inget

Jag kom på att jag bara skriver här när jag är nere och så får det bli nu (okej, minns inte vad jag skrivit i inläggen innan men det är en annan femma!!)

Ne men just nu känns det lite tugnt, har "förlorat" två vänner som jag trodde var mina vänner men bara för att folk pratar om dem så är dom arga på mig och även för att det alltid händer saker kring mig var jag än befinner mig.. Men så har det fan alltid varit och jag antar att det alltid kommer å vara så.. Så det är väl bara sluta umgås med dem, för deras skull samt mig skull eftersom jag ska inte behöva tänka efter innan jag gör något när jag är med dom.. Jag är migsjälv och har varit det ett bra tag nu och jag känner inte att jag vill ändra mig för någon annan.. Och jag ska heller inte behöva känna någon press när det gäller någon annan.. Jag vill inte att folk ska kräva en ändring från min sida när jag inte kräver en tillbaka och vise versa.. Ser ingen anledning till det och i dethär fallet gjorde jag lika mycket fel som dom andra.. eller ja till en början i alla fall, i ett senare skede var det fan inte jag som gjorde fel.. Och den som har spår efter incidenten är fan inte dom som gjorde fel.. jävla miffon alltså!! Mina knän har alltid krånglat och nu krånglar det ena igen och det suger, sen har jag en fet jävla smalbenskaka (istället för lårkaka)+blåmärke på vänstra benet.. mindre nice!! juste ja min kamera är pajj med.. och får jag ingen ersättning för den så har jag mina kontakter och nej detta är inget hot eftersom jag inte har några läsare.. Men det är klart, det slår fan aldrig fel.. det är alltid fel personer som läser vid fel tillfällen på min blogg min sedvanliga otur..

Om ni inte fattar ett dyst av vad jag skrev just så gör det inget för jag orkar inte läsa igenom och jag orkar inte bry mig ville bara skriva av mig lite!

workaholic

Alltså, ni dödar mig!! Inte för att ni glor igenom min blogg utan för jag inte uppdaterar men att ni ändå trots det är inne på min blogg.. Det betyder ju att jag känner att jag måste uppdatera och jag känner egentligen inte för det.. Inte för att jag inte gillar att blogga utan för att jag jobbar asset av mig just nu.. Har på 15 dagar jobbat 103 h och på 16 dagar 113 h vilket innebär att jag är lite halvt död sådär känner hostan komma tillbaka vilket är mindre nice..

Men jag ska fan inte klaga, jag har ett jobb (iaf i 5 veckor till, fuck vill inte sluta) jag har mål (som jag är dum nog att inte tar tag i), JAG VILL TILL EGYPTEN!!!

Imorn.. ja då ska jag fan göra något åt saken.. då ska jag börja skriva på mitt engelska CV och jävlar vad jag kommer få kämpa, hur ofta jag använder engelska nu för tiden? en gång i veckan kanske.. här följer ett exempel "You can buy tickets just round the corner" eller "You're suppose to shoot down the cards with the corks (svengelska? i donno, men jag säger så iaf), you have thirty seconds to collect 85 points and u see the value of the card here (pekar på vinstplanen)" eller kanske "ten crowns".. Shit avancerad engelska de där!!!!


Bilden har egentligen ingenting med inlägget att göra utan la mest upp den för att min älskade far inte träffat min brors tjej.. Men nu pappa, har du iaf fall sett henne på bild innan du träffar henne i nästa vecka :)


Sen vill jag berätta att jag fick en uppenbarelse igår (läs i förrgår), orkar inte gå in på detaljer men det fick mig att tänka på gamla barndomsminnen och olika förväntningar av olika slag.. Detta fick mig att tänka till och tänka om och jag lovade mig från den stunden att om jag är nere någon dag eller så, att jag ska tänka tillbaka till det moment då jag fick min lilla uppenbarelse som i framtiden kan bli någonting stort.. Får hoppas på det och om jag glömmer detta.. snälla påminn mig, lösenordet är: "åkband"! (Varför jag skriver lösenord är för att det är det jag relaterar denna uppenbarelse till, jag kan se åkbandet framför mig i sitt dåvarande skick.. allt annat runt omkring är suddigt.. går inte riktig att förklara mer än att det var häftigt, riktigt häftigt!

Grönan ♥

den som väntar på något gott..

Jag ska uppdatera.. men inte idag!
RSS 2.0