professionell sa du!?

Är så jävla trött på oprofessionella företag som inte kan hålla sina leveranstider och tycker att det är en bra ide att skicka ett paket som väger fucking 25 KILO till familj eller vänner så jag kan hämta upp det där!? Say what!?!?! Är du dum i huvudet på riktigt!? Hur ska jag bära det då? på huvudet?

Sorry men nu har jag skickat säkert över 10 mail till ett företag som säger att mitt paket redan har varit utanför min dörr men att jag inte va hemma så de lämnade ett meddelande!! Alltså skjut mig!? 1. Jag var hemma 2. Vart fan är meddelandet!? 3. Paketet skulle vara här före jul........

Säger inte det allt? jag tycker fan det!! Vill bara ha min underbara vagn här så jag kan provköra och bädda så det känns lite mer verkligt (visst att jag redan insett att det är verkligt eftersom jag har en kungfu mästare i magen).
Haha undra hur många som får chocken nu när jag säger att jag imorgon är i vecka 26, helt sjukt vad tiden har gått fort, bara 14 veckor kvar. Får gåshud av välbehag av att tänka på det!!

RSS 2.0