såhär tycker mormor att jag ska klippa mig...

image_00106 (MMS)

såhär tycker mormor att jag ska klippa mig.. "din mamma håller och jag klipper". snälla skona mig! ps. det är "mina" öron som sticker ut på sidorna, hahaha!! ds

Grisen Hosni Mubarak

Alltså jag blir så arg och ledsen när jag läser om demostrationerna i Egypten.. Visst jag är inte så himla insatt i politiken där och vad denna idiotiska Hosni Mubarak gör och inte gör för landet. Men jag känner  ju ändå endel där nere och det är ingen som tycker om honom och dom har ju inget att säga till om heller.. Denne man sitter alltså vid "tronen" för ingen Egyptsier vågar/vill gå och rösta.. OM det är någon som går och röstar på någon annan än självaste Hosni Mubarak, så kommer det inte gå så bra för denne personen.. Det är många fall där folk har varit och röstat på någon annan än Mubarak och blivit avrättade.. Och såhär ska det ju inte gå till om mamn vill att demokratin i landet ska fungera.. Folk måste ju få ha sina rättigheter till att tycka till om saker och ting.. Men hee inte i Egypten, Så ändå känns det rätt bra att folk nu vågar stå upp mot äckel Mubarak..

Jag sa det till en vän där nere att varför går du inte och röstar!? Svaret jag fick då var att det är ingen som bryr sig om att rösta dels för att ingen vågar då de söker upp personen och som sagt avrättar stackaren.. Bara för han/hon vill uttrycka sina egna åsikter..
Jag svara med att hade jag varit egyptsier så hade jag promt gått och röstat osv.. Men nu när jag ser vad som händer i Landet är jag inte lika säker på om jag hade gjort det, tex denne 17-åriga killen som var med ett gäng för att protestera och när de drar sig tillbaka får han ett skott i skallen.. Vad är det för jävla militärer och poliser eller?!!?! 

Sen var det en annan vän som berättade för mig att Suezkanalen kanske ni har hört talas om!? Den i alla fall är ju en kanal där mycket handelsbåtar åker förbi varje dag.. Dessa båtar får ju självklart betala för att åka igenom och denna kanalen drar alltså in så mycket pengar att varje person i egypten skulle kunna få ca 200 kr/dag.. Men istället för att ge pengarna till befolkningen eller i alla fall bidra lite, så tar han pengarna själv och låter stora delar av landet leva jättefattigt.. Det finns familjer som inte ens vet om de kommer få in tillräckligt mycket pengar för dagen så de kan äta mat.. Nee men då är det ju mycket bättre att presidenten tar allt själv och skiter i sin befolkning... Ni hör ju hur jävla sjukt det låter!!!!!

Nä jag är jävligt upprörd just nu och det har jag rätt att vara!!!

Detta är alltså Hosni Mubarak...
Visst är han ful och äcklig, girigt as också!!!!

Häääj påå säääj!!!

Jag hadet tänkt göra en videoblogg för att fira att min labtop är igång ingen meeeeen, nu är det ju så att jag inte fattar varför mic:en inte fungerar!?!?!?! Jag får panik när något inte fungerar.. Jag har ju som sagt fått megamassor med virus på min stationära dator så jag var ju helt enkelt tvungen att få liv i min lilla älskling igen, och glad är väl jag för det.. Han är lite tom på kärlek just nu eftersom jag var tvungen att formatera honom.. Men han lär snart känna mig igen sa ni se ;) Så nu är han en uppdaterad liten 7:a, men det menar jag ju självklart att han "lärt" sig hur man ska te sig när man går i Windows 7's spår..

Hahaha fan vad rolig jag är.. maha, men det är sant.. Han är den enda sanna pojkvännen för mig.. Och nej vi har inte sex.. han är ju en sjua, mohahah

Ne jag får väl sluta innan detta går över styr!!!

Puss på er!!

Avundsjuka är så oattraktivt!!
Hmm, varför är killar så avundsjuka på denna underbara artist tro!? Kan det va för han sjunger som en gud, ser ut som en gud, är alla svärmödrars dröm, samt unga kvinnors dröm..!?!?! Kaaaan va så!!

Till dig din anonyma fjolla.. ta och kamma dig lite istället!!!


+46 735 337497

blä (läs inte, läs bara det sista)

Usch vad jag är slut.. Helt fucking jävla slut.. Ursäkta mina fula ord.. Men jag mår så dåligt, sov knappt något i natt, steg upp vid 7 käka frulle.. Gick och la mig, med huvudet i högläge.. Somnar!

Drömmer om att jag och Kristin ska utomlands, sitter i softaste planet man typ kunde ligga i och grejjer.. Vi fick till och med gå ur planet!?!?!?! Ut på fotbollsplan.. Jag och kristin ser 3 st fetto elefanter (dom var verkligen stora!) Kicki springer dit för å kolla ropar med mig.. Varav på andra sidan fanns det massa JUMBO Zebror som börja springa efter oss Sen mini zebror och miniepefanter med.. Helt sjukt var det och helt plötsligt kommer rickard nylander och hans lag tror jag det är och springer på dessa djur som helt plötsligt blivit människor!?!?!? Hallucinerar jag!?!?!?!??!?!?!

Vakna.. Kunde knappt andas och hela munnen var helt torr och jag hosta så jag nästan spydde och huvudet sprängs snart av allt hostande, ögonen .. det känns som att jag spytt femtioelva gånger.. Jag menar alltså att det käns som dom sitter utanför ansiktet.. borde egentligen ta en bild nu men båda kamrarna är döda..Sammanfattningsvis.. Jag mår inte jättebra och jag väntar på mamma som ska köra in mig till sjukhuset.. Men lisch sjukhus suger ju balle..

Sist jag var inne så "hade jag förstoppning", in my asssssssss att jag hade, det var bara att den där gamla, äckliga och perversa (jag spyr nästan när jag tänker på honom) överläkaren ville se mig när jag klädde av mig... Borde ha anmält honom.. Han stod även och glodde på både mina och mammas bröst när han prata med oss.. Fan att jag inte kommer ihåg hans namn!

Sarah the toilet cleaner..

hehe, något måste man ju roa sig med när man är sjuk och deppig..
fråga om en lägenhet på en egyptisk fb-grupp=misstag nu är araberna efter mig.. haha

vintermänniska.... in my ass

Jag har egentligen inget att skriva, känner att det är lite för mycket negativt i bloggen just nu.. Jag hostar som en jävla gris, huvudet är typ sprängt av all hosta och luftstrupen börjar la blöda snart också.. det värker i hela kroppen och känner mig deppig.. Jävla vinter till att fucka sönder mitt liv varje jävla år.. pallar inteeeeee! Tror det är dags för mig att börja tänka på att flytta utomlands under vinter tider.. Måste fan.. för kan ju inte bli sjuk varje gång det är kallt ute!!!!!

gammal bild från början av 2007

"lite trasiga och knasiga" nana nana naaa

När jag sitter i ute på altanen med en cigg i handen, får jag ofta en massa tankar som bara far runt i huvudet på mig. Denna gången var det om otrohet och om jag varit otrogen någon gång.. Jag tänker på killar jag träffat som det aldrig blivit något med, som förra killen jag träffa.. Jag var ärlig och sa som det var, jag hade träffat andra killar "under tiden" fast det egentligen inte var under tiden, för han hade inte tid att ens skicka ett sms till mig. Men som jag fick reda på efteråt så var det "under tiden" vi träffades. Och hur ska jag kunna veta det om han inte ens försöker hålla kontakten, och skulle på att det är mycket på jobbet!? Varför det inte blev något där var för han inte kunde gå vidare med något för han kunde inte sluta tänka på att jag varit med andra.. Det var kanske lika bra det, känner jag nu i efterhand.. Varför slösa energi på någon som inte ens kan skicka ett sms mer än å fråga om JAG ska åka "till honom" snart.. Nä, här borde jag lyssnat på mina kloka vänner.. Jag blev kär i kärleken och kärleken som ni vet gör en blind, Jag trodde jag tyckte om denna snubben men efter han "dumpa" mig så känner jag inget.. Han "dumpa" mig på fyllan över sms och jag var ju också full så jag skrev saker jag egentligen inte mena för att få honom på dåligt humör och ge han dåligt samvete.. Vet inte om jag lyckades, bryr mig egentligen inte heller.. men jag kände att jag ville få ur mig detta.
Jag har liksom alltid blundat för bra killar, vet inte varför.. Det är en som bor långt härifrån som jag känt i några år nu, fattar inte varför jag inte tog chansen när jag hade den. För bra, det var/är han.. Lyssnar gör han med, det är en riktigt bra egenskap att ha om man ska få mitt förtroende.. Hatar folk som inte lyssnar på vad man har och säga, det är därför jag själv är en sån bra lyssnare (har fått höra det från andra, därför jag kan sitta här och säga det), för jag vill att andra ska lyssna på vad jag har att säga.. Ni flesta vet säkert inte att jag som utstrålar självsäkerhet är jävligt trasig som person.. Men det är jag och det är inget jag skäms över, varför ska jag sitta och skämmas för att min uppväxt inte varit den bästa, det är inte så att jag har haft något val i hur min uppväxt skulle se ut.. Men jag har ett val nu och det är att göra det bästa av situationen och börja leva och sy ihop alla trasor som finns inom mig..
Så det var allt för mig, borde kanske ha lagt detta i min privata blogg.. Men jag vill nå så många som möjligt, vet att ni är hur många som helst där ute som är precis som jag.. trasig!! Och sitt inte där och tyck synd om er själva, gör något åt det istället!!

Thai-resumé -10

oufff, kan inte säga annat att det känns som en evighet sen jag skrev här sist, men det var det ju inte!! Fan det känns som om det var en evighet sen jag var i Thailand, och det var det ju inte heller.. har varit hemma i en vecka på måndag.. sjukt!
Det har i vilket fall varit sjukt bra där nere, även fast jag har sagt till vissa att det varit katastrof resa.. Men jag hade mina anledningar!
Jag har nu varit i Thailand 3 gånger och jag måste säga att det var fan 3:e gången gillt.. Nu (äntligen!?) tycker jag om landet.. det är fan så jag längtar tillbaka, så jag är glad att jag inte skippa denna resan som jag hade jävligt stor lust att göra eftersom alla andra thai resor för mig har varit deprimerande!! Jag skulle kunna hålla på och skriva här hela natten om hur förvånad jag är över att jag så drastiskt ändrat åsikter om landet.. Lika bra det kanske!!
Jag måste måste måste bara berätta om städerskan.. Skönaste thai-bruden jag någonsin stött på.. hon och hennes kollegor gick runt och städade alla bungalows, men vi undra vad det var dom fnittra åt hela tiden.. Så vi fråga vad dom hade i glasen.. "cola" jag: and....!? "only cola" och då säger en av de andra viskandes "vodkaaa" hahaha jävlar vad vi garva åt dem efter det..
Sen en dag efter de slutat så fråga vi dem om de ville ha lite "Sam Song" som är thai-whiskey.. och självklart ville dom ha det, så den ena städerskan drog till supermarket för att köpa cola och is.. Hon kommer tillbaka nästan sveper samsongen utan att blanda ut det med cola... Sköljer ned med cola och skiter sedan i isen.. hahaha Alltså, det går inte beskriva dessa kvinnor.. SJukt underbara alla tre!! Juste en av dem satt och shotta med oss på nyår med.. Det är också hon som har skönaste ansiktsuttrycken, älskar dom :P
Hehe så skön.. Hon ville att jag skulle stanna och bo hos henne och börja jobba i phuket.. dumt gjort att inte ta ett sådant erbjudande..
Nästa punkt då.. festen, vilken fest!? förstår inte vad ni menar... DRIVER.. helveteeee, om det är roligt att festa där!? eh jaa, det kan ni faktiskt ta och skriva upp.. Alla känner alla (förutom svensk-ställena som kan va lite stela) i princip.. Att jag vill dra dit med nått tjej gäng nån gång i mitt liv.. singeltjejer.. inget annat tolereras.. sen ska vi leva loppan i det fria oj oj oj vad nice!!  u give me reason to party, i'll probably spend all my money.. nanana the way u dance dance dance ... hey mr dj please do me a favour, turn it up a little bit ....
Haha jag är fan snart på party humör om jag ska fortsätta såhär.. Kan ju säga att vi bruka hänga mest på Grabbarna Grus som förfest ställe.. Sen drog vi antingen till Seduktion eller Famous.. Famous var jävligt frän klubb med pool och grejjer på taket och när man stog och dansa på våningen under så kunde man se upp i poolen.. Fräscht i övrigt också!!
@White Room m de vi träffa på HåkansBar
@Grabbarna Grus m. svenskar och australiensare
@Famous m. heta (dock lite gamla) Fransmän, tappa bort Robin och Timmy (ni ser poolen i bakgrunden)
Sen tyckte jag det var jävligt sjukt att jag träffa Nima (en gammal kollega på ceviell)
Så har missat sjukt mycket med jag pallar inte skriva mer nu.. så kyss på er!!
RSS 2.0