En hel fucking halvbindningstid

Har än en gång kommit underfund med hur rolig jag är!! Mina status uppdateringar på FB dödar så hårt!!! Sen är jag bäst på kodord!! Älskar kod ord, man kan då prata helt normalt men byta ut en massa ord så folk tror man pratar om en helt annan sak.. Typ som en gammal vän sa till mig en gång "Sluta snacka i gåtor", gjorde det utan att jag tänkte på det!! sjukt kul att jag fattar men ingen annan.. möjligtvis frugan!!

Frugan är Moa för er som inte fatta det!! Eller hon är inte min fruga än.. jag har gått ner på knä två gånger men got turned down twice.. Hon tycker det är för tidigt.. men det tycker inte jag, träffa henne första gången för 13 månader sen.. det är fan en halv bindningstid!!! men hee her word is my command!!

Ibis Hägersten

Göttmos! ska till sthlm imorn.. eller först buss (06.15 *död*) mot skövde, sen till gbg sen bil till sthlm.. jävla go resa de ;) njaaaa fuck vad trött jag är.. kan inte sova så trött är jag!!! men men ska bli fett nice att bo på älskade ibis igen ;) love it!
Jag ska alltså, för er som inte förstod det på firmafest imorn.. jag klagar inte!
pusssssssss häääääääj!
Ibis Stockholm Hägersten

trakasserad av "mörkmörk"hyade!!

Vad är det med mig och blånegrer egentligen!? varför ska dom alltid komma och försöka bli "kompis" med mig för!? och varför måste dom ha mitt nummer!? fan säger jag att jag "har pojkvän" (troligt, hähä) varför ens slösa energi på att försöka få det ändå!? Det slår aldrig fel.. och det sjuka är att tex sthlm.. tror ni inte jag möter på samma neger två ggr eller!?!? joo så jag "måste" ge ut rätt nummer och bli trakasserad flera veckor efteråt!! Min vanliga tur!

och till er info.. nej, jag är inte rasist! jag gillar negrer, faktiskt.. Men när dom är så på som dom alltid är och knappt kan svenska så blir jag en aning .. låt oss säga "tveksam"!!

kösssssss

kolla inte på videon!

hahahaha

tillåt mig skratta!!!

Sovmorgon!?

Heeeej älskling!!
Nämnde jag förut att jag och gloria vaknade runt fyra idag!? hee men nu vet du/ni det.. haha sjukt sega och jag kunde knappt gå, haha inte van vid att dansa så mycket som vi gjort dessa två dagar.. Mina kompisar brukar ju inte vilja dansa så mycket.. Men Kristin är tvärtom, dansa sönder mig igår.. var tvungen att hålla i mig för att orka stå upp HAHAH jaaa ajg börjar bli gammal.. Och det är fan inte lätt, att bli gammal alltså.. Är ju fasen 21 snart!! Rynkorna kommer smygandes och livet är inte lika lätt längre, hahaha Stackars mig!
från igår.. ser ni mig? jag är as lätt att hitta!

Baby Seniorita, fortfarande 14!?

Haha GBG är helt sick alltså, det händer alltid en massa drama när man är ute här.. Igår var det tex en .. sak som börja kaxa med oss och ett bråk utlöstes.. det var typ vi mot henne och andra försökte få isär oss hähä drama drama drama... riktig girl fight med ryckningar i håret, naglar som river och sparkar för att hon skulle släppa.. Hade gärna gett henne en rak höger för att fixa hennes utseende lite.. hon va inte föööör snygg alltså!

Paradise JP

Fan att jag inte tog en bild men jag träffa JP ikväll och han var as schyst (trodde väl att jag var ett fan eller nått) och tacka och grejer när jag sa att jag "älska" paradise avsnittet där han lipa, sa det mest för att driva men det fatta inte han!! hä hä...

The city of drama!!!

Hej snygging! kul att du kom tillbaka hähä ne men jag är sjukt seg nu, fick jobbet trots allt och det firades med utgång på Berså, vi svingade fläsket tills det åkte av typ!! Sjuk kväll men hur mycket drama som helst, vad är det med Gbg och drama egentligen!?!?!? Drama queens hela högen typ, haha!

Ne men återigen stöter man på killar som försöker fånga ens intresse, visst det går jag med på. Alla är väl innerst inne attention whores, men när dom har flickvän!?!?!?! vad ÄR egentligen grejen? alltså kan inte någon förklara detta för mig så jag slipper fundera mer över det!!! fucked up!
Ne mycket drama men kul, det hade vi!!!

Pee! the letter P!? what do u mean!?

Helvete vad jag är kissenödig!! måste pissa, men vart!? pallar inte lägga ner dator för att hitta en toalett och ännu mindre köpa en till kaffe bara för att få sitta kvar här.. PANIK!!!!
nu har ju jag ingen snopp, men ni förstår min poäng!!

Positiva och glada Sarah är på G!

Med tanke på min äckliga morgon så är jag på dåligt humör och intervjun was a mess!!! helvete alltså! Sitter på Ritazza och dricker en kaffe, här ska jag sitta och försöka bli på bättre humör!! Jag är jättearg, sjukt arg!! helt fucked up vill ha sällskap, jag vill RINGA någon!!!! Men nähä glömde jag min mobil hemma!? ahaaa vad tråkigt för mig!!!

Om "positiva" Sarah ska vara lite negativ också då.. Intervjuaren var trevlig men hård, pressa mig till max och det blev en TPH intervju typ.. nää okej inte så illa men aa jag vet inte!! Men Sara Sjölund (eventchef på tele2) var där och hon kände igen mig och hälsa på mig och önska mig lycka till.. WOW hon prata med mig!?!? vad hände där? jag som alltid trott att hon inte tyckte om mig, hon sa till och med att jag var duktig.. Visste inte ens att hon visste vem jag var.. Så det var ju positivt i det negativa som hände under morgonen!

Sen träffa jag Mikaela, ofta det händer eller!?!??! Ost-Mikaela.. hon hade flyttat till GBG utan min vetskap, SJUKT!! så henne ska jag gå och snacka lite med sen när jag lugnat mig..
Sen gick jag till Elgiganten för Ceviell-Johan jobbar ju där och hälsa på han men han hade en kund och min axel dog av tyngden från min väska så jag får väl gå dit igen sen eller om jag skiter i det..
Haa ne jag ska sitta och lipa lite till, uppdaterar lite senare igen!
skulle verkligen behöva festa av mig nu, festa bort allt negativt!! (men kom ihåg, alkohol löser inget!!!)

Naken och exposed

Alltså fan jag vad jag inte pallar inte migsjälv just nu!!! Helvete!!!!! fitta, fan, jävlar, fuck, rövslick osv osv JAG HAR GLÖMT MIN MOBIL HEMMA!!!!! Hur jävla körd i huvudet är inte jag då eller!!?!?!?! Är sjukt jävla sur vill bara dra av allt hår på skallen, visst om jag hade åkt hem ikväll men nu ska jag ju till kristin och kommer vara naken och exposed som montazami säger!!! Shit alltså!


tänk om jag hade kunnat få vara såhär glad!

tror inte ni ser det, men han har en silve...

image_00114 (MMS)

tror inte ni ser det, men han har en silversked i munnen och det var precis vad jag ville förmedla .. bortskämda hundjävel!

Drömma kan man, agera ska man!

Hej mina älsklingar!!

Nu är jag pigg, har dock jävligt tråkigt!! Har nu varit jätteduktig och sökt jobb som faen, träffa ju min jojbbcoach idag och helvete vad bra hon är Carina!! Hon får mig att tro på det jag vill göra här i livet.. Det är långt till toppen men klättrar man en bit i taget så går det, allt går bara man vill!
Idag blev det lite ansökningar till bl.a Silja line, Viking line, Birka, Wondercruises mm. så vi får väl hoppas att någon hör av sig i alla fall =)
Detta är ett av mina mål i livet..

(klicka för större bilder)
Jag vill alltså jobba på OASIS OF THE SEAS som är en av världens största kryssningsfartyg. Har inte mer att tillägga där men det kommer hända.. Kanske inte inom 5 år, men tro mig kommer komma dit!

woho det går bra nu, platinum kort till sa...

0_image_00119 (MMS)

woho det går bra nu, platinum kort till sarah ;)

Såhär trött är jag nu!

woup, i'm back!
Sitter hos Mormor, har precis vaknat, vakna av att Moa ringde och fråga om jag fått hennes sms.. vilket jag inte hade fått!! är sjukt seg nu, mamma är här nu också hon har varit och röntgat sig.. Ja juste vad moa ville få fram var att vi inte fått lägenheten.. den gick till ett finskt par "som var i större behov av lägenheten än vi var" bullshit.. orkar inte sjukt trött och orkar inte tänka på't! Men men, tänkte väl att vi hade lite föör tur i letendet, men det är bara å fortsätta leta och vem vet, vi kanske hittar en finare och bättre!? 

fulla (i rullar)

Häj på er! sitter hos sandra och vi flummar sönder, vi är så jävla cp mongo när vi sätter igång alltså!! Hade vi satt upp en kamera och sänt live när jag är här så hade vi haft sjukt många träffar.. Man vet aldrig vad som ska hända, vi får för oss så sjuka saker att ibland undrar man ju vilken planet vi egentligen kommer ifrån!!! Ne men nu ska jag massera henne.. hähä porrigt ;)

spank på rumpan!

Fransk manikyr á la Sarahinarabic

Hehehe där blev ni allt lite lurade va!? ;) Satt och fika med mamma och mormor.. det var mysigt! Firar hellre denna dag med familj och vänner än något pucko (killar från lisch) som varken vet in eller ut.. ne men fan finns inga killar av vidare material för att dejta mig här.. Nee fy faeeen :P
Fick reda på en massa nytt i natt.. det ena var sjukt och väldigt chokerande och hade inga tankar på att det var som det var.. Kan bara säga A för det skulle bara bli fel om jag nämnde B, helt fel!
Sen en annan sak som var väldigt gulligt, aww (till en början.. hahahah "no comments") ne men det visade sig att jag och en kompis hade lite mer gemensamt än vi trodde.. lät det fel!? äh skit samma, slutar skriva här för jag förvirrar er bara mer än vad ni redan är!!!
Visar en bild på mina fräscha nymålade naglar.. Tung e jag eller vad säger ni!? :p

nu blir det alla hjärtansdag fika, sällska...

0_image_00113 (MMS)

nu blir det alla hjärtansdag fika, sällskapet är hemligt ;)

Skrytbygge!

Hej och välkomna! och välkommen tillbaka du som varit här förut!
Idag kära dagbok ska jag inte göra så mycket, har blivit sjuk igen.. Dock ingen halsrörskatarr som för två veckor sen, nu är det en vanlig förkyldning som står på schemat. Vad kommer härnäst!? donno!
Ne men skämt å sido eller jag skoja ju inte men ni fattar! Ska gå ut och gå en promme med Carro sen, har ju varit lite slarvig, skulle ha ringt henne i måndags men det blev inte så.. Denna veckan har jag varit lat, meeeen ändå fått gjort lite nytta.. T.ex lämnat in papper till arb.förmedlingen så nu den 27:e får jag äntligen lite pengar.. Sen har jag sökt lite jobb och även fått en arb. intervju med Talk to people och ni som känner till företaget vet ju att de söljer mobiler.. Det ska inte jag göra utan jag ska sälja el.. höhö kul jul! och ja som vanligt har jag redan fått jobbet mentalt, inget skrytigt med det.. det var bara att han jag prata med ville verkligen att jag skulle komma..

"Du kommer väl på onsdag nu!?"
-Ja det gör jag!
"Är det säkert det? för det är ca 200 st som har sökt och vill ha jobbet" (haha bara säljare som säger så)
-Ja, jag lovar!

Och sen är det ju ett säljarjobb med, which is easy to get!! Problemet är väl att jag måste pendla.. pust!! ähh vi tar en dag i taget.. pallar jag inte så, fine! kicka mig (A) haha ne men jag får väl stå ut!! Jag och Moa har hittat en lägenhet i Hägersten över sommaren och ja vi kommer få den med (A) hahahah vilket jävla skrytbygge bloggen är idag.. Ska chilla lite så jag inte säger för mycket..
Puss och kläm på rumpan!

doddy prutt och dodi fjärt

Jag är gaaaanska nöjd med denna, fin va? inte visste ni att jag kunde måla eller va man nu kallar det!!
och nej pappa, jag är inte lesbisk!

Black and Yellow

Denna går på repeat hemma hos mig just nu!!

jag knullar inte min mamma!? *förvirrad*

Hahaah alltså jag älskar dessa araber alltså!! denhär är iofs halv arab och halv italy..
Han tjata på mig att jag skulle adda honom.. gjorde det mest för att se hur han såg ut (sliskig italienare med pizza mage och backslick).. Han hann då skriva till mig på chatten och jag sa att jag skulle gå och lägga mig..
Det gjorde jag förstås inte utan jag tog bort han från min vänlista, då jag inte fann han särskillt intressant.. Han kollade väl igenom mina vackra bilder på mig och märkte att han inte fick kolla mer och att jag tagit bort honom.. Då bröt helvetet loss:



Hahahahaha hur orkar man ens lägga energi på att blocka någon som tagit bort en från sin vänlista!?!?!

Idag är jag elak!!

Eller jag är inte elak, men jag känner mig elak.. Jag vet inte varför bara får ur mig en massa saker som att jag ska skaffa en burnbook och grejjer!?!? vadå har jag blivit kissies följeslagare eller vadå!?!!? Haha jag vet inte, tror jag ät trött.. Gick och la mig 5 i morses och gick upp vid 10.. det är hårt när det är svårt!! höhö..

Ne men som vanligt har jag egentligen inget att säga.. eller jo, för er som tror jag är elak.. jag är inte elak, jag är jättesnäll och jättemysig =) haha jaop


Puss på på pannan mina änglar.. *not*

jag hatar när folk säger att jag inte kan,...

image_00112 (MMS)

jag hatar när folk säger att jag inte kan, när dem inte ens låter en försöka.. jag vet att jag kan!

Sammanfattning av 3-6 februari (min helg i sthlm)

Hej på er mina små kycklingar!!

Som ni vet var jag ju i stockholm i helgen och till er information så hade jag det super bra!!
Åkte ner på torsdag kväll, var död när jag kom dit, emn kunde ändå inte sova för jag trodde Moa skulle hoppa på mig och våldta mig eller nått.. usch hemst!! Men jag kom upp på morgonen inför min intervju och allt gick som planerat... TILLS jag satt på tunnelbanan och fick PANIK!! Jag hade glömt alla arbetsintyg hemma hos Moa!! fuckfuckfuckfuckfuck gick igenom mitt huvud då.. Ringde till Moa..
- MOA jag har glömt alla papper hemma, goshhhhh!!!!
Neeeeeeej!! men ring Malin fort som fan, hon har nog inte gått än!!!
Det hela sluta i att Malin fortfarande var hemma, tog med sig alla papper och vi möttes upp vid slussen (tack Malin du är en ängel <3) och där hade jag suttit och väntat i 20 min (kändes som 20 timmar!!).. Hitta henne och hoppa in i tunnelbanevagnen hon kom med och tackade i all hast..

Nu vart jag riktigt stressad, klockan var 08.30 och jag skulle vara där prick och man vet aldrig med bussar och spårvagn mot djurgården, fett sega ibland.. Och inte nog med det så ska det komma en mörkhyad kille (som fö går SFI) och börja fråga ut mig.. Jag visa inget intresse alls och tyckte bara han var jävligt jobbig som gjorde mig ännu mer stressad.. Där sluta det med att jag neka han mitt nummer för jag "hade pojkvän" och jag kunde inte vara kompis med han.. Helvete vad svårt det var att bli av med honom!!!
Sen väl på intervjun var jag fett nervös under hela GRUPPintervjun, harar att snacka inför folk.. Ändå var jag den som prata och utmärkte mig mest (good job sarah).. Sen var det en enskilld intervju där dom ville prata lite enskillt med en och det gick sjukt bra.. Jag impade på dom med min egenritade darin, hahah man skulle ha med sig en bild på en kändis och det missa jag när jag åkte hemifrån så jag måla av en bild på daatorn!! "Har du målat denna själv!?"
- Ja det har jag (behöver ju inte säga att jag målade av från datorn, det är ju mina sträck som min farbror sa :p)
"Vad fint du målar!!"
-Hehe tack!!
Okej för att vara helt ärlig så var jag fett stolt över mina fina teckningar.. hon såg till och med vem det var ;)

Lördag
Idag drog vi till gymmet, Moa, Malin och jag.. självklart kolla jag på, min träningsvärk var inte okej!!
Sen på kvällen drog vi till Linn och förfesta lite, jag fixa in oss på listan till Laroy. Joey hörde av sig och jag tvinga in honom till stan och jag tänkte ju inte på att skriva dem på listan eftersom jag redan då var lite rund om fötterna.. Men vi hade sjukt trevligt hos Linn!!

Sen drog vi ut och dom kunde inte bestämma sig vart dem ville gå och vi tappa bort varandra när jag skulle möta joey och hans kompis.. hahaha KAOZZZZZZZZZZZ jävlar vad segt det var, hahha sen fick moa ett idiotiskt samtal och både hon och linn blev irriterade och deras kväll var nu knasss.. Jag som ville ut stod ju på listan (juste först drog linn hem och sen moa men jag stanna med joey för hans buss skulle inte gå förrens vid 7.. kunde inte med att lämna han där när jag tvingat ut honom!!) men Joey stod ju inte på listan (juste han kompis har ju dragit hem också) så vi kom inte ut.. Så vi sket i det och gick mot gamla stan.. Inget öppet alls fett segt.. Så vi vandra där i kylan tills jag tvinga honom ringa en kompis som han kunde sova hos!!! Sen tog jag fel tunnelbana också.. tog förgivet att det var rätt följde bara efter joey, men kom på innan gullmarsplan att detta är fel!! så jag klev av där och drog hem jag med.

Imellan här har det hänt en massa saker men jag pallar inte skriva allt. Helvete sicken kväll alltså, galet!
Söndag var sjukt seeeg, ingen frulle eller nått, drar hem halv sex köper en cola.. dricker lite och somnar HELVETE vad gött jag sov.. vakna typ 10 min innan bytet i hallsberg (skönt) och sov nästan hela resan därifrån och hem (längesen jag sov så gött!!!) 

Så nu får det räcka och ni får vara nöjda.. det var en liten sammanfattning om min helg i stockholm.. hoppas ni njöt för det gjorde inte jag när jag skrev.. KRAMP!

vi har det jätte mysigt med vin, kex och o...

0_image_00108 (MMS)

vi har det jätte mysigt med vin, kex och ost :)

Sova gaffel!

Jaoo, då sitter jag nu hos Sandra, vi har nästan precis käkat frukost och kollar nu på tv.. Inatt gaffla vi (för er som inte vet vad det är, är när man skedar fast man ligger huller om buller typ haha!), väldigt mysigt måste jag säga.. Kände mig dock lite instängd vid väggen för jag ville ju inte störa henne när hon sover.. inte jätteskönt att få ett knä i ryggen, haha!
Nu håller sandra på å gör iordning sig för jobb och själv sitter jag här och håller koll på uppdateringarna om Egypten!! Jävla gris till att inte avgå med en gång.. Det borde han ju fattat att invånarna inte skulle nöja sig med att han inte ställer upp i nästa val, alla hatar ju honom.. vilken värld lever han i!? en jävla drömvärld är vad det är!!

Ne snart ska Sandra till jobbet och jag ska antingen till mormor eller gå på stan lite (fönster shoppa, har inte råd med annat).. Kanske slå Dodi en signal för klockan 14 slutar min bror och tar med mig till k-by och där ska jag förmodligen va med Carro och hennes underbara son Lucas. Ska bli mysigt och gosa lite med Lucas, det väcker mamman i mig hehe :)

På tal om bäbisar, var hos Janina igår jag och Sandra och jag träffa Zoe för första gången, söt liten tjej måste jag säga!! Sen färga damerna håret på mig, här är resultatet...

samma färg som förut, kunde inte bestämma mig vad jag skulle ha för annan färg så det fick bli ett säkert kort!

köss och spääääääänk!!!!
Your one and only Sarahinarabic
(haha fan va töntig)
RSS 2.0