Sadakny khalas (typ: tro mig, sluta nu..(är dock inte jättesäker, haha))

Blöööö

idag är det en "blöööö-dag", igår med!!


Men Moa älskling fyller år idag.. något positivt i det negativa!! Grattis!!!!

Hej på sej!!! (älskar den meningen av någon konstig anledning)

Häj häj! Vet ni!? jag har varit i Sverige igår och idag, men nu är jag i danmark.. Vi åkte till Falkenberg igår och bodde på hotell, sen på morgonen drog vi vidare till ullared och shoppa i typ 3 timmar.. Vi orka inte mer maha!! skäjja.. ne men så åkte vi hem och sen åt vi kräftor och nu sitter jag här.. Typ så var det väl..

Men nu mina vänner har jag världspremiär på Sarahinarabic speaking english.. watch this:

Isnt it great!? thought so... mahaha ;)

"Det står en neger med en plast-anka i ansiktet"

Videon får tala för sig själv, haha!!

Sverige och julbord

Som jag skrev på FB, jag åt julbord idag och fan vad överskattat det är.. sjukt överskattat! Vanlig jävla svenne mat, bara att det är buffé.. Sen kosta det ju fan 215 spänn/person, rena rama rånet!!! Ja ne det var i alla fall min frukost, fick sl
nga på mig kl
derna idag och kasta på lite maskara och sen dra iväg fär att hinna med just Aurora.. Men vi hann precis.. Klart att vi bara hade 2 biljetter med så vi fick köpa en extra, jag var sist ombord så jag hann precis.. Inte helt okej att stressa precis efter man gått upp.. Stressar aldrig annars, men nu var jag fan illa tvungen! Inte bra för mitt hjärta..

Ne nu ska jag hitta på någonting att göra.. saik, finns inget att göra här mer än å gå promenader (men det snö/regnar nu), sitta vid datorn, spela gameboy, spela harpan på mobilen.. Ja det var nog fan slut där.. eller ja kolla på 1:an, 2:an eller 4:an med, HAHA!!

Puss på er och en spank på rumpan kan ni väl få, dagen i ära!!




såhär sned är jag på julbord..

vad är det för skillnad!? ingen alls..

Pappa står och tjötar, sen frågar han mig..

P: Du gumman, vad är det för skillnad på pappa och en dvärg!?

Det hinner gå någon milli sekund innan jag svarar..

J: Ingenting...

P: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

P: Gumman, om det kommer upp en dvärg inatt och vill döda dig, så är det bara jag! okej!?


Haha inga kommentarer har jag för närvarande....

Reseguiden.se loves us



Ska inte till swe, det får bli imorgon istället :p

Så fel det kan bli...

Någon är det som har suttit och kollat igenom typ hele min blogg, sjukt många klick både igår och idag.. Igår var det jag och idag är det någon/några andra.. Jag älskar min blogg och jag älskar att läsa gamla inlägg, jag var lite mer seriös "förr". skrev om plagg jag köpt och en massa tips till er snyggingar.. Nu är jag bara tråkig fast jag tror jag är rolig.. Men sån är jag och jag tycker ändå det är helt okej.. Vemfan bryr sig om vad mina kläder kostar liksom!?

Jag var på kvickly (danmarks ica) idag och kom på när jag hade betalat att kassörskan prata med mig, men jag förstod inte vad hon sa så jag låtsades som jag inte hörde henne och gick vidare.. Haha för det första dom brukar inte vara trevliga där och för det andra så förstod jag inte vad hon sa i vilket fall... Förrens jag kom ut, då förstod jag att hon fråga om jag ville ha kvittot!! Så tokigt det kan bli när man inte kan språket, haha!

Ångestfylld Sarah Saknar sina kompisar

Skolans värsta klass 9A!!

Jag har kommit på att jag är inte snäll, eller jag har inte varit snäll under min barndom.. Riktigt jävla retsticka har jag varit, retade/mobbade många under skolåren.. Värst var fan i högstadiet, jag och Matilda F haha shit vi två alltså.. Om det fanns mean girls i vår skola så hade det fan varit vi! Vi var verkligen på alla vi inte gilla, hahaha sjuuuukt omogna!! Jag är fortfarande omogen vissa gånger.. Men jag jobbar på det, jag lovar!!!

Fast jag måste faktiskt skylla lite på klassen vi hade då, helvete alla var ju fan sjukt galna och alla sporrade varandra att göra en massa skit, egentligen inte helt okej.. Men helvete vad kul vi hade!!!! Och kusinerna om ni läser detta så är det inte helt okej beteende!! bli inte som mig och Oliwer tror inte du läser meeeeen sluta vara som mig, det är inte bra ;)

PUSS PÅ ER era kruksallader

Ohhh Saraaaaaaaah, kom ut ikvääääääll!!!!

Vakna upp "imorses" (vid halv ett) av låten "Oh Saraaaaah kom ut ikväll" osv.. Pappa älskar nämligen att spela hög musik och varför inte ta "min" låt när han ska väcka mig.. Så han kom upp sjungandes till låter och pussa och krama på mig tills jag blev irriterad.. Jag brukar vara irriterad när jag inte får vakna helt själv.. Jag vill kunna ta min tid och vakna upp i min egna lilla takt.. Kan ju säga att jag vakna första gången vid 10 men jag tog det lite lugnt och somna om flera gånger.. helt okej ;)



och puss på er!!

blekfis

Bara lite bra...



Varför är denna killen unknown för!?!?!?!

Blask och slask, snöblandat regn

Det är klart att första snön ska komma blandat med regn, det är ju jättekul ellerhur!!! vi har varit ute och kollat i lite affärer och jag har handlar för mina sista danska.. Köpte en söt liten tröja till Carros lilla sötnos Lucas, visste inte alls vilken storlek jag skulle köpa så jag köpte för 1-2 månader så han har något att växa i.. Hon har väl redan kläder så det räcker i den storleken han har nu. Liten men välment present eftersom jag är fattig :p Nu är det bara att vänta på att bli ditbjuden!!

Hur har jag det i Danmark då!? Jo här är det bra och fridfullt, drömde inatt att jag hade åkt hem och tänkte neeeeeej varför!?!?!?!? Och det ser jag som ett tecken på att jag inte är redo att åka hem än.. Visst saknar jag mina underbara vänner, menvafan jag är inte här för att dö, visst!!!? Sen kanske jag stannar här tills pappa åker till thai, vem vet.. skulle vara nice att bo lite själv också.. Trevligare vore det ju om någon hemifrån kom och hälsa på, det skulle vara skoj.. men det är ju ingen som vill åka hit, buhuuuu :( Danmark som är så bra och kul och man förstår dom ju så bra också, vi är ju trots allt grannar!! haha

Ne men seriöst, jag tycker faktiskt om Danmark nu tro det eller ej ;)

Och med det sagt, PUSS på er snyggon!!

Jaaa varför inte en "rolig" video till!?

OBS!! ej för barn under 18 år!!!

Hörrni, nu varnar jag känsliga läsare för ovårdat språk!! läs inte vidare om ni vet att ni blir griniga!


Jag kom och tänka på en sak förut eller igår eller när det nu var.. Helt otippat och lite sjukt av mig att ens tänka på det.. men i alla fall, tänk en tjej med sjukt mycket underbett...... i sängen! Förspel kan man ju feting glömma alltså, nu kommer det: Hur suger en tjej med extremt underbett av en kille!? går det?? Sen vände jag på steken som jag brukar göra.. och kom fram till att det blir lika jävla svårt för en kille med extremt överbett att slicka en tjej.. Visst det går väl men tänderna kommer ju fortfarande vara i vägen...

Sådär nu var det sagt och jag hoppas inte min mamma läser dethär!!

Puss och kram på er snuskhummrar som läste vidare!!


sorry, jag glömde borsta tänderna imorses..

Vadå smek!?

Sitter och pratar med Moa när jag märker att hon inte är närvarande..

- Moa, du är så seg!!

- Va sa du!?

- Du är så seeg!!!

- Vad säger du!`? smek!?

- Va!? ne seeeeg!?

- Vadå smek!?

- hahaha, men ne SEG!!

- Jahaaaa hahahaha



tycker om dig ändå :p haha

fjanteri



Hade lite för mycket att göra...

utgång och facerape

Vill ni veta en hemlighet!? jag tycker det är kul att facerapea mig själv.. Bara för då tror folk att det är en facerape men egentligen är det bara jag som har så jävla tråkigt :P maha!! Meeeen det är ju fortfarande roligare att facerapea andra.. Så om jag är i närheten av er facebook så logga ut fortast kvickt ;D Maha nu ska jag ut och festa till det lite med danskar.. hur ska dethär gå!`englishhhhhh pleaseeeeee!!!!!

Video på hur det ser ut i vårt radhus(!?) i danmark..

Här har ni en feeet uppdatering!!

me="allowScriptAccess"

Life goes on, in helsingor right now!

Just nu är jag sjukt glad.. har fått reda på något som kommer förändra min framtid så sjukt mycket.. Om det nu blir så vet jag inte än, men hoppas har jag inte slutat göra.. Inte än i alla fall.. wihiii bye

Printscreen från bilddagboken...

Vilken livserfarenhet jag hade här, helt sjukt "bästa dagen på länge" också.. tufft

Dedikerat till mig själv..

För ett år sen när någon arbetsgivare frågade mig vem jag var på festen, den som höll sig undan eller den som tog för sig och pratade med alla, Så hade mitt svar varit det först nämnda.. Idag är det precis tvärtom, det är det som är så skönt!

Visst att jag är sjukt jävla pank nu, det spelar ingen roll för jag vet att jag har uppnått något det senaste året. Jag har lärt känna mig själv bättre och bryr mig inte lika mycket längre om vad folk tycker om mig Och självförtroendet har blivit starkare. Förr var jag som en svamp om någon sa något dumt till mig, nu står jag stadigt i min bubbla och låter inte något ont komma innanför den.. Och det är dethär som gör att jag inte bryr mig om att jag har gjort lite misstag gällande jobb den senaste tiden.. jag har lärt mig på vägen och jag har sagt det förut.. Hela livet är en läxa, man måste fela för att veta att man gjort fel. Jag kommer snart upp på benen och kommer då vara starkare och med mer erfarenhet än innan!!

stack in knivspetsen i handen och fyfan va...

0_image_00076 (MMS)

stack in knivspetsen i handen och fyfan vad det värker :s

Sätt dig ner är du snäll!!

En sak jag hatar är när killar står upp och pissar, det värsta som finns är när man satt sig på toa i lugn och ro för att göra sina behov och man känner att röven blir blöt.... Hur jävla svårt kan det vara att städa efter sig om man ser att man pissat på ringen!? Tydligen jävligt svårt! Det är som att man vill kleta in toan i bajs innan ni ska göra number 2 för att ni ska fatta att det inte är så jävla fräscht!!! (skulle iofs aldrig kunna göra det, men det kliar i fingrarna. maha!)

Så killar.. Om ni nu ska envisas med att stå upp när ni pissar, se då fan till att städa efter er.. Äckeln!!!

life's really complicated sometimes, especially when it comes to love..

Jag var ute på långprommenad med tintin (ja, atlas fick stanna hemma.. stackarn har ont i ryggen)t och som vanligt hade jag musik i öronen.. och det var en låt som fick mig att tänka till lite extra och vände totalt upp och ner på steken. Vi tjejer tjatar jämt om att killar är idioter som får oss tjejer tro, att de är intresserade oss och sen dumpar oss för någon annan eller hör inte av sig..

Och nu till saken, jag har kommit på att jag är precis likadan.. jag älskar känna mig uppskattad av killar och kanske flörta lite omedvetet, men det betyder inte att jag vill ha dom.. För det mesta så blir det att jag inte hör av mig alls och tycker det är jobbigt när dom hör av sig eftersom jag är för snäll.. Ja, jag är fan för snäll!!! Jag fortsätter skriva tillbaka för jag inte vill vara taskig.. Och här vänder jag på steken och ändrar min personlighet för att de ska tycka att jag inte är något för dom.. Man kan väl säga att istället för att jag dissar dom så "dissar" dom mig och då behöver jag inte ha dåligt samvete..

Sen de killar jag fattar intresse för rymmer jag ifrån istället, det är ju jättebra sätt för de som inte vill ha ett förhållande.. ellerhur!!!?? Ne men jag drar mig undan, antagligen för jag är rädd för att få känslor för personen i fråga.. Nu betyder det ju inte att jag drar mig undan från alla utan det är två prickar där ute som vet ganska mycket om mig och som jag släppt in.. Meeeeeen.. här måste jag säga att jag failat, i alla fall på den ena!! någon som känner sig träffad!? Maha sååå nu går vi inte in djupare på detta, har redan exposat too much!!


köss på er snyggon.. ni vet väll att alla mina läsare är snygga!? vet inte vilka ni är, men man blir försnyggad när man besöker min blogg!! maha puss igen
RSS 2.0