Kom ingen nu brittmarie

Har ni tänkt på en sak.. Folk älskar att hata!! Nu tänker ni väl "nehe!? no shit, sherlock", men ja jag kom på detta idag. Folk hittar alltid nya saker att störa sig på och förvränger meningar till höger och vänster, allt för att det ska vinklas negativt. Alltså vad är grejen med det? Varför inte bara vara chill och skita i allt negativt? Allt för lite dålig stämning i vardagen eller vadå!? Förr var jag det som bråka med allt och alla .. Och varför tror ni? JO för att jag var sjukt osäker som person och trodde ändå ingen tyckte om mig.. Nu är allt annorlunda..


Ett - Jag har fått ett samvete som jag förr inte hade

Två - Jag orkar inte lägg min energi på att bråka

Tre - Orkar heller inte lägga energi på energitjuvar som vill skapa bråk

Fyra - Jag säger förlåt (Onödigt egentligen eftersom ingen i dagens läge förlåter en om man nu råkat göra något fel/"fel")

Nej och åter nej, jag är varken en ängel eller perfekt men man kan inte börja lipa för minsta lilla.. Helt jävla onödigt, särskillt nu när man börjar nå upp i en ålder där man borde vara mogen och bete sig som om man vore lika gammal som man faktiskt är.

är det nu jag ska lägga ut en bild på mig själv och skriva dit bildtexten "Don't hate me cuz u ain't me"!?!? Man undrar ju..

Lite av världens gladaste tjej..

denna har jag dregglat över länge nu och äntligen är den min!!

No worries, the faith will take u to the place where u belong

Fuck vad jag börjar bli gammal, helt sjukt egentligen vad fort tiden går när man kommer upp lite i åldern.. 21 långa (korta!?) år, helt sinnes!! Kan inte skylla på att man är ung längre om man gör något dumt, vilket skapar en aning panik.. Är det dags att vid 21 års ålder skaffa sig en livspartner!? För det finns verkligen inte på min världskarta i dagens läge. Trivs med hur jag lever nu, kan göra vad jag vill och när jag vill utan att någon sitter och gnäller på minsta lilla.. För jag kan tänka mig att det är så att ha förhållande.. Usch, nää väntar nog ett tag till skulle jag tro!!

Påtal om framtiden, jag arbetar ju min sista dag på grönan den 2 oktober.. Efter det då!? Jo jag tänkte att nu ska äntligen min jävla 6 månaders resa till egypten bli av, jobba där och bara ha det helt underbart. Ska ta upp några gammla kontakter och se om dom har något, om inte så får jag väl ta och söka på egen hand.. Kan ju inte vara svårare än i Sverige!!! Och skulle det vara så att jag inte har en lägenhet i början så har jag blivit lovad i alla fall tak över huvudet och det är väl det viktigaste. Jag har ju skrivit om den familljen förut, dom har ju en son på 14-15 år som jag umgåts med mycket och de bor ju i ett.. ja skjul typ.. Men tänk vilken jävla livserfarenhet, helt sjukt vad jag skulle förändras som person och det lär ju inte vara till det sämre.. Jag vet att dom tycker om mig väldigt mycket och har mig gärna där, men jag tror det skulle betyda så mycket mer för mig, att ha fått uppleva den hårda livsstilen under någon månad eller två!!

här ser ni bättre hur dom bor, bakom skynket ligger köket...

...........

Shoo!!
Fan vad jag älskar mitt jobb, fast mest när jag inte jobbar, mycket roligare att gå runt och prata med ens underbara kollegor.. Men så är det väl alltid, eller ja kanske inte samma sak men ändå! Det va fett kul idag för Hannapanna hennes familj och Mattias var ju på görnan idag, alltid kul att se gäster man känner igen!
Sluta vid fem idag och tror ni inte jag är kvar till stängning!? eh jo.. lika bra!

äh pallar fan inte skriva mer

detta togs för drygt ett år sen i mitt älskade egypten (har för mig att jag inte lagt ut det tidigare, så här har ni)!!

RSS 2.0