Framme i Malaysia (8 mars)

Sitter i lobbyn på hotellet som vi bara ska bo på en natt för vi väntar in Robin och Matilda som kommer från Filippinerna i morgon. Sen ska vi ta in på ett fancy hotell som ligger precis brevid petronas twin towers, mandarin oriental heter det.. Har bott där förut men var bara fjorton så jag kommer inte ihåg så mycket av hur det ser ut.

Jag har bott på detta hotellet förut med men jag kommer verkligen inte ihåg att det var såhär fint, ska ta en massa bilder så ni får se hur det ser ut på ett ungefär.

Eftersom det knappt fanns några lediga rum så fick vi ett av dom bästa rummen till nästan halva priset.. Helt okej, eller ja det är ju inte jag som betalar men ändå.

Tjuvar

Är jag konstig när jag tror att folk på tåget är så dumma att dom skulle kunna sno min (tunga) feta väska som står helt obevakad ca 15 meter ifrån mig!? Jag är sån, får ångest av att jag inte ser den.. Kontrollbehov på hög nivå!? Vände mig precis om för å kolla om väskan som en kille gick och släpa på var min (såg inte väskan så hoppas inte det), fan halva mitt liv ligger i mina resväskor när jag packar .. Inte så konstigt att jag blir nojjig!!!

Är iallafall påväg till pappa och Helsingör för att sedan åka vidare till Köpenhamn-Singapore med slut destination Malaysia! Ska bli skönt med lite terapi (solen) och träffa andra halvan av familjen. Mindre kul är det ju att jag inte fick dela dethär med bästa killen, kommer sakna honom massor! Släppte av honom i Lidköping förut och det var inte kul alls, kändes tomt som om något fattades!! Men jag måste försöka vända detta till något bra och försöker intala migsjälv att det är bra för oss att vara ifrån varandra lite.. Eller!?

Ne nu är jag trött och orkar inte skriva mer! Puss på er och sköt om er

RSS 2.0