Klantigt värre!!!

Förut så orkade jag inte med min piercing så jag tog ut den, varför jag gjorde det vet jag inte. Den känns liksom inte ens, men i vilket fall så tog jag ut den och glömde av den . .

Vilket inte alls var bra, då hålet hade krymt så jag fick inte i staven igen. Härligt Sarah, bra jobbat!!
Men envis osm jag är så skulle det naturligtvis gå . . Så jag började med att sätta i ett örhänge, sen drog jag lite i det från sida till sida, för att försöka töja ut det lite. Vilket jag heller inte lyckades med. Så jag tog till staven igen, fick in den halvvägs men envisades med att inte gå igenom. . .

Vafan tänkte jag, vad ska jag göra nu!? har ju inte lust att betala 400 spänn till . .  Nee nu skiter jag i om det gör ont.

Så jag tog till med örhänget och staven och körde in dom samtidigt från varsin sida, när jag kände att dom var mot varandra så började jag skruva in staven i tungan. . . Det var inte skönt alls, men jag fick igenom den och det var väl det som var huvudsaken (A)

Sen blev det bara att hämta is i kylen för att suga på för den inte skulle svullna upp. Just nu känns det som de gjorde andra läkeveckan, vilket inte är skönt alls, tvärtom! Jobbigt värre!

♥ Sarah

Bjuder på en bild från när jag pierca mig, ligger på britsen och har precis gjort den!
och ja . .  Jag vet redan att jag är sexig på bilden, så det behöver inte kommenteras! Men känner du att du verkligen är i behov av det så får du skriva av dig!! Ahhh känner mig ganska snäll idag =) 

Hahahjaha fyfan x)

I like

Det är ju tur att jag lever upp till denna bilden än idag . . . 3 veckor senare! (för er som inte förstod, så var jag inte ironisk)

Varför kan man inte få vara brun och fräsch jämt? :O

Trök dag, kallt och eländigt

Det blir ju heller inte bättre av att man är sjuk heller .  .

Dagen börjae med att jag gick upp klockan 7, käkade frukost . . Kände att halsen inte var som den skulle, kände mig trött och frusen. .  det ledde till att jag sjukanmälde mig och gick å la mig igen.

Vaknar vid 11 av att Sofia ringer. .

S - Hej Doddy! du måste pallra dig hit alltså!!
J - Men jag är ju sjuk!!!!!

S - Ja men om du inte kommer så får alla i gruppen IG (vi skulle redovisa ett grupparbete idag)
J - Men vafan, han kan ju inte sätta IG på er bara för att jag är sjul!!!!! (börjar bli lite irriterad)

S - Jo men han sa det . .

Sen helt plötsligt så var det Rodde i telefonen hon sa samma som Sofia att jag var tvungen att komma osv . .

jag: MEN JAG TÄNKER INTE KOMMA, JAG ÄR SJUK OCH VILL HAN SÄTTA IG PÅ MIG SÅ FÅR HAN GÖRA DET!!!!!
ahhh varför ska alla tro på allt som sägs. han kan inte sätta ig på mig eftersom jag fick VG på det förra vi gjorde!! blää låt mig va ifred när jag är sjuk, jag är ju liksom inte sjuk så ofta så!

För två år sen fick jag "Darinfeber" ett par ggr och det var så illa att jag var tvungen att vara ifrån skolan (konserter)
sen kan man ju vara "sjuk" ibland och då får man gärna störa men inte när jag är sjuk, SJUK.

Anyway jag är inte sur som flera av er säkert nu tror, jag var bara irriterad i händelsens stund, men det sov jag bort sen och lät det gå ut över mamma eftersom hon väckte mig sen igen och började tjöta om jag skulle beställa kläder . .

KAN JAG FÅ VAKNA TILL LITE INNAN JAG KOLLAR!!!!!!  jesus vilken morgon!

Haja, nu sitter jag här i alla fall . .  ganska trött . . sliten . . sjuk . . hög musik . . engelskatal . . OCH EN MASSA ANNAT ATT GÖRA bla städa mitt rum

Intressant fakta:
Jag behöver snyta mig, men tycker det är äckligt så jag tänker inte göra det!
Ska nu gå och kissa så jag måste sluta skriva här innan det
slutar riktigt illa!!


♥ Sarah

Energidryck är bra . .

 . . i små mängder!! Det blev nog en aning för mycket idag. I och med att jag inte sov natten till idag så var jag tvungen att hålla mig vaken så jag började med att köpa en redbull till första lektionen. men efter att ha deckat på svenskan så tänkte jag att jag måste till Homebuy för å köpa MER!! Så jag och Malle drog till Homebuy, väl där köper jag tre redbull som jag drar i mig inom loppet av ca 80 minuter . . .Känner nu att jag är pigg och orkar med gympalektionen som vi har sist på dagen.

Gympan var inte ens jobbig, vi hade vollyboll och jag vill ju lova att tempot inte var för snabbt alltså.

Efter det drog jag hem till pappa, hjälpte till lite med flytten. Men påvägen hem svängde jag och Sofia in i en kiosk och köpte en "Monster" var (50cl energidryck). Som jag nämnt förut så ska min far flytta till Helsingör i Danmark!

Sen vid 17.45 tog jag bussen hem och på bussen drack jag upp mitt lilla "Monster". Och den tog vill jag lova . .  Eller ja, det kände jag inte förrens det var dags för fotbollsträning kl. 20. Haha var fan helt groggy, koffeinkick på hög nivå där!! x)

Det var lite jobbigt, blev typ yr och så :/ Men det gick bra, det var riktigt jävla kul att spela idag alltså!! Nu känne rjga verkligen att suget är tillbaka =) Och det känns så skönt, var ju faktist väldigt nära att sluta! Jag är väldigt glad över att jag inte gjorde det :D:D

Homebuy = Hemköp för er som inte är så smarta! (A)

Godnatt och sov så gott!!
♥ Sarah

Här kommer en bild med vårt forna F17 lag gothia -07

I want some sexytime



Jag väntar fortfarande på lampan, så jag kan ha lite sexytime med Sofia, grrr ;) Sofia finns och kommer alltid finnas i mina sexdrömmar <3




jag tycker ni ska ta detta inlägget med en nypa salt . . hoppas saltet smakar bra!

När jag (eller, rättaresagt VI) ändå är på G liksom:



Och ja, vi är mongon. Så kommentera på bara!!!

Egypten . . bara för bra för att vara sant!

Just nu sitter jag på mitt rum och svettas, och guess what . .  Det är inte för att jag är varm, utan jag svettas för jag är så jävla sugen på att dra iväg till Egypt . . igen! Men nu är det så billigt att jag är fju fan dummare än dummast om jag inte åker!

Såhär ligger det till . . Det är en sista minuten resa som jag har suttit och dregglat efter i snart en timme, jag vet inte vad det är med Egypten men jag älskar det så jävla mycket! Sen ett stort plus är ju att man blir så jävla mycke snyggare när man vart där (okej, det blir man på nästan alla ställen men ändå, förstör inte detta nu!!).

Åhhh nu blir jag deppig!!

vågar jag åka själv, eller ska jag hitta någon att åka med!?

Sist var det nästan omöjligt att hitta någon att åka med, jag är så sugen på å bara dra! Vilken jävla självförtroende kick man borde få av att VÅGA åka själv. Jag vill det så jävla mycket, frågan är just den: Vågar jag!?

Varken mamma eller pappa kommer ju bli särskillt glada över att jag åker själv, men vad ska jag göra!? jag orkar inte med skolan just nu, jag hatar när det blir så mycket för då känner jag mig bara blockerad och gör ingenting!

Resan kostar i alla fall 2 995:- och det är ett hotell som heter Pyramisa Blu Lagoon, ett 4 stjärningt hotell. Nu tänker ni väl att ah men det är ju inte så billigt ändå . . MEN det är de, för det är nämligen ALL INCLUSIVE!!!! Alltså gratis mat, dricka och ALKOHOL i en vecka . .Isn't that lovely!!!! 

        
Poolområdet är ju inte precis litet, vill jag ju lova!

       

Inte trökigt vill jag lova!!! Problemet är att planet avgår kl 07.00 på FREDAG :O

Anyway, någon som vill hänga på?

Hahahha okej!? vad säger man då liksom!?




Några förslag på vad man kan hälsa till en liten stackare, som just blivit av med en del av sin penis!?

Underbara dag!

Idag har jag varit i skolan, kanske inte låter så roligt . .  Det var de inte heller, men vi hade gympa idag sista lektionen och det var roligt! Vi hade basket och vårt lag vann självklart stort, haha! Ne men det var svinkul att få springa av sig lite (som att jag inte hade tränat tillräckligt liksom, haha), fan jag tänkte i början av lektionen att "fan vad tråkigt basket är, jag orkar inte" jag tänkte antagligen så för att jag brukar vara så kass och missar jämt korgen, men igår så hade det hänt något . . Jag träffade korgen mer än vad jag missa den och det kändes riktigt gött och kul framförallt! Haha låter säkert som största tönten nu. Men jag har upptäckt att basket kan vara kul, det ÄR kul :D:D


Sen efter skolan drog jag hem för att packa lite. Jag vet inte om jag har nämnt det, men min far ska flytta till Danmark. Det är väl inte så jättekul att han ska flytta dit, det är ju inte speciellt nära om man säger så . . Men samtidigt kommer det bli så jävla skönt att bara ha ETT hem, jag hatar att behöva flytta varje jävla vecka! Det tar fan på krafterna att behöva planera extra hela tiden bara för att jag har två hem. Det känns ju taskigt också att bara bo hos en eller bo hos en förälder en längre tid osv, ni förstår nog mitt resonemang.

Men för att göra det mer klart för er så tycker jag INTE att det ska bli roligt att min pappa flyttar ifrån landet, tvärtom det kommer nog bli ganska jobbigt. Alla lov kommer ju gå åt till att hälsa på min far som bor flera timmar ifrån mig.


Ne nu slutar vi upp med det deppiga, rubriken är ju faktist "underbara dag" så jag får väl leva upp till det.


Sen när klockan var ca 20.00 mötte jag upp Linda för att gå och kolla på när Vanessa spelade handbollsmatch. Jävlar i helvete vilken spännande match, i slutet var det helt sjukt. Med 3 ynka minuter kvar så står det 27-26 till Linne (Vanessas lag). Det gick ju så bra tills motståndarlaget kviterade. Och med ca 2 min kvar så står det 27-27. Olidligt spännande . .  Vad som ser ut att bli en match där resultatet slutar lika så avslutar motståndarlaget matchen när det var ca 7 sekunder kvar, och där förlorade Linne just två poäng!


Fan vad surt det var, men det är inget att göra någonting åt nu.


Efter matchen hittade vi Line och så satt vi och tjöta lite innan Vanessa kom, Sen drog vi till donken för å käka.


Jag tänkte det när vi var på väg till donken att fan va bra det här känns, här går vi fyra tjejer, ingen särskilt lik den andre . . Men ändå klickar det så bra!! Det är fan sjukt vad jag tycker om vårt lilla "Kronost crew"


Vi satt på donken ett bra tag och bara prata, vi hade ju massor att prata om. Vi hade ju inte pratat sen vi jobbade tillsammans i somras och det är flera månader sen nu. Vi satt där till 23.30 ungefär hehe! Men det var skönt att få för en gångs skull vara med sådana man verkligen tycker om och kan säga allt till!!

Tack för det tjejer!!



NU måste jag sluta för min lektion slutar nu (A)


Sorry för ett långt inlägg, men det var välbehövligt!!

♥ Sarah

Ny upplevelse!

Jag har nästan precis käkat klart (en timme sen xp), det blev omelett med skinka och baconost. Det kanske inte låter gott men det lovar jag att det var, jag är fan riktigt bra på att laga mat  . . när jag väl gör det! kanske får börja å göra maten hemma så sliper jag klaga på den hela tiden (A) haha om mamma skulle läst detta nu skulle hon blivit överlycklig. Dels för att hon slipper laga mat själv och för att hon slipper mitt tjat, ahahha!

Idag har jag varit i skolan ända till kl 16 och jävlar vad flummiga vi var idag, vi brottades hela dagen idag. Och det roligaste var ju när jag och Rodde drog ner Aman . . . Då stod Ewelina och filmade, haha jag ska lägga upp det här när jag får det av personen som har klippet :P haha så kul!!

Sen gick jag och Kristin till "friskis och svettis", haha idag var det verkligen "svettis". Vi gick på ett pass som det var blandat skivstång och spinning. Så vi körde 45 min skivstång och 45 min spinning. Det var mitt första pass så jag drog igång lite för hårt så jag blev lite seg. Men jag höll ut hela passet i alla fall, jag är faktist stolt äver mig själv eftersom det var mitt första spinningpass EVER (A) haha!

Men det var faktist riktigt kul!! Alltså det var en grym känsla faktist att spinna, den sammanhållningen man har där . . den hittar man inte var stans alltså, alla pushar varandra och sjunger med i låtarna... Ne det var grymt!! Det får jag fan ta och göra om =)

Idag hade jag tänk att gå å lägga mig tidigt eftersom jag inte kom i säng förrens vid kl 3 inatt :S

Sen var det nån jäkel som viska i mitt öra att han tyckte att jag skulle lägga ner min blogg . . .  Vad tycker ni??

♥ Sarah

Bjuder också på en bild från fotbollsgalan 2008! haha den var med i götenetidning för er som missa de! f.v Carro, Jasmin, Björn och jag

bilden kommer från http://gotenetidning.com

fest fest fest

I fredags drog jag till Sara i min klass för lite förferre, det var niiice med bra musik (eftersom jag var "dj", valde iaf ut de bästa låtarna ;P haha) och allt. Vi dansade och jag blev antastad av Linda och Sara haha det var leeeeeskiiiiiiiigt (ja med E) x) haha här har ni en klockren bild:

Mitt ansiktsuttryck är så "aw vad fiiin jag är" !!! (Sofia fattar i alla fall)

Sen blev det en massa jack testande, den jackan jag kommer ihåg mest är Mary's pappas jacka. haha jag drunknade inte i den, inte alls x)
      starkare än dig
Här med konstaterar jag att jag är jätte fin på första bilden och att  jag passa jättebra i denna jacka och att jag kommer köpa en likadan, samma strl och allt! not :p

Sara's syrra blev inte full alls, hon drack bara upp johans absint, skillat hahaha :P Särskill när hon och Frida sprang in på Stadt och trodde inte att vakterna skulle märka det ;) Haha dom är för söta :P

Jag och Frida, haha fint!


Något positivt är ju att Mary höll sig uppe HELA kvällen :P En eloge till henne (Y) haha

Mary, jag och för att inte glömma . . jackan (A)


Sara. E kom hem från Norge för att festa med oss, en eloge till henne med (Y)

Det är ju tur att jag inte stirrar!!! I alla fall, f.v Sara.E, Jag och Sara. Sy

Jag och Dodi var ju självklart rejäla denna kväll (som alltid när vi är tillsammans) aj aj aj, ni anar inte hur kul vi har. Och som Sofia själv skulle ha sagt "Du bringar fram det roliga i mig". Haha så kan de va (A) här har ni söt nöttera (på västergöta dialekt som jag f.ö inte kan stava till (A) haha)
    Sötare Dodi får ni fan leta efter :D:D
f.v Jag & Sofia a.k.a Dodi the flumbarn (läs med engelsk brytning)



Här har ni Sofia och värdinnan herself



I've got some snyggon behind me =)



När jag inte var DJ, så fick dom sköta det lite, haha


Saraaaaaaaaaaa

Och sist men inte minst, en GÖR fin bild på min armhåla inne på stadt, Enjoy!

Sorry för mitt jätte seriösa inlägg, men jag är svin trött!!!

Och när jag skrev detta inlägget första gången så var jag med på alla bilder, wtf!! jävla egon men jag kan inte råför att jag var med på typ alla bilder heller :O linslus

Godnatt, sov så gott allihop! för det ska jag =)

♥ Sarah

Jag ljuger alltid, bara så ni vet ...

I alla fall om man skulle tro på denhär idioten som inte har något alls innanför pannbenet. Fatta inte ens att jag drev med han när jag skrev det näst sista mejlet. Fitta säger jag bara, hatar falska människor som anklagar andra för en massa, tex att man ljuger. fan heller, gå och sug balle!


Och jag har fan inte skrytigt om något one night stand, har inte ens nämnt något, om något onenight stand till honom, utan han har läst någon jävla blogg och jag vet inte ens vad det har stått. Men jag tror knappas det stod "Ah idag hade sarah ett one night stand, bara så ni vet", Ewelina hade skrivit något när vi var i Karlstad om att jag "var någon annanstans och hade det skönt", det kan tolkas på många sätt och han här i mejlet tolkade det som han själv ville!!!

Jag bryr mig egentligen inte om vad han tycker om mig, han får gärna tro att jag ljuger. Han vet ändå inget om det eftersom vi aldrig träffats och kommer aldrig göra det heller(!!!) men jag blir som sagt så jävla arg på sådana som han.

Varför blir man tjurig på en vän för att han/hon inte svarar på ett mejl i tid!?. Jag vet inte vad han hade tänkt sig, men jag såg detta som en vänskap (och aldrig något mer) men det var en bra vänskap, kunde säga vad som helst till honom nästan. Men vafan händer sen!? han blev arg hela tre ggr för att jag inte svarade på mejlen när han ville. Liksom, ska jag gå till datorn för att svara på hans mejl, Kan jag inte bara vänta tills jag sätter mig vid datorn!?

Här kan ni läsa hans mejl i alla fall!!!

(klicka för att göra bilden större)
Man ser inte så bra, men testa med att zooma in.

Godnatt och sov så gott allihop!!

♥ Sarah

internet shopping is the shit

Jag och min bror har shoppat loss lite på internet, jag köpte endel grejer på Nelly och så köpte vi lite från Zoovillage och Streetoutlet också, så nu känns det riktigt gött! Tror det kommer imorn eller i övermorgon. men hoppas det kommer imorgon (A) Jag kan visa er när det kommer. Den ena grejen jag köpte är så jävla cool, men jag säger inte vad det är än :P

Idag är det konditionsträning som gäller och läxor, fyfan vad jag inte orkar med läxor!

Påtal om läxor så måste jag göra en affisch till vårt UF företag och jag kommer inte hinna men jag får väl göra mitt bästa :S

♥ Sarah

Här är iallafall vår logga, snyggast i stan!

Fotbollsgala i göteneparken

I lördags så jobbade jag till kl. 15 och efter det så bad jag pappa skjutsa mig till källby för det gick inga bussar. men tror ni han kan köra mig då!? nee utan jag cpar loss på han och börjar skälla på han osv. . Sen efter en timme kanske så sa jag att jag tar taxi men att han fan får betala det. Och det gick han med på. Så han blev 260 kr fattigare denna unkna dag, han får skylla sig själv!!

Sen väl hemma så är väl klockan 16.00 ungefär och jag skulle vara hos Kajsa 16.30 för vi skulle ha förfest med laget, men icke. För det första så hade jag ingen skjuts dit då både mamma och jocke jobbade. Så jag gjorde mig iordning och bad dom hämta mig innan dom åkte till galan istället.
Nu när jag ändå hade så lång tid på mig så tänkte jag att jag skulle locka mitt hår. De första två lockarna blev riktigt fina, sen började jag slarva och det blev katastrof, så jag tuperade det som fan och satte upp det lite slarvigt. Det fick duga!

När vi kom till galan så fanns det en röd matta och grejer, haha! Problemet var bara att man inte såg mattan för det var så mycket folk, haha illa dära!!! Men i alla fall så gick vi in och satte oss . .  Fan vilket drag det var eller, så sjukt härligt med en massa fulla människor som bara sjunger och tar i allt vad dom kan (A)

Sen var det matdags, de bjöds på potatisgratäng och kycklingfiléer inlindade i bacon med kantarellsås. Fan vad gott det var!! mums haha :p

Och dagen till ära så hade jag glömt mitt ID så jag fick fråga folk som kunde köpa ut till mig. Jobbigt värre! men det funka..

Sen dansade vi också, haha så jävla kul! Alla gick fan lös på dansmusiken som spelades x) Bugga sönder hela stället :P

Någonstans i mellan alla händelser så pajar carros klänning, så hon får ringa till sin kille och fråga om inte han kunde ringa till sin syrra och se om hon hade någon klänning. Tillslut kom klänningen och den var för stor x) Hahah så hon gick med klänningen inder bysten nästan hela kvällen xp Men men, klänningen var hel i alla fall!

Sen så fick jag reda på att en kille jag träffade förut, blåste stearin på Kristin. Så jag lacka ur och letade upp honom och skällde ut honom. Det jag blev mest irriterad över var att han nekade det, men sen när han gav med sig så säger han att de går bort i tvätten. DET VET VÄL FÖRFAN JAG MED!!! helvete, jag menar .. kul att gå runt med en massa stearinfläckar på kläderna eller!!!
Så jag lackade ännu mer och ja, jag ska nog inte säga vad jag sa. Jag kommer inte riktigt ihåg vad han sa för att jag skulle säga det, så jag låter det vara osagt.

Sen blev det lite skandaler, men det vill jag inte prata om! Här får ni lite bilder istället:

Freddan och Frida

Carro, jag och Mirva
hej hösäck!


fotbollsintresserad folkmassa

Kristin och Kela
Snyggo brudarna Kristin och Michaela


Gå lös i matkön, haha


Snygg vinkel, haha not!


Jag och Carro tog lite bilder på toan (A)


Haha gulligt :p


Haha Hanna hade precis fått en skrattattack och "spottat" drink på Kajsa. Då säger Kajsa:
-Vem var det som kastade något på mig? :O

Haha så jävla kul :P

Ne nu ska jag sova, ha det bra allihop!!!

♥ Sarah

Så jävla bra!!!

Kat Deluna feat. Akon - Right now (na na na)


Aj vad jag älskar hennes låtar!!!! =)

♥ Sarah

Shit!!

*P* jag skojar inte! hahaha

Vill du tjäna lite extra pengar!?

OM du vill det, bli medlem på denna sidan, jag har nu fått ett presentkort på 100 kr och det fick jag utan någon speciell ansträngning. Så det funkar, jag lovar!! man kan även få riktiga pengar tillbaka. så det är nice

http://www.market2member.com/invitation.jxp?uid=3e1e5367-7386-493a-8494-550a4a56fafd

det är helt GRATIS, så det är bara att testa!

kolla vad gott det ser ut, mumma haha!

Egypten del 2

Dag 2
Idag blev det sol och bad på stranden, så jävla skönt att bara slappna av och njuta av värmen, det hade jag verkligen längtat efter!
Sen på kvällen så käkade vi på en italiensk restaurang, "Dolce vita" hette den. Vi hade även tänkt dra till "Ministry of Sound" men vi tänkte att hur kul kan det vara att dra dit själva, så efter lite biljardspelande och nåra drinkar senare så gick jag och frågade en tjej som verkade var i min ålder om hon vill gå ut med oss och det ville hon.
Så vi spelade lite biljard och drack lite. !

Lite biljardspelande, Robin, jag och Elinor (tjejen som ville hänga med oss ut)
     


Sen drog vi upp till taket och drack lite till med en som jobbade på hotellet, han var lite läskig vill jag lova. Han berättade för oss att han brukade runka 10 gånger/dag och fyllde 4 st hostmedicin koppar varje dag! MYSIGT, det var verkligen mer än vad vi ville höra!! Så vi försökte banka vett i huvudet på han och sa att han inte kunde prata till tjejer på det viset, men inte fan lyssnade han x) Dagen efter eller vad det nu var så kom han fram till mig och frågade om jag ville veta vad vacker fitta var på arabiska, jag typ: neeee x) tror ni inte han sa det ändå eller, fan så jävla äcklig x) här har ni en bild på han:


Så jävla söt, hahahahaha


Sen dissa vi han och tog en taxi till Sakkala och Ministry of Sound.

Väl där så satte vi oss i en av sofforna och tog en drink var och beställde in en shisha!
Efter drinkarna och shishan så blev jag rastlös och ville dansa, Robin och Elinor ville inte dansa så jag drog upp själv. Först kom det en svettig jävel som dansade helt galet men han dissa jag, så kom det en annan som i discoljuset såg rätt bra ut. (såg ju inte förrens senare att han inte såg bra ut, haha silken tabbe) Så han dansa jag med en stund, sen gick vi ut till stranden och pratade lite om vilka vi var osv. Sen blev väl brorsan orolig så hanoch Elinor kom efter mig och undrade var jag var. När dom hittade mig tog han ett snack med killen (som jag inte kommer ihåg namnet på) och sa att han inte fick göra mig illa osv. haha!

     

Kvällen var väl sådär i och med att det var söndag = inte så många ute. Så vi drog hem vid 2 redan, så när vi kom ut, så står min taxichafför där. Hahaha vi åkte med han in och så frågade han när vi skulle hem, det roliga var ju att vi sa att han skulle hämta oss vid 1. Så han hade alltså stått i en timme utanför och väntat på oss. Hehe han var lite rolig han :P


Dag 3
Det var denna dagen jag lyckades publicera ett ynka liten inlägg. Men som sagt vi var på Mahmya den s.k."Paradis ön". Namnet är väl för att det är som ett paradis med vit sand och turkost vatten. Kolla bara denhär bilden


Isn't it wonderful!?

I alla fall så lyckades vi komma upp på morgonen även fast vi festat dagen innan. Det var ju ingen hit precis och sitta på en båt när man var bakis. Men vi klarade oss från spyor, tur var väl det!!!

Vi låg och slappade på stranden i nån timme eller två innan det var dags för att åka ut med båten till ett korallrev. Ahh vad underbart det var att snorkla där eller, det fanns fiskar i alla sortens färger och vattnet var alldeles kristallklart och ah det var så fint!! Det rekommenderar jag verkligen!! Screw Thailand, Egypten is the Shit! (och ja, jag har snorklat i thailand också)

     
Om det var skönt att sitta på stranden och peela sig med sanden :) u should try it!! (A)

     
Jag kan ju lova att organisationen var ganska bra! Eller inte, alla skulle från ön samtidigt, kanske inte det smartaste va!!


Ne nu får ni allt vänta lite med de andra dagarna, men det får ni inte missa för då skriver jag om Peter Nage, så jävla skön är han vill jag lova!!

Ha det bra allihopa så ses vi snart :P

♥ Sarah

Hahaha

Och Hastyar som inte trodde att hans klipp fanns på internet ;)

Sjukt kul!!

Im back and I don't like it

Sitter här i mitt kalla rum och fryser, det är inte direkt såhär jag vill ha det, hadet jag varit oberoende av pengar så hade jag lätt "råkat" missa planet. men nu är jag tyvärr inte det så därför gjorde jag inte det. Jag vet hur dyra endel biljetter är så jag hade ingen lust att lägga ut 20 000spänn (som jag inte ens har) på en retur resa hem . .

I alla fall . . Jag har haft riktigt kul och det har varit helt undrebart bra! Jag akn faktist erkänna attjag fick tårar i ögonen när vi landade på landvetter och det var inte glädjetårar vill jag lova!

Eftersom det har hänt så fruktansvärt mycket så delar jag upp det lite, blir även lättare för er att läsa.

Dag 1:
Flygresan gick bra, planet var inte fullt så platsen brevid oss var ledig så vi kunde bre ut oss rejält så det var riktigt skönt.
Vi kom fram till hurghada vid kl. 17 så stog vi i tre köer innan vi kom ut och kunde gå till bussen. Väl vid bussen så hade vi varit i Egypten i 1 timme. Det tråkiga nu var ju att endel folk är så fruktansvärt sega, så vi fick vänta i drygt en timme på folk som sega sönder.

Sen när vi kom fram till hotellet så tänkte vi:"Vafan har vi gett oss in på!? Skojar dom med oss eller"  sen skratta vi bara :p


här är ingången



Vårt vackra fönster som inte alls ser ut som något fängelsefönster (A)



Men hotellet var helt okej för det priset som vi betala, det var faktiskt lite mysigt. Men vi fick byta efter typ 3:e dan eller nått. För det var en kåt jävel som jobbade på hotellet som var helt såld av mig. Så han frågade om vi ville byta rum till ett bättre och det tackar man ju inte nej till, så vi fick ett rum med balkong och grejer. Härligt de!

På kvällen drog vi ut på stan, men hann dock inte så långt eftersom vi blev "in lurade" i en affär. Men det var ju trevligt eftersom vi träffade Amr, så vi satt där inne och lyssnade på Amr Diab. Ahh riktigt bra musik dära vill jag lova! Sen skrev jag lite i hans bok också, det är sånt man får göra där översätta texter till dem och skriva en rad själva. Och så bjuder de på te samtidigt, så sitter man där smuttandes på lite te och pratar om hur det är i det landet man bor.  Mycket trevligt, you have to try it!

Sen gick vi till Papa's, det är en restaurang som jag verkligen rekommenderar. Ta helst deras burgare, jag lovar ni blir inte besvikna, mums!!

Jag med en Papa's burgare och en Tequila Sunrise (såklart):




Med den bilden avslutar jag första dagen/kvällen!

♥ Sarah

Jag lever . .

Sitter nu pa hotellet och dricker en tequilla sunrise, flashigt! haha

Idag har vi varit ute pa paradis on, det var riktigt fint. Sanden var kritvit och vattnet var turkost, later en aning klyschigt men sant! Det vaxte inga vaxter dar eller natt men fiskarna i vattnet var inte att leka med vill jag lova.

Jag och min bror sag hitta nemo fiskar =) Eller clown fiskar som dom heter, ratt coola :)

Ne det tog ungefar 1000 ar for oss att komma in p[ internet sa jag hinner itne skriva mer!

men jag hoppas ni har det lika bra som jag! :D


♥Sarah
RSS 2.0