 • Det är lite mysigare än tåg

 • Gratis internet (har internet men varför slösa på mbit:en?)

 • Det är inte så många som åker (=ett säte helt för sig själv)

 • Man kan välja om man vill ha med byte eller inte men ändå komma fram samma tid

Loads of crap

Nu ska jag än en gång förstöra den härliga och glada fasaden här i bloggen för att snacka skit.. hey don't blame me, det är ju det jag gör bäst!!
 1. Varför ska alla låtsas vara sådana upptagna fittor när dem i själva verket sitter hemma i soffan framför tv:n och det skulle inte förvåna mig om det äts chips också...

 2. Varför tofflar man för någon annan!? snälla säg mig, VAD ÄR VITSEN!?!?! det är bara du själv som förlorar på det, har du ingen som helst heder kvar i kroppen!?

 3. Varför ska man ta till alkohol för att man "mår dåligt"!? den/dom enda som mår dåligt är fan dem runt omkring dig din egocentriska jävel (och nej, jag vet att du tror jag syftar på dig men det gör jag inte!! och ja det finns fler än du.. men du får mer än gärna ta åt dig)

 4. jag kommer inte på någon 4:a just nu


  Så nu finns det flera av er där ute i dimman som tar åt er.. Det skiter jag i, känner du dig träffad? ja då kanske du borde tänka till lite.. känner du dig inte träffad men anklagad.. Ja men tänk till du med och stämmer inte ditt beteende överens med vad jag har skrivit.. ne då behöver du heller inte ta åt dig och komma och gnälla sen.. Vad skönt att vi är överens för en gångsskull :) puss

guldfisk

Såå då var första utbildningen klar och jag känner mig förväntansfull, kommer ha en sjukt rolig sommar!!! HUr ofta händer det att en från Lidköping (Sara Nicklasson, för er som vet vem det är) också jobbar i spel precis som jag!?!? visst det var inte samma avdelning.. BUT STILL!! haa ne men så henne snacka jag lite med, sen var det en massa andra också, men ni vet ju hur jag är med namn, det går liksom inte ihop.. Men det kommer!!
Och för er information så sov jag på Ibis inatt, kan man annat att älska det stället? "tron'te re va!!" Sen hade jag ju bra sällskap också, lika bra.. men helvete vad jag inte mådde bra runt 6-9 tiden eller, huvudvärk.. Kändes som världens migrän, men jag tror det var sömnbrist.. Provade med allt från tabletter till mat till vatten men inget hjälpte förrens jag decka vid 9 på kvällen.. det händer ju bara inte mig, men joo antagligen.. Klart jag skulle vakna igen vid 23 och vara pigg som en åsna.. typiskt!

Ja nu sitter jag i alla fall hos min farbror, har suttit själv här ett tag för han och sambon har varit på Opera.. det är inte riktigt min grej om jag ska vara helt ärlig.. men på tal om musik.. nu har jag lagt in ny musik på min ipod .. 2 år senare liksom.. tummen upp

sådär, här får ni en fin bild på mig och gbg's snyggaste Kristin ;)
pusssss

Saker ni inte vet om mig..

 1. Jag luktar alltid på mina fingrar när jag rökat för jag tycker det luktar gott (säg inget, jag vet vad du tänker)

 2. När jag var mindre skrev jag initialerna på personen (ja det var fan bara en som jag ständigt tänkte på) jag gilla på benet.. det konstiga är väl att det var med nagelack och skedde när jag satt på toa.

 3. Gråter bara när det händer andra något, kan inte gråta åt mina egna problem.

 4. Jag blir ofta besviken på folk runt omkring, men håller oftast käften om det.

 5. Har ofta skadeglädje (bästa glädjen, om man bortser från ett genuint och ärligt skrattanfall delat med någon man tycker om)

 6. "Förälskar" mig bara i kändisar för jag vet att jag inte kan få dem.. (vem är han kär? känner jag han?)

 7. Låtsas tycka jag är en medelmåtta, men i själva verket tycker jag att jag ser bra ut.

 8. Om en kille jag inte har något intresse för, verkar intresserad av mig så kör jag en rejäl diss eller spelar med.. "I'm only gonna break break ya break break ya heart", så snäll så

 9. Dansar framför spegeln med volymen i bott när ingen är hemma!!

 10. Skriver dagbok, mest utomlands men även hemma.. står massa smått och gott i dem kan jag lova!


  Sådär, nu räcker det..


  kan allt vara lite jävlig ibland

När minnet sviker en..

Jag känner att jag vill skriva av mig, men jag vet inte vad jag vill skriva.. Eller jag har vetat, som endel av er redan vet så är mitt minne som det är.. Och varje jävla gång jag ska börja skriva ett jävla inlägg så har jag ALLTID (det slår fan aldrig fel) glömt vad jag ska skriva.. Så min fråga till er.. vad kan det bero på? jag har några förslag:

 • Jag börjar bli senil!?

 • Jag har en hjärntumör (inte orealistiskt då min farmor dog av det, tror inte direkt det är prostata cancer som min farfar dog av, eller ja det var en bidragande faktor.. usch saknar dem <3)

 • Jag var en guldfisk i mitt tidigare liv (shiny as always)

 • Jag börjar bli efterbliven.. om jag inte redan blivit det vill säga

hee

Fasen va jag har hunnit med mycket idag.. Vart väckt av mamma 07.30, då var det bara å kliva upp.. Drog till mormor, decka sönder i hennes soffa blev väckt av att hitler häll på att slicka mig i ansiktet (mindre mysigt).. Var ute med hundarna, var och köpte "kaffebröd", sen fika vi det.. någonstans imellan där (när jag vakna av ett nerdränkt säckel ansikte) hade vi kaffe pause.. Sen har vi handlat litegrann, glömde kopplen hos mormor så det var bara att åka tillbaka sen åkte vi hem och nu sitter jag här.. bra va!!!
puss

vi har en hitler kopia i familjen ..

0_image_00139 (MMS)

vi har en hitler kopia i familjen ..

Jag älskar..

Jag tänkte att jag skulle göra en lista om saker jag tycker om också, men ska ajg vara ärlig så kommer jag inte på något.. Jaa det skulle väl vara att resa då.. får väl skriva det

Sak(er) jag älskar:
 • att resa


  så, det var allt för mig!!  puss och en puss till

Jag hatar ..

 • När folk skaffar tjej/kille (förhållande för er tröga) och blir tofflar

 • När man sitter ute och rökar på morgonen och grannar åker/går föbi

 • PUNDARE!!!

 • Killar som tror att de är något utöver det vanliga (guess what, du är precis som alla andra svin)

 • När man tar sista ciggen på kvällen så man inte har någon morgoncigg (ångest)

 • När andra snor mina sockar (ja det händer här hemma hos oss, tillbaka får man de trasiga sockorna)

 • När man fått svar på en lägenhet och de kräver en god ekonomi (vad ska man säga liksom!? "pappa betalar?", vilket han aldrig skulle göra.. Tänk såhär.. om alla kräver en god ekonomi, hur fan ska jag kunna skaffa lägenhet!?!?!?!?!?!?!? idioter)

 • Folk som inte har tid (jag tror inte att det är ni som läser detta som jag syftar på)

 • Falska människor (ni är tyvärr jävligt många)

 • Reklamen på spotify (nej har inte premium)

 • När folk säger att man är snål (chilla för helvete har 19 spänn på kontot, vad har du? aha flera tusen)

 • Snåla människor (tjänster och gentjänster, inget begrepp ni känner till eller!?)

 • När jag inte vet vad som kommer hända i framtiden

 • Avsked, fyfan för de!!

 • När man blir nekad till en riktigt B-nattklubb för att vakterna inte tål skämt


  Det finns säkert 1000 punkter till men jag orkar inte skriva mer, kommer iofs inte på några mer just nu!! så det var allt från positiva Sarah idag!!

  puss på er


  Denna bilden tog dom på mig på Grönan-intervjun, jättefin va!? kan ju säga att jag hade publik så jag ville inte direkt le som ett ufo.. så denna bild hatar jag med, hoppas innerlig inte att denna kommer på mitt grönan-pass sen.. ufff

Idag har jag:

Idag har jag:
x Vunnit en mille
x Köpt en Lambourgini Diablo
x Köpt ett körkort
x Blivit tillsammans med Bruno Mars
x Tackat nej till att vara joker i BB
x Köpt en lägenhet i Hurghada
x Bokat resa till Karibien
x Fått jobb på Oceans of the Seas
x Haft tråkigt
x Lurat både mamma och Moa
OBS att 80% av listan är bara drömmar...

x Vunnit "ett par" mille (sisådär 10-20 mille)

x Köpt en Lambourgini Gallardo

x Köpt ett körkort

x Blivit tillsammans med Bruno Mars

x Tackat nej till att vara joker i BB

x Köpt en lägenhet i Hurghada

x Bokat resa till Karibien

x Fått jobb på Oceans of the Seas

x Haft tråkigt

x Lurat både mamma och Moa


OBS! 80% av listan är bara drömmar...
puss
RSS 2.0