28.06.11

Som vanligt har jag inget vettigt att skriva så ni kan lika gärna sluta läsa... Nu!

Eller så har ni nu fortsatt era nyfikna jävlar.. Idag var jag å käka lunch med farbror och hans sambo där "The Bridge" ligger, nej jag kommer inte ihåg vad stället hette.. Iaf, deras mat var ganska fail, det var ju storkök och eftersom jag jobbat i en sådan restaurang så kan jag ju branschen.. Maten var inte värdelös eller äcklig, men den kunde ha varit godare och 85 spänn!?!?! det var det inte värt.. Så nu vet ni att ni inte ska dra dit och luncha!

Efter det drog jag till tando där emma och astrid redan satt och myste i solen.. helvete vad varmt och skönt det har varit idag, nästan lite för varmt men jag ska fan inte klaga, har varit sjukt kallt länge nu!!
Och efter det drog jag till Moeee (Moa), vi käka kvällsmat och drog till rålis och hade det gött..

Helt okej (dag) för en tjej som mej!!

här, bjussar på en bild från den officiella eller inofficiella (eller va fan vi nu kallar det) pubkvällen.. lite rolig sådär

Midsommar klänning!?

Gjorde en klänning (som alla andra redan gjort) och är fett nöjd, skulle lätt kunna ha den idag :p

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

sparkling nails (enbart för att ha en rubrik, hur töntigt det än låter)

Såå, lite intressant vetande såhär på kvällskvisten kanske..
  • Jag har kommit på att jag älskar min utsikt

  • Jag är ledig i tre dagar framåt

  • Jag har nyss målat naglarna

  • Min andra halva kommer till sthlm imorn

  • Jag har ganska bruna fingrar......

okej då, har förstärkt färgen lite... hoho

Grattis bror till din student!!

Kanske dax (stavas det så eller stavas det dags!?!?!?) att gå och lägga sig snart, i skrivande stund är klockan 02.30.. Jag är ledig imorn så på den fronten är det ju lugnt.. Men man blir ju van vid att lägga sig sent, i alla fall om man som jag har råkat vara lite slarvig med att gå och lägga mig de senaste nätterna..

Min älskade bror tog studenten idag (läs igår) och jag ar inte där.. HUr hemsk är inte jag!?!?!? Jag vet det suger men jag kompensera det med en studentpresent i värdsklass (om det är någon från grönan som läser detta så kommer dom tro att jag är fett arbetsskadad.. det är jag med men ändå!!) nämligen en resa till sthlm och en heldag på grönan.. Hur bra liksom!?!? sjukt bra, sen får vi väl ta och festa till det lite när han kommer men eftersom han jobbar själv och tjänar mer än mig så får han fan pröjsa den utgången själv ;) Hoho


Eriksdalsbadet mm

Parkhäng idag med, utan vin denna gången.. lika bra hähä! Idag var de Eriksdalsbadet med Virginia, Anna, Antonio, Micke, Rickard och en tjej till som jag tror heter Johanna.. Det blev vattenkrig istället.. Jävla rickard, ska vattna han på jobbet nån dag!! Sen åkte jag till älskade Moee och blev det sushi och godis för sista pengen denna månaden (och nej pappa, jag har inte redan bränt 5000k), lika bra!!

ja ne eftersom jag är fett kääässs på att ta bilder så får det bli en lite äldre bild på mig å lillsyrran mary

puss på er

Ops, glömde visst!

Juste, jag har ju en blogg också!! Kommer inte ihåg vad jag skrev eller nått så jag får väl fortsätta som vanligt, ja inte att skita i å skriva utan äh.. här kommer denna veckans uppdatering..
I måndags var det väl nationaldagen om jag inte minns helt fel, jag sov hela dagen tills jag mötte upp Melodi på Grönan och självklart glömde jag grönan kortet så vi kunde bara åka de attraktionerna där vi kände folk i, lika bra! Sen åkte vi bromsen på jetline.. 4 ggr i rad är inget att rekommendera!
Sen blev det pub, inte söndagspub utan måndagspub!? ellerhur visst låter det knäppt! Så satt vi på lejonbacken och jag har redan börjat få allergiska utslag av min text, fuck that!!!
parkhäng med lubbe i tisdags, addera lite vin också.. de va nice!

Ja och sen har jag jobbat.
Ser ni, har ju inte ens något att skriva även fast det händer saker hela tiden varje dag.. Börjar inte förrens 16.45 hela veckan så det är skönt, hinner man med tvätt å grejjer!! trökigt men måste göras.. Hatar mitt rum här för det e så jävla fucked up dammigt.. Måste fixa det också.. men nu mat, dör snart av svält!! (okej, de va inte ens troligt)
kyss
RSS 2.0