Glad tjej!!!!

Nu har jag äntligen efter alla jävla omständigheter, så det känns skönt och mina axlar är inte lika tunga.. Nu är det ju så att om ca 2 veckor måste jag upp till sthlm för lite utbildningar å sånt sen den 30 april gör jag min första dag på gröna lund!! wiiiee ska bli sjukt roligt!!! så det ser jajg fram emot.. problemet är väl att vi inte hittat någon jävla lägenhet än och att jag inte har sparat som jag borde gjort.. bajs också.. har iofs inte funnits så mycket att spara men ändå!!
Sen vill jag bara tillägga att jag är kär i Bruno Mars, han får gärna fria till mig!! :D
ne om man skulle gå och baka eller nått, känner mig rastlös fast trött, har gått jättelångt idag.. säkert en mil mer eller mindre.. trött tjäääj
ehhhh puss

Hotmail supporten kan suga min kuk!

Åhhh allt är bara åt helvete!!!
  1. Jag vet inte hur jag ska bo i sthlm än!!!!!

  2. Min mail är spärrad (har massa viktigt där som jag måste ha kvar)

  3. En viss person gör livet svårare för mig genom att vara IDIOT!!

  4. ................. OSV

  5. ................ OSV

  6. ................. OSV

  7. ................ OSV


    Sjukt jobbigt, ge mig en mille och jag ska köpa loss MITT EGNA mail-konto!!!!

Ni kanske borde ta bloggen med en nypa salt i fortsättningen!

En liten fråga, är det någon idiot här som inte fattar hur mycket ironi jag använder mig av i bloggen!? Ne men för er tröga jävlar kan jag ta och berätta att detta är ingen fucking dagbok, här skriver jag  

förresten jag ångra mig.. denna bloggen kommer här och nu bli en liten princess-blogg med blåa hav och gröna ängar.. gräset kommer alltid vara grönare i denna bloggen än någonannanstans, wiiieeee jag längtar <3 redan <3 Så mina små prinsar, jag kan ingenting om tiaror, rosa fluff och prinsar heller för den delen.. Så nu är det upp till er att lära mig, bra va!? =)

Puss och gull från er söta, snälla silvriga och rosa princessa!! <3<3<3 :D


Jag hjälpte er faktiskt lite att hjälpa migsjälv och sökte på prinsessa+rosa fluff och fick fram denna bild:
Så mitt nästa drag blir att härma denna fina fluffiga tattuering :D

Städare nästa!?

Sådär. då var rummet färdig städat och jävlar vilken skillnad, den var fan bra att jag tog bilder på hur det såg ut innan jag städa.. Men nu känns det inte som mitt rum eftersom jag har rensat ut en jävla massa plus gömt undan en hel del också.. Men men det känns bättre att vara här inne nu eftersom jag har dammallergi och det är jävligt jobbigt för mig att damma skiten eftersom det kliar i hela fejjan, men det måste ju göras!!

Här har ni lite efterbilder (förebilderna är två tre inlägg ner)




och för att påminna er om hur skrivbordet såg ut förut ..

Sen visste jag inte vart jag skulle göra av alla mina solglasögon så lösningen blev denhär..
coolt va!? jag vet.. är ganska cool av mig ;)


Såå nu var jag ju snäll att ni fick lite fina bilder också.. visst!! bra puss hej!

håller på att städa och kolla vad jag hitt...

image_00136 (MMS)

håller på att städa och kolla vad jag hitta, sicka minnen.. haha!

nicke nyfiken!?

Oj, det är visst någon som varit lite extra nyfiken idag ser jag här i statistiken.. kul :)
fast å andra sidan kanske jag vet varför.. trodde det va någon var intresserad av min arab-wannabe-blogg, fan då!

Vem är han orka, känner jag han!?

Jag måste till gbg och lämna mina grejjer till TTP, pallar inte men mitt jävla kort går ju ut på måndag.. Visst jag har inte hört något än, men jag vill inte tillbaka. Om allt ska va så jävla omständigt så kan jag fan va lika jävla omständig tillbaka.. Varför ska jag va dom till lags när dom inte är mig till lags och anklagar mig för en massa saker grundat på rykten.. Fan vilken jävla värld lever dom i eller!? Och särskillt på event, fuckat mycket skitsnack och dom som ändå varit i branschen länge, lär dom sig aldrig!? Spelar fan ingen roll om dom litar bättre på de som jobbat längre för jag är fan inte den som ljuger, vad tjänar jag på att ljuga!?!?! INte ett jävla piss.. men hade dom andra lirarna fått provis för varje gång dom ljög eller förvrängt sanningen så skulle dom fan va miljonärer nu.. Och det är en sak som är så jävla sann!!! Skiter i om dom läser detta för man måste la för helvete lära sig nån gång!? Respekt.. det är något idioterna inte har..

OM man säger "Aa men säg inte detta till chefen för jag skulle gärna vilja säga det själv!" (eftersom det är min ensak och ingen annans)

Ne då går man väl fan inte och säger det eller!? idioti.. spelar roll om jag jobbat kortare tid än alla andra, lite respekt kan man väl visa!? nee då går man och säger en massa andra saker som jag har sagt FAST idioten förvränger allt jag sagt så det blir helt fel och i en enda röra..

Men det värsta är ju när jag skulle förklara hur det egentligen låg till.. Ja då "bortförklarar" jag mig!?!?!?! VA? driver du med mig eller!?!?!?!?!

Ne fan.. det är dags att dra där ifrån, lika bra som jag brukar säga ;)
Nu ska ajg sluta vara en sån bitter fitta men livet är inte alltid en dans på rosor och det vet ni lika bra som jag annars är ni fan sjukt tröka!!!!

jag och världens bästa dodi på studentbalen, awww

sitter hos carro och myser lite, vi ska ko...

0_image_00135 (MMS)

sitter hos carro och myser lite, vi ska kolla på film tänkte vi! gör narr av titanic 2 som verkar as töntig, vadå tsunami?

haha kolla vad jag hitta, en nörd sarah :)

0_image_00132 (MMS)

haha kolla vad jag hitta, en nörd sarah :)

Sådär..

.. då va allt varmvatten slut ;)

Måste ta en dusch, inte lukta usch!!

Häääjjeee!!!
Har varit ute med hundarna nyss, okej det var inte nyss men nästan.. gick lite halvlångt i snabb fart, så nu luktar jag gott.. nooot!!!
Jag ska gå och duscha nu tänkte jag.. luktar typ hallontårta, det är fan inte illa det!!

Favorit i repris

Mamma kommer in i mitt rum och utbrister:

- Men hur kan du leva såhär eller!?

- Vaddå? jag är bara kreativ ju!

Mamma suckar djupt och går ut ur rummet igen!






"Den ena är fan värre än den andra!!!!"

Ni förstår inte!! jag har tjatat om detta lite för mycket.. men helvete vilken helg!!
Fredagen började med att göra en massa ärenden som jag skrev i tidigare inlägg.. När vi var klara och gjort iordning oss så drog vi till Avenyn där Emma nu har sin lägenhet, sjukt nice läge!! Redan på förfesten spåra det ur, spårade människor alltså, vad som hände får ni inte veta men vi drog i alla fall vidare till Park Lane.. Fullt ös medvetslös fick en ny innebörd. Vi dansa tills vi knappt kunde stå på benen och såklart skulle jag dagen till ära ha mina 14 cm klackar.. det sluta med att jag hade skorna i händerna, jag skiter i.. Sjukt nice att dansa utan skor, flippa på bara!
Sen blev det lite fyllekäk och sen vidare hem..

Lärdagen tänkte vi inte alls på utgång, det var lite för hårt dagen innan. Vi satt där med varsin pizza från onlinepizza.se (lika bra att inte röra sig ur soffan) och kollade på melodifestivalen.. Blev taggade när det var en artist som faktiskt kan ha en chans i den stora tävlingen..
Gloria kom hem och hon skulle ut, vi serverade lite vin till henne medans hon gjorde sig iordning och Kristin sa att hon också ville ha.. jag h'ller då upp två glas till oss och Gloria utbrister: "Sarah!!! vad är det jag höööör!?" (hahahhaha) "Det var inte jag!!!" varpå hon svarar: nee säkert, du är säkert helt oskyldig!
Haha OOM jag är oskyldig!! som vanligt..

Vi tvätta bort vårt gamla smink som vi inte orkat tabort innan ör oss i ordning igen (här är klockan 23).. Tog två glas vin (typ saft) och var fortfarande nyktra, men vi sket i det eftersom vi bara ville dansa!! Väl på krogen så släppte vi loss som bara den, blev vara och gick ut för att få lite luft.. Det kom fram två killar och börja snacka med oss.. Lika bra tänkte vi!! Dansa lite med dom, blev varma igen (det var proppat på stället) gick ut blev bjuden på drinkar och vi tacka inte nej.. Kvällen gick och en av killarna är fan min soulmate, måstee fan hålla kontakten med honom.. Vi hade exakt samma humor, hur ofta händer det.. jävlar vad vi skratta!!!
Citerar Kristin "Alltså Sarah jag trodde det bara fanns en av dig, men fan den ena är fan värre än den andra!!!" Hahaha sjuk(t) rolig humor!!

Tog sen en taxi vid 5 till den roliga killen för det var han som hade sprit hemma..och en cp äcklig katt (haha wilma, vem döper sin katt till wilma?)! Påvägen dit åkte vi med roligaste och skönaste taxichaffören, party på hög nivå! Volymen på bott och han riktigt flög över vägbulorna, sjukt kul!

Sen drog vi alla till den andra killen och där drack jag upp en halv vinare och däcka på soffan vid 7 ungefär.. sen bara upp och hoppa två timmar senare för killarna skulle till jobbet.. Både jag och Kristin var fortfanade fulla och vinglade hemmåt.. Sjukt rolig kväll.. längesen jag skratta så mycket som jag gjorde denna kvällen!!!
Har tyvärr inga bilder, hade varit nice att visa annars!!

Köss på er snyggon!!

daniel och johan är taggade

0_image_00130 (MMS)

daniel och johan är taggade

emma är taggad! vänta det kommer!

0_image_00128 (MMS)

emma är taggad! vänta det kommer!

HUMOR

Sitter nu hos Kristin, är otrogen mot Moa ikväll.. Lika bra! hon är ju otrogen mot mig jämt i alla fall så.
Vi ska dra och handla, köpa sushi ♥ och dra till systemet.. Jag skiter i, det är all in ikväll efter vad som hände igår så känner jag att jag behöver det.. Koppla bort verkligheten för en stund (har sagt det förut, säger det igen.. alkohol löser inget!!), lika bra!! Har fått någon fettish för just det ordet, men varken jag eller ni är väl speciellt förvånade.. Så typiskt mig att ha en massa olika uttryck hela tiden, haha!

Ikväll drar vi till Park Lane, det är någon fashion show där med massa goodie bags och grejer!! OM jag är taggad!? nee hade tänkt å slänga mig framför en grön lastbil idag och det är också lika bra!! noooot!! helvete vad taggad jag är.. Handla, duscha, första glaset, p..p.party-listan och festen är igång!! Säger det.. lika bra!!!

Och ja, jag ska sluta säga det "lika bra"!

Nee nu ska vi dra ossssss

PUSSS HÄÄÄJ FRÅN MÄÄÄÄÄJ!





haha fett snygg!!

Sandra Johansson

Hahaha jag är så jävla bölig, lipar för minsta lilla.. Nu sitter jag och lipar för jag läste Sandras blogg.. (okej jag erkänner, jag googla mig själv!!) fick fram ett gammalt inlägg från februari förra året när jag jobbade på Ceviell och hon skrev att hon sakna mig.. buhuuuuu hahah tårishh. Det är ju längesen men ändå ska man bete sig som världens känsligast människa.. haha jaja, det är väl bara ett tecken på hur mycket man tycker om människan!!!

Så detta inlägg dedicerar jag till min lilla Sandra, har säkert stavat fel på dedikerat också¨..!!

Puss och kram från mongot ;) <3

Visst är hon fin min lilla flummapa =)

göra mål i målet!

Sitter nu hos Sandra!! och då tänker ni "fan är inte hon på jobbet...!?!?" nee det ska jag berätta för er att jag blev hemskickad idag för att jag "inte var engagerad i jobbet" och det tycker jag är bullshit.. jag har sagt precis varför jag inte sålt, men chefen gick på sin magkänsla och tycker inte att jag triva och jag ger inte hundra procent osv osv osv.. Hade möte med han i morses nämligen och jävlat vad jag inte tyckte om att sitta däär och bli "utskälld" det hade gått en massa falska rykten om att en kompis till mig skulle skaffa jobb åt mig och att jag inte trivdes och skulle sluta.. alltså detta var förvridna sanningar.. och när jag försökte förklara hur det egentligen låg till så blev jag anklagad för att "bortförklara mig".. Det var inga bortförklaringar utan det var bara enkla förklaringar på hur det egentligen är/var.. Det är alltid såhär inom event.. spelar ingen roll vad man säger för cheferna tycker ändå att allt man säger är bortförklaringar.. Som tex när man jobbat och siffrorna man gjort inte varit höga och de vill ha konkreta förklaringar på varför det inte gick bra.. Allt man säger då är "bortförklaringar i deras öron.. så jag har lärt mig sen förra säljar jobbet att det är lika bra att hålla käften.. Heee men på detta jobbet ska man göra det.. det blir kaos i mitt huvud.. jag är ju en sån som drar mig undan från sådana situationer och det krockar ju med chefens sätt att hantera situationer..

Ska i alla fall ringa han ikväll och jag har inte bestämt mig för om jag vill ha en andra chans eller inte.. Jag vill jobba kvar för jag trivs skit bra.. men om det betyder att jag måste skita i gröna lund så gör jag det inte.. Ett av målen jag har i livet är ju att jobba inom turism och nu när jag har chansen att få in en fot i branschen så tänker jag inte sumpa den.. Det säger väl sig självt eller är jag dum i huvudet som bara följer mitt hjärta och strävar efter att uppnå mina mål här i livet!?!?!?

se vad snäll jag ser ut på denna bilden.. (det är bara för jag är snäll)

detta bevisar hur hög iqn är i gråbo..

0_image_00125 (MMS)

detta bevisar hur hög iqn är i gråbo..

jobba vill jag annars dör jag.. inte men ändå!

Jag skulle egentligen ha jobbat idag, men fick inget bekräftande av chefen igår så jag gick upp i tid men hade inte fått något sms på morgonen heller så jag tänkte att jag inte palla åka 2 h ända till gbg i onödan.. kul att man vet nu efteråt att det var fail från min sida.. Men jag kanske behövde det för jävlar vad sugen jag är på att jobba.. helt sjukt! Nu fattar jag hur tråkigt det har varit att sitta hemma och ugga utan jobb!! Konstigt egentligen att man måste uppleva saker en andra gång innan man fattar vad man egentligen tycker om det..

Aja, hoppas jag får jobba imorn i alla fall.. sitter och lyssnar på partymusik, gjorde en ny spotify lista idag.. fett bra är den och ni hittar den HÄR..

bjussar på bilder från förra helgen..
de blev lite mycker skumpa men ändå lagom, haha :p
RSS 2.0