i don't want your drama, so please keep it for yourself...

No pressure för jag åker hem imorn (idag), men tänkte skriva några rader i alla fall... De har varit en rätt soft dag idag, inte för att det varit lite att göra utan för det va lagom att göra!! bla bla blaaaaa..
Tänkte inte ha med mig någon packning alls imorn.. pallar fan inte det så jag får hoppas att jag har kläder hemma så jag slipper gå naken, de vore ju nått!!!
Sen för att inte släppa min bitterfitta image så tänkte jag skriva att jag förstår mig inte på falska människor? varför inte bara vara ärliga och raka mot varandra.. Man märker så lätt när någon är skent trevlig och skentrevliga människor är det värsta jag vet!!! Så nu vet ni det!

Hmm, när jag kommer hem ska jag färga håret (skriv nu ner allt så ni inte glömmer), det blir samma färg.. Har egentligen redan mörkbrun färg hemma som jag köpte för ca 2 mån sen.. Men efter all drama som uppstått osv så kan jag inte med att färga det i någon annan färg än den jag har nu.. Så mörk rödbrun it is!! Den mörkbruna färgen får jag la ta sen nästa gång.. Ska ju försöka bli blond igen och det är ju inte det lättaste när man har rött i hövvet!! Sååå nu släpper vi det ämnet..


ne jag ska nog fan sova nu, som ni märker har jag absolut inget att skriva utan babblar bara på, bara för att!!


puss

.

Hade faktiskt tänkt att uppdatera, men jag är för trött!!! god natt

All these white light moments..

Är så glad över att jag ska hem på söndag, sjukt nice!! Missar iofs med officiella pub-söndagen men vafan, dom flesta vet redan vad jag går för på pubkvällar och osv hahaha jaja, jag ska väl inte sticka under stolen att jag syns och hörs när det vankas fest, hoho!! Sist blev det en brygga på dansgolvet, tur att jag alltid använder trosor hahaha

Sen har jag och en nybliven men god vän lagt saker på hyllan och jävlar vad jag saknar tösen, så det blir en fika i stan innan jobbet imorn så vi får "prata ut", känns väl egentligen redan utrett så vi kan väl säga ta igen tiden som gick förlorad ;)

Vet inte om ni vet vad jag vet (driver), ne men jag är ju hostig och jävlig så jag tror fan jag måste sluta med rökningen.. Kanske någon jäkel då och då skadar väl inte, det är ju egentligen precis de det gör.. tog en nyss och jag känner det direkt, Usch vad rökning är äckligt egentligen!! Varför börja jag, ja jo juste MALIN!! (som f.ö lyckats sluta)

Ja ne det blir inte roligare än såhär, ska la köpa en ny piercing imorn eftersom jag tappat bort den jag hade, klantigt jag vet!! men fick inte ha den på jobbet så la den i byxfickan (också klantigt tänkt)

"Therese-Lavetten" från Sarah med h

En sak jag hatar är när folk snackar skit om en bakom ens rygg.. Eller okej inte snackar skit så, men drar slutsatser om en som inte är sant samt drar folk över en kam.. Vad fan spelar det för roll om jag har lite rött i håret, jag behöver ju inte va på ett visst sätt för det!? eller har jag fel? eller ja det behöver ni inte svara på för det svaret har ju jag själv och jag själv VET ju att det inte är så.. Så jag fattar inte arför man måste vara idiot och snacka skit om det.. Jävla fitta alltså, sorry men idag är jag fan bitter..
  1. Jag är sjuk

  2. Min lunch blev uppäten av någon random idiot

  3. Vissa snackar skit

    Men vet ni vad? allt kommer fram förr eller senare och nu kom det fram tidigt och det va la jävligt tur de, annars hade de kommit en "Therese" lavett till.. Jag lovar, dom är inte sköna!



    Jag vet inte, vill ni höra om "Therese-lavetten"!? aja jag kör

    Det var ju pub med jobbet i söndags och man lärde känna lite nya ansikten, presentera sig för varandra osv.. Så går jag fram till en kollega som jag presenterat mig för och frågar

    - Vad heter jag?
    "Therese"
    - Ne
    "Jo det gör du visst de"

    *Smack* (där kom lavetten)

    Visst visst, det var inte snällt men jag bad om ursäkt och han hängde efter mig hela kvällen sen.. Så ett tips till er kvinnor där ut, ge dom en bitch slap och killarna kommer tråna efter dig (okej, kanske inte fungerar på alla men ändå, å förresten.. passa er för å få en tillbaka ;p)


    Sen en sista sak.. jag har fått ett nytt smeknamn, eller ja två.. Therese och Sarah med H, känner att jag kommer få höra det ett tag framöver.. Lika bra å vänja sig!!
puss

jag saknar..

mamma
min illa luktande älskling
att ta töntiga bilder i mitt rum..

min andra halva

o massa mer som jag inte har bilder på.. men man kan inte få allt, trivs bra här uppe och jag ska ju faktiskt ner och hälsa på om en vecka =)

Hola.. någonting

Tjaaaa!!!! Känner för å skriva av mig lite, lika bra eller va säger ni!? ;)
Var fett deppig igår hela dagen och allt kändes sjukt tungt, de va en grej som hände tidigare under dagen men ska inte gå in mer i det..

Idag däremot, är jag på bättre humör.. Har varit glad hela dagen idag, har inte haft några jobbiga gäster att handskas med och så har jag pratat med både mamma och mormor.. Och jag lipar nästan nu när jag skrivet det, saknar dom sjukt mycket!!! (oroa er inte, dom saknar mig med ;P). Men det var skönt att höra hur dom har det osv :)

Ja, Moa och hennes familj var på grönan idag, kul att äntligen få träffa hennes familj (vi ska ju gifta oss sen när moa mognat till lite ;)), så dagen till ära hade jag faktiskt sminkat mig.. Ångrar mig lite nu när jag måste tvätta bort kletet också *suck*..

Jaja jag hade väl inte så mycket mer å säga än att jag fick en mysig kram idag med.. Lite kärlek en sådan här dag skadar inte, synd bara att jag inte fick den igår.. det hade jag behövt!!
Jaa har inte så mycket mer att skriva, men hoppas ni mår bra där hemma, saknar er!!!
PUSSSS
halv gammal bild på mig hemma i älskade källby

Give me everything tonight....

What's uuuuuuuuuuuup?

Jag har flippat ur, bokstavligt talat.. Måste vara för jag är övertrött för jag känner knappt igen migsjälv.. är det illa? Skit samma kör ba köööör, visst!!??

Alltså det händer inte så mycket i mitt liv just nu (jag driver), jobbar och står i.. Skojar inte när jag säger att mina nya kollegor är helt underbara, alla är så glada och ni vet ju hur jag brukar vara, en riktig jävla bitterfitta.. Men inte nu, jag är bara glad hela tiden och leendet sitter som fastklistrat i fejjan.. Och så fort jag ser att andra folk ler så är fan mungiporna ända upp till pannan.. Alltså det är sjukt, jag ska snart komma hem till k-town så får ni se "förändringen".. Måste nog börja boxning eller nått så jag får ut lite aggressioner (fuck, nej jag vet inte hur det stavas) som ligger inne sen länge så jag kan fortsätta vara jobbigt glad och trevlig..

Okej då.. det kanske inte märks av så mycket men jag känner det själv och det var poängen i detta inlägget..

här får ni lite bra musik att lyssna på.. repeat!? nää inte alls
"Excuse me
But I might drink a little bit more than I should tonight"

haha det roliga är att jag sjöng på denna låten i måndags...
Aja, puss på er!

Kick off med grönan gänget

Sådärrrrrr!!!!  Idag är jag sjukt trött, kick off:en igår var inte att leka med.. De börja med att supa lite utanför junibacken (tyst, jasg vet va ni tänker, men de va lika bra) och det är fan inte lätt att va så lättpåverkad som jag är, helvete alltså det slog till direkt (och det va la ingen jävel som missa de)!

Fick lite snefylla också, eller ja egentligen inte.. Hade inte min jacka kommit bort och Antonio inte hade pajjat min arm så hade jag inte tänt till (haha ja jag skyller allt på antonio, lika bra).. I alla fall, vidare till grönan där vi hade femkamper (som jag knappt va med på och det jag va med på va jag sämst i hoho) åkte lite (ett tips, åk inte karuseller full, väldigt tråkigt och det blev inte alls lika spännande).. Jaa och när jag väl blev hungrig så är de klart att dom ska stänga alla matställen x) buhuuuu stackars mig!! Japp sen vidare till tyrol och jag fick reda på att ett glas vin bara kosta 35 spänn catschiiiiiing gånger två ba!! 

Men innan vinet.. klart jag och Melodi ska cpa loss och ställa oss på scen och dansa inför ja ca 800 pers nyblivna kollegor och chefer.. Äh vafan lika bra å skämma ut sig i början så slipper man överraska senare, haha!! Men det var kul var det, blev väl kanske liiiiite generad och påkommen av mig själv när jag hör hur folket börjar jubla (antagligen åt melodi för hon va gryyyyym).. Sen att jag sagt till bella (servicelöpare) att jag har scenskräck, tror inte hon litar på mig hädanefter hahahahah jag säger bara en sak ARBETSSKADA!!!

bla bla bla blablabla och sen drog vi till Viktoria och skaka lite mer rumpa.. puss och kram hoppas vi inte ses på stan!


här har ni mig och melodi på "scen" och en del av alla åskådare haha


underbara kollegor


:)

detta skulle upp igår, som vanligt orkar jag inte publ..

Okej, nu är det som såhär.. Ni som inte vill bli drabbad av min negativa bitterhet slutar läsa nu!

Jag blir bara så jävla irriterad, helvete!! Hur ofta är man ledig egentligen!? Ne precis inte ofta, så jag ska alltså (på min lediga dag) gå upp klockan 8 för att duscha för att dom stängt av vattnet.. fine jag köper det (där ljög jag), men nu är jag så fucked up trött att det inte är sant.. Och om jag kan somna om? nja ne jag är föör trött för det och pallar jag göra om håret sen när jag sovit som ett mongo!? Nej! Så ja jag får väl knapra koffeintabletter idag som alla andra dagar jag är trött (typ alla arbetsdagar).. Jaha ja, ja ne men det var väl allt eller inte..

Har lite positivt att berätta, vi har kick off på grönan idag och det kommer bli awesome.. Inga köer, graatis åk (som atyt jag inte åker gratis annars), gratis mat och förmodligen gratis alkohol.. lika bra

ps ingen gratis alkohol (tur va la de!)

I would have killed u if u did this to me..

Hahaha denna dissen va fan inget att leka med.. Kan ju lägga till att dom blev ett par (på fb) samma dag!!
FB i all ära men detta var väl lite å ta i hahaha

asdtrfyggmfgktrgfd

Förstår mig inte på människor som gör allt för att förstöra för en annan, när det är de själva som mår så jävla dåligt.. Varför ska det behöva gå ut över någon annan!?

Har haft en jätte härlig dag idag med sol, bara ben, promenader, gått på stan med älskade Moa, fikat med Moa och Malin, Pratat med underbara Sofia och dagen bara rann iväg.. Och efter en sådan här dag, ni vet man känner sig så bra inombords och man har spenderat tid med människor man tycker om och så kommer helvändningen.......!

Då idioter anklagar dig för massa saker som inte är sanna och bara matar på med negativitet.. Är det så konstigt då att en bra dag tillslut blev en dag man mår illa över.. Jag tror inte ni förstår vad jag menar här men poängen är i alla fall att en idiot precis förstört min dag och jag kan inte säga att jag hatar honom för det.. men jag kan fortfarande ogilla det och jag vet att han kommer läsa detta.. Så snälla GÖR OM, GÖR RÄTT!!!

Jag är verkligen inte ute efter dina pengar, hade jag varit det så hade jag inte varit jag.. jag är inte någon girig typ, du kan fråga vem som helst av mina kompisar som faktiskt KÄNNER mig.. Du känner inte mig.. Du tror att du gör det men det gör du inte.. Du ser bara utsidan, jag har faktiskt en insida också och den är fan vackrare än vad du tror.. Det enda du ser hos mig är att jag bara vill ha dina pengar, men kom igen VÄX UPP!!! Det finns annat än bara pengar här i världen.. Och att du hånar mig för att jag inte har några pengar!?!? Va helvete tänkte du med där? är du helt jävla rubbad eller? Trodde fan inte du skulle sjunka så lågt som människa, faktiskt så trodde jag inte det!!

Och ta inte detta på fel sätt nu.. jag vet att du kommer tänka "Ja men vad bra då vet jag det" och så kommer du säga till mig "ja men då är det lika bra att jag går och dör då om du hatar mig så jävla mycket" OCH NEJ, FEL IGEN!!!!! Det enda jag vill är att du ska finnas där, ge mig kärlek och omtanke.. Att ge mig pengar betyder varken kärlek eller omtanke, men du verkar tro det.. Visst, det är så man visar kärlek i thailand men va helvete, jag är SVENSK och här visar man inte omtanke genom att ge någon pengar!!! Så jag säger det igen.. GÖR OM, GÖR RÄTT!!!!

det va allt för mig.

sushi haket ser ut som en leksaks affär

0_image_00154 (MMS)

sushi haket ser ut som en leksaks affär

sushi med Moa och eftersom hon inte är så ...

0_image_00153 (MMS)

sushi med Moa och eftersom hon inte är så bra på att äta med pinnar, så fixade jag barn-pinnar till henne haha!

2011-05-05 (det är 6:e idag jag vet men 05.05 klingar mer)

Igår igår igår.. Ne jag haka inte upp mig jag kände bara för att skriva det tre ggr (den fjärde kommer nu), igår var en mysig dag, mötte upp melody i stan gick runt till olika veromoda butiker för att hitta ett par byxor hon skulle ha och det är klart att de två första butikerna vi är inne har slut på just dom.. Aja vi hitta ett par till slut i alla fall.. Sen fika, fan det känns som om jag känt bruden i evigheter..

Anywayyyy vi drog hem till henne rökte vattenpipa (ja pappa du läste rätt, visst är jag busig) chilla och överraska Dahlak.. Haha sjukt kul egentligen, hur liten är inte världen? Så vi satt där och prata en massa gamla minnen från skolan olika fester osv osv..

Juste, en eloge (stavning!?) till mig också.. Jag lärde Melody att tycka om ostsås, eller ja lärde och lärde hon hade aldrig smakat det förut.. haha men ändå fan :P
ne nu blev min blogg så som jag är allergisk mot så jag stannar här, men poängen var i alla fall att jag gillar Melody starkt och att världen är liten.. typ
haha enda bilden från igår, den får bli som den blev ;)

Egypt ♥

Jag vet att jag tjatar (har inte gjort det på länge nu, så det är okej) men JAG SAKNAR EGYPTEN som fan!! Helvete, det är nog ingen av er som förstår min kärlek till det landet.. Buhuu det blir ju inte bättre av att jag lyssnar på lokal musik från hurghada (sjukt bra f.ö), ey yani yani yani mish a3mel keda tany na na naa... ja vad som fick mig på dessa tankar var ju att jag inte kunde hålla mig borta från en reklam grej och kom till DENNA sida..
Buhuuuuuuuuu jag bölar inte men jag vill, kan inte någon rik och snäll själ bjuda mig på en resa dit och om du är jätterik så kan du väl köpa en lägenhet till mig där!? Lovar att du får sova över när du vill (max en månad samanlagt/år eller ja beror på vem du är, haha) ch jag kna bjuda på riktigt god arabisk mat (ska bara lära mig att laga det) och du kan få all inclusive varje gång du är på besök.. Du kan till och med få billigare utflyktsresor, en helt egen taxichafför samt dela med mig av mina kompisar där nere.. Visst låter det bra!?!? Hoho thought so, när börjar du leta!? =)






nej vadå printscreen!?

Jag sa till dig..

HAaha hej på er snyggingar!! Jag har väldigt kul för mig själv just i detta skede, orkar inte HHAHAHAHA folk folk folk, så roligt.. Det finns så många roliga där ute, det som är mest roligt är att ni inte vet om det själva :p här har ni ett exemplariskt exempel...

Det kanske inte ser så roligt ut, men det roliga är att det tog slut här.. Man typ "ah okej, var det något du ville eller!??!?" hahahaha


ja, jag var klar här kommer inte ihåg poängen med inlägget

Dagens Nyheter: "Det har snöat idag!"

Åhneeeej, vet ni vad?!!?!? DET HAR SNÖAT IDAG :O Alltså jag var nära på att missa det tills jag kom in på facebook och såg att femtielva stycken hade skrivit det på sin status...

Vad är grejen!? Det har snöat i princip hela Sverige varför ens skriva ut det? Jag vet inte riktigt, men är det bara jag som inte förstår mig på det där att kommentera väder? Folk måste ha jävligt lite att göra om dagarna om dom börjar kommentera väder.. Visst att jag har lite att göra om dagarna, men inte kommenterar jag samma som femtielva andra.. jaja it's their lifes..

Annars då!? Ja jag vet inte om jag har skrivit det förut men mina första dagar på grönan gick bra, sen om jag var lite för snäll och gav ut "nya" spel till dom som knappt fick poäng är väl en annan femma.. Jag lär ju få bli hårdare på detdär, fast det var ju faktiskt vattenpistolerna som var fett keffa, vissa som träffa fick inga poäng alls.. Det var lite stört, men men!

Blev lite förvånad här när jag kolla om jag hade fått några kommentarer och till min förvåning så hade jag ju fått det.. Och från ingen mindre än Tele2, om ni läser inlägget nedan så skrev jag ju att "deras mobilainternet suger rodneys hästballe"..
det är inte varje dag man får "fin besök" i bloggen..
RSS 2.0