Utkast: Juni 16, 2010

Först vill jag bara säga att jag är arg!!!

Men det ska jag nu bortse ifrån, skulle egentligen åkt till sthlm idag som med alla andra dagar, kan det vara därför jag är arg kanske!? kan vara så..
Igår spelade jag match, första gången på ett år.. och jag lovar er att jag blev lite chockad över att det gick så bra som det gick för mig, trodde jag skulle dö efter 5-10 min.. men icke sa nicke, jag höll ut i ca 50-60 min.. bra va! :) haha så idag har jag lite träningsvärk.. vill inte ha imorgon.. kommer nog ha fett med träningsvärk då, fast det är klart.. skönt och veta att man lever!

Strålande sol.. det är precis vad det är här.. jag trivs rätt bra i solen kan man säga, haha!! Och snart ska jag och matilda till egypt, kommer bli så jävla nice. Hoppas det blir riktigt jävla oväder i Sverige, förutom över Moa min lilla solstråle (haha) och alla andra snälla människor. Jaja, känner hur jag börjar bli lite hatisk här, saik jag är aldrig hatisk, bara på idiotiska folk som bara tänker på sig själva..

En sak som är jobbigt är när alla frågar när jag ska åka tillbaka till sthlm, vet ni varför!? jo för jag vet aldrig när jag ska åka förrens dagen innan.. vilket är fruktansvärt irriterande, särskillt när man ringer och ringer men det är ingen jävel som svarar i andra änden.. klart man blir sur.. Det hade dessutom personen i fråga också blivit!!!!
Och handlar detta om att jag ska få kicken så kommer jag få ett utbrott.. Varför säga att man ska bli schemalagd när man inte blir det och varför inte bara kicka någon med en gång istället för att dra ut på det och göra det till en lång prosses som det egentligen inte är, det skapar bara irritation, ilska, besvikelse mfm*!? Jajaokej... jag är inte bra på att klicka på spara och publicera knappen (A)

Studentdagar och annat..

Tänkte som så att jag skulle skriva ett litet inlägg nu när jag ändå är ledig och inte har något bättre för mig..

Idag ska jag till Lidköping och kolla på alla lyckliga som tar studenten idag.. Måste köpa en massa blommor och så, så jag får nog ta ur tummen ur röven och röra mig mot duschen snart.. Har även blivit hembjuden till Matilda på lite firande med mat och grejer, så det ska bli trevligt.. Vet inte riktigt hur jag kommer ut till vinninga med det är ett problem som får lösas senare, skulle eventuellt få åka med Matilda.. Men vi får se helt enkelt!

En annan sak som är lite intressant att ta upp är att Dawit is back in town.. Ska bli kul att träffa honom igen.. Var ju som sagt ett halvår sen sist vi sågs..

Huummm något mer!? Jaa juste ja, när jag gick på ledigt så ledde jag tävlingen på jobbet med dubbla poäng, priset är en resa till spanien/grekland.. tror det var allinclusive.. vore ju trökigt annars!! Haaa och varför ska man ha all inclusive för!? Jo det ska jag berätta för er att då får man gå i baren hur mycket man vill. helt gratis dessutom!! love it!! Haha och nej jag är ingen alkis, vem vill inte festa när man är utomlands!? thought so..
jaa ne det var väl allt för mig denna gången, men som man brukar säga "I'll be back when u least expect it" som vanligt!!!!dethär är vad jag kallar lycka

EGYPTEN NÄSTA!!!!!Oh yes!!! behöver ju inte fundera på om jag ska ta med mig jacka eller inte...


Ska bara åka till Matilda idag för att boka hotellet.. Det blir allinclusive, helt okej med gratis sprit hela veckan (A)

Ewelina på besök...

Okej.. dags att uppdatera lite!! Ewelina är ju här i sthlm med mig för er som inte redan visste det.. Vi har haft svinkul, har hunnit med riktigt jävla mycket även fast jag har jobbat 3 av 5 dagar...

x Vi har varit på gröna lund
x Varit på krogen
x Bråkat med idioter
x Gått runt halva Stockholm
x Träffat Fadi
x Haft picknick
x Glott/drägglat ut genom fönstret efter självaste Måns Zelmerlöw
x Gått på bio SATC 2
x Ska ut på krogen ikväll igen

mm..

Så nu sitter vi och förkrökar lite.. väldigt mysigt ska ni veta!
Azad o compani har anlänt till sthlm igen också så vi ska dra ut med dom.. det blir nog förmodligen Berns.. vi får se lite.. hoppas vi "snorungar" kommer in..

snyggingarna på balen förra året!!!

over n' out plus en spank på rumpan din!
RSS 2.0