thai uppdatering

Har varit h'r ett antal dagar nu, vet inte riktigt hur manga, 6 tror jag! Kanns som typ 3 eftersom vi har varit pa ett annat stalle i 3 dagar..

Det andra stallet, Khon kaen var faktist riktigt nice, trodde att det skulle ligga mitt i djungeln nagonstans men icke..
Nar vi traffa pappa pa flygplatsen sA sade  han att hotellet inte var nagot speciellt utan att det kanske var 2 stjarningt, vi tankte: OH NO!!! sen nar vi kom dit sa markte vi ganska fort att han hade drivit med oss.. Hotellet var skit stort och as flashigt, 5 star p[- det hotellet.. ska visa bilder pa det sen.. det syns nog inte pa bilderna men det var nog den hogsta byggnaden i staden.. tummen upp!

Sen nu nar vi kom til koh Samui sa bytte vi ned oss ratt rejalt.. men det funkar, sover ju anda bara i rummet (pappa visste inte hur hotellet var/sag ut nar han boka det), angrar lite att jag inte kollade upp hotell sjalv, da hade det blivit ett nice hotell, hoho!

I alla fall.. det ar battre har an i sverige.. men jag haller fortfarande fast vid egypt!!

So long =)

Videoklipp från Egypt

Amanda prutar..
Första gången jag såg delfiner i Röda Havet :)

Taha pratar Svenska..

Hemma .. igen!

Kompå att jag kunde blogga lite nu när jag sitter på tåget, tänkte inte på att jag hade alla bilderna på datorn!!

Och jag behöher egentligen inte skriva hur det var för det vet ni väl redan, men det var helt underbart denna gången med. Det är sjukt hur hemma man kna känna sig i ett land egentligen.. Det är precis vad jag gör när jag är i Egypten!

Jag har skaffat en massa jobbkontakter där nere nu, så nu jävlar ska jag bli arab (haha)!! Och arabiskan går framåt.. borde egentligen ta och lära mig danska och norska också. men helvete vilka tråkiga språk eller!!  Ne, jag ska allt satsa på arabiskan, ska bli så kul när jag väl kan det. För lära mig, det SKA jag! OM det så ska ta flera år så nån gång i livet ska jag kunna det, that's it!

Sen lär man sig ju väldigt mycket när man är i ett land där alla talar arabiska, bättre lärare går ju inte få tag i =)

Nu är jag snart i Hallsberg, vilket betyder att jag ska byta tåg så jag får väl sluta nu.. menm jag uppdaterar mer när jag kommer hem sen!


Egyptisk mat.. hur gott som helst!!


Taha, jag och Tahas pappa!


Sandra, Amadna och tahas familj =)

Darin - Viva la vida

Denna går på repeat hemma hos mig, så jävla BRA!!!!!!!


Och kom inte och säg att han inte har utvecklats för det har han verkligen!
Såhär såg ni han första gången i Idol 2004 (för 5 år sen för er som inte kan räkna)..

Han var bra då.. men nu är han jävligt mycket bättre och hans utveckling har gått spikrakt uppåt!!!

Screw England.. Egypt here I come!

Yes!! Det blir inte England för Sid är som han är..
Så då tänkte jag att jag skulle belöna migsjälv med något jag tycker om.. så därför ska jag nu åka till Egypten med samma flyg som Sandra och Amanda!! Fyfan vad gott jag mår nu!!!


det blir det hotellet som jag bodde på när bror var med


Jag tänkte skriva ett litet tacktal till Dodi, såhär lyder det:
Dodi du underbara! Jag vill tacka dig för allt du gjort för mig och för att du stöttar mig i alla situationer!
Jag hade inte varit med på planet till Egypten nu på tisdag om du inte hade funnits vid min sida. Du vet exakt hur du ska göra för att göra mig glad, även om det är någon liten chest bara som t.ex säga att jag är fin i håret eller bara genom att lyssna på mig när jag behöver prata. Och ger mig även råd till hur jag ska lösa olika situationer.
Jag är dig evigt tacksam! Puss och kram Din Doddy!


FEMALE KINGS!

Att boka eller inte boka.. Det är frågan!!



Fan! Jag vill inte till england för sid är helt konstig och har inte hört av sig eller nått+ att han inte har tagit ledigt från jobbet... och det innebär att jag måste sitta i hans kusins lägenhet ända till kl 17 varje dag.. hur kul  är det liksom att upptäcka en storstad helt själv!? inte för kul!!! Så nu har jag bestämt mig för att inte åka!!!
 och är det någon som heter sarah johansson och vill åka till london så är det bara att säga till!

Det jag tänkte göra istället är att åka till egypten.. vore inte dett helt underbart och slippa mig en vecka till!? det tror jag allt ni tycker, så nu har jag fan halvt bestämt mig.. bara det att min far kommer döda mig!! Det tvivlar jag inte på.. men jag bryr mig inte, jag har alltid gått min egna väg coh det är ingen som kan stoppa mig denna gången heller!!

(klicka för större bild)

flygpriset

Haha jag skiter ner mig av skratt!!

Haha såg denna igår på festen (det blir i förrgår om man ska vara petig) så jävla skrattretande!! HA HA

Alkolåst dator!?

Jag kna vetkligen inte hålla mig borta från datorn när jag är onykter.. kanske ska skaffa alkolås!? och om det inte finns så är det en jävligt bra affärsidé!! Och glöm inte vart ni hörde det först.. :p


eller!?

Hatar Sverige!

Jag harat Sverige och jag vill seriöst slaffa en pojkvän i egypten eller någonstans och flytta dit!! punkt slut

ja är förresten sugen på en french nu.. dra en taxi till preem!?



sen kan jag inte låta bli att tycka att jag ser fräsch ut på denna bilden!!!!!!!!!!!!! and fuck sweden once again!!!

Julafton idag istället!!

Det blev ingen kräftskiva igår då det var många som inte kunde/blev sjuka så vi kör idag igen fast med Julafton istället!! Vi ville inte vänta till fredag, så nu blir det julmat och sköna människor =)

Tar med mig kameran!

köss

Facebook, Café World

Jag är BEROENDE! Jag kan inte hjälpa det, jag sitter där som förtrollad och timmarna bara går.. Det finns nog ingen som är mer otålig än vad jag är och det hjälper inte mig i detta fallet vill jag lova, tvärtom! Jag vill bara komma till nästa nivå hela tiden, så därför sitter jag där och kollar på när cashen rullar in.. dvs. 1-5 coins/kund. Vilket inte alls är mycket eftersom en jävla stol kostar 250 kr.. den BILLIGASTE! är inte det sjukt dålig "lön" eller!?

Ne nu ska jag DRA tummen ur röven och duscha av mig innan jag drar på kräftskivan. Och som ni vet så är duschen pajj (vattnet fungerar som tur var nu) så jag får sätta mig i badkaret och duscha. Jag hatar fö att duscha i badkar, man känner sig så jävla klumpig!!


sa jag förresten att det tar 1 jävla dag för en kyckling att bli färdig!?

Kräftskiva, Påskafton, Midsommar och Julafton på en veckas tid!?

Så nu har jag kommit hem, eller ja.. jag kom väl hem för en halvtimme sen eller nått! Det var riktigt nice med bubbelpool vill jag lova, det var dock jävligt kallt när man klev ur, brrr!!

Vi satt och snacka lite efteråt och så kom vi fram till att vi skulle ha en tema vecka med nytt tema varje dag..

Tisdag: Kräftskiva
Onsdag: Påskafton
Torsdag: Midsommar
Fredag: Julafton

Så imorgon är det kräftskiva som står på schemat... det kan (läs:kommer) bli riktigt kul dethär! Det kommer komma minst 14 pers, tummen upp på det!

Nu blir det bubbelpool



jag kommer seriöst somna i dendär jävla poolen!!

Han är så söt..

.. min lille vovve!! hoho



Ska nu titta på färjan 3, faktiskt ett ganska underhållande program. Efter färjan blir det skämtet "Svenska Hollywoodfruar"


HELVETE!!! jag är i chocktillstånd! hjärtat dunkar som bara den.. haha!

Dom tror att det är en läcka i badrummet så dom stängde av vattnet för att kolla det, sen nu när vi satte på vattnet igen så spruta det ut en massa vatten från ledningen i duschen..
Jag hörde bara hur vattnet började forsa och mammas kille börja skrika: STÄNG AV!!! STÄNG AV!!!! STÄNG AV!!!
Haha fick lite halft panik där ett tag och nu kan vi inte sätta på vattnet igen för då kommer det forsa vatten igen.. Dvs att vi kan inte:

x Dricka vatten
x Koka té (för det finns inget vatten)
x Tvätta händerna
x Borsta tänderna
x Duscha
x VI KAN HELLER INTE GÅ PÅ TOALETTEN!!!!!

Uff!!! hur ska dethär gå!?

Unemployed in my ass

Jag vill inte säga att jag har tröttnat på att vara arbetslös.. jag har mer tröttnat på mig själv! Jag gör ju inget på dagarna och det känns så meningslöst. Nu ska jag fan börja ta tag i mitt liv..

Dethär är min checklista:

Gå och lägga mig i tid (dvs. innan 00.00)

Gå ut och gå varje dag (jag har säckat ihop totalt!)

Söka jobb (förr eller senare tar sommarens pengar slut)

Ta kontakt med kompisar (det börjar bli en aning ensamt)

Inte sitta vid datorn så mycket (det har blivit lite mycket det senaste)


Sådär, nu ska jag bara följa det också!!


tror inte jag publicerade denna bilden när jag var i Egypt!?

Hussien äter pizza



haha han ser för rolig ut! en av de nya kompisarna jag fick senast i hurghada.

Fjortisbrud på egyptisk tv-kanal

Galen arab brud som pratar utan att andas...

Fredagskvällen i bilder!!!


vår fina present som vi gav till Sofia =)




Avslutar med den snyggaste bilden..

Seriöst...

så har jag funderat väldigt mycket på att dra till Egypten igen. Nu tänker ni väl ja men vadå.. nästa år ja!
Ne inte alls, Sandra drar ju om en vecka.. jag funderar på att åka samtidigt dock inte till samma ställe, men klart vi kommer att ses i så fall. Hade ju kunnat dra till samma ställe om dom inte hade haft sitt hotell i New Hurghada.. det lockar mig inte särskillt mycket, det är ganska isolerat från den egyptiska befolkningen och det är ju det jag tycker är mysigt..

Jag hitta en sista minuten för 2658 kr.. sen hittade jag ett bra pris på Empire hotel som jag och min bror låg på när vi var där.. 1402 kr för 8 dagar och 7 nätter + frukost... dvs. 2 nätter på hotel i Sverige!! Love it!
Så totalt blir det 4060 kr för en hel vecka!!!

Det jag överväger nu är ju att jag ska till England den 12:e... har ju aldrig varit där så jag vill gärna dit, sen vill jag ju träffa Sid igen också! men va fan.. det är så svårt!

detta:


eller detta:


Egentligen inget svårt val, men jag har redan bokat resan till england..

Nu äre fest

Sitter nu på förfest.. Sofia lilla fyllde ju år igår så vi ska fira henne rejält nu och dra till stadt senare.. För att vara mig så var det längesen jag festa nu.. hela 2 veckor sen, det blev ju inget i Egypten! Eller jag var ju ute en gång men det blev inte så mycket till fest då det var fucking house musik=kasst att dansa till. Så ne, det blev inte mycket till fest där.. så idag tänkte jag ta igen det och festa på som bara den!!

Min mamma blåste mig rejält förut och sa att hon inte hade varit på systemet och köpt vin till mig så jag blev sur och la på.. Så jag fixade det på annat sätt (kan inte skriva det här eftersom jag inte vill sätta dit någon..) så nu har jag en flaska vitt.. det kommer jga inte komma långt på men jag får väl hänga i baren ikväll!!

Sen då.. ja tror ni inte att mamma ringer sen och säger att hon är påväg till Sandra för att lämna vinet, jo serru! Då blev jag sur vill jag lova!!!!! men men hon tror ju att hon är rolig, då får hon tro det!!

Nu ska jag i alla fall festa loss lite!!!


sofia & jag på en fest för ett tag sen..

Sandra och mckie

Ikväll har jag spenderat kvällen med Sandra och det var mycket mysigt som vanligt. Vi crusa lite och sedan bestämde vi oss för att ta en latte på mc donalds och där satt vi och tjöta lite skit och så, väldigt trevligt med lite pratande :) Just nu sitter jag med Hussien och snackar lite med han, han är min arabiska lärare coh han ska försöka lära mig att prata arabiska =) Jag ser verkligen fram emot mina framgångar inom arabiska språket!!


Tankegångar..

Satt och tänkte lite förut på vem/vilka det är som läser min blogg.. OM det bara är folk jag känner eller om det är "okända" folk.. jag vet ju att endel av mina närmsta läser men jag vet inte vilka ni andra är..

Så jag tänkte.. kan inte ni som inte känner mig slänga in en liten kommentar så jag "vet" vilka jag bloggar för, skulle vara väldigt intressant att läsa era bloggar också :) eller ja, kan inte ni som känner mig/vet vem jag är slänga in en kommentar också!!


Jag och min favorit parfym, min gamla var slut så jag köpte en ny ifrån taxfreen ;)

Jag tror jag är kär..

Nya halsdukar..

..som jag köpte i egypten. Jag köpte tre stycken, men eftersom både mormor och Sofia har fyll(er)t år så köpte jag en var till dom. Mormor ville egentligen ha den turkosa men den valde jag själv att behålla eftersom de andra två var så lika min andra som jag köpte sist jag var där. Så jag tänkte att jag inte ville ha en som såg likadan ut =)




I like it!! :)


Och snart kommer Sandra :D:D

God morgon/god middag..

vakna nu för en trekvart sen eller nått.. är trött som ett as! Sofia sitter och gör sig iordning och verkar hur pigg som helst.. Sitter och lyssnar på Darre låtar också, det är inte varje dag man gör det.. även fast många av er tror det!

Idag ska jag träffa Sandra tror jag, hon skrev i alla fall ett sms igår och frågade och jag svarade men jag har inte fått något svar än.. Men det blir nog så!

Men nu när jag drar från sofia så tänkte jag att jag kanske skulle hälsa på carro och bara säga hej.. vi får se hur det blir! Hör av mig senare ...


haha dethär var inte igår precis =) man hittar mycket på Sofias dator (A)
RSS 2.0