Framme i tokstan

Nu serni, nu är vi framme på djurgårdsslätten och här är det frid och fröjd. Vi ska nog fram på stan sen och hälsa på Emilie lite, hon jobbar nog.. tror vi i alla fall!!

  • Lite update då, det var en gubbe på tåget som hette Leif, jättesöt var han.. Han ville ha lite information om vår resväg.. jätte intressant!
  • Sen så ville Sandra kolla lite snoppar så hon öppnade dörren när en gubbe stod på toa och det som Sandra tyckte var synd var att hon inte gick in tidigare för han hade hunnit ta på sig byxorna och stod och tvättade händerna!! Stackars Sandra, hon fick inte se någon snopp idag!! Sandra sa att han inte märkte när hon öppnade dörren och han såg lite halvt chockad ut över att dörren var öppen.. Spökar det på SJ's tåg!?
  • Vad var det mer..!? Ja juste vi såg en gubbe på centralen som hade en svans.. det ni, det är inte varje dag man gör det i lilla lidköping.
  • Sen sist men inte minst, Stackars Sandra har inte bara missat snoppen idag, utan hon har nu även hicka!! Vart ska dagen sluta för lilla Sandra!?



Mmmmm grattis till dig som fyller år =)


Vi hitta ett par vilddjur från skansen


vi ser det snörar, vi ser det snöar det var ju roligt HURRA!!


"jag ville ju ha en puss på kinden"



Kommentarer
Du vet inte

hej hej

du har gått vidare till veckans blogg

bara att börja be dina läsare att rösta



direktlänka hittar du i bloggen

2009-12-07 @ 19:19:02
URL: http://duvetintee.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0