Stockholm och dålig uppdatering...

OKej jag vet att jag inte har uppdaterat på länge men jag har faktist en väldigt bra ursäkt och det är för att jag har något mystiskt fel i magen som inte vill gå över och jag har helt enkelt inte orkat blogga.. Det gör i alla fall fruktansvärt ont i mellan åt och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen ibland.. smärtan går upp och ned hela tiden.. Ibland har jag inte alls ont och ibland har jag så ont att jag vill hoppa framför ett tåg eller liknande..
Kan berätta lite om sthlm.. jag har fått jobb, tre st om jag ska vara exakt.. men det sista jag fick nu som telefonförsäljare på Säljpartner var ett heltids jobb så det är nog det jag kommer att välja.. Jag ska prata lite med min chef på vendator för att se lite om jag kan ta ledigt eller något för jag vill prova jobba på säljpartner först innan jag bestämmer mig.. och blir det inte säljpartner så  fortsätter jag på vendator och tar det andra jobbet också..
Lägenhet är något jag fortf. letar efter.. har inte hittat någon än, men det löser sig väl med tiden.. Pratade ju med en tjej som var jätte trevlig och allt men hon bodde så långt ifrån och jag pallar inte pendla 45 min varje morgon och 45 min varje kväll.. Sen känner jag ingen i Haninge heller, vilket gör det hela mycket svårare.. Så jag får väl helt enkelt leta efter något annat!!
Kent var snäll och tänkte på mina fossingar, så han köpte söta tofflor till mig!

Jag stöka till lite i salongen men det gör väl inget, hehe
fd. franska värdshuset
Ingen trökig istapp haha!!

MENSVÄRK ÅTTA HELVETE

Det är fett synd om mig nu, har jätte ont!!! Bara för det ska jag ut och busa, sådet så!!

ahhhhhhhhhhhhhhh vad ont det gör!!!!

hmm knepigt..

Jag köpte ju en internet biljett som skulle räcka i 30 min.. men konstigt nog har inte internet lagt av än!? Den killen måste varit jävligt schysst och gett mig en kod för hela resa, me like!
Hm.. mystiskt samtal.. *chocka* helvete eller.. ni anar inte hur många arbetsgivare det är som har hört av sig till mig.. såg nu att jag hade ett mobilsvar också.. Det var en tjej från 3 som ringde och ville prata lite med mig.. så jag får väl ringa upp henne då.. Måste pissa först för jag pissar på mig snart.. inte kul!!!
underhållande bilder va!?

Fram och tillbaka genom vårt avlånga land..

Sitter nu på tåget och får inte igång internet, men vi står still i Hallsberg och avgången är inte än så jag undrar om inte det är därför..

När jag kommer fram ska jag åka direkt till Alvik för att ha ett möte med Lisa (min chef), vi ska ha någon form av utbildning där hon berättar om vad som finns att läsa i tidningen och lite hur man får folken som springer förbi att stanna och lyssna på en.. Är inte det minsta nervös,  för hon är verkligen genomsnäll och hon påminner faktiskt lite som min ingifta faster.

Efter det blir det till att åka hem till farbror kenta och käka lite mat, för jag antar att dom har lagat mat när jag kommer dit (som vanligt). När jag och Sandra kom till sthlm sist så hade dom gjort mat men vi var så hungriga när vi kom fram att vi käka sushi och sen åkte dit. Men problemet där var ju att Yin hade stått och gjort mat… FAIL från våran sida, men men det visste inte vi.

Usch, nu blev jag hungrig.. inte bra att prata om mat ..

Lite update här.. jag ringde till kundtjänst för det fungerade verkligen inte, så det var inte mig det var fel på utan min biljett, så nu fick jag en ny kod.. Bra det annars hade jag blivit jävligt sur, haha!

Nu fungerade det.. MEN, det finns alltid ett men och i det här fallet är det att internet är SEEEEEEEEEEEGT som in i helvete, fan nu blev jag sur i alla fall!!!!!

i början av resan var jag glad..

och nu är jag sånhär.. det tråkiga med tåg är ju att det är så mycket folk runt omkring så man kan inte direkt få någon bra bild utan att folk tycker att man är dum i huvudet!! haha

hörs säkert senare...

HAHA godmorgon!!!!

Jag kände att jag var tvungen att bjuda på denna fina bilden, är ganska nöjt ser väldigt fräsch och sexig ut!!!
sen skulle jag kolla hur min dubbelhaka ser ut, därav denna vackra bild..
än sålänge är det ingen fetma varning, haha!!

Lägenheter i stockholm..

... Jag blir galen!! hur jävla svårt kan det vara att få tag i en jävla lägenhet eller !? det tar ju fan 10000 år att få en.. och det är det som stör mig mest.. fan ge lägenheten till första bästa vafan!! Ne det gör mig jävligt frustrerad och det som egentligen gör mig ännu mer frustrerad är att min farbror inte vill ha mig i sin lägenhet för att det blir jobbigt.. Det som är jobbigt är att han cpar!! Tror det är för han inte vill ha ett sånt "stort" ansvar.. han gillar enkelhet och eftersom han inte har haft några barn själv så tror jag han tycker det blir lite jobbigt!! Men men, jag skiter it!! Man ska ställa upp för släkten!! that's it!!
På tal om inget annat.. Har ni hört Mezdeke - Arab rapsodi??? Om ni inte har det, LYSSNA PÅ DEN NUU!!! skitbra!!!

OKej jag hitta den inte på youtube men jag hitta denna som också är jävligt bra!!
Mezdeke - wana wana

Ännu ett möte avklarat..

.. Kom nyss hem, var med Sandra och Molly en stund efter mötet och man känner efter varje möte, att valet man gjort bara känns bättre och bättre för varje möte man går på! Som Patrik sa, man märker mer och mer att poletten börjar falla på plats.


Tänk vad en sån här liten juice kan åstadkomma egentligen, sjukt! jag ska snart skriva ett inlägg om den för den är helt grym!!

God morgon alla bögar..

.. den rubriken skrev jag mest för att lura hit er, haha!! (det var inte kul men för mig som är trött var det lite kul)
Sitter nu och läser lite ur "En shopaholic får en syster", den är skitbra! MEN... just nu är den lite seg för hon fattar ju inte att hennes syster, är inte lik henne i sättet även fast hon önskar det!! Man vill bara ta tag i henne och skaka om henne och berätta sanningen för henne och att hon inte kan hålla på och shoppa som hon gör!!!! helvete blir galen!
Idag är det ett nytt möte med Kyäni och det ska bli intresant, Sandra ska med också! Men mötet är inte förrens kl 19. Så innan det ska jag bara chilla och sen dra till Sandra tror jag! Så det blir nice.. måste förresten jobba nån timma eller två också!!

Mys och The Holiday

Jag har precis lagt på telefonen, satt och pratade med Sandra en stund.. sa till henne att jag var jättetrött, vilket jag är! Jag och Kristin var nämligen ute och gick i ca 75 minuter och det var ingen slö fart vi hade, utan vi gick fort.. Så vi hann gå rätt långt!
Nu hade jag tänkt att övertala mamma att vi ska kolla på filmen som går på trean, "The Holiday" den är ju så mysig!!

Juste ja, kalaset var as tråkigt.. glömde säga det!! haha


Kyäni och Kalas..

Nu har vi haft ett möte med sandra och hon verkade lite intresserad i alla fall och det är ju kul! tänk sen efter några månader.. kommer bli superkul!!
Nu har de första folken anlänt till kalaset och jag får väl få ut och vara lite social.. måste måla miona naglar också, pajade dom igår haha!! Aja vi hörs lite senare!

Fredagen i bilder

Det var meningen att vi bara skulle sitta hemma hos Sandra och tjöta lite med en box vin.. jaa och vart hamnade vi!? jo vi gick till stadt ändå (igen) fan nästa helg ska jag fan inte gå ut!! Det har jag inte pengar till.. ska ju flytta till sthlm soooooon :) woho! håller på och pratar med en tjej som jag ev. ska bli inneboende hos och jag hoppas att jag kan bo hos henne för hon verkar as schysst!!
här är i alla fall bilderna från i fredags...
det var ungefär sånhär dimma i fredags..



Nu vet jag varför..

Varför jag nu hade fått en massa nya läsare var för att falsksanning hade länkat mig.. Jag skrev till henne om när jag träffade Dessie i sthlm innan jag skulle till egypten första gången i år..
(klicka här för att komma till bloggen)

Vafan hände där!?

Jag har ju inte varit så aktiv i helgen gällande min uppdatering och nu när jag gick in och skulle kolla min status så fick jag en smärre chock.. Vad var det igår som hände?? Statusen var väldigt hög igår så jag undrar lite om, vart kommer allt folk ifrån!?

mycket märkligt, men väldigt kul!! =)

Läckerbitar!!

Usch vilken usel uppdatering det har varit de två sista dagarna, det får bli ändring på det!!
Jag tänkte att ni skulle få se mina små men grymma inköp som jag gjorde i Stockholmooooo
And here it goes...
Precis vad rubriken säger, så är dessa skor riktigt läckra.. Nu gör blixten så att färgen är ljusblå men icke!! Dom är riktigt skrikigt turkosa!! Snyggt! köpta på scorett, vagabond


Söt tröja från H&M, sicket kap säger jag bara!! 99 spänn!


Skjortklänning från Bikbok

Sist men inte minst den fjärde boken i Kinsellas chick-lit serie!! LÄS DOM säger jag bara, dom är skit bra!!!

Nu ska jag läsa lite, sen blir det bingen!!!

GOD NATT!!

Hemma igen..

.. nästan i alla fall. Jag sitter nu hemma hos Sandra, jag följde med hit för jag pallade inte sitta hemma helt själv.. Vi åkte med tåget vid kvart över sju i morses och det var tidigt men vi kom upp i alla fall!!

Igår var vi ute och tog ett par glas med Emilie och det var mycket trevligt att träffa och skvallra lite med henne igen och nu när jag.. Juste det har jag ju inte berättat.. Jag fick ett av jobben, lite stolt faktist :)
Men tillbaka till ämnet.. det var ju ganska längesen nu tänkte jag skriva, men det var det ju inte.. Men det känns som längesen!
Eftersom jag och Sandra var så trötta efter allt spring fram och tillbaka så blev vi lite "roliga" på de två glasen som vi drog i oss.. Det var ltie kul.. men då kände vi att vi ville ha en drink till... Haa så vi sprang runt som galningar för att försöka hitta en bar någonstans.. Men hee, alla ställen vi kom in på skulle precis stänga... förutom ETT!!

Haa vi kom dit och vakten fråga hur gamla vi var..
- Vi är 19!
- Okej, det är fullt!
- Jaha, så det är fullt bara för att vi är nitton!! aah okej, eller är det för att jag har sneakers på mig!?
så gick vi iväg och hör dom ropa efter oss "men vänta lite nu" men vi fortsatte bara och vad skönt det var att bara få ur sig det!! kan ju bara inte hålla tyst när sånt händer..

Sen gick vi till Scandic och tänkte, ja men där kan vi ju sitta.. Hee när vi kommer in kommer det en vakt och frågar efter vår ålder.. Och det var ju 23 där.. Så jag fråga

- Ja men vad hade hänt om jag hade varit gäst på hotellet då!? Hade ni sagt att vi inte fick vara här då!?
- Är ni gäst på hotellet? för är ni det så får ni gå upp på rummet och dricka det i såfall..
- Ne, men ge mig ett rum så kan jag gå upp och dricka min drink
Han skratta bara och följde oss till dörren..

Då kom det en kille och vräkte ur sig är dom 18 år!? vi sa nej 19!
-
Är ni 19!?
- Ja! Men vadå!? bara för att du är gammal!!!!
och så gick vi ut.. och hörde hur han sa "vad var det där om eller!?" och så nämnde han ordet "ragg" men varken jag eller Sandra uppfatta vad han sa...

Sen en rolig grej som hände på facebook..
"Tabort bilden så tar jag bort kommentarerna!!"
Snälla du, om jag tar bort bilden så försvinner alla kommentarer med bilden.. Jag säger som Rodde "Är du född igår eller!?"


Snyggingen själv :)


två snyggingar till


Hitta två tjejer som ville att vi skulle med till Café opera, men det var 20 års gräns och kosta 200 spänn i inträde.. Nej tack!! vi ville ju bara ha en drink (A)

Jag ber om ursäkt..

... för dålig uppdatering! men vi har haft fullt upp hela dagen och nu är vi skit trötta så vi ska gå på toa sen decka!'


GOD NATT!!

vad hände där!?

Vi vet inte varför men Peters mobil var avstängd, det var lite tråkigt för vi hade sett fram emot att umgås lite mer med honom.. Men men.. det finns jju fler dagar att ses på, vi åker ju inte hem imorn! Hoppas bara han hör av sig också!

Men vi gick i alla fall till Mc vid slutten och tog det vanliga, en latte+cheeseburgare+daimglass (ej omrörd)!
När vi satt där så kom en och sa till mig att jag inte fick ha mina fötter i soffan (hade ej skor på) för om jag ville sova så kunde jag lika gärna gå hem och sova... Vet han hur långt jag har hem, alltså HEM!! ne tänkte väl det.. men jag sa inget och tog ner fötterna.. Då fortsatter han och prata och babbla en massa om att han jobbar osv.. MEN.. det roliga var att han jobbade inte ens där!!! han prata engelska, jag bara skratta!


Sen i buss kuren var det en jävligt jobbig tönt (gammal) som hade väntat på bussen mer än en halvtimma.. det roliga var att han vinkade på varje buss som åkte förbi och trodde att han motionerade när han vevade lite med armarna.. Det andra roliga är att han åkte med bussen i ca 3 min.. Han hade fan hunnit gå fram och tillbaka minst två gånger!! Pucko! 

Sen var det en fylletant som vägrade växla sina pengar för att köpa en biljett, hon får la skylla sig själv då att hon inte kan åka med bussen (pressbyrån låg på andra sidan gatan!!!!!)


Men nu seni så ska vi nog nana, ska upp tidigt imorn.. och att ladda upp bilder går så segt så jag skiter i det just nu!!''

eller jag ångra mig.. här har ni en bild på snygg-Sandra:


PUSS

Veckans blogg!!

Här är länken, jag skrev fel länk sist!!! Sorry!

RÖSTA PÅ MIG SOM VECKANS BLOGG.. ojaaaaj!? bra puss

(klicka på bilden för att komma till inlägget)

KATASTROF

Jag har inte bloggat idag, vad är jag för någon bloggare eller!? Aja jag tänkte att jag skulle uppdatera er lite nu i alla fall..

Idag missade jag min första intervju för att vi åkte för långt och när vi kom tillbaka visste vi inte vilken linje vi skulle ta, trodde det var någon båtjävel vi skulle åka med men det var det ju inte...
Sen var jag ju på Sheraton och den intervjun gick okej.. helt nöjd är jag väl inte.. men snubben var schysst och rätt soft så det kändes ganska bra i alla fall..

Sen gick vi lite på stan och titta lite, blev en skjorta och en tröja rikare!! Känns bra!

Sen så.. nu håll i er.. Sandra fick äntligen en skymt av dessa efterlängtade snoppar.. Det var en uteliggare som ställde sig och pissa precis framför oss.. Jag kan ju säga att det var ganska tur att vi hade paraplyerna uppe!!!!




Efter att vi gått i 10000 år så satte vi oss på Taco Bar och käka lunch


Och vid sextiden drog vi till Peter och kolla in hans jobb, såg hur haan jobba och så. Sen gick vi ner till Caliente och tog ett glas och snacka om allt möjligt!! det var riktigt soft, det var ett år sen jag träffa han sist så!! Marcus var med också, kul att träffa han också  :)



Nu sitter vi och väntar på att Peter ska ringa för vi hade tänkt och ta ett par glas till, kanske blir en utgång ikväll!?

Ha det bra sålänge, vi har det riktigt nice!!!

Sova snart kanske!?

Vi sitter nu och käkar en massa götta och myser som bara den!! Ni ser ju bara, vi var nämligen på ICA förut och köpten massa godis och sen när vi stod i kassan så ville vi ha chips också! Så, så blev det.. kolla bara:



 
Sushi på centralen "sussi, vi åt sussi osså" hehe

Juste ja, sen så lekte vi lite turister också!!

Haha JÄVLA TURIST!!!

Vi hörs imorn, nu ska vi sova!!

Veckans blogg... jag!?

Det återstår och se.. ni får rösta gärnet på mig tycker jag ;)

här är länken:
http://duvetintee.blogg.se/2009/december/bloggarna-som-gick-vidare-till-veckans-blogg.html

Det är denna tjej som håller i tävlingen, riktigt cool om jag får säga det själv!! (säger det inte för att smöra, hatar folk som smörar)

Framme i tokstan

Nu serni, nu är vi framme på djurgårdsslätten och här är det frid och fröjd. Vi ska nog fram på stan sen och hälsa på Emilie lite, hon jobbar nog.. tror vi i alla fall!!

  • Lite update då, det var en gubbe på tåget som hette Leif, jättesöt var han.. Han ville ha lite information om vår resväg.. jätte intressant!
  • Sen så ville Sandra kolla lite snoppar så hon öppnade dörren när en gubbe stod på toa och det som Sandra tyckte var synd var att hon inte gick in tidigare för han hade hunnit ta på sig byxorna och stod och tvättade händerna!! Stackars Sandra, hon fick inte se någon snopp idag!! Sandra sa att han inte märkte när hon öppnade dörren och han såg lite halvt chockad ut över att dörren var öppen.. Spökar det på SJ's tåg!?
  • Vad var det mer..!? Ja juste vi såg en gubbe på centralen som hade en svans.. det ni, det är inte varje dag man gör det i lilla lidköping.
  • Sen sist men inte minst, Stackars Sandra har inte bara missat snoppen idag, utan hon har nu även hicka!! Vart ska dagen sluta för lilla Sandra!?



Mmmmm grattis till dig som fyller år =)


Vi hitta ett par vilddjur från skansen


vi ser det snörar, vi ser det snöar det var ju roligt HURRA!!


"jag ville ju ha en puss på kinden"

Mot Sthlm

Nu sitter vi på tåget och vi har fjantat oss en massa genom att ta en massa kort och ignorerat trummisen i Scotts, han kollade på oss precis som att han ville att vi skulle känna igen han.. Men den uppmärksamheten får han leta efter hos någon annan, HAHA!

Snygg-Sandra


snygging bönnera på väg mot storstaaaaan!


tituuut

När vi kommer fram ska vi äta sushi mm vad gott =)
Sandra sitter nu och läser an av mina böcker "Mina hemligheter", jag rekommenderar den starkt till alla som inte har läst den!!

Ne nu ska jag göra något annat, vet inte riktigt vad, men jag får väl läsa jag med.. eller om jag sover, för det blev bara tre timmars sömn inatt!!

Hej sålänge, vi båda uppdaterar mer ikväll sen :)

rooooompaaaaa

Detta är alla kommentarer på bilden jag la ut från i fredags på min facebook, men eftersom jag ska radera bilden (för hon med rumpan anmäler den annars!) så ville jag bara ha det kvar som ett litet minne i framtiden..

Men jag ska nog ändå vänta lite med att ta bort den, hon kanske glömmer av den snart!? och det är ju inga som vet att det är hon om hon tar bort sin kommentar!! Så nu var det problemet ur världen!!
God natt för andra gången, jag fastna lite på internet.. (som vanligt tänker nog de flesta nu,, jaja!)
(kan tillägga att mitt albumsnamn heter fester vintern -09 (ocensurerat), det heter inte det utan anledning)

Att packa eller inte packa.. det är frågan!

Jag orkar inte packa, packa är tråkigt.. Jag gör alltid det i sista sekunden och jag hatar't!! Men jag tänkte om jag går och lägger mig nu så kna jag gå upp tidigt imorgon och packa för packa det måste jag göra!! Jag kan ju inte gå byxlös i sthlm.. eller ja.. kan, kan jag väl men jag är inte så himla sugen på det!!
så, godnatt allihop och sov gott!!
Vi kommer ha riktigt kul, så kul att ni önskat att ni följt med ;) (haha man ser våra tomma blickar, ganska nyktra!)

Arg på Idol-Jonah

Varför jag la upp denna bilden är för att vi (jag och Sandra) träffade Jonah och hans jobbarkompis Joel i fredags och jag glömde ta Joels nummer och vet inte vad han heter i efternamn så jag tänkte lägga till Jonah för att kunna få tag i numret.. Hee vad tror ni idioten gör då!? Jo han ignorerar vänförfrågan.. väldigt moget gjort.. Jag tyckte han var trevlig och vi hade kul ihop alla 4.. trodde jag, eller ja det trodde nog Sandra med.. men antagligen inte..
Jag hade ändrat uppfattning om han för förut tyckte jag han var dryg och idiot (när han gick ut i tidningen och sa att Darin var kass) men nu tycker jag fan det igen alltså.. Visst att det hände lite olyckliga saker men det var ingen som kunde råför det, haha "Det handlar om säkerhet och ni ska vara glada för inget hände.. Speciellt DU *pekar på mig*" Hahaha ja ne vi hade fan kul varesig han vill ha kontakt med oss eller ej :D
(för er som inte vet vem det är, så är det Jonah som blev 6:a i idol 2005)

tothecitywithmymum

Har precis kommit hem från stan, jag och mamma var på hm och köpte en snygg längre kavaj till mig och sen drog vi till mormor.. Så nu har jag precis pratat i tel med Kristin men hon skulle in till stan och träna så vi ska gå en promenad sen efter det och prata lite.. Det behövs ibland!
visar kavajen sen..

God middag!?

Jag vaknade nu för en liten stund sen, jag var skit trött igår, men ändå tvingade jag mig vara uppe för jag pratade med Mohamed, men jag somnade ändå vid 2 eller nått!! Sen till min besvikelsse så fungerade inte Private Practice dvdn i min dator!? fattar inte riktigt varför.. fett störande i alla fall!!!
trött as hell!


min pimpade morgonrock från friis & company

Stockholm bokat

usch jag är så trött!! sitter nu och pratar lite med Mohamed efter det tänkte jag kolla lite påå Private Practice som jag fick låna av min älskade Sandra!
På tal om Sandra så ska vi till sthlm på måndag morgon och vara där tills på torsdag, har nu 2 st intervjuer inbokade och den tredje får jag förhoppningsvis reda på imorgon när den är! Vi kommer ha feting kul i sthlm, det VET jag :D
ja vi är två cp mongon ;)

Gårdagen i bilder..

Josefine, Anton och jag


Ni ser ju på Sandra hur kvällens alkoholintag såg ut, haha




Sandra och Anton


Haha känner att jag behöver förklara bilden lite.. Han sa att en gång när han tog av sig tröjan så blev tjejerna helt galna och då skulle jag visa hur det kunde se ut.


två söta tjejer i Richards klass


Fyllot Sandra, Patrik och jag (hej snus)


däckat sönder, gå hem och sov istället!?


Jonah och jag. as skön kille för övrigt!


Joel och Sandra, schysst kille det med!


Fullt ös, nästan medvetslös..

Det stämmer inte riktigt in på mig och Sandra, men på Jennie däremot. Helvete, hon var inte trökit full igår!! Haha Jag och Sandra var riktigt städade jämfört med henne!
I alla fall, så var kvällen riktigt nice, det började hos Sandra med en liten god drink som Sandra blandat till oss, därefter korkade vi upp vinet och gick ut till Sandras brors klassfest, det var en massa trevliga människor där som jag aldrig sett förut. Så det var kul!
hinner inte skriva mer nu så ni får en bild sålänge..
Länk till den som gissar rätt på vilka det är!!! HAHA


Nu blir det till att sitta i sekretariatet till U21 cupen som är i källbyhallen just nu! :)

Snart är det fest!!

Precis som rubriken säger, både jag och Sandra vet att vi kommer gå ut sen, vi har nu varit och köpt vin och ska snart korka upp tror jag, vi ska väl göra iordning oss först eftersom vi inte vill se ut som clowner sen när vi väl ska gå ut. Haha det skulle väl sett ut!!


såhär jättefina är vi nu

Godmorgon.. eller!?

Nja, det är väl inte morgon nu, men jag vaknade för någon timma sedan, har käkat lunch och pratat med Sandra lite om Stockholms resan och vår vin kväll som vi kommer ha idag! Det skulle inte förvåna mig om vi drar ut sen, för det är väl vi i ett nötskal, haha! Men tanken är alltså att vi inte ska det.. Men vi får se helt enkelt..
Sandra kommer och hämtar mig snart så jag får ta och duscha en liten snabbis nu och sådär! Men vi hörs ssenare!!

Stockholm sön-tors

Jag ska ju som sagt på intervjuer i sthlm nästa vecka och min älskade Sandra har valt att följa med och det kommer nog bli fett nice, jag ska ringa och prata med min farbror imorn för att fråga om det går bra att vi sover där några dagar (fan lite får man väl ställa upp för släkten!?), han lät lite konstig när jag prata med han tidigare idag.. Men jag är trots allt en av favoriterna så det ska nog gå bra :)
Det är dags att lägga i högsta växeln nu och lägga allt gammalt bakom sig!! (inte familj och vänner då förstås)



Kommer snart ett sjukt videoklipp, haha!

Taggad till 1000000

Nu jävlar, nu har jag och Kristin planer vill jag lova.. och ni som tvivlar nu, jag säger bara vänta och se!! Ni kommer ångra er sen!! Men jag är inte bitter för det utan blir det som vi tänkt oss (det vet jag att det blir!!), så tänker jag dela med mig.. Jag vill inte sitta där som en dryg och snål idiot som inte gör ett piss för sina kompisar.. Då menar jag de närmsta, de andra kan gärna få sitta där och titta på när allt bara växer och växer!! In your face!!
Haha sorry men nu är jag så jävla taggad och vill bara dra igång med det!! Ahhhhhhhhhhhh
Ledtråd:

Jobbintervjuer

Nu ser ni, nu har det tredje företaget hört av sig och nu jävlar, nu är det all in som gäller!! Jag ska bara boka tågbiljetter och sen höra av sig till de två andra företagen för att bestämma möte med dem!!
Och ikväll så ska jag på ett annat möte med ett företag från USA och jag känner på mig att detta kommer bli skitbra!! Nu mår jag bra!! Och Tomas özbek jävel... det finns faktiskt folk som vi ha mig på deras företag, det är dig dem inte vill ha! Var det därför du starta eget eller!? HAHA

I own you!!!

Jag blev lite rädd!!

Jag hade fått denhär kommentaren:
Och först blev jag lite rädd att det var idioten i Sthlm.. men jag vet inte vad han heter i efternamn så jag skippa det och gick in på facebook och hitta denhär fjanten: (:D)

och då kunde jag pusta ut, för Daniel är snäll =) (haha där var det jag som lät som en tönt)

I drömmarnas land..

Inatt hade jag en skitverklig dröm, det kändes verkligen som det var på riktigt! Sjuk var den också, inte på ett dåligt sätt men på ett bra sätt.. eller jag tror det i alla fall!
Det jag drömde var att jag och min bror (varför just den brodern jag tycker om minst liksom!?), vi var på en bussresa till någon föreläsning av nått slag och på den bussen och den föreläsningen fanns Kenza (varför just hon!?). Kenza var i alla fall med och eftersom vi nu, hade kännt varandra innan (fråga inte, så var det i alla fall!?) så började vi prata med varandra och berättade för varandra hur längesen det var och jag berätta att det inte kändes som om vi kände varandra när jag läser hennes blogg. Svar på det sa hon typ att hon visste det och att vi får hänga lite mer..
Sen slutklämmen på det hela så skulle vi åka bussen hem och jag letade efter henne men såg henne inte förrens jag satt mig bredvid min bror, då kom hon och satte sig vid oss och fråga om vi ville spela kort..
bilden är från kenzas.se
GOD MORGON PÅ ER FÖRRESTEN!! =)

D.H

Jaha, såhär tidigt gick jag och la mig.. fast jag ska inte sova än utan jag ska kolla på ett avsnitt av desperate housewives först!! spännande, särskillt när skiten laggar sönder!!!

Hemkommen!

Jag kom hem för en stund sen.. Filmen var minst sagt spännande, lite seg.. men på ett bra sätt!! Och helvete eller, jag hann med en hjärtattack också! Fy i helvete vad rädd jag blev.. inte okej! Men har ni inte redan sett den så tycker jag ni ska se den, för dålig var den verkligen inte!! Så gå nu in på internet och boka er biljett!!

För övrigt så kan jag meddela att jag är väldigt trött, så det blir nog sängen tidigt idag!! Det ska bli skönt, för det har inte hänt på länge. Jag måste ju ändra lite på dygnen nu när jag ska till sthlm för arbetsintervjuer, kan ju inte komma försent till en arbetsintervju.. Det skulle ju se ut, bättre första intryck kan man inte få.. ellerhur!? ne riktigt så bra är det ju inte.. Men jag har gett mig fan på att jag ska få något av dessa jobben, så nu jävlar ska jag göra allt för å få dem.. Mina andra jobb jag har haft har jag fått så enkelt, så nu ska jag visa min omgivning att jag kan, bara jag vill!!

det är dags att ta fram affärskvinnan i mig!!

Sitter hos Sandra!

Här sitter vi och snackar lite skit om killar!!  det behövs ibland, för killar vet verkligen inte hur dom ska använda hjärnan ibland!!

I alla fall, det jag ville få sagt i detta inlägger är att jag har hittat en as bra blogg!! Det är en kille som inte heter Bejv Amin, utan Bave Amin. Skit rolig kille med bra musiksmak och snygg klädstil..


(Klicka på bilden för att komma till hans blogg)


Det var allt för mig, nu ska vi ut och åka, snart är det bio på G!

Luftslottet som sprängdes

Nu blir det bio med Sandra och hennes familj, jag älskar dessa filmer, men tyvärr så är ju detta den sista!!! Inte okej!!

sängen nästa!

jo jag vet att mina skills i paint är bättre än kissies!! HAHA

Ny månad!!

Äntligen får jag byta blad i min fotoalmanacka!! haha
Jävligt gammal bild vill jag lova, eller ja.. lite mer än ett år i alla fall!!

MJ - The King Of Pop !

Jag har ju glömt och visa det finaste jag köpte när jag sandra, molly och amanda var på Ullared..
Min fina Michael tavla, visst är den fin!!? Jag har nämligen hängt upp den mycket fint också.. Eftersom jag gjorde en fotoalmanacka förra året nån gång så på november månad är det en bild på en kille som jag inte pratar med längre.. Och jag kan ju inte rycka bort bilden för då försvinner December månad.. inte bra alls :p
Såhär hänger den..


och här har ni en sneak peak.. tänker inte säga vem det är, för dom som behöver veta det vet redan!

det är förresten min jacka också! den passar bättre på mig, haha
RSS 2.0